DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 23:05

DI - 22 jan 18 kl. 10:30

Ung, innovativ startup från Sverige fann en partner i Paulig: Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling, internationalisering och tillväxtPaulig har med aktiemajoritet kommit med i det svenska kaffeföretaget Mode Cold Brew. Genom investeringen förstärker Paulig sin ställning i Sverige och utökar sitt produktsortiment med en unik kallbryggd kaffedryck. Detta kallbryggda kaffe som varken innehåller socker eller tillsatser har bland annat serverats på efterfesten till Nobelbanketten. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Paulig, Cold Brew, Mode Cold Brew, Nobelbanketten

Dela artikeln

264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ung, innovativ, startupfrån , Sverige, fannen , partneri , Paulig Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling internationalisering och tillväxt
IDG - 25 okt 13 kl. 08:59

Fem heta trender i startup-Sverige

I arbetet med att ta fram årets lista över landets hetaste digitala entreprenörer har juryn granskat hundratals projekt och bolag, pratat med riskkapitalbolag, universitet och inkubatorer för att förstå nätets nutid och framtid. Här är fem tydliga trender vi ser i ett av världens just nu mest spännande startup-klimat..

IDG - 26 jun 15 kl. 10:01

Startup-Sverige skriver manifest för att få politiker att fatta branschen


Izettle, Truecaller, SUP46 och ytterligare elva bolag går nu samman och vill göra Sverige till världens startupvänligaste land.

DI - 05 jun 16 kl. 09:20

Hemvändaren Johan Brenner är orolig för startup-Sverige

Riskkapitalisten Johan Brenner, partner i Creandum, har bevittnat en svenskinvasion under sina tre år i Silicon Valley. Samtidigt befarar han att Sverige riskerar halka efter som startupnation..

Nyteknik - 12 okt 15 kl. 13:53

Startup-febern behöver rutin

KRÖNIKA. Startup-Sverige är fullt av kreativitet, men inte lika mycket erfarenhet. Helen Ahlbom har en idé om hur unga entusiaster kan lära sig av de som nu fått lämna Ericsson..

Regeringen - 21 dec 17 kl. 13:59

Startup Sverige – ett smörgåsbord av innovation

Vegansk mat, direktvärmande textiler och räddningsdrönare. Det är tre av 133 innovativa startups som i höst beviljats stöd från statens innovationsmyndighet Vinnova. Närmare 500 ansökningar från runt om i landet kom in till utlysningen.

SR - 30 jun 16 kl. 14:45

Första rättegången om tvångsgifte i Sverige

En ung kvinna i Skåne hävdar att hon giftes bort mot sin vilja med en man i Afghanistan som hon aldrig träffat. Enligt åklagaren var skälet att pappan ville återupprätta familjens heder sedan de upptäckt att hon hade ett förhållande med en ung man i Sverige..

Skånskan - 28 jun 18 kl. 01:00

Ne­ga­tiva pro­pa­gan­dan har inte drabbat Sverige

”Titta vad som hände i Sverige i går kväll, i Sverige!”. Det­ta uttalande av Donald Trump utan nå­gon verk­lig hän­del­se som grund har oroat många över hur bilden av Sverige ska på­verkas i andra länder.

Alliansfritt Sverige - 09 maj 14 kl. 10:07

Arbetslös, ung och bortskämd?

http://www.politism.se/story/arbetslos-ung-och-bortskamd/#post-13218.

SvD - 05 apr 14 kl. 08:35

Påsköl – en ung tradition i Sverige

Specialbryggt öl till påsk har blivit en tradition, även om antalet brygder som slåss om uppmärksamheten har varierat ganska kraftigt år till år. 2014 är de olika sorterna 15 till antalet. Så då måste väl påskölet ha urgamla traditioner?

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Het sommar – men det här företaget håller huvudet kallt

Sommaren har varit varmt, men hos Wohlins Fryshus och Logistik tar man det alltid kallt. Från sitt nya lager i Slöinge förser de hela Sverige med Sia Glass..

DI - 10 minuter sedan

Äggpackare skalar upp – tar över produktion när konkurrent lägger ned

Som tredje generationen på Västkustägg har Oscar Olsson fått företaget att flyga. Här packas i dag 1,5 miljoner ägg i veckan. Men fler ska det bli – när företaget nu rustar för nya målsättningar..

DI - 45 minuter sedan

USA välkomnar samtal med talibanerna

USA är redo att stödja en fredsförhandling med talibanerna. Det säger utrikesminister Mike Pompeo efter att den afghanska presidenten utlyst ett tre månader långt eldupphör..

DI - 1 timme sedan

Entreprenören bytte bågen mot husbil - det blev en succé

Vincent Schaffler startade sin entreprenörsresa som 16-åring i Kanada.  Sedan dess har han gasat för fullt och nu driver han Sveriges största förmedlare av begagnade husbilar och husvagnar.  .

DI - 1 timme sedan

Irans finansminister hotas av riksrätt

Iranska parlamentsledamöter förbereder en riksrättsprocess mot finansminister Masod Karbasian. Beskedet ökar pressen på president Hassan Rohani, som är ansatt av meningsmotståndare som ifrågasätter hur ekonomin har hanterats i kölvattnet av Washingtons sanktioner mot Teheran..

DI - 2 timmar sedan

Klimatet en allt viktigare fråga för väljarna

Med tre veckor kvar till valet ser väljarna miljön som en nästan lika betydelsefull fråga som invandring, skola och brottslighet, enligt en undersökning som Ipsos gjort på uppdrag av Dagens Nyheter..

DI - 2 timmar sedan

Värmeböljan slår mot resejätten

Den rekordvarma sommaren har satt sina spår hos resegiganten, TUI.  Men trots att resultatet föll i det senaste kvartalet ser den globala tyske vd:n Fritz Joussen en rad områden att växa inom.  Digitalisering är ett av dem, där bolaget jobbar för att hitta algoritmer som kan individanpassa erbjudandena ännu mer.

DI - 2 timmar sedan

Italien hotar med sanktioner mot Malta

Italien och Malta tvistar ännu en gång om en båt med migranter. Den här gången handlar det om omkring 200 passagerare, stationerade på ett fartyg som inte tillåts gå i hamn. Nu hotar Italien med sanktioner..

DI - 3 timmar sedan

Skidentusiasterna får draghjälp av Scania – siktar på miljarden

I jakten på lättare skidor startade skidentusiasterna eget och lyckades utveckla ny produktionsteknik för kolfiberprodukter. Scania kallar tekniken revolutionerande och köper nu in sig och spår en lysande framtid för det lilla spjutspetsbolaget..

DI - 3 timmar sedan

Debatt: Fem förbättringar för startupmiljön

DEBATT. Många nystartade snabbväxande bolag, så kallade startups, påverkas negativt av politiska hinder. Vi föreslår en optionsbeskattning utan begränsningar av vem på företaget som får omfattas eller storleken på vare sig företag eller optionsprogram, skriver Liberalernas Mats Persson och Said Abdu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.