Expressen > Sport

Thursday, 15 November, 13:32

Liknande nyheter

Taggar: Hängerut , chefenmed , fyllevideon
GT - 02 sep 13 kl. 16:37

Här hänger chefen 20 meter upp i luften

GÖTEBORG. Claes Nilsson, chefen för Volvo lastvagnar, stod för ett minst sagt ett ovanligt uppdrag: Hänga 20 meter upp i luften i en dragkrok till den nya Volvotrucken! - Visst fanns det ögonblick när jag funderade över vad jag gett mig in i, erkänner han..

YLE - 30 mar 16 kl. 04:30

Isabelle kritiserade chefen och blev utfryst

Vårdenheter som anklagas för vanvård får utreda sig själva. Men vad händer om chefen som utreder anklagelserna är en del av problemet? Efter den senaste tidens uppgifter om vanvård vid psykiatriska sjukhuset i Kuppis, Kårkulla i Pargas och barnskyddet i Pargas medger nu Regionförvaltningsverket att man inte har tillräckligt med resurser för att granska de berörda enheterna.

Sydsvenskan - 08 jul 14 kl. 05:30

Snabba banor är en tradition i Lunds bassänger

Thomas Lindhard, den nye chefen för Högevallsbadet och Källbybadet, svarar märkligt (Åsikter 4/7) på mitt inlägg (3/7). Banor för snabbsimmare på Källbybadet har funnits där i många år och är alltså ingen ny efterfrågan. När badet öppnade måndagen den 16 juni fanns skylten som reserverade de två banorna vid linjen redan när jag kom.

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 21:48

Chefen över Obamas säkerhet avgår

Den senaste tiden har skandalerna kring bristerna i säkerheten kring USA:s president Barack Obama avlöst varandra.Nu avgår Julia Pierson som är ytterst ansvarig för presidentens säkerhet.
Beskedet om att Secret Service-chefen Julia Pierson avgår kommer dagen efter att hon tagit på sig hela ansvaret för att en knivbeväpnad man lyckats klättra över Vita husets staket och ta sig i byggnaden.

BT - 01 okt 14 kl. 21:48

Chefen över Obamas säkerhet avgår

Den senaste tiden har skandalerna kring bristerna i säkerheten kring USA:s president Barack Obama avlöst varandra. Nu avgår Julia Pierson som är ytterst ansvarig för presidentens säkerhet.Beskedet om att Secret Service-chefen Julia Pierson avgår kommer dagen efter att hon tagit på sig hela ansvaret för att en knivbeväpnad man lyckats klättra över Vita husets staket och ta sig i byggnaden.

DN - 10 feb 15 kl. 15:47

Förre IMF-chefen erkänner sexorgier - nekar till koppleri


Den förre IMF-chefen Dominque Strauss-Kahn förnekar att han ska ha varit involverad i koppleri med prostituerade. Däremot medger han att han deltagit i sex-partyn. Men åklagaren överdriver dess frekvens, enligt Strauss-Kahn.

DN - 10 feb 15 kl. 15:55

Förre IMF-chefen erkänner sexorgier


Den förre IMF-chefen Dominque Strauss-Kahn förnekar att han ska ha varit involverad i koppleri med prostituerade. Däremot medger han att han deltagit i sex-partyn. Men åklagaren överdriver dess frekvens, enligt Strauss-Kahn.

SR - 06 jul 15 kl. 18:33

Fifa stänger av förre chefen

Den uppmärksammade Fifa-skandalen rullar vidare. Nu stängs den förre chefen för utvärderingskommittén för VM 2018 och 2022 av..

Skånskan - 15 jan 16 kl. 17:44

Oväntat avhopp av ESS-chefen

Lund Chefen för den kommande stora forskningsanläggningen ESS, James Yeck, lämnar oväntat sin post, uppger nyhetstjänsten Rapidus.Den tidigare styrelseordföranden för ESS Sven Landelius har bekräftat avgången som sker av familjeskäl.
Personalen informerades av Yeck vid ett möte på fredagsmorgonen.

Expressen - 16 feb 17 kl. 15:45

Opel-chefen vill bara bygga elbilar

Opel-chefen Karl-Thomas Neumann hänger löst efter uppgifterna om att General Motors vill sälja hela Opel till Peugeot. Neumann hade sin egen plan klar för Opel: att göra Opel till GM:s elbilsmärke..

Dagens PS - 22 mar 18 kl. 07:23

Nya Fed-chefen höjde räntan vid första mötet

Den nya amerikanska Fed-chefen Jerome Powell höjde räntan i samband med sitt första möte. Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjde på onsdagen styrräntan, målnivån för dagslåneräntan kallad Fed funds, till ett intervall mellan 1,50 och 1,75 procent. Målet var tidigare mellan 1,25 och 1,50 procent.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 258

Hellberg, Noreen & Björklund knåpar ihop veckans V75-system – lyssna här.

Expressen - 45 minuter sedan

Systemförslaget till podcasten

3 Ferrari B.R. (2, 6)
Alla 12 (3, 5)
5, 10 (4, 1)
4, 5 (6, 1)
1, 2, 3, 9, 11, 12 (4, 5)
3, 4, 10 (9, 1)
1, 2, 3, 8, 11 (6, 10)

Här kan du köpa en andel i SYSTEMFÖRSLAGET.

Expressen - 1 timme sedan

Hon hittade sambon död på hotellrummet

Simningens förbundskapten Ulrika Sandmark, 54, har förlorat sin kärlek. I en intervju med Dagens Nyheter berättar Sandmark att hon för några månader sedan hittade sin sambo Pär Gabrielsson död på ett hotellrum i Norge. – Jag visste att han var sjuk, och att det kunde hända.

Expressen - 1 timme sedan

Helt rätt läge att ta över i Djurgården

 .

Expressen - 2 timmar sedan

Två AIK-guldhjältar tar över Djurgården

Här är Djurgårdens nya tränarduo. Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf tar över klubben. Det väntas bli officiellt inom de närmaste dagarna.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Lämnar med ”storklubbsklausulen”

Tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf har gjort sitt i Sirius.– När vi förlängde med Kim och Thomas för drygt ett år sedan skrevs det på deras begäran in en utlands-/storklubbsklausul i kontraktet. Detta var en förutsättning för att vi skulle kunna förlänga kontraktet, och denna klausul har de nu valt att aktivera, säger Sirius ordförande Ove Sjöblom till klubbens hemsida.

Expressen - 2 timmar sedan

Özcan Melkemichel lämnar Djurgården

Özcan Melkemichel lämnar Djurgården. Enligt SportExpressens uppgifter blir det ingen fortsättning i klubben för tränaren - något som väntas bli officiellt inom kort. .

Expressen - 3 timmar sedan

Kalla: ”Jag vet inte hur många promille”

Här testar Charlotte Kalla på något vi aldrig tidigare sett den svenska skiddrottningen göra.Känslan av en rejäl fylla.– Jag vet inte hur många promille det skulle simulera, säger Charlotte Kalla.

Expressen - 2 timmar sedan

Hemskickad från OS – stängs av i åtta år

Den taiwanesiska tyngdlyftaren Lin Tzu-Chi har stängts av åtta år för dopning..

Expressen - 2 timmar sedan

Avspark: Podden med fokus på Stryktipset

Eskil Hellberg och Magnus Haglund avhandlar Stryktipset och fotbollsvärldens största snackisar .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.