Expressen > Nyheter

Sunday, 19 August, 13:24

Expressen - 22 jan 18 kl. 06:01

Loke, 4, får dödliga  anfall – nekas assistansLoke får livshotande kramper flera gånger om dygnet. Fyraåringen är en av flera tusen personer – som trots läkarintyg – nekats eller fått den statliga assistansen indragen de senaste åren.– Det kommer en dag när jag inte orkar mer och kollapsar. Och jag vet inte om det är jag eller Loke som kollapsar först, säger Lokes mamma Michelle Jansson till TV4:s ”Kalla fakta”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Loke, Lokes, Michelle Jansson, TV4, Kalla

Dela artikeln

4433 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loke4 får , dödliga, anfall, nekas, assistans
Expressen - 03 okt 17 kl. 20:49

Anfallen kan döda Loke, 4 – nekas assistans

Varje krampanfall kan leda till döden för fyraårige Loke.Han behöver hjälp dygnet runt – men nekas assistans från Försäkringskassan.– Jag önskar att de fick prova att vara med om det här i två dagar, säger mamma Michelle Jansson, 25..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Oväntat stor spridning för MP:s lådcykeluttalande

MP-politikern Karin Svensson Smiths uttalande om lådcyklar har spridit sig som en löpeld.Det har nu engagerat mer än vad Miljöpartiets alla Facebookinlägg har gjort totalt – hittills i år.– Andra fokuserar på att missförstå oss, säger partiets språkrör Gustav Fridolin..

Expressen - 15 minuter sedan

Drottning Margrethes ord om svenska invandringen

När drottning Margrethe tog emot franska journalister inför Emmanuel Macrons kommande statsbesök var hon tydlig med en sak.Om man vill bo i Danmark, ska man följa det danska sättet att leva på.– Det är viktigt att de som kommer till vårt land vet att de nu är i Danmark, och att det finns ett visst sätt att leva på – som de inte kan undgå, sa hon till Ekstrabladet.

Expressen - 45 minuter sedan

SD-kvinna om svenskhet: ”Född och ha svenska föräldrar”

I en intervju med Aftonbladet hävdade lokalpolitikern Elisabeth Peterson att man ska vara född som svensk och ha svenska föräldrar för att vara svensk. Nu ska Sverigedemokraternas Medlemsutskott ta upp frågan.– Generellt gäller dock att den som inte ställer sig bakom principen om öppen svenskhet inte kan vara medlem eller företrädare för SD på någon nivå, kommenterar Mattias Karlsson, gruppledare för Sverigedemokraterna, enligt Sveriges Radio P4..

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i trafikolycka

Tre bilar är inblandade i en trafikolycka vid Skåneporten, i Örkelljunga.En av förarna klagar på bröstsmärta och kommer att föras till sjukhus med ambulans.Polis och ambulans finns på plats..

Expressen - 2 timmar sedan

Rån i guldbutik

Två ännu okända gärningsmän rånade under söndagsförmiddagen en guldbutik i Malmö.Guldbutiken ligger i ett köpcentrum, och en ordningsvakt jagade efter männen när de lämnade butiken.Polisen är på platsen och har inte anträffat de misstänkta än.

Expressen - 2 timmar sedan

Äldre man försvunnen – polisen vädjar om hjälp

En man i 80-årsåldern är försvunnen i Eda i Värmland.Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp..

Expressen - 2 timmar sedan

Löfven: Högre skatt för de allra rikaste

De "allra rikaste" kan bidra mer, anser statsminister Stefan Löfven (S) och går till val på att ta ut mer skatt av dem framöver.Löfven är inställd på att sitta kvar. Vill de borgerliga försöka ta över får de förlita sig på SD-stöd, Socialdemokraterna tänker inte släppa fram dem..

Expressen - 2 timmar sedan

Ung man körde in i träd – avled på platsen

En ung man körde på söndagsmorgonen in i ett träd vid Munkabäcken, Laxå. Mannen avled på platsen. .

Expressen - 4 timmar sedan

Här visar Kristersson (M) upp sina färdigheter på trampolinen

Här visar Ulf Kristersson upp sina färdigheter på trampolinen. Filmen på simhoppet ledde till skratt bland alliansledarna inför Expressens partiledardebatt i tisdags..

Expressen - 4 timmar sedan

Bröllopsfotona kostade nära 20 000 – så blev resultatet

Många brudpar lägger undan en stor del av bröllopsbudgeten för att föreviga den speciella dagen.
Brudgummen Ivan Tan var inget undantag, och betalade nära 20 000 för en bröllopsfotograf.
När han till slut fick se resultatet ångrade han det bittern, skriver Singaporebon i ett uppmärksammat inlägg på Facebook..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.