Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 18 January, 02:04

Vimmerby Tidning - 22 jan 18 kl. 15:10

En kultursport på frammarschUnder fredagskvällen höll Westervik Twirling Troop nybörjarkurs i drill på kulturhuset Mejeriet i Västervik.. Att drilla innebär inte bara att svinga runt en stav, utan här gäller balans och kroppskännedom i såväl rörelser som alla moment..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Westervik Twirling Troop, Mejeriet, Västervik

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En kultursport, frammarsch
Dagen - 18 mar 11 kl. 03:00

Pingst på frammarsch

Det är något på gång hos pingstvännerna i Sverige. Ännu ligger förändringarna vid sidan av radarn för den stora allmänheten, men allt fler noterar att pingströrelsen är på frammarsch. Det pågår ett rustningsarbete i ledarskapet, det tas nya initiativ på församlingsplanterings- och utbildningsområdet.

Kristianstadsbladet - 28 apr 11 kl. 05:27

Europas skam. Rasister på frammarsch

Fackeltåg och stöveltramp. Medborgargarden och regelrätta lynchningar. Människor som godtyckligt misshandlas, vräks och utvisas och som vet att det är lönlöst att söka hjälp hos myndigheterna.

Sydsvenskan - 05 sep 11 kl. 00:03

"Afrika är på frammarsch"

I flera afrikanska länder växer ekonomin snabbt, vilket får konsekvenser även för Sveriges del. Snarare än ökat bistånd behövs starkare kommersiella band med Afrika, skriver tre moderata statsråd, bland dem utrikesminister Carl Bildt, som idag möter afrikanska och nordiska kollegor i Skåne.
I femton års tid har Afrikas ekonomier vuxit med 5 procent årligen.

UNT - 24 sep 11 kl. 11:07

Kvinnliga knuttar på frammarsch

Långt ifrån alla mc-åkare är bredbenta knuttar i skägg. Ungefär tio procent är tjejer - en grupp som är på frammarsch..

SVT - 09 nov 11 kl. 08:51

Abortmotståndare på frammarsch i USA

I USA är abortmotståndarna på frammarsch. En omröstning som just nu pågår i Mississippi kan betyda att det blir ett stopp för aborter i delstaten. Och målet för abortmotståndarna är att förbudet ska spridas i hela landet..

SVT - 23 dec 11 kl. 09:29

Rollerderby - en sport på frammarsch

I början av december hölls det första världsmästerskapet i Rollerderby - en sport som är på stark frammarsch. Det krävs en hel del vilja, styrka och balans för att klara sig i den tuffa sporten - det vet man i Visby där ett av sveriges lag håller till. Medverkande: Patrik Widegren, reporter Mikaela "Tacky Dolphin" Gerberic, ordf Visby Valkyries Eva "Cannonball" Hottinen.

GöteborgsPosten - 24 jun 13 kl. 07:00

Robotklipparna på frammarsch

De kan kosta runt 20 000 kronor men är på stark frammarsch. Den starka efterfrågan förvånar branschen. Var fjärde gräsklippare som säljs är en robot..

Hela Gotland - 12 sep 13 kl. 14:04

Aggressiv nyckelpiga på frammarsch

Den fruktade harlekinnyckelpigan är på frammarsch i Sverige, bland annat på Gotland..

Entreprenör24 - 25 okt 13 kl. 15:11

Mobil marknadsföring på frammarsch

Mobil marknadsföring är något som växer rekordartat. Därför tog vi ett snacka med Johanna Fagrell Köhler, tidigare vd på Mobiento och talare på den digitala konferensen SIME. Du har jobbat med internet sedan mitten av 90-talet och utvecklingen har ju varit enorm.

Sydsvenskan - 24 nov 13 kl. 06:30

Schack på frammarsch

Den nye norska världsmästaren i schack, Magnus Carlsen, har orsakat schackfeber i Norge. Även i Sverige är schacket på frammarsch. Hundratals skolor testar nu schack som pedagogiskt verktyg för att förbättra koncentration och fokus hos eleverna.

DalaDemokraten - 21 mar 14 kl. 13:04

Nazister på frammarsch i Dalarna

MORA Högerextrema grupper är på kraftig frammarsch i Dalarna. Det visar tidningen Expos senaste årsrapport. Mest aktiva är de i Mora.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.