Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 09:32

Vimmerby Tidning - 22 jan 18 kl. 12:15

Optimism för flygplatsen för 2018Förra året gick det bra för Norrköpings flygplats trots allt och nu förväntar sig politiker och flygplatspersonal att det ska gå ännu bättre i år. Bakgrunden till optimismen är Norrköpings förtroende hos researrangörer och den nystartade reguljärlinjen till München..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Norrköpings, München

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Optimismför , flygplatsenför , 2018
Kristianstadsbladet - 05 maj 12 kl. 11:30

Jan Carlzon ville driva flygplatsen vidare

Foto: Scanpix
Flygplatsens vd Tim Ayris och förre SAS-chefen Jan Carlzon hade ett bolag för att kunna ta över driften av flygplatsen.
Kristianstad Airport fortsätter sin resa mot okänd destination. Den 7:e juni väntar dock en mellanlandning form av en ny bolagsstämma, eftersom den förra ajournerades.

Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 09:30

Flygplatsen siktar på 100?000 resenärer

Foto: Annica Jönsson
Senast 2018 har Kristianstad Airport passerat 100?000 resenärer igen. Det tror Jonas Haak, flygplatsens nya vd.

BT - 26 mar 14 kl. 09:34

KI: Dämpad optimism om ekonomin

Indikatorerna för näringslivet har minskat drygt 5 enheter de två senaste månaderna. Hushållens optimism om svensk ekonomi har dämpats, skriver Konjunkturinstitutet (KI) i sin senaste månadsbarometer. Den så kallade barometerindikatorn, som mäter det totala stämningsläget bland företag och hushåll, sjönk i mars till 101,5, från 104,0 i februari.

Kristianstadsbladet - 17 okt 12 kl. 09:00

V och MP nöjda med att slippa äga flygplatsen

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Både Miljöpartiet och Vänsterpartiet i Region Skåne är glada över att regionen avvecklar sitt aktieägande i Kristianstad Airport.
Båda hade protokolls­anteckningar i ärendet på regionstyrelsen senast.Flygplatsen var egentligen uppe i två ärenden; Ett som rörde Region Skånes överlåtelse av aktierna för en krona, dels ett om 36 miljoner kronor fram till 2018 för regional utveckling i nordost genom till exempel ?

Dagens PS - 17 nov 17 kl. 08:57

Goldman Sachs: Här finns 7 bästa börsklippen 2018

Så ska du positionera dig nästa år, menar investmentbanken. Goldman Sachs listar sju investeringsteser för 2018 som präglas av sencyklisk optimism. Det rapporterar Bloomberg News som tagit del av bankens analys.

PrivataAffärer - 02 jan 19 kl. 07:00

Här är 2018 års mest minnesvärda finansfloskler

Traditionsenligt har priser delats ut till de mest minnesvärda citaten i kategorierna årets formulering, årets optimist, årets beskrivning, årets försiktige general, årets finansexpert och årets prognosmakare Dessutom har ni läsare fått rösta fram läsarnas val. Årets formulering och läsarnas val med närmare 40 procent av rösterna: Kevin Kviblad, vd på Urb-It ”Vi tar samtidigt avstånd från vårt avståndstagande till den tidigare rättningen angående till såväl den berörda paragrafen som den tillhandahållna kontaktinformationen i frågan…” Juryns motivering: Att ta avstånd till ett avståndstagande är en formulering att ta avstånd från. Ett avslutat testsamarbete låg bakom formuleringen.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

PrivataAffärer - 28 dec 18 kl. 13:24

Börsåret 2018 från A till Ö

ABB fick äntligen tummen ur och säljer sin verksamhet Power Grids till Hitachi. Men kurseffekten uteblev när affären gjordes mitt i det stora börsfallet sent på året. Börsen skulle kunna ha slagit rekord med sju uppgångsår i rad, men den kraftiga nedgången under tre månader har gjort att vi nu står på ett klart minus när året är slut.

YLE - 26 jun 17 kl. 13:40

Vasa stad vill ha batterifabrik öster om flygplatsen

Under sommaren kommer Vasa stad att utreda om Långskogen mellan tågspåret och flygplatsen är en passande tomt för en stor batterifabrik. På tisdagen kommer stadsstyrelsens planeringssektion i Vasa att fatta beslut om hur det triangulära området vid kommungränsen mellan Vasa och Korsholm ska betecknas i delgeneralplanen. Området heter Långskogen och befinner sig alltså mellan flygplatsen och tågspåret.

DI - 17 nov 17 kl. 09:33

Goldmans Sachs: Här ska du investera 2018

Goldmans Sachs har planen klar för 2018. "Sencyklisk optimism" är temat i bankjättens nya investerarrapport. Här är börserna och valutorna som har mest att ge nästa år..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.