Sydsvenskan > Sport

Sunday, 25 February, 22:45

Sydsvenskan - 22 jan 18 kl. 04:00

”Vi kräver att svenska domstolar slutar döma till umgänge mellan en våldsutövande förälder och barn som lever i skyddat boende.”Företrädare för nio kvinnojourer i Skåne..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

2378 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kräveratt svenska , domstolar, slutar, dömatill , umgänge mellan en våldsutövande förälder och barn som lever i skyddat boende
Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar


Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare.Regeringspartiet AKP och premiärminister Recep Tayyip Erdogan skakas just nu av en djup politisk kris och en korruptionsskandal som man bland annat anklagar den inflytelserike USA-baserade imamen Fethullah Gülen för att ligga bakom.Den nya lagen ses som Erdogans senaste drag i striden om den politiska makten..

NT - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 14 kl. 11:45

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

BT - 15 feb 14 kl. 11:44

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare. Regeringspartiet AKP och premiärminister Recep Tayyip Erdogan skakas just nu av en djup politisk kris och en korruptionsskandal som man bland annat anklagar den inflytelserike USA-baserade imamen Fethullah Gülen för att ligga bakom.Den nya lagen ses som Erdogans senaste drag i striden om den politiska makten..

UNT - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Det turkiska parlamentet godkände i dag en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare. En oppositionspolitiker bröt näsan i den våldsamma debatten om lagen.(TT).

SvD - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Det turkiska parlamentet godkände i dag en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

YLE - 10 sep 14 kl. 13:20

Hockeyjournalisterna litar på Kärpät - Sport slutar sist

Tre av fyra hockeyjournalister som Yle Sporten har talat med tippar Kärpät som etta i grundserien. Samtliga har Sport som jumbo i årets liga, men ingen tror att Tomek Valtonen får sparken under säsongen. 1) Hur kommer grundseriens top-3 att se ut?

Eurosport - 20 maj 14 kl. 14:15

Maldonados F1-framtid i fara - Venezuela slutar sponsra

Pastor Maldonados Formel 1-äventyr kan snart vara över. Venezuela slutar nu att sponsra 29-åringen..

Aftonbladet - 20 mar 13 kl. 22:06

Säsongen över ? nu slutar Modoikonen

Anders Forsberg presenteras snart som ny tränare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Upphittad kanin hade sprejats med målarfärg

Kaninen lämnades över till polisen, som nu eftersöker ägaren..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Störst dramatik utanför planen för MFF

En lång dags färd i snöoväder mot viktiga bortapoäng i Svenska cupen. MFF:s möte mot Gefle bjöd på mer dramatik utanför planen än på ett kylslaget Gavlevallen i februarikvällen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sibirisk kyla tar grepp om Europa

Hårda vindar från Sibirien har dragit in iskyla över stora delar av Europa. Under helgen har minst fyra människor dött till följd av kylan som väntas ligga kvar under kommande vecka. En hemlös man hittades död i Valence i sydvästra Frankrike på söndagen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Alf Svensson litade på Gud – Ebba Busch Thor på Bert

Leder vägen till himlen eller helvetet?.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Djurfynd i Lomma och Staffanstorp skvallrar om hur vi levde för tusentals år sedan

Björn, en begraven hund – och kanske även en uroxe..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

”Varje dag är tre dagar i vårt liv”

Lundaparet Pia Staël von Holstein och Staffan Bengtsson tänker mycket på tid och vad den används till..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

En miljon pedofiler i hemligt nätverk

Med hjälp av smarta telefoner, hemliga nätverk och krypterade meddelandetjänster söker pedofiler nya offer på nätet. Även intresset för dokumenterade övergrepp på riktigt små barn är oväntat stort, enligt en ny rapport. Den snabba teknikutvecklingen och.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Nordkorea rasar mot nya sanktioner

Nordkorea ryter ifrån mot USA sedan de flaggat för "de tyngsta sanktionerna någonsin"..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

OS-guldet bara en början

Det tog 2,5 år att bli bäst i världen. För lag Anna Hasselborg är det här bara början. – Jag tror vi får se långa karriären på de här tjejerna, säger tränaren Maria Prytz.

Sydsvenskan - Igår: 21:35

En man dog efter trafikolycka öster om Landskrona

En man i 75-årsåldern omkom och en kvinna och ett barn fick lindriga skador..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.