Expressen > Nyheter

Saturday, 17 November, 22:11

Expressen - 22 jan 18 kl. 06:01

Loke, 4, får dödliga  anfall – nekas assistansLoke får livshotande kramper flera gånger om dygnet. Fyraåringen är en av flera tusen personer – som trots läkarintyg – nekats eller fått den statliga assistansen indragen de senaste åren.– Det kommer en dag när jag inte orkar mer och kollapsar. Och jag vet inte om det är jag eller Loke som kollapsar först, säger Lokes mamma Michelle Jansson till TV4:s ”Kalla fakta”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Loke, Lokes, Michelle Jansson, TV4, Kalla

Dela artikeln

4433 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loke4 får , dödliga, anfall, nekas, assistans
Expressen - 03 okt 17 kl. 20:49

Anfallen kan döda Loke, 4 – nekas assistans

Varje krampanfall kan leda till döden för fyraårige Loke.Han behöver hjälp dygnet runt – men nekas assistans från Försäkringskassan.– Jag önskar att de fick prova att vara med om det här i två dagar, säger mamma Michelle Jansson, 25..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Skottlossning – polisen har spärrat av

Strax före klockan 21 på lördagskvällen rapporterades skottlossning på Rosengårdsområdet i Malmö.Ingen skadad person har hittats och ingen person är gripen..

Expressen - 45 minuter sedan

LIVE-TV: Trump besöker eldhärjade Kalifornien

 .

Expressen - 1 timme sedan

Abortprotester i Norge: Rör inte vår aborträtt

Statsminister Erna Solberg vill diskutera att strama åt aborträtten i Norge. Under lördagen hölls stora demonstrationer runt om i Norge för att visa motstånd mot en åtstramning.– Jag är väldigt glad över att så många möts och visar att abortlagen inte kan användas som bricka i ett maktspel, säger en av deltagarna i demonstrationerna till NRK..

Expressen - 1 timme sedan

Hade snuva i fem år – doktorns upptäckt är chockerande

Problemet försvann inte på fem år.Greg Phillpotts märkte ofta av sin rinniga näsa – men trodde länge att det handlade om en utdragen snuva.Läkarens bedömning var dock en helt annan, skriver Abc news..

Expressen - 1 timme sedan

Jessica, 9, somnade – och vaknade aldrig upp igen

Jessica Woolhouse, 9, gick och la sig på soffan för att sova – men vaknade aldrig igen.Mamma Tracey Walerzak kämpar nu med sorgen och saknaden efter sin dotter.– Jessica var fantastisk och jag är så stolt över att ha haft en så underbar dotter, säger Tracey..

Expressen - 2 timmar sedan

Johanna Toftby riktar kritik mot ammande mammor

Offentlig amning? Täck då brösten, tycker bloggaren och tv-profilen Johanna Toftby.– Jag vill att mammor ska amma, men det går för långt ibland.

Expressen - 2 timmar sedan

Mamman tvingades fly – sekunder efter födseln

Strax efter födseln tvingades mamman Heather fly sjukhuset som omringats av skogsbranden. Men ambulansen hann inte ens tio kilometer innan den började smälta – och samtliga patienter fick flyttas till en evakuerad villa. Brandmän och sjuksköterskor lyckades tillsammans hålla elden borta från det tillfälliga sjukhuset – och rädda samtliga patienter.

Expressen - 3 timmar sedan

Cecilia, 44, tröttnade på mannens lyxsalt – nu skrattar alla åt bilden

Cecilia Sjöstrands man Joakim har blivit alltmer matintresserad. Men i takt med att intresset växt har antalet nymodiga saltsorter på kryddhyllan ökat. Till slut fick Cecilia nog – och gjorde ett eget saltkar med "Vanligt jävla salt".

Expressen - 3 timmar sedan

Kö till ny bordell – med sexdockor

Finlands första bordell med sexdockor har nu öppnat i Helsingfors.  En timme med någon av de fyra dockorna i silikon kostar 1 000 kronor. – Det här är för singlar och för upptagna män som inte får ha sex hemma, säger bordellens frontfigur Antti Kurhinen till tidningen Ilta-Lehti.

Expressen - 4 timmar sedan

Kungaparets hektiska schema i New York

Kungen och drottningen befinner sig i New York. Men på grund av det späckade schemat uteblir ett besök hos dottern prinsessan Madeleine. Under vistelsen ska kungaparet bland annat besöka FN.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.