DI > Ekonomi

Saturday, 26 May, 00:44

DI - 22 jan 18 kl. 10:30

Ung, innovativ startup från Sverige fann en partner i Paulig: Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling, internationalisering och tillväxtPaulig har med aktiemajoritet kommit med i det svenska kaffeföretaget Mode Cold Brew. Genom investeringen förstärker Paulig sin ställning i Sverige och utökar sitt produktsortiment med en unik kallbryggd kaffedryck. Detta kallbryggda kaffe som varken innehåller socker eller tillsatser har bland annat serverats på efterfesten till Nobelbanketten. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Paulig, Cold Brew, Mode Cold Brew, Nobelbanketten

Dela artikeln

264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ung, innovativ, startupfrån , Sverige, fannen , partneri , Paulig Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling internationalisering och tillväxt
IDG - 25 okt 13 kl. 08:59

Fem heta trender i startup-Sverige

I arbetet med att ta fram årets lista över landets hetaste digitala entreprenörer har juryn granskat hundratals projekt och bolag, pratat med riskkapitalbolag, universitet och inkubatorer för att förstå nätets nutid och framtid. Här är fem tydliga trender vi ser i ett av världens just nu mest spännande startup-klimat..

IDG - 26 jun 15 kl. 10:01

Startup-Sverige skriver manifest för att få politiker att fatta branschen


Izettle, Truecaller, SUP46 och ytterligare elva bolag går nu samman och vill göra Sverige till världens startupvänligaste land.

DI - 05 jun 16 kl. 09:20

Hemvändaren Johan Brenner är orolig för startup-Sverige

Riskkapitalisten Johan Brenner, partner i Creandum, har bevittnat en svenskinvasion under sina tre år i Silicon Valley. Samtidigt befarar han att Sverige riskerar halka efter som startupnation..

Nyteknik - 12 okt 15 kl. 13:53

Startup-febern behöver rutin

KRÖNIKA. Startup-Sverige är fullt av kreativitet, men inte lika mycket erfarenhet. Helen Ahlbom har en idé om hur unga entusiaster kan lära sig av de som nu fått lämna Ericsson..

Regeringen - 21 dec 17 kl. 13:59

Startup Sverige – ett smörgåsbord av innovation

Vegansk mat, direktvärmande textiler och räddningsdrönare. Det är tre av 133 innovativa startups som i höst beviljats stöd från statens innovationsmyndighet Vinnova. Närmare 500 ansökningar från runt om i landet kom in till utlysningen.

SR - 30 jun 16 kl. 14:45

Första rättegången om tvångsgifte i Sverige

En ung kvinna i Skåne hävdar att hon giftes bort mot sin vilja med en man i Afghanistan som hon aldrig träffat. Enligt åklagaren var skälet att pappan ville återupprätta familjens heder sedan de upptäckt att hon hade ett förhållande med en ung man i Sverige..

Alliansfritt Sverige - 09 maj 14 kl. 10:07

Arbetslös, ung och bortskämd?

http://www.politism.se/story/arbetslos-ung-och-bortskamd/#post-13218.

SvD - 05 apr 14 kl. 08:35

Påsköl – en ung tradition i Sverige

Specialbryggt öl till påsk har blivit en tradition, även om antalet brygder som slåss om uppmärksamheten har varierat ganska kraftigt år till år. 2014 är de olika sorterna 15 till antalet. Så då måste väl påskölet ha urgamla traditioner?

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Så förhandlar du upp lönen

En lyckad löneförhandling kan ge klirr i plånboken.  Förhandlingsexperten Johan Lagerbielke ger sina bästa tips om hur du får upp din inkomst..

DI - 1 timme sedan

FBI varnar för hundratusentals hackade routrar

USA:s federala polis FBI bekräftar nu att intrång gjorts i hundratusentals routrar av ryska hackare, som därmed kan komma över privat information och störa nätverkstrafiken..

DI - 2 timmar sedan

Trenden: Anrika bankpalats blir lyxhotell

Bankkontoren fortsätter att bomma igen i rasande takt. Men vad händer med de ofta anrika och pampiga lokalerna efter att tjänstemännen har lämnat bygget?.

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Lägre oljepriser tyngde börserna

USA-börserna tyngdes av energisektorn som tappade på kraftigt lägre oljepriser. Det var i övrigt lugn handel på börserna i New York inför en långhelg då marknaderna håller stängt på måndag för firandet av Memorial Day..

DI - 3 timmar sedan

Svältdöd hotar en miljard kycklingar

Svältdöden hotar en miljard kycklingar i Brasilien. Det skriver nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

EU-populister köpte lyxvaror för fem miljoner

Populistgruppen EFN anklagas för bedrägeri och kan tvingas betala tillbaka pengar till EU.  Detta efter att parlamentets budgetkontrollutskott upptäckte att de köpt lyxvaror för nästan fem miljoner kronor.  .

DI - 4 timmar sedan

Oljepriset backar kraftigt

Oljepriset backar kraftigt på fredagen och noterar nivåer som inte setts på flera veckor. .

DI - 4 timmar sedan

Byggherrar tvingas tänka om – sänker priset på nybyggen

Det är bistra tider för bostadsutvecklarna som får gå fram med tippexpenseln i sina prislistor. Totalt har runt 8 procent av det nyproducerade utbudet av lägenheter i Stockholms län prissänkts – några har blivit upp till 30-40 procent billigare. .

DI - 5 timmar sedan

Sdiptech förvärvar KSS

Teknikkoncernen Sdiptech, listat på First North, har förvärvat KSS (Klimat- & Styrsystem) som värderas till 124 miljoner kronor vid övertagandet. Tidigare har bolaget kommunicerat två intentionsavtal varav detta förvärv utgör ett av dessa. .

DI - 5 timmar sedan

Deppigt: Investeringar i industrin vacklar

Trots att konjunktursolen står som högst tvekar företagen om nya investeringar. Industrin räknar med försiktigt minskade maskin- och fastighetsköp 2018, enligt en färsk enkät från SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.