Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 25 February, 14:28

Vimmerby Tidning - 22 jan 18 kl. 12:15

Optimism för flygplatsen för 2018Förra året gick det bra för Norrköpings flygplats trots allt och nu förväntar sig politiker och flygplatspersonal att det ska gå ännu bättre i år. Bakgrunden till optimismen är Norrköpings förtroende hos researrangörer och den nystartade reguljärlinjen till München..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Norrköpings, München

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Optimismför , flygplatsenför , 2018
Kristianstadsbladet - 05 maj 12 kl. 11:30

Jan Carlzon ville driva flygplatsen vidare

Foto: Scanpix
Flygplatsens vd Tim Ayris och förre SAS-chefen Jan Carlzon hade ett bolag för att kunna ta över driften av flygplatsen.
Kristianstad Airport fortsätter sin resa mot okänd destination. Den 7:e juni väntar dock en mellanlandning form av en ny bolagsstämma, eftersom den förra ajournerades.

Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 09:30

Flygplatsen siktar på 100?000 resenärer

Foto: Annica Jönsson
Senast 2018 har Kristianstad Airport passerat 100?000 resenärer igen. Det tror Jonas Haak, flygplatsens nya vd.

BT - 26 mar 14 kl. 09:34

KI: Dämpad optimism om ekonomin

Indikatorerna för näringslivet har minskat drygt 5 enheter de två senaste månaderna. Hushållens optimism om svensk ekonomi har dämpats, skriver Konjunkturinstitutet (KI) i sin senaste månadsbarometer. Den så kallade barometerindikatorn, som mäter det totala stämningsläget bland företag och hushåll, sjönk i mars till 101,5, från 104,0 i februari.

Kristianstadsbladet - 17 okt 12 kl. 09:00

V och MP nöjda med att slippa äga flygplatsen

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Både Miljöpartiet och Vänsterpartiet i Region Skåne är glada över att regionen avvecklar sitt aktieägande i Kristianstad Airport.
Båda hade protokolls­anteckningar i ärendet på regionstyrelsen senast.Flygplatsen var egentligen uppe i två ärenden; Ett som rörde Region Skånes överlåtelse av aktierna för en krona, dels ett om 36 miljoner kronor fram till 2018 för regional utveckling i nordost genom till exempel ?

Dagens PS - 17 nov 17 kl. 08:57

Goldman Sachs: Här finns 7 bästa börsklippen 2018

Så ska du positionera dig nästa år, menar investmentbanken. Goldman Sachs listar sju investeringsteser för 2018 som präglas av sencyklisk optimism. Det rapporterar Bloomberg News som tagit del av bankens analys.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 26 jun 17 kl. 13:40

Vasa stad vill ha batterifabrik öster om flygplatsen

Under sommaren kommer Vasa stad att utreda om Långskogen mellan tågspåret och flygplatsen är en passande tomt för en stor batterifabrik. På tisdagen kommer stadsstyrelsens planeringssektion i Vasa att fatta beslut om hur det triangulära området vid kommungränsen mellan Vasa och Korsholm ska betecknas i delgeneralplanen. Området heter Långskogen och befinner sig alltså mellan flygplatsen och tågspåret.

DI - 17 nov 17 kl. 09:33

Goldmans Sachs: Här ska du investera 2018

Goldmans Sachs har planen klar för 2018. "Sencyklisk optimism" är temat i bankjättens nya investerarrapport. Här är börserna och valutorna som har mest att ge nästa år..

SvD - 15 okt 14 kl. 19:38

Bromma kan bli valfråga igen 2018

Att det nya rödgrönrosa styret i Stockholms län vill stänga Bromma flygplats senast 2022 slog ner som en bomb. Särskilt eftersom frågan tidigare har splittrat de rödgröna. Men i praktiken är hindren många för en stängning.

Hela Gotland - 17 okt 14 kl. 05:43

Arlanda kan krympa 2018

Redan 2018 kan ett beslut i mark- och mijlödomstolen göra att Arlanda förlorar 40 procent av sin kapacitet under högtrafik, skriver GT. Hur ska flygplatsen då kunna ta emot trafik från ett nedlagt Bromma?.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

SMHI varnar för kraftigt snöfall i kväll

SMHI går ut med en klass ett varning om kraftigt snöfall i Kalmar län i kväll och natten mot måndag..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Här utbildas nya jägare

Torsdagskvällarna är vikta för jägarexamen för de fem blivande jägarna. Detta genom Roland Karlssons försorg..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Kvinna får inte ha hunden i bur i bilen

En kvinna får inte ha sin hund i en bur i bilen under arbetstid, enligt ett föreläggande från länsstyrelsen..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Mer antidepressivt till husdjuren

Verkar hunden lite låg? Det är inte bara vi tvåbenta som kan bli deprimerade. Försäljningen av antidepressiva läkemedel till husdjur har ökat med nära 80 procent på fem år..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Ladugård totalförstörd i brand utanför Vetlanda

En ladugård totalförstördes i en brand på lördagskvällen. Inga människor eller djur kom till skada i branden..

Vimmerby Tidning - 21 timmar sedan

Så fick Peter och Sunniva ordning på sin trassliga ekonomi

Efter flera år på existensminimum fick Peter Schüberg och Sunniva Hoffsten rätsida på sitt ekonomiska kaos. Från att inte kunna betala hyran har de nu pengar på kontot - och klarade att köpa en bil kontant. - Utan hjälp från budget- och skuldrådgivningen hade vi inte suttit här.

Vimmerby Tidning - 22 timmar sedan

Sportlovslediga elevr på date med vinterns konung

Bland alla sportlovsaktiviteter har Virums Älgpark haft extra safariturer för att sysselsätta de vinterlediga. - Det är lite speciellt med älgsafari nu på vintern, säger Kjell Svensson som kör sista turen för sportlovet idag..

Vimmerby Tidning - 23 timmar sedan

Knivar och pepparspray har beslagtagits

Polisen i Jönköpings län genomför just nu en aktion mot en otillåten demonstration som nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen genomför. Läget beskrivs som lugnt. Men polisen har beslagtagit både knivar och pepparspray..

Vimmerby Tidning - 23 timmar sedan

Två bilar kolliderade på länsväg

En trafikolycka med två personbilar inträffade i dag på förmiddagen i Hultsfred..

Vimmerby Tidning - Igår: 11:10

"Jag vill ha tydlighet och helhetsgrepp"

Det här gått två veckor sedan Thomas Svärd axlade sin nya roll som utvecklingschef i Vimmerby. Eller kommunen, som han själv gärna betonar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.