DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 13:17

DI - 22 jan 18 kl. 10:30

Ung, innovativ startup från Sverige fann en partner i Paulig: Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling, internationalisering och tillväxtPaulig har med aktiemajoritet kommit med i det svenska kaffeföretaget Mode Cold Brew. Genom investeringen förstärker Paulig sin ställning i Sverige och utökar sitt produktsortiment med en unik kallbryggd kaffedryck. Detta kallbryggda kaffe som varken innehåller socker eller tillsatser har bland annat serverats på efterfesten till Nobelbanketten. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Paulig, Cold Brew, Mode Cold Brew, Nobelbanketten

Dela artikeln

264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ung, innovativ, startupfrån , Sverige, fannen , partneri , Paulig Mode Cold Brew får stöd till sin produktutveckling internationalisering och tillväxt
IDG - 25 okt 13 kl. 08:59

Fem heta trender i startup-Sverige

I arbetet med att ta fram årets lista över landets hetaste digitala entreprenörer har juryn granskat hundratals projekt och bolag, pratat med riskkapitalbolag, universitet och inkubatorer för att förstå nätets nutid och framtid. Här är fem tydliga trender vi ser i ett av världens just nu mest spännande startup-klimat..

IDG - 26 jun 15 kl. 10:01

Startup-Sverige skriver manifest för att få politiker att fatta branschen


Izettle, Truecaller, SUP46 och ytterligare elva bolag går nu samman och vill göra Sverige till världens startupvänligaste land.

DI - 05 jun 16 kl. 09:20

Hemvändaren Johan Brenner är orolig för startup-Sverige

Riskkapitalisten Johan Brenner, partner i Creandum, har bevittnat en svenskinvasion under sina tre år i Silicon Valley. Samtidigt befarar han att Sverige riskerar halka efter som startupnation..

Nyteknik - 12 okt 15 kl. 13:53

Startup-febern behöver rutin

KRÖNIKA. Startup-Sverige är fullt av kreativitet, men inte lika mycket erfarenhet. Helen Ahlbom har en idé om hur unga entusiaster kan lära sig av de som nu fått lämna Ericsson..

Nyteknik - 24 okt 18 kl. 09:45

Sup 46:s nya vd: Här är de viktigaste startup-trenderna

Att AI, e-hälsa och cybersäkerhet är hett i startup-Sverige vet vi redan. Nästa trend att hålla koll på är uppstartsbolag som arbetar med samhällsservice, säger Samir El-Sabani, ny vd på hubben Sup 46..

Regeringen - 21 dec 17 kl. 13:59

Startup Sverige – ett smörgåsbord av innovation

Vegansk mat, direktvärmande textiler och räddningsdrönare. Det är tre av 133 innovativa startups som i höst beviljats stöd från statens innovationsmyndighet Vinnova. Närmare 500 ansökningar från runt om i landet kom in till utlysningen.

SR - 30 jun 16 kl. 14:45

Första rättegången om tvångsgifte i Sverige

En ung kvinna i Skåne hävdar att hon giftes bort mot sin vilja med en man i Afghanistan som hon aldrig träffat. Enligt åklagaren var skälet att pappan ville återupprätta familjens heder sedan de upptäckt att hon hade ett förhållande med en ung man i Sverige..

Skånskan - 28 jun 18 kl. 01:00

Ne­ga­tiva pro­pa­gan­dan har inte drabbat Sverige

”Titta vad som hände i Sverige i går kväll, i Sverige!”. Det­ta uttalande av Donald Trump utan nå­gon verk­lig hän­del­se som grund har oroat många över hur bilden av Sverige ska på­verkas i andra länder.

Alliansfritt Sverige - 09 maj 14 kl. 10:07

Arbetslös, ung och bortskämd?

http://www.politism.se/story/arbetslos-ung-och-bortskamd/#post-13218.

SvD - 05 apr 14 kl. 08:35

Påsköl – en ung tradition i Sverige

Specialbryggt öl till påsk har blivit en tradition, även om antalet brygder som slåss om uppmärksamheten har varierat ganska kraftigt år till år. 2014 är de olika sorterna 15 till antalet. Så då måste väl påskölet ha urgamla traditioner?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Tuff utfrågning av Theresa May i parlamentet sänker pundet ytterligare

Storbritanniens premiärminister Theresa May får motta hård kritik från samtliga håll när hon försvarar avtalsförslaget med EU på torsdagen. Pundet fortsätter att försvagas..

DI - 15 minuter sedan

Busch Thors smocka till C och L: ”Total imagefixering”

Ebba Busch Thor (KD) beklagar att fokus de senaste veckorna glidit från politikens innehåll och i stället kommit att handla om politiskt positionerande, politiskt spel och "total imagefixering"..

DI - 15 minuter sedan

Synthetic MR:s vd lämnar efter sju år på posten

Synthetic MR:s vd Stefan Tell kommer att lämna bolaget senast nästa sommar..

DI - 15 minuter sedan

Credit Suisse planerar säga upp hundratals anställda

Den schweiziska storbanken Credit Suisse planerar att minska personalstyrkan med hundratals arbetstillfällen som en del i arbetet på kostnadssidan. .

DI - 15 minuter sedan

Lista: Bolagen som betalar högst lön – kommun för kommun

I många svenska kommuner är det i år ett nytt bolag som toppar lönelistan, enligt ny statistik. Di har listan som visar vilket bolag som betalar ut högst snittlön i din kommun..

DI - 30 minuter sedan

Klövern köper kontorsfastighet i Köpenhamn för 240 miljoner

Fastighetsbolaget Klövern har förvärvat en kontorsfastighet i Köpenhamn för ett underliggande fastighetsvärde om 174 miljoner danska kronor, motsvarande cirka 240 miljoner svenska kronor. .

DI - 1 timme sedan

Neurovive studsar på Vinnovaanslag

Neurovive har fått 1,5 miljon kronor som en första delbetalning av totalt 5 miljoner kronor i anslag från Sveriges innovationsmyndighet Vinnovas Swelife-utlysning. .

DI - 1 timme sedan

Billerud Korsnäs har utsett ny finanschef

Ivar Vatne har utsetts till ny finanschef för förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs. Han tillträder senaste den 1 juni 2019..

DI - 1 timme sedan

Atlas Copco: Lägre efterfrågan inom fordon – stopp för vissa projekt

Atlas Copcos affärsområde Industriteknik upplever sammantaget något lägre efterfrågan från fordonssektorn. Vissa projekt stoppas, senareläggs eller avbeställs medan andra däremot accelereras..

DI - 1 timme sedan

Collector förvärvar betallösningsverksamhet i Finland

Nischbanken Collector har avtalat om förvärv av Lowells betallösningsverksamhet Lindorff Payments. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.