Expressen > Nyheter

Wednesday, 15 August, 09:01

Expressen - 22 jan 18 kl. 06:23

9 lögner om Sverige du måste dra för dina barnJag tackar tidens gång för att vi inte längre har barn i den ålder då man måste tänka på att beskydda dem, förklara vad som sker och samtidigt inte föra över för mycket av den egna oron.Men för dig som har det. Här är nio lögner om Sverige som du måste dra för dina barn om du vill framstå som en ansvarsfull förälder..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

3445 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 9 lögnerom , Sverigedu måste , draför dina , barn
Regeringen - 28 okt 16 kl. 13:10

Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Utredningen föreslår en begränsning av rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn. Bakgrunden till begränsningen är att föräldrar som kommer till Sverige med barn i dag blir överkompenserade inom ramen för föräldrapenningen. Detta gäller särskilt föräldrar som kommer till Sverige med något äldre barn..

Alliansfritt Sverige - 19 mar 14 kl. 16:13

I borgerlighetens Sverige äter barn utan tänder knäckebröd och äldre får leva i överfyllda blöjor

Vatten och bröd till frukost som barn och en vägd blöja som gammal. Visst låter det som en värdigt liv? För den borgerliga verkligheten ser ut så.

Regeringen - 28 okt 16 kl. 13:15

Förslag om begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Utredningen om en modern föräldraförsäkring har idag, fredagen den 28 oktober, överlämnat delbetänkandet "Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn" till socialförsäkringsminister Annika Strandhäll. Utredningen föreslår begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn..

Regeringen - 20 mar 17 kl. 15:18

Förslag om begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

I propositionen som lämnats till riksdagen föreslås att rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn anpassas efter barnets ålder. Begränsningen utformas så att den ungefärligen motsvarar den mängd föräldrapenning som en genomsnittlig förälder använder efter barnets ettårs- respektive tvåårsdag. Bakgrunden till förslagen i propositionen är att föräldrar som kommer till Sverige med barn i dag överkompenseras inom ramen för föräldrapenningen i relation till barnets ålder..

Regeringen - 07 nov 16 kl. 15:13

Remiss SOU 2016:73 Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2016:73 Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn samt promemoria om förslag till ikraftträdande- och övergångsbestämmelser..

Regeringen - 16 mar 17 kl. 08:32

Ny lag föreslår begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Idag torsdag den 16e mars beslutade regeringen om en proposition som föreslår att rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn anpassas efter barnets ålder. Lagförslaget är en del av den migrationspolitiska överenskommelsen med Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna..

Regeringen - 20 mar 17 kl. 13:04

Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

I propositionen föreslås att rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn anpassas efter barnets ålder..

Newsmill - 10 sep 12 kl. 12:29

Så kan Sverige dra nytta av invandringen

http://www.newsmill.se/trackback/46629Folkbladets politiske redaktör: Arbetslinjen gör sig nu återigen påmind i invandringspolitiken.

DN - 04 jul 18 kl. 19:16

Så ska Sverige dra fördel av trötta engelsmän

GELENDZJIK. England kommer från 120 minuter och straffar i benen. Sverige från en seger under ordinarie tid.

GT - 27 jun 15 kl. 08:51

Inte värdigt Sverige att barn inte har bostad

Barn har rätt till en säng att sova i. De ska ha tryggheten att veta var hemma är. Varför har då inte Alexander, 13, haft någonstans att bo i mer än ett år?.

Dalarnas tidningar - 20 mar 16 kl. 09:01

Den sista häxdansen i Sverige:129 barn flög Gagnef-Blåkulla tur och retur 1858

Den sista häxdansen i Sverige inträffade i Gagnef 1858. Där verkade Robert Blumenberg som väckelsepredikant och predikade, han varnade för helvetet som straff för osedligt liv. Blumenberg hade ett starkt grepp om befolkningen och han anses ha burit en stor del av ansvaret för hysterin..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

"Hemtjänstman" länsade äldre kvinnors konton

41-åringen gjorde hembesök hos flera äldre kvinnor och påstod att han kom från hemtjänsten.När han blev insläppt i bostaden stal han deras kontokort – och tömde sedan deras konton, enligt uppgifter till Expressen.Mannen har erkänt stora delar av den misstänkta brottsligheten och sitter nu häktad..

Expressen - 30 minuter sedan

E4:an söderut avstängd efter lastbilskrock vid Vårby

En lastbil och en personbild har krockat på E4 i höjd med Vårby. Körfältet i södergående riktning är avstängt under räddningsarbetet.En person är fastklämd enligt initiala uppgifter till polisen..

Expressen - 45 minuter sedan

Flyktingar används som målvakter åt kriminella

Organiserade kriminella drar in flyktingar i ekonomisk brottslighet. Asylsökande och nyanlända används exempelvis som målvakter i bolag som drivs för brottsliga syften, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 45 minuter sedan

Ung person rånades på HVB-hem

En yngre person uppges ha blivit rånad på ett HVB-hem i Malmö under natten mot onsdagen.– Det var ett bråk mellan två personer, säger Åsa Emanuelsson, polisens presstalesperson, region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Högst förtroende för Kristersson (M) i ny mätning

Moderaternas partiledare Ulf kristersson får högst förtroende av partiledarna med 35 procent stöd i Novus nya mätning.Samtidigt ökar förtroendet med någon eller några procent samtliga partiledare i mätningen, rapporterar SVT. .

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt skottlossning – tre personer gripna

En skottlossning ska ha ägt rum i Trelleborg under natten.Tre personer har gripits misstänkta för mordförsök..

Expressen - 1 timme sedan

Jan Björklund frågas ut i radion

På tisdagsmorgonen gästar Liberalernas Jan Björklund som andra partiledare P1:s partiledarutfrågningar.– Valrörelsen har startat starkt, säger Jan Björklund när han anländer till Radiohuset..

Expressen - 1 timme sedan

Åkesson stormade ut – efter bråken

Jimmie Åkesson stod i centrum i flera bråk under Expressen TV och DiTV:s stora partiledardebatt på tisdagskvällen.– Nu pratar jag!, röt han bland annat till Jonas Sjöstedt (V) under en hätsk diskussion om migrationen.

Expressen - 1 timme sedan

Misstanke om anlagd bilbrand

Under natten har det brunnit i två bilar i Karlshamn.Branden misstänks vara anlagd..

Expressen - 2 timmar sedan

Mamman är bostadslös – nu vädjar hon om hjälp

I ett desperat försök att få hjälp bestämde sig sjubarnsmamman för att dela med sig av en bild på hennes sovande barn i ett väntrum.Familjen har inte haft ett permanent boende på ett år – nu vädjar de till myndigheter:– Jag önskar inte ens att min värsta fiende behövde leva så här, säger mamman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.