BT > Sport

Saturday, 20 October, 12:22

Liknande nyheter

Taggar: TV Här serdu alla mål från , Norrbymatchen
Skånskan - 01 okt 15 kl. 01:00

Public ser­vice är in­get hot

Opinion När Fo­kus för­ra vec­kan pub­li­ce­ra­de en lis­ta över de 75 mäk­ti­gas­te ii Kul­tur-Sverige top­pa­de SVT:s vd Han­na Stjär­ne. Det är inte obe­rät­ti­gat. SVT är både den störs­ta kulturproducerande in­sti­tu­tio­nen och den störs­ta be­stäl­la­ren av an­dras verk.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

YLE - 26 jan 15 kl. 13:52

Allt fler läser tidningen på pekplatta

Allt fler finländare läser i dag sina dagstidningar i elektroniskt format - var tredje dagstidningsläsare på en pekplatta. Också mobilläsningstrenden håller i sig. Tidningsläsningen på pekplatta har enligt en undersökning för Tidningarnas förbund mer än fördubblats under det senaste året.

YLE - 24 apr 15 kl. 12:42

"Det blåser inte mer än förr"

Många upplever att det blåser mer i Finland än förr. Seglare tycker att det blåser mer till sjöss och vårstormar har blivit mer regel än undantag. Under de senaste åren har det förekommit många hårda stormar som fällt träd och strypt eltillförseln till i värsta fall tiotusentals hushåll.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

YLE - 27 feb 16 kl. 15:38

Eddie kan inte läsa - men läser upp sina favoritsagor utantill

Edwin (Eddie) Gayer är två år och åtta månader gammal. Trots sin låga ålder är han väldigt duktig på att minnas texter ur sagoböcker och läsa upp dem. Eddie har fyra, fem favoritböcker som han kan utantill.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 04:00

Stärk pub­lic ser­vi­ce obe­ro­en­de

Te­lia för­hand­lar med Bon­ni­er­fö­re­ta­gen om att köpa TV4, egent­li­gen hela fö­re­tags­gruppen Bon­ni­er Broadcasting med ock­så andra ka­naler).
Efter­som staten är en stor­ä­ga­re i Te­lia med 37 pro­cent av ak­tierna blir det pro­blem. Staten är ju ock­så hu­vud­an­sva­rig för SVT.

YLE - 20 apr 16 kl. 17:00

Allt färre läser lång matte: "Man hinner inte med de andra ämnena"

De senaste åren har antalet gymnasieelever som läser den långa lärokursen i matematik minskat i jämn takt. Vid universiteten är professorerna oroade vad som håller på att hända med våra mattekunskaper. År 2009 läste över 13 228 elever lång matte, men ifjol var de drygt tusen färre.

YLE - 11 maj 16 kl. 03:39

Forskare: Digitala medier kan ändra hur du läser - detaljer blir centrala

Folk läser allt fler texter på digitala skärmar, till exempel på smartmobiler, datorer och surfplattor. Men då fokuserar vi oftast på andra saker än när vi läser ur en bok eller på ett papper, menar ny forskning. - De som läser digitalt har en tendens att fokusera på detaljerna i en text på bekostnad av det abstrakta och den stora bilden, berättar forskardoktorn Geoff Kaufman vid Carnegie Mellon-universitetet i USA.

YLE - 02 okt 16 kl. 18:40

"Önskar mig ännu en sådan totalupplevelse" - Laura Kolbe läser mycket och gärna

Tänk på allt du läser under en vecka - sociala medier, mejl, googlade texter, rapporter, tidningar, tidskrifter, facklitteratur, romaner m.m. Vad behöver du på riktigt?

Skånskan - 12 apr 18 kl. 04:00

Pub­lic ser­vi­ce spelar vik­tig roll

Sve­ri­ges Television hör till de fö­re­te­el­ser som svenska folket älskar att hata. Alla har syn­punkter på nya pro­gram. Och visst kan man ifrå­ga­sätta pro­gram som Sve­ri­ges fetaste hundar.

Fler nyheter från BT

BT - 7 timmar sedan

Sebastian Holmén: ”Elfsborg får vänta”

Han har ett drygt halvår kvar på kontraktet med Dynamo Moskva och säger att alla dörrar är öppna. Men samtidigt ger han beskedet att Elfsborg och brorsan får vänta. – Det kommer att dröja några år, säger Sebastian Holmén..

BT - 13 timmar sedan

Fotskäls första vinst

Hockeytrean södra C: Kungsbacka–Fotskäl 2–3 (2–1, 0–2, 0–0).

BT - 14 timmar sedan

Fristad på rätt spår

Innebandy division I Dam: Lidköping–Fristad .

BT - 14 timmar sedan

Första förlusten för Nittorp

Hockeytrean: Lidköping–Nittorp .

BT - 14 timmar sedan

Sjätte raka förlusten: ”Vi är ett sargat lag”

Ulricehamn har inte vunnit sedan premiären mot Töreboda. Förlusten mot Trollhättan var lagets sjätte raka. – Inget att hymla med.

BT - 18 timmar sedan

19.00: Kan Norrby hitta vinnarspåret igen?

Efter fyra raka segrar tog det stopp mot Varberg senast för Norrby. Kan de studsa tillbaka i kväll hemma mot Örgryte? BT direktrapporterar från matchen och du kan följa den här..

BT - 18 timmar sedan

Elfsborgs glädjebesked – lagkaptenen redo: ”Räknar med honom”

Kevin Stuhr Ellegaard, 35, väntas vara tillbaka i målet mot Sundsvall söndag eftermiddag. – Han hade inga känningar i dag fredag och jag utgår från att han spelar, säger Elfsborgs manager Jimmy Thelin..

BT - 19 timmar sedan

Så går det för Sjuhäradsklubbarna i kvalet

På söndag avgörs om Toarpsalliansen hänger kvar i trean. Och Elfsborg U17 kan säkra sitt SM-guld. Dessutom är det sista chansen för Åsarp-Trädet, Kronäng, Södra Ving och Grimsås i helgen.

BT - 19 timmar sedan

Henrikson: Den starke mannens tid är förbi

Det finns många lärdomar att dra av den misstänkta mångmiljonsvindeln med kopplingar till Östersunds FK. En är att sprida makten, skriver BT:s sportchef..

BT - Igår: 19:55

Tungt avbräck för firande Frisco

I november firar Friscos klassiska damlag 50-årsjubileum. Man gör det med färsk division I-status. Man gör det även utan nyckelspelaren Katti Ölvebo som dragit av korsbandet och därmed väljer att avsluta karriären.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.