Expressen > Nyheter

Friday, 25 May, 07:05

Expressen - 21 jan 18 kl. 08:20

Tre bröder, två mord – en historiaTre bröder i en familj har skjutits i Malmö inom loppet av ett år. I söndags mördades den yngste av dem, en 21-åring, på öppen gata. Historien om bröderna är också berättelsen om livet i Malmös undre värld: Våldet, vänners dödssvek och försöken att ta sig ut ur kriminaliteten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Malmös

Dela artikeln

2704 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bröder, två, morden , historia
Världen Idag - 17 jan 18 kl. 00:00

Fäder motverkar våld

Inledningen av 2018 har skrivits i blod. Den som slagit på morgonnyheterna har gång på gång mötts av sorgliga besked om ännu ett nytt mord. Den senaste veckan har inte mindre än fyra personer skjutits till döds i Sverige.

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 21:32

Ukrainsk man erkänner moské-mord


En 25-årig ukrainsk man som ska ha sagt sig "hata icke-vita" erkände på måndagen i domstol att det var han som brutalt mördade den 82-årige Muhammed Saleem när denne lämnade sin lokala moské i Birgingham i april.Saleem överfölls och knivhöggs i ryggen.25-åringen erkände också att han låg bakom sprängattentaten mot tre moskéer i tre städer i centrala Storbritannien i somras.

BT - 21 okt 13 kl. 21:34

Ukrainsk man erkänner moské-mord

En 25-årig ukrainsk man som ska ha sagt sig "hata icke-vita" erkände på måndagen i domstol att det var han som brutalt mördade den 82-årige Muhammed Saleem när denne lämnade sin lokala moské i Birgingham i april. Saleem överfölls och knivhöggs i ryggen.25-åringen erkände också att han låg bakom sprängattentaten mot tre moskéer i tre städer i centrala Storbritannien i somras.

Skånskan - 13 dec 16 kl. 20:30

Na­zis­tisk mord­brand får bort kom­mu­nal­råd

ERWP.fif(0)Kom­mu­nal­rådet i Skurup Pierre Es­björns­son (S) har be­stämt sig för att sluta. I höstas ut­sattes han för ett brand­at­ten­tat i sitt hem.

Skånskan - 12 feb 17 kl. 13:57

Skånska mord med både respekt och mod

Recension/scen SCEN
Skånska mord
Manus: Kristian Hallberg
Regi, scenografi: Tobias Hagström-Ståhl
Kostym: Jenny Ljungberg
Ljud och komposition: Anna Haglund
Mask: Siv Nyholm
Ljus: Hannele Philipsson
Skådespelare: Kerstin Andersson, Anders Blentare, Sven Boräng, Ester Claesson, Andrea Edwards, Johan Hafezi, Natalie Sundelin, Andreas Henningsson
Musiker: Andreas Henningsson
Intiman, Malmö Stadsteater 11 februari 2017 ERWP.fif(1)Skånska mord sitter kvar som en tyngd i kroppen när man lämnar Intimans salong. Ute i foajén är det många som torkar sig i ögonen.

Skånskan - 03 apr 17 kl. 12:06

Tre av sju begärs häktade för mord

Malmö Efter torsdagens mord på en 23-åring på Ramels väg greps sju personer. Nu väljer åklagare att begära tre av dem häktade. ERWP.

Nyhetskanalen - 10 aug 12 kl. 11:27

Tre män får 15 år var för gatuköksmord i Malmö

En dag i augusti för snart ett år sedan sköts en 19-årig man till döds utanför ett gatukök i Malmö. På fredagen kommer domen mot de fyra män som åtalades för mordet. Tre av fyra åtalade män döms för mord till 15 års fängelse.

TA - 03 maj 13 kl. 08:06

Tre döda hittade efter explosion

Tre personer hittades i morse döda efter en explosion i en lägenhet i Hallonbergen i Sundbyberg nordväst om Stockholm. Rökdykare hittade de omkomna inne i den förstörda bostaden, och polisen har startat en mordutredning.
Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det vara en vuxen och två barn som har hittats under rasmassorna inne lägenheten.

BT - 03 maj 13 kl. 07:25

Tre döda i lägenhetsbrand

En brand bröt tidigt på fredagen ut i en lägenhet i Sundbyberg norr om Stockholm. Grannar som ringde larmnumret hade hört en explosion. ?

BT - 08 jul 14 kl. 21:35

Sirener ljuder över Israel städer

Israel förbereder en markoffensiv mot Gazaremsan. Samtidigt skördar flygattacker fler offer - nu är alla israeler måltavlor, meddelar Hamas. Några timmar senare började sirenerna ljuda över Israels städer.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Man försvunnen – föll från skepp i Öresund

En man föll överbord från ett fraktfartyg i Öresund och söktes under flera timmar av sjöräddningen. Vid 02 upphörde sökinsatserna..

Expressen - 15 minuter sedan

Man i 60-årsåldern misshandlad

Vid 23.19 larmades polisen om att en man i 60-årsåldern hade hittats skadad.Polisen åkte till platsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Flera bilar i krock

Tidigt på fredagsmorgonen larmades polisen om att flera personbilar är inblandade i en trafikolycka.Enligt polisen ska bilarna ha kolliderat i en korsning..

Expressen - 30 minuter sedan

Misstänkt våldtäkt på Arlanda

En kvinna har anmält  att hon blivit våldtagen av en främmande man på Arlanda i natt.Kvinnan är för till sjukhus för undersökning och polisen har spärrat av ett område, uppger Upsala Nya Tidning..

Expressen - 30 minuter sedan

Högg ihjäl hemlös – kan inte utvisas

Den 37-årige mannen borde ha varit utvisad. Men inget land vill ta emot honom. Tre veckor efter sin senaste fängelsedom begick han ett nytt brott.

Expressen - 1 timme sedan

Skandiamannens bästa vän – militär med hundratals vapen

Ett officersutbildat hemvärnsbefäl som tjänstgjort för amerikanska flygvapnet – med hundratals vapen i källaren.Palmegruppen har kartlagt vapnen som fanns hos Skandiamannens bästa vän. Men dottern är övertygad – sanningen om Palmemordet finns inte bland dessa vapen:– Min far var ingen vapenlangare..

Expressen - 3 timmar sedan

Stor polisinsats – grovt brott utreds

Polisen larmades till en adress i Umeå under sena torsdagskvällen.Ett större område har spärrats av och man utreder ett grovt brott, skriver Västerbottens-Kuriren..

Expressen - 3 timmar sedan

Man öppnade eld på restaurang i USA – två förda till sjukhus

Minst två personer har skadats i en skottlossning vid en restaurang i Oklahoma City i USA, skriver ABC News.Gärningsmannen ska ha skjutits ihjäl av en beväpnad civilperson, enligt den lokala polisen..

Expressen - 5 timmar sedan

Nordkorea fortfarande berett att möta Trump

Nordkorea säger sig ha överraskats av Donald Trumps besked att ställa in toppmötet i juni. Nu kommer nämligen signaler från Kim Jong-Uns regim att viljan att mötas är obruten.USA:s president ställde som bekant in mötet med Nordkoreas ledare med hänvisning till ”enorm ilska och öppen fientlighet” i nyligen gjorda uttalanden..

Expressen - 7 timmar sedan

Studie: Svenskarna har tagit över Medelhavsdieten

Frukt och grönt, fisk och olivolja.Många sneglar på den så kallade Medelhavsdieten för att äta nyttigare.Men barn i Grekland, Spanien och Italien blir allt fetare – samtidigt som svenska barn tar efter deras diet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.