Aftonbladet > Sport

Friday, 15 February, 20:44

Liknande nyheter

Taggar: Ny regelska , stoppa, vikthetseninom F1
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här visar Noome upp sin kropp i protest mot vikthetsen i samhället

Noome Sundin hyllas för sin Facebookvideo för att hon vågar visa upp sig i underkläder och säga sitt om hur vi ser på oss själva. "Det här är enbart för att få min syn på all vikthets sagt + att visa upp att "trots" mitt fett så tänker inte denna "tjockis" gömma sig från omvärlden längre!", skriver hon i inlägget.

Expressen - 28 aug 15 kl. 21:03

Jennie, 33, är trött på vikthetsen som gravid

Barnmorskan frågade Jennie Tiderman, 33, om hon åt för mycket bullar. Hennes vikt var nämligen högre än den normalt ska vara under graviditeten. Nu ryter Jennie ifrån mot vikthetsen under graviditeten.

YLE - 01 nov 15 kl. 15:30

Vem ansvarar för vikthetsen?

Hur ska vi prata om hälsa, träning och diet utan att orsaka vikthets? Är det bloggarens eller bloggläsarens ansvar att tänka på hur till exempel bilder kan påverka? Det har stormat i den finlandssvenska bloggvärlden under den senaste tiden.

Expressen - 11 jun 12 kl. 08:49

Världen griper sällan in för att stoppa

NEW YORK. Våldet i Syrien verkar bli allt grövre, så varför ingriper inte omvärlden precis som i Libyen? Men Libyen var ingen regel.

Ekonomistas - 23 jan 17 kl. 07:00

Dyrt att stoppa stafettläkare och -sköterskor

Vi förstår av medierna att det råder brist på läkare och sjuksköterskor. Eller rättare sagt: det råder brist på läkare och sjuksköterskor som vill arbeta till den lön och med de arbetsvillkor som erbjuds på många sjukhusavdelningar och många håll i primärvården. Hade marknaden för sjukvårdspersonal varit en vanlig marknad hade bristen inte uppstått eller så hade den försvunnit, helt enkelt genom att man erbjudit tillräckligt höga löner och goda arbetsvillkor i övrigt.

DN - 25 sep 18 kl. 21:49

Twitter får ny språkregel – ska stoppa hatet

Twitter har presenterat en ny regel för moderering. Syftet är att stoppa ”avhumaniserande språkbruk”. Det meddelar sociala medier-jätten i ett inlägg på tisdagen.

BT - 08 mar 11 kl. 09:17

Stoppa rean i kommuner och landsting

Visste du att det kan skilja miljoner kronor för en anställd under ett arbetsliv när det gäller lön och avsatta pensionspengar, beroende på om man arbetar i en kvinnodominerad eller en mansdominerad bransch eller sektor? Det handlar om skillnader i lön samt värdet av kollektivavtalet där bland annat pensionsavsättningar ingår. Fackförbundet SKTF har jämfört två ekonomer, den ene med en medellön för en kommunanställd ekonom och den andra med en medellön för en privatanställd, i båda fallen med ett genomsnittligt kollektivavtal.

Sydsvenskan - 08 maj 11 kl. 01:30

Gammal kung kan stoppa badhusplaner

Regel från medeltiden gäller fortfarande.
Planerna på att bygga en internationell simarena på Aq-va-kul-tomten skrotas. Kommunstyrelsen har bestämt att simanläggningen ska uppföras på Malmö stadion-området.

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 11:44

Regeln som kan stoppa stjärnan

Lutfi Kolgjinis stjärna Lavec Kronos kan tvingas avstå försöket i Åby Stora Pris?Gammal känd regel för de aktiva?..

BT - 25 sep 13 kl. 12:33

Stoppa hetsjakten på minkfarmare

I samband med matchen Mjällby?Elfsborg ställer lokala minkfarmare ut sina djur. Det har fått djurrättsaktivister att gå i taket.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

Pontus Tidemand lyfter i Rally Sweden

Aftonbladet - 9 timmar sedan

Märkliga frågan som ställer Niva

Aftonbladet - 1 timme sedan

Fernlund: Jag chansar och spikar direkt

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Vill införa coach challenge

Aftonbladet - 2 timmar sedan

SHL live – följ fredagens matcher

Aftonbladet - 2 timmar sedan

”Var jättetufft att lämna AIK”

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Mardrömsbesked för Ole Gunnar Solskjaer

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Badou Jacks diss: ”Vem fan är han”?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.