DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 08:53

DI - 22 jan 18 kl. 10:30

Ung, innovativ startup från Sverige fann en partner i Paulig: Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling, internationalisering och tillväxtPaulig har med aktiemajoritet kommit med i det svenska kaffeföretaget Mode Cold Brew. Genom investeringen förstärker Paulig sin ställning i Sverige och utökar sitt produktsortiment med en unik kallbryggd kaffedryck. Detta kallbryggda kaffe som varken innehåller socker eller tillsatser har bland annat serverats på efterfesten till Nobelbanketten. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Paulig, Cold Brew, Mode Cold Brew, Nobelbanketten

Dela artikeln

264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ung, innovativ, startupfrån , Sverige, fannen , partneri , Paulig Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling internationalisering och tillväxt
IDG - 25 okt 13 kl. 08:59

Fem heta trender i startup-Sverige

I arbetet med att ta fram årets lista över landets hetaste digitala entreprenörer har juryn granskat hundratals projekt och bolag, pratat med riskkapitalbolag, universitet och inkubatorer för att förstå nätets nutid och framtid. Här är fem tydliga trender vi ser i ett av världens just nu mest spännande startup-klimat..

IDG - 26 jun 15 kl. 10:01

Startup-Sverige skriver manifest för att få politiker att fatta branschen


Izettle, Truecaller, SUP46 och ytterligare elva bolag går nu samman och vill göra Sverige till världens startupvänligaste land.

DI - 05 jun 16 kl. 09:20

Hemvändaren Johan Brenner är orolig för startup-Sverige

Riskkapitalisten Johan Brenner, partner i Creandum, har bevittnat en svenskinvasion under sina tre år i Silicon Valley. Samtidigt befarar han att Sverige riskerar halka efter som startupnation..

Nyteknik - 12 okt 15 kl. 13:53

Startup-febern behöver rutin

KRÖNIKA. Startup-Sverige är fullt av kreativitet, men inte lika mycket erfarenhet. Helen Ahlbom har en idé om hur unga entusiaster kan lära sig av de som nu fått lämna Ericsson..

Nyteknik - 24 okt 18 kl. 09:45

Sup 46:s nya vd: Här är de viktigaste startup-trenderna

Att AI, e-hälsa och cybersäkerhet är hett i startup-Sverige vet vi redan. Nästa trend att hålla koll på är uppstartsbolag som arbetar med samhällsservice, säger Samir El-Sabani, ny vd på hubben Sup 46..

Regeringen - 21 dec 17 kl. 13:59

Startup Sverige – ett smörgåsbord av innovation

Vegansk mat, direktvärmande textiler och räddningsdrönare. Det är tre av 133 innovativa startups som i höst beviljats stöd från statens innovationsmyndighet Vinnova. Närmare 500 ansökningar från runt om i landet kom in till utlysningen.

SR - 30 jun 16 kl. 14:45

Första rättegången om tvångsgifte i Sverige

En ung kvinna i Skåne hävdar att hon giftes bort mot sin vilja med en man i Afghanistan som hon aldrig träffat. Enligt åklagaren var skälet att pappan ville återupprätta familjens heder sedan de upptäckt att hon hade ett förhållande med en ung man i Sverige..

Skånskan - 28 jun 18 kl. 01:00

Ne­ga­tiva pro­pa­gan­dan har inte drabbat Sverige

”Titta vad som hände i Sverige i går kväll, i Sverige!”. Det­ta uttalande av Donald Trump utan nå­gon verk­lig hän­del­se som grund har oroat många över hur bilden av Sverige ska på­verkas i andra länder.

Alliansfritt Sverige - 09 maj 14 kl. 10:07

Arbetslös, ung och bortskämd?

http://www.politism.se/story/arbetslos-ung-och-bortskamd/#post-13218.

SvD - 05 apr 14 kl. 08:35

Påsköl – en ung tradition i Sverige

Specialbryggt öl till påsk har blivit en tradition, även om antalet brygder som slåss om uppmärksamheten har varierat ganska kraftigt år till år. 2014 är de olika sorterna 15 till antalet. Så då måste väl påskölet ha urgamla traditioner?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Anoto får pennorder från koreansk förlag värd drygt 6 miljoner kronor

Anoto, som tillverkar digitala läspennor, har fått en order på pennor från värd 650.000 dollar från Kyowon, som är ett förlag och utbildningsleverantör i Sydkorea. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 10 minuter sedan

Byggföretag tvingas återköpa aktier

HSB har tvingats köpa in 120 lägenheter för att rädda bostadsrättsföreningar som annars skulle haft svårt att klara ekonomin. Det är första gången det sker på tio år. Det rapporterar SVT Nyheter..

DI - 10 minuter sedan

Chromogenics tar order värd 4,5 miljoner

Fastighetsbolaget Ticon i Norge har valt Chromogeneics produkt Converlight Paragon för projekt Ticon till ett värde av 4,5 miljoner kronor..

DI - 10 minuter sedan

DevPort AB (publ) redovisar bokslutskommuniké för år 2018

Press release   •  22 februari, 2019 08:45 CEST DevPort AB (publ) (”DevPort” eller ”Bolaget”) presenterar en stark rapport och det går fortsatt bra för DevPort med stark tillväxt i både omsättning och resultat. DevPorts styrelse rekommenderar ordinarie bolagsstämma att besluta om en utdelning om 0,75 SEK / aktie..

DI - 10 minuter sedan

Större förlust för Imint

Mjukvarubolaget Imint, listat på Spotlight, redovisar ett resultat efter skatt på -1,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (-1,2). Resultatet per aktie uppgick till -0:22 kronor (-0:13)..

DI - 15 minuter sedan

Morgan Stanley sänker Nordea – här är dagens rekar

Morgan Stanley sänker Nordea till jämvikt, medan spelbolaget Netent får en sänkt riktkurs från Barclays..

DI - 15 minuter sedan

Inbjudan till Allgons telefonkonferens i samband med bokslutskommuniké

Allgon AB (publ) offentliggör sin bokslutskommuniké för 2018, torsdagen den 28 februari 2018 kl 08.00. Vi inbjuder aktiemarknad och media till en telefonkonferens där VD och koncernchef Johan Hårdén samt CFO Sten Hildemar presenterar och kommenterar rapporten.

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics får första ordern på Paragon, värd 4,5 MSEK.

Fastighetsbolaget Ticon Broen AS i Norge har valt ConverLight Paragon för projekt Ticon Drammen till ett värde av 4,5 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

EU-registreringar av tunga lastbilar ökade

EU-registreringar av tunga lastbilar ökade med 7,4 procent i januari. Efterfrågan ökade i på samtliga större marknader, men föll rejält i Italien..

DI - 15 minuter sedan

Heliospectra gör nyemission på 52,7 miljoner

Belysningsbolaget Heliospectra vill ta in 52,7 miljoner kronor i en företrädesemission. Det framgår av ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.