Sydsvenskan > Sport

Thursday, 15 November, 13:43

Liknande nyheter

Taggar: Vi kräveratt svenska , domstolar, slutar, dömatill , umgänge mellan en våldsutövande förälder och barn som lever i skyddat boende
Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar


Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare.Regeringspartiet AKP och premiärminister Recep Tayyip Erdogan skakas just nu av en djup politisk kris och en korruptionsskandal som man bland annat anklagar den inflytelserike USA-baserade imamen Fethullah Gülen för att ligga bakom.Den nya lagen ses som Erdogans senaste drag i striden om den politiska makten..

NT - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 14 kl. 11:45

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

BT - 15 feb 14 kl. 11:44

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare. Regeringspartiet AKP och premiärminister Recep Tayyip Erdogan skakas just nu av en djup politisk kris och en korruptionsskandal som man bland annat anklagar den inflytelserike USA-baserade imamen Fethullah Gülen för att ligga bakom.Den nya lagen ses som Erdogans senaste drag i striden om den politiska makten..

UNT - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Det turkiska parlamentet godkände i dag en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare. En oppositionspolitiker bröt näsan i den våldsamma debatten om lagen.(TT).

SvD - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Det turkiska parlamentet godkände i dag en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

YLE - 10 sep 14 kl. 13:20

Hockeyjournalisterna litar på Kärpät - Sport slutar sist

Tre av fyra hockeyjournalister som Yle Sporten har talat med tippar Kärpät som etta i grundserien. Samtliga har Sport som jumbo i årets liga, men ingen tror att Tomek Valtonen får sparken under säsongen. 1) Hur kommer grundseriens top-3 att se ut?

Eurosport - 20 maj 14 kl. 14:15

Maldonados F1-framtid i fara - Venezuela slutar sponsra

Pastor Maldonados Formel 1-äventyr kan snart vara över. Venezuela slutar nu att sponsra 29-åringen..

Aftonbladet - 20 mar 13 kl. 22:06

Säsongen över ? nu slutar Modoikonen

Anders Forsberg presenteras snart som ny tränare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

HVB-hem anmäler sig självt efter dödsfall

Ett bråk på ett HVB-hem i Trollhättan slutade med dödlig utgång. Nu gör boendet en Lex Sarah-anmälan till Arbetsmiljöverket, rapporterar lokala medier. – Det är en oerhört allvarlig händelse så vi måste verkligen utreda vad som hände och om vi kunde age.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Börsen vänder upp

Stockholmsbörsen vände upp när torsdagshandeln inleddes. Även de ledande Europabörserna steg. Flera av gårdagens förlorare, verkstadsjättarna, finns bland morgonens vinnaraktier.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Barn med fetma kan få bra vård nära

Barn som behandlas för fetma inom primärvård eller öppenvård får relativt goda chanser att stävja sina viktproblem långsiktigt, visar en studie från Sahlgrenska akademin. Ett 60-tal barn genomgick ett årslångt program vid primärvården. Tre år senare, ut.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Var tredje lägenhet såld - nu kan bygget starta

Riksbyggen ger klartecken för bygget som beräknas vara inflyttningsklart 2021..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Full fart för Aston Martin

Anrika biltillverkaren Aston Martin kan redovisa kraftigt förbättrade siffror i samband med sin senaste kvartalsrapport. Bolaget som klev in på Londonbörsen förra månaden, redovisar en vinst före skatt på 3,1 miljoner pund för tredje kvartalet, drygt 36.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Avstängt på väg 11 efter olycka

Vid 7.40-tiden på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänst om att det inträffat en olycka på väg 11 mellan Staffanstorp och Malmö..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Hur mår skolan? – Dagbok torsdag

Så påverkar lärarbrist och sjukskrivna lärare vardagen för lärare och elever..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Strøget – shoppingstråket som egentligen inte finns

En vandring längs gågatan Strøget bakåt i tiden..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Skärpt straff för barnvåldtäkter

Hovrätten skärper straffet för en man i 70-årsåldern som dömts för bland annat flera grova våldtäkter på fem barn som han är släkt med. Gävle tingsrätt dömde honom till sju års fängelse, men hovrätten för nedre Norrland skärper straffet till åtta år, ra.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Kallas nya diet: "Kan prestera bra på det"

Allt fler idrottsprofiler väljer bort köttet. Även en av Sveriges största stjärnor lockas av ett vegetariskt alternativ. – Köttkonsumtionen är något som alla kan tänka till lite kring, säger Charlotte Kalla.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.