Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 08:52

Expressen - 20 jan 18 kl. 23:30

Piloten avkastad – misstänkt fullEn pilot på British Airways blev avkastad från sitt plan och greps av polis på flygplatsen Gatwick i London, skriver CNN.Anledningen: Han misstänktes vara full.– Vi tar det här på extremt stort allvar och hjälper polisen med deras utredning, säger en talesperson för flygbolaget till CNN..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
British Airways, Gatwick, London, CNN

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Piloten, avkastad, misstänkt, full
Expressen - 14 aug 12 kl. 13:44

Piloten misstänkt för vårdslöshet

Piloten är misstänkt för miljöbrott och vårdslöshet i flyg­trafiken efter lördagens flygkrasch. Nu har haverikommissionen inlett sin utredning. - Planet ser ut att ha fungerat vid nedslaget, säger Sakari Havbrandt vid statens haverikommission..

Västerbottens Folkblad - 26 apr 14 kl. 09:33

Lastfartyg i sjödrama – kaptenen misstänkt full

Ett lastfartyg var natten mot lördag nära att gå på grund i Kvarken mellan Umeå och Vasa. Kaptenen misstänks för fylleri. Fartyget var på sydgående kurs, på väg mot Oxelösund.

Nerikes Allehanda - 23 jul 15 kl. 13:53

Misstänkt full förare häktad

Det slutade med att bilföraren häktades efter att ha kört i stulen bil. Dessutom misstänks han för rattfylleri..

Expressen - 15 mar 18 kl. 16:38

Lärare misstänkt full med elev vid ratten

Körskolläraren i Kalmar län fick plötsligt rejäl uppförsbacke i jobbet.Först upptäcktes att fordonet som användes var oskattat. Sedan kunde man dessutom misstänka att läraren åkt runt rattfull i bilen.

News55 - 29 sep 15 kl. 09:48

Ingemar tvingades begrava hustrun som misstänkt mördare – nu kräver han upprättelse

Skadeståndet som Ingemar nu begärt handlar enligt honom själv inte så mycket om själva pengarna, mer som en förhoppning om den ursäkt han aldrig fått från polis och åklagare. När News55 pratar med Ingemar Westlund är han fortfarande upprörd över hur han har behandlats. –Jag kan inte acceptera hanteringen av mig.

Expressen - 25 mar 18 kl. 13:51

100 passagerare strandade på flygplatsen – piloten var för full

Drygt 100 passagerare på väg till Portugal har blivit strandsatta på flygplatsen i Stuttgart i Tyskland.Anledningen: Piloten var för full, skriver Newsweek. .

DN - 25 apr 14 kl. 09:27

Misstänkt kapningsförsök på Bali

Ett passagerarplan tvingades på fredagen landa på ön Bali i Indonesien, sedan piloten rapporterat ett misstänkt kapningsförsök..

GT - 08 jun 16 kl. 23:29

Stoppade bil full med misstänkt stöldgods

Polisen i Värmland har gripit två misstänkta inbrottstjuvar i samband med en rutinkontroll längs E18. – De hade bilen full med att misstänkt stöldgods, säger Stefan Sundberg, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

Dagens PS - 12 apr 17 kl. 07:55

Bankdirektören misstänkt för mutbrott

Dagens Industri skriver nu, med anledning av jakt- och muthärvan, där både finansmannen Fredrik Lundberg och den tidigare finansministern Anders Borg är inblandade, att även Handelsbankens ordförande och före detta vd Pär Boman är delgiven misstanke om brott. Pär Boman skriver ett pressmeddelande: ”Jag blev delgiven misstanke redan innan förhöret började. Detta kan tyckas bakvänt, då det är först under själva förhöret som åklagaren får information och svar på avgörande frågor.

Skånskan - 06 jun 18 kl. 20:59

Gripen misstänkt för grov mordbrand

Skogsbränderna utanför Sala fortsätter att rasa med oförminskad styrka. Men natten till onsdagen var det något lugnare och bränderna är inringade.En kvinna har gripits misstänkt för grov mordbrand i samband med skogsbranden i Broddbo.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Glädjebeskedet: Nu har våren kommit till Skåne

Äntligen! Den meteorologiska våren är här.Oavsett om snön kommer tillbaka i Skåne kan det inte längre räknas som vinter.

Expressen - 45 minuter sedan

Stort missbruk av svenska pass

Tiotusenstals pass spärras varje år i Sverige.– Det finns ett stort missbruk av svenska pass, säger Emelie Lindvall, nationell processledare för polisens identitetshandlingar till Sveriges radio.  .

Expressen - 30 minuter sedan

Bilden av Sverige positiv – trots negativ rapportering

Snacket om Sverige i sociala medier utomlands var mer positivt 2018 än under 2017, enligt en ny rapport från Svenska institutet.När Sverige hamnade i negativt fokus var det främst rörande migrationspolitik och integrationsfrågor.Men totalt sett är Sverigebilden positiv bland allmänheten i vår omvärld..

Expressen - 1 timme sedan

TV: ”Branden har varit våldsam”

 .

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnors gynuppgifter utlagda på Instagram

En man som varit anställd på en vårdinrättning i Region Skånes regi misstänks för att ha tagit fram uppgifter från 63 kvinnors gynjournaler och lagt ut känsliga uppgifter på Instagram, rapporter Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Alex misshandlades av sin flickvän – var nära att dö

Flickvännen tvingade honom att svälta och säga upp kontakten med familjen – och hon skadade honom återkommande med kniv och hammare.Nu berättar 22-årige britten Alex Skeel om att flickvännens övergrepp höll på att kosta honom livet..

Expressen - 1 timme sedan

Den oväntade historien – bakom kända kyssbilden

Sjömannen George Mendonsa firade med sin blivande fru på Times Square dagen då andra världskriget tog slut.Men det var inte henne han kysste, utan en för honom helt okänd kvinna.Och fotografen Alfred Eisenstaedt fångade ögonblicket när Mendonsa grabbade tag i Greta Friedman.

Expressen - 1 timme sedan

Person påkörd av buss

En person har blivit påkörd av en buss vid Brunnsparken i centrala Göteborg.– Vi har precis kommit fram till platsen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Brand i radhus, Arlandaskandalen och pojke dog på boende

En radhuslänga i Upplands Väsby brann under natten med öppna lågor. 42 personer evakuerades från sina hem. ■■■Avslöjandet att personal på Arlanda har kopplingar till kriminella nätverk har väckt starka reaktioner.

Expressen - 1 timme sedan

”Utrotad” jättesköldpadda hittad vid liv – 100 år senare

Jättesköldpaddan Chelonoidis phantasticus ansågs utrotad.Men nu har en hona hittats vid liv på Galapagosöarna – efter 113 år, uppger flera medier.Det ger experterna hopp om att kunna föda upp fler sköldpaddor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.