Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 16 August, 23:39

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner , anhållnaför , mordet, 21-åringeni , Helsingborg
Sydsvenskan - 03 mar 16 kl. 15:34

Tre anhållna för mordförsök

Tre personer har anhållits misstänkta för att vara inblandade i ett mordförsök i Örebro i januari i år, rapporterar lokala medier.Då skottskadades en 31-årig man i stadsdelen Markbacken. Två av de anhållna är misstänkta för mordförsöket medan den tredje, en 29-årig man, är misstänkt för anstiftan till mordförsöket.

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 22:10

Tre anhållna för skottlossningen

På söndagseftermiddagen skottskadades en 25-årig man i benet. Nu sitter tre män anhållna i ärendet och de är på sannolika skäl misstänkta för inblandning i skottdramat.
Under måndagen hämtades två män, 26 och 32 år, till förhör och efter förhör anhölls båda.

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 13:13

Tre anhållna för mordförsök

De tre män som på söndagen greps för att ha misshandlat en 30-åring grovt är nu anhållna för mordförsök. 30-åringen får specialistvård på Universitetssjukhuset i Lund.
Polisen har ändrat rubriceringen på brottet från grov misshandel till mordförsök.

Kristianstadsbladet - 15 jun 13 kl. 17:58

Tre anhållna efter knivöverfall

Foto: Bosse Nilsson
Tre män sitter anhållna, misstänkta för mordförsök efter att en 22-årig man knivhögs på fredagseftermiddagen i Kristianstad. Ytterligare en man sitter i förhör om sin inblandning.
Det var vid 16-tiden på fredagen som den 22-årige mannen anfölls av fyra män och blev knivstucken fyra gånger i både överkropp och ben.

SmålandsPosten - 07 nov 14 kl. 06:41

Alla tre anhållna förnekar brott

Förhörsuppgifter efter onsdagskvällens knivdrama vid Friskis?&?Svettis i Älmhult har lett till att en instruktör anhållits för mordförsök.

BT - 15 jan 15 kl. 07:21

Tre män anhållna för rån med baseballträ

Tre män tog sig in hos 45-åringen och hotade honom med ett baseballträ. Nu sitter alla tre anhållna. Det var sent på tisdagskvällen som männen tog sig in i mannens bostad på en mindre ort i Marks kommun.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 21:48

Tre anhållna för mord i Karlskrona


En 61-årig man, som i söndags kväll hittades svårt skadad utomhus i Karlskrona, avled på måndagseftermiddagen. Tre män, 31, 36 och 48 år, har anhållits skäligen misstänkta för mord, rapporterar lokala medier.61-åringen hittades medvetslös utanför ett kommunalt stödboende av en väktare, som såg till att han fördes till sjukhus.

BT - 14 okt 13 kl. 21:51

Tre anhållna för mord i Karlskrona

En 61-årig man, som i söndags kväll hittades svårt skadad utomhus i Karlskrona, avled på måndagseftermiddagen. Tre män, 31, 36 och 48 år, har anhållits skäligen misstänkta för mord, rapporterar lokala medier. 61-åringen hittades medvetslös utanför ett kommunalt stödboende av en väktare, som såg till att han fördes till sjukhus.

BT - 05 nov 13 kl. 20:19

Tre anhållna för knivattack i Tierp

Tre män i 30-årsåldern har anhållits för knivattacken på en 56-årig man och hans 17-årige son i Tierp. Pappan hördes under tisdagen men har inte kunnat ge något motiv till dådet. Sonen är allvarligt skadad men polisen hoppas kunna höra honom kanske redan på onsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 18:08

Tre anhållna för människorov

Tre personer, varav två män, 39 och 45 år gamla samt en äldre kvinna, har anhållits misstänkta för människorov. 39-åringen misstänks även för två fall av grov våldtäkt och ett rån. Brotten ska ha begåtts i skånska Staffanstorp under helgen, rapporterar Sydsvenskan.

Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 18:08

Tre anhållna för människorov

Tre personer, varav två män, 39 och 45 år gamla samt en äldre kvinna, har anhållits misstänkta för människorov. 39-åringen misstänks även för två fall av grov våldtäkt och ett rån. Brotten ska ha begåtts i skånska Staffanstorp under helgen, rapporterar Sydsvenskan.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Melissa Horn fyller fraserna med känsla

Sarah Kittel hoppas på mindre hjärtesorg i artistens framtida alster..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Vatikanen: Påven tar övergreppsoffrens parti

Vatikanen kommenterar för första gången en ny amerikansk rapport med trovärdiga anklagelser om att fler än 300 präster har begått sexuella övergrepp mot barn i Pennsylvania i USA..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Sänkta biljettpriser skulle kunna höja MFF:s chanser

Tomma stolar kan kosta miljoner i slutändan..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

En målvakt i bakfickan behövs för Redhawks

En smart investering..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Graveyard mullrade i stoner-myllan

Håkan Engström fick en släng av Hisingen blues..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ogiltiga kandidater på nio SD-listor

I nio av landets kommuner finns bara ogiltiga kandidater för Sverigedemokraterna inför valet i september, skriver Dagens Nyheter. SD har inte kunnat hitta kandidater i många kommuner, och problemet ser ut att kvarstå efter valet när partiet förväntas vä.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Malmö FF mot Midtjylland i playoff

Malmö missade chansen att nå ett avgörande dubbelmöte om en plats i Champions Leagues gruppspel i höst. Men det går att nå framgångar ändå i Europafotbollen. Midtjylland, med förre Häckenspelaren Joel Andersson i laget, står mellan den regerande svenska.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svalare temperaturer väcker minnen till liv

Det lågtrycksbetonade vädret som dragit in över landet riskerar att lägga sig som en blöt filt över humöret..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kristin Johansson, 46, Ängelholm

Kristin Johansson vill väcka intresse för havet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

En glad pensionär om svagheter, vanor och en fråga som tål att tänka på

Hartmut Dreckmann om det bekväma livet och dess konsekvenser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.