Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 20 October, 12:48

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner , anhållnaför , mordet, 21-åringeni , Helsingborg
Skånskan - 27 sep 18 kl. 10:34

Tre anhållna efter mord på Docentgatan

Malmö Tre personer är anhållna, misstänkta för mordet på Docentgatan i febuari då en 30-årig man sköts ihjäl. De anhållna är 23 respektive 21 år gamla och är på sannolika skäl misstänkta för mord.
De greps av polis vid lunchtid i onsdags.

Sydsvenskan - 03 mar 16 kl. 15:34

Tre anhållna för mordförsök

Tre personer har anhållits misstänkta för att vara inblandade i ett mordförsök i Örebro i januari i år, rapporterar lokala medier.Då skottskadades en 31-årig man i stadsdelen Markbacken. Två av de anhållna är misstänkta för mordförsöket medan den tredje, en 29-årig man, är misstänkt för anstiftan till mordförsöket.

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 22:10

Tre anhållna för skottlossningen

På söndagseftermiddagen skottskadades en 25-årig man i benet. Nu sitter tre män anhållna i ärendet och de är på sannolika skäl misstänkta för inblandning i skottdramat.
Under måndagen hämtades två män, 26 och 32 år, till förhör och efter förhör anhölls båda.

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 13:13

Tre anhållna för mordförsök

De tre män som på söndagen greps för att ha misshandlat en 30-åring grovt är nu anhållna för mordförsök. 30-åringen får specialistvård på Universitetssjukhuset i Lund.
Polisen har ändrat rubriceringen på brottet från grov misshandel till mordförsök.

Kristianstadsbladet - 15 jun 13 kl. 17:58

Tre anhållna efter knivöverfall

Foto: Bosse Nilsson
Tre män sitter anhållna, misstänkta för mordförsök efter att en 22-årig man knivhögs på fredagseftermiddagen i Kristianstad. Ytterligare en man sitter i förhör om sin inblandning.
Det var vid 16-tiden på fredagen som den 22-årige mannen anfölls av fyra män och blev knivstucken fyra gånger i både överkropp och ben.

SmålandsPosten - 07 nov 14 kl. 06:41

Alla tre anhållna förnekar brott

Förhörsuppgifter efter onsdagskvällens knivdrama vid Friskis?&?Svettis i Älmhult har lett till att en instruktör anhållits för mordförsök.

BT - 15 jan 15 kl. 07:21

Tre män anhållna för rån med baseballträ

Tre män tog sig in hos 45-åringen och hotade honom med ett baseballträ. Nu sitter alla tre anhållna. Det var sent på tisdagskvällen som männen tog sig in i mannens bostad på en mindre ort i Marks kommun.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 21:48

Tre anhållna för mord i Karlskrona


En 61-årig man, som i söndags kväll hittades svårt skadad utomhus i Karlskrona, avled på måndagseftermiddagen. Tre män, 31, 36 och 48 år, har anhållits skäligen misstänkta för mord, rapporterar lokala medier.61-åringen hittades medvetslös utanför ett kommunalt stödboende av en väktare, som såg till att han fördes till sjukhus.

BT - 14 okt 13 kl. 21:51

Tre anhållna för mord i Karlskrona

En 61-årig man, som i söndags kväll hittades svårt skadad utomhus i Karlskrona, avled på måndagseftermiddagen. Tre män, 31, 36 och 48 år, har anhållits skäligen misstänkta för mord, rapporterar lokala medier. 61-åringen hittades medvetslös utanför ett kommunalt stödboende av en väktare, som såg till att han fördes till sjukhus.

BT - 05 nov 13 kl. 20:19

Tre anhållna för knivattack i Tierp

Tre män i 30-årsåldern har anhållits för knivattacken på en 56-årig man och hans 17-årige son i Tierp. Pappan hördes under tisdagen men har inte kunnat ge något motiv till dådet. Sonen är allvarligt skadad men polisen hoppas kunna höra honom kanske redan på onsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 18:08

Tre anhållna för människorov

Tre personer, varav två män, 39 och 45 år gamla samt en äldre kvinna, har anhållits misstänkta för människorov. 39-åringen misstänks även för två fall av grov våldtäkt och ett rån. Brotten ska ha begåtts i skånska Staffanstorp under helgen, rapporterar Sydsvenskan.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Färre barn skulle lösa flera av våra problem

Ann Widung: Begränsning till tre barn per familj ingen större uppoffring..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hon efterlyser bättre mensskydd – utvecklar själv en ny produkt

Lundastudenten Ingrid Odlén: ”Jag är inte ensam om att känna som jag gör”.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Konsumenter uppmanas att tuffa till sig

Köp inte läget. Se till att reklamera om du fått en dålig vara..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Brandmannens agerande fullt begripligt

Räddningstjänsten utredning av händelsen i Lund visar att brandmannen handlade i nödvärn..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bostadsmarknadens främsta offer

Ungdomar, nyanlända eller kanske pensionärer – vem är det egentligen mest synd om på bostadsmarknaden? Regeringsfrågan gnisslar, men så snart ett nytt styre är på plats har partierna lovat att ta tag i problemen på bostadsmarknaden. Frågan låg lite i sk.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Center Syd vill bygga ut stort för kultur och vård

Satsar på att få en tydligare centrumfunktion..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Satsning på naturreservat blev kalhygge

Boende sörjer barndomens skog efter avverkning i naturreservat i Skurup..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Pojkbandsstjärna renoverar bondgård i tv

Jonathan Knight från pojkbandet New Kids on the Block har sadlat om till en ny karriär – som husrenoverare i ett eget tv-program. Kommande "Farmhouse fixer" ska följa Knight när han rustar upp en gammal bondgård i amerikanska New England, skriver People.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ratad i Linköping – mot tredje raka SM-guldet

Cajsa Andersson ledde Linköping till två SM-guld men lämnade när Hilda Carlén värvades från Piteå. Nu kan den nyblivna landslagsmålvakten bli svensk mästare för tredje året i rad med fotbollsklubben från Norrbotten. – Det skulle vara riktigt kul, säger.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stor läcka i Dorotea – vattentornet tomt

En befarad vattenläcka har tömt hela vattentornet i Dorotea, skriver SVT Nyheter Västerbotten. Händelsen uppdagades under lördagsmorgonen, när man upptäckte att det saknades vatten i kranarna. Läckan berör hela Dorotea samhälle, Risnäset och Lajksjö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.