Expressen > Nyheter

Friday, 23 February, 07:09

Expressen - 22 jan 18 kl. 06:23

9 lögner om Sverige du måste dra för dina barnJag tackar tidens gång för att vi inte längre har barn i den ålder då man måste tänka på att beskydda dem, förklara vad som sker och samtidigt inte föra över för mycket av den egna oron.Men för dig som har det. Här är nio lögner om Sverige som du måste dra för dina barn om du vill framstå som en ansvarsfull förälder..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

3390 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 9 lögnerom , Sverigedu måste , draför dina , barn
Regeringen - 28 okt 16 kl. 13:10

Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Utredningen föreslår en begränsning av rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn. Bakgrunden till begränsningen är att föräldrar som kommer till Sverige med barn i dag blir överkompenserade inom ramen för föräldrapenningen. Detta gäller särskilt föräldrar som kommer till Sverige med något äldre barn..

Alliansfritt Sverige - 19 mar 14 kl. 16:13

I borgerlighetens Sverige äter barn utan tänder knäckebröd och äldre får leva i överfyllda blöjor

Vatten och bröd till frukost som barn och en vägd blöja som gammal. Visst låter det som en värdigt liv? För den borgerliga verkligheten ser ut så.

Regeringen - 28 okt 16 kl. 13:15

Förslag om begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Utredningen om en modern föräldraförsäkring har idag, fredagen den 28 oktober, överlämnat delbetänkandet "Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn" till socialförsäkringsminister Annika Strandhäll. Utredningen föreslår begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn..

Regeringen - 20 mar 17 kl. 15:18

Förslag om begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

I propositionen som lämnats till riksdagen föreslås att rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn anpassas efter barnets ålder. Begränsningen utformas så att den ungefärligen motsvarar den mängd föräldrapenning som en genomsnittlig förälder använder efter barnets ettårs- respektive tvåårsdag. Bakgrunden till förslagen i propositionen är att föräldrar som kommer till Sverige med barn i dag överkompenseras inom ramen för föräldrapenningen i relation till barnets ålder..

Regeringen - 07 nov 16 kl. 15:13

Remiss SOU 2016:73 Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2016:73 Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn samt promemoria om förslag till ikraftträdande- och övergångsbestämmelser..

Regeringen - 16 mar 17 kl. 08:32

Ny lag föreslår begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Idag torsdag den 16e mars beslutade regeringen om en proposition som föreslår att rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn anpassas efter barnets ålder. Lagförslaget är en del av den migrationspolitiska överenskommelsen med Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna..

Regeringen - 20 mar 17 kl. 13:04

Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

I propositionen föreslås att rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn anpassas efter barnets ålder..

Newsmill - 10 sep 12 kl. 12:29

Så kan Sverige dra nytta av invandringen

http://www.newsmill.se/trackback/46629Folkbladets politiske redaktör: Arbetslinjen gör sig nu återigen påmind i invandringspolitiken.

GT - 27 jun 15 kl. 08:51

Inte värdigt Sverige att barn inte har bostad

Barn har rätt till en säng att sova i. De ska ha tryggheten att veta var hemma är. Varför har då inte Alexander, 13, haft någonstans att bo i mer än ett år?.

Dalarnas tidningar - 20 mar 16 kl. 09:01

Den sista häxdansen i Sverige:129 barn flög Gagnef-Blåkulla tur och retur 1858

Den sista häxdansen i Sverige inträffade i Gagnef 1858. Där verkade Robert Blumenberg som väckelsepredikant och predikade, han varnade för helvetet som straff för osedligt liv. Blumenberg hade ett starkt grepp om befolkningen och han anses ha burit en stor del av ansvaret för hysterin..

Länstidningen i Jämtland - 24 mar 16 kl. 14:00

Den sista häxdansen i Sverige: 129 barn flög Gagnef-Blåkulla tur och retur 1858

Den sista häxdansen i Sverige inträffade i Gagnef 1858. Där verkade Robert Blumenberg som väckelsepredikant och predikade, han varnade för helvetet som straff för osedligt liv. Blumenberg hade ett starkt grepp om befolkningen och han anses ha burit en stor del av ansvaret för hysterin..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Öppna lågor från ett elskåp

Vid 06.16 på fredagsmorgonen larmades polisen om att det brinner i ett elskåp i Färlöv, Kristianstads kommun.Enligt polisen kommer det öppna lågor från elskåpet.

Expressen - 15 minuter sedan

Stopp på vägen efter älgkrock

Vid 06-tiden på fredagsmorgonen har en trafikolycka inträffat utanför Ljungby.Det är ett fordon som har krockat med en älg.Vägen är stängd efter olyckan..

Expressen - 1 timme sedan

Madelen, 22, vill varna för falska journalisten

En person, som på Facebook utger sig för att vara journalist på Hallands Nyheter försöker lura privatpersoner i Varberg. En av dem som fått ett meddelande från den påstådda reportern är Madelen Johansson, 22.– Jag reagerade direkt på hennes meddelande och profilbild, det kändes fejk från början, säger Madelen..

Expressen - 1 timme sedan

Peter Madsens nya bakslag i fängelset

Den åttonde mars ställs Peter Madsen inför rätta, misstänkt för att ha mördat den svenska journalisten Kim Wall. Under tiden i häkte har den danske uppfinnaren drabbats av en rad bakslag.Flera av sponsorerna har försvunnit och hans framtida projekt har gått upp i rök –samtidigt som han nyligen fick avslag på att få sina restriktioner hävda.

Expressen - 1 timme sedan

Man hittad svårt knivskuren i bil

En man hittades svårt knivskuren i en bil på en bensinstation i Ulricehamn på sena torsdagskvällen.Fyra personer är hämtade till förhör.– Det är rubricerat som mordförsök alternativt grov misshandel, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Expressen - 2 timmar sedan

Skarhed kritiserar förslag om utlandsspionerilag

Justitiekansler Anna Skarhed riktar kritik mot utredningsförslaget om det nya brottet utlandsspioneri, rapporterar Sveriges Radio Ekot.Frågan behandlas just nu av regeringen..

Expressen - 2 timmar sedan

Evakuering vid brand i flerfamiljshus

Flera personer har evakuerats vid en brand i ett flerfamiljshus utanför Svartvik, söder om Sundsvall..

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil har vält på E4 – stora trafikstörningar väntas

En lastbil har vält omkull i halkan på E4 vid Lästringe, Södermanland. Den blockerar nu ett av de norrgående körfälten, och stora förseningar väntas i morgontrafiken..

Expressen - 4 timmar sedan

Beväpnad polis utanför skolan gjorde ingenting

När Nikolas Cruz, 19, sköt mot elever och lärare inne på skolan stod en beväpnad polis utanför – utan att ingripa.Nu säger han upp sig.– Han skulle ha gått in, säger den lokale sheriffen Scott Israel enligt CNN..

Expressen - 6 timmar sedan

Filmen som förändrade Raoul Wallenberg visades på Grand – 75 år efter premiären

Raoul Wallenberg såg filmen ”'Pimpernel' Smith” vid en hemlig visning 1942 – det förändrade honom.Filmen ska ha varit startskottet för Wallenbergs kamp för att befria judar i naziockuperade Ungern.På torsdagen visades den igen på samma plats – i publiken fanns Wallenbergs familj och överlevande från Förintelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.