Expressen > Nyheter

Monday, 20 August, 12:45

Expressen - 21 jan 18 kl. 08:20

Tre bröder, två mord – en historiaTre bröder i en familj har skjutits i Malmö inom loppet av ett år. I söndags mördades den yngste av dem, en 21-åring, på öppen gata. Historien om bröderna är också berättelsen om livet i Malmös undre värld: Våldet, vänners dödssvek och försöken att ta sig ut ur kriminaliteten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Malmös

Dela artikeln

2707 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bröder, två, morden , historia
Världen Idag - 17 jan 18 kl. 00:00

Fäder motverkar våld

Inledningen av 2018 har skrivits i blod. Den som slagit på morgonnyheterna har gång på gång mötts av sorgliga besked om ännu ett nytt mord. Den senaste veckan har inte mindre än fyra personer skjutits till döds i Sverige.

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 21:32

Ukrainsk man erkänner moské-mord


En 25-årig ukrainsk man som ska ha sagt sig "hata icke-vita" erkände på måndagen i domstol att det var han som brutalt mördade den 82-årige Muhammed Saleem när denne lämnade sin lokala moské i Birgingham i april.Saleem överfölls och knivhöggs i ryggen.25-åringen erkände också att han låg bakom sprängattentaten mot tre moskéer i tre städer i centrala Storbritannien i somras.

BT - 21 okt 13 kl. 21:34

Ukrainsk man erkänner moské-mord

En 25-årig ukrainsk man som ska ha sagt sig "hata icke-vita" erkände på måndagen i domstol att det var han som brutalt mördade den 82-årige Muhammed Saleem när denne lämnade sin lokala moské i Birgingham i april. Saleem överfölls och knivhöggs i ryggen.25-åringen erkände också att han låg bakom sprängattentaten mot tre moskéer i tre städer i centrala Storbritannien i somras.

Skånskan - 13 dec 16 kl. 20:30

Na­zis­tisk mord­brand får bort kom­mu­nal­råd

ERWP.fif(0)Kom­mu­nal­rådet i Skurup Pierre Es­björns­son (S) har be­stämt sig för att sluta. I höstas ut­sattes han för ett brand­at­ten­tat i sitt hem.

Skånskan - 12 feb 17 kl. 13:57

Skånska mord med både respekt och mod

Recension/scen SCEN
Skånska mord
Manus: Kristian Hallberg
Regi, scenografi: Tobias Hagström-Ståhl
Kostym: Jenny Ljungberg
Ljud och komposition: Anna Haglund
Mask: Siv Nyholm
Ljus: Hannele Philipsson
Skådespelare: Kerstin Andersson, Anders Blentare, Sven Boräng, Ester Claesson, Andrea Edwards, Johan Hafezi, Natalie Sundelin, Andreas Henningsson
Musiker: Andreas Henningsson
Intiman, Malmö Stadsteater 11 februari 2017 ERWP.fif(1)Skånska mord sitter kvar som en tyngd i kroppen när man lämnar Intimans salong. Ute i foajén är det många som torkar sig i ögonen.

Skånskan - 03 apr 17 kl. 12:06

Tre av sju begärs häktade för mord

Malmö Efter torsdagens mord på en 23-åring på Ramels väg greps sju personer. Nu väljer åklagare att begära tre av dem häktade. ERWP.

Skånskan - 06 jul 18 kl. 16:29

Tre häktade för Nydalaskjutning

Malmö De tre personer som suttit anhållna, misstänkta för mord och mordförsök i samband med skjutningarna i Nydalaparken i tisdags, häktades under fredagseftermiddagen.
Häktningsförhandlingana hölls innanför lyckta dörrar och yppandeförbud råder.I häktningsframsställan anger åklagaren att det finns flera skäl till att häkta de tre männen, förutom den formella grunden att det misstänkta brottet ger minst två års fängelse.

Nyhetskanalen - 10 aug 12 kl. 11:27

Tre män får 15 år var för gatuköksmord i Malmö

En dag i augusti för snart ett år sedan sköts en 19-årig man till döds utanför ett gatukök i Malmö. På fredagen kommer domen mot de fyra män som åtalades för mordet. Tre av fyra åtalade män döms för mord till 15 års fängelse.

TA - 03 maj 13 kl. 08:06

Tre döda hittade efter explosion

Tre personer hittades i morse döda efter en explosion i en lägenhet i Hallonbergen i Sundbyberg nordväst om Stockholm. Rökdykare hittade de omkomna inne i den förstörda bostaden, och polisen har startat en mordutredning.
Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det vara en vuxen och två barn som har hittats under rasmassorna inne lägenheten.

BT - 08 jul 14 kl. 21:35

Sirener ljuder över Israel städer

Israel förbereder en markoffensiv mot Gazaremsan. Samtidigt skördar flygattacker fler offer - nu är alla israeler måltavlor, meddelar Hamas. Några timmar senare började sirenerna ljuda över Israels städer.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SD:s nya talesperson: ”Behöver samarbeta”

Mats Nordberg, SD-politiker i Falun, presenteras i eftermiddag som partiets nya talesperson för skogsskötsel.– Det finns vissa saker som behöver diskuteras på bred front. Skogsbränder är en av dem, säger han..

Expressen - 15 minuter sedan

S-ledamoten: "Valkompassen stämde väl överens med vad jag tycker"

Olle Thorell är riksdagsledamot för Socialdemokraterna och har gjort Expressens valkompass. – Jag tycker att valkompasser kan vägleda en osäker väljare, men man ska inte lita blint på dem, säger han..

Expressen - 15 minuter sedan

Sopbil körde in i sårvagnsbro – lämnade platsen

En sopbil har kört in i en spårvagnsbro i Kortedala i Göteborg.Sopbilen ska därefter ha lämnat platsen.Olyckan orsakar stopp i spårvagnstrafiken, skriver GP..

Expressen - 45 minuter sedan

33-åring hotfull på skånsk skola

En 33-årig man greps på måndagen efter att ha uppträtt hotfullt i entrén på Drottninghögskolan i Helsingborg.När polisen kontrollerade mannens fordon upptäcktes bland annat ett basebollträ i bagageluckan..

Expressen - 1 timme sedan

Åkesson förlorade flera tusen följare – var fejkkonton

Under juli månad har SD-ledaren Jimmie Åkesson tappat 22 000 följare på Twitter. Anledningen spås vara att följarna var fejk-konton, enligt en ny rapport. Även L-ledaren Jan Björklund och de båda MP-språkrören Gustav Fridolin och Isabella Lövin tappade följare.

Expressen - 1 timme sedan

Efterlyst för mord gripen utomlands

En av de män som varit häktade i sin frånvaro för dubbelmordet i Vivalla i Örebro har gripts, skriver Aftonbladet.Enligt Aftonbladet greps han på Balkan..

Expressen - 1 timme sedan

Hon föll från kryssningsbåt – räddades efter 10 timmar

Brittiska Kay Longstaff, 46, föll av ett norskt kryssningsfartyg i Medelhavet.I tio timmar höll hon sig flytande och överlevde dramat mot alla odds.– Yogaträningen och sång räddade mig, säger kvinnan efteråt..

Expressen - 1 timme sedan

Rånare slog till mot äldre man – slogs till marken

Tre rånare har gett sig på en man i 70-årsåldern utomhus i Borås.Offret slogs till marken – men han kämpade emot så pass att rånarna inte lyckats få med sig något byte..

Expressen - 1 timme sedan

Partiernas besked om pensionerna inför valet

Slaget om Sverige är också slaget om landets 2,2 miljoner pensionärer.Men vilket parti har bäst politik för pensionärer?Pensionärsorganisationen SPF Seniorerna har samlat svar från samtliga riksdagspartier om hur man står i de viktigaste sakfrågorna.

Expressen - 2 timmar sedan

Åkesson varnar S och M för att nobba SD

Jimmie Åkesson varnar S och M för att nonchalera Sverigedemokraterna efter valet, de kan inte vara säkra på någonting.– Vill man kunna styra det här landet måste man nog släppa på beröringsskräcken, säger SD-ledaren som vill lämna EU, införa medborgarplikt och slopa Sveriges Radios och SVT:s mångfaldsuppdrag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.