Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 May, 19:32

Expressen - 22 jan 18 kl. 06:01

Loke, 4, får dödliga  anfall – nekas assistansLoke får livshotande kramper flera gånger om dygnet. Fyraåringen är en av flera tusen personer – som trots läkarintyg – nekats eller fått den statliga assistansen indragen de senaste åren.– Det kommer en dag när jag inte orkar mer och kollapsar. Och jag vet inte om det är jag eller Loke som kollapsar först, säger Lokes mamma Michelle Jansson till TV4:s ”Kalla fakta”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Loke, Lokes, Michelle Jansson, TV4, Kalla

Dela artikeln

4433 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loke4 får , dödliga, anfall, nekas, assistans
Expressen - 03 okt 17 kl. 20:49

Anfallen kan döda Loke, 4 – nekas assistans

Varje krampanfall kan leda till döden för fyraårige Loke.Han behöver hjälp dygnet runt – men nekas assistans från Försäkringskassan.– Jag önskar att de fick prova att vara med om det här i två dagar, säger mamma Michelle Jansson, 25..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

”Åkesson blundar för klimatförändringar”

I den första duellen pratar Jimmie Åkesson och Annie Lööf om klimatet.– Det är anmärkningsvärt att Jimmie Åkesson blundar för klimatförändringar, säger Lööf..

Expressen - 30 minuter sedan

Storbråk utomhus – uppgifter om knivskador

Flera personer är inblandade i ett större bråk vid en pizzeria i Lessebo.Folk har fått ambulansvård på plats.– Det har varit rörigt och talas om tiotal personer.

Expressen - 1 timme sedan

Så blir duellen mellan Lööf och Åkesson

På vilket sätt skiljer sig en sverigedemokratisk väljare från en centerpartistisk?Den frågan får Annie Lööf och Jimmie Åkesson när de klockan 19 på tisdagskvällen drabbar samman i direktsändning i Expressen TV. I programmet debatterar de bland annat miljö och klimat, lag och ordning, sjukvård och invandring/integration.

Expressen - 1 timme sedan

Därför valde Eliesa att klippa av sitt långa hår: ”Jättestolt”

Sexåriga Eliesa Avdija klippte av 35 centimeter av sitt långa svall – av en viktig anledning.Nu berättar hennes storasyster om det modiga beslutet.– Så klart är jag jättestolt över henne, säger Ilirjana Avdija..

Expressen - 1 timme sedan

Stor skogsbrand – brandflyg utlarmat

En stor skogsbrand har brutit ut i närheten av Skepplanda, norr om Göteborg.– V har det inte under kontroll ännu. Vi är på plats med åtta enheter, säger Niclas Fogelqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Expressen - 1 timme sedan

Förskola avspärrad – glasampuller hittade

Polisen har spärrat av en förskola i Gustavsberg utan Stockholm sedan glasampuller upphittats under en gårdsstädning, skriver tidningen Aftonbladet.  .

Expressen - 1 timme sedan

Avhopparna kräver Horace Engdahls avgång

Sara Danius, Kjell Espmark och Peter Englund kräver att Horace Engdahl lämnar Svenska Akademien. Det skriver de i ett brev till den tillförordnande ständige sekreteraren Anders Olsson, som SvD tagit del av..

Expressen - 1 timme sedan

Zuckerberg inför EU: ”Förväntar mig svar”

Efter skandalerna – Mark Zuckerbergs charmoffensiv fortsätter.På tisdagskvällen talar Facebookgrundaren inför EU-parlamentet i Bryssel.– Jag förväntar mig att Zuckerberg ger oss klara och tydliga svar under kvällens utfrågning, säger svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

15-åring startade brand – får betala 310 miljoner i böter

En 15-årig pojke erkände sig skyldig till en omfattande skogsbrand i USA i september förra året.Nu har han fått sitt straff: Motsvarande 310 miljoner kronor i böter.– Det är svårt att föreställa sig något mer meningslöst än att tvinga en minderårig att betala 311 miljoner, säger pojkens advokat till lokaltidningen The Oregonian..

Expressen - 1 timme sedan

Trump möter Sydkorea inför mötet med Jong-Un

Sydkoreas president Moon Jae-in är på besök i Vita huset för att träffa Donald Trump.Nyckelfrågan: att försöka utröna Kim Jong-Uns avsikter – efter hotet om att ställa in det historiska mötet mellan USA och Nordkorea..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.