Sydsvenskan > Sport

Friday, 22 February, 09:25

Sydsvenskan - 22 jan 18 kl. 04:00

”Vi kräver att svenska domstolar slutar döma till umgänge mellan en våldsutövande förälder och barn som lever i skyddat boende.”Företrädare för nio kvinnojourer i Skåne..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

3181 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kräveratt svenska , domstolar, slutar, dömatill , umgänge mellan en våldsutövande förälder och barn som lever i skyddat boende
Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar


Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare.Regeringspartiet AKP och premiärminister Recep Tayyip Erdogan skakas just nu av en djup politisk kris och en korruptionsskandal som man bland annat anklagar den inflytelserike USA-baserade imamen Fethullah Gülen för att ligga bakom.Den nya lagen ses som Erdogans senaste drag i striden om den politiska makten..

NT - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 14 kl. 11:45

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

BT - 15 feb 14 kl. 11:44

Erdogan får mer makt över domstolar

Efter en våldsam debatt som bland annat resulterade i att en oppositionspolitiker bröt näsan, godkände det turkiska parlamentet på lördagen en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare. Regeringspartiet AKP och premiärminister Recep Tayyip Erdogan skakas just nu av en djup politisk kris och en korruptionsskandal som man bland annat anklagar den inflytelserike USA-baserade imamen Fethullah Gülen för att ligga bakom.Den nya lagen ses som Erdogans senaste drag i striden om den politiska makten..

UNT - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Det turkiska parlamentet godkände i dag en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare. En oppositionspolitiker bröt näsan i den våldsamma debatten om lagen.(TT).

SvD - 15 feb 14 kl. 11:43

Erdogan får mer makt över domstolar

Det turkiska parlamentet godkände i dag en lag som ger regeringen mer inflytande över utnämningen av domare och åklagare..

Sydöstran - 07 jan 19 kl. 10:20

Tog över restaurangen – slutar med luncher

I somras tog de nya ägarna över populära Restaurang Landbron på allvar. Nu meddelar iKupan, som driver både Biobaren, Sjörök och Rost & Vin i Karlskrona, att man slutar med luncherna på Landbron..

YLE - 10 sep 14 kl. 13:20

Hockeyjournalisterna litar på Kärpät - Sport slutar sist

Tre av fyra hockeyjournalister som Yle Sporten har talat med tippar Kärpät som etta i grundserien. Samtliga har Sport som jumbo i årets liga, men ingen tror att Tomek Valtonen får sparken under säsongen. 1) Hur kommer grundseriens top-3 att se ut?

Eurosport - 20 maj 14 kl. 14:15

Maldonados F1-framtid i fara - Venezuela slutar sponsra

Pastor Maldonados Formel 1-äventyr kan snart vara över. Venezuela slutar nu att sponsra 29-åringen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

No title

Ingress..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nu faller domen efter regaliestölden

Under sista förhandlingsdagen erkände 22-åringen: Det var han som stal begravningsregalierna från Strängnäs domkyrka. Nu meddelar Eskilstuna tingsrätt domen mot mannen, som i sista stund överbevisades av dna-spår på föremålen. Det har varit en minst sag.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Peter Stormare dyker upp i "Call of duty"

Skådespelaren Peter Stormare dyker upp i tillägget "Operation grand heist" till "Call of duty: Black ops 4". I en trailer för tillägget, som redan finns tillgängligt för Playstation 4, syns Stormare som karaktären The Replacer. Det är inte första gången.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

200 soldater från USA kvar i Syrien

USA:s militär kommer att ha kvar 200 soldater i Syrien, meddelar Vita huset. Meddelandet kommer efter president Donald Trumps kritiserad beslut att kalla hem USA:s 2 000 soldater från Syrien senast den 30 april. Tillförordnade försvarsministern Patrick.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Omval i North Carolina

Valet till USA:s representanthus i ett av distrikten i North Carolina kommer att göras om efter anklagelser om valfusk, meddelar lokala myndigheter. Beslutet kommer efter det att den republikanske kandidaten Mark Harris, som tidigare har uppmanat kommis.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Radhuslänga i brand i Upplands Väsby

Elden i den radhuslänga i Upplands Väsby som började brinna under torsdagskvällen härjar fortfarande. Räddningstjänsten har upprättat en begränsningslinje, som man är hoppfull om kommer att hålla. – Vi lägger all vår energi på att hålla begränsningslinj.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Maduro stänger gräns mot Brasilien

Venezuelas president Nicolás Maduro stänger gränsen mot grannlandet Brasilien. Samtidigt är landets oppositionsledare Juan Guaidó på väg till gränsen mot Colombia för att försöka få in humanitär hjälp. Den brasilianska gränsen, tillsammans med den mot C.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Netflix gör ny version av skräckserie

Netflix förnyar serien "The haunting of Hill House" för en andra säsong, men med en ny historia och nya rollfigurer, skriver The Wrap. Serien bygger på Shirley Jacksons roman från 1959 med samma namn och handlar om familjen Crain. De flyttar 1992 in i H.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Många svenska sågverk har utländska ägare

Många svenska sågverk har utländska ägare, framför allt från Norge och Finland, visar en genomgång av lantbrukets affärstidning ATL. Sammanlagt 96 skogsindustrianläggningar har utländska ägare, och nästan varannan anställd inom svensk cellulosaindustri.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Rösler ruckar inte på ett bra spelande lag

Sarri tvingas till mix för att inte riskera förlust mot MFF..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.