BT > Sport

Thursday, 16 August, 23:38

Liknande nyheter

Taggar: TV Här serdu alla mål från , Norrbymatchen
Barometern - 17 timmar sedan

Repris: Här ser du hela Mini Tri igen

Platserna till årets Kalmar Mini Tri sålde slut rekordsnabbt och tävlingen blev en folkfest. Här ser du Barometerns direktsändning i repris. .

Skånskan - 14 timmar sedan

Nätverket ser en mycket positiv trend

Kävlinge Sedan 2015 har de ordnat träffar för invandrare att få möjligheten att träffa svenskar. Deras jobb har gett positiv effekt på bygden och har blivit större och större.
– Det är bara jättekul och det är superbra språkträning för dem som kommer hit, säger Vakil Noori.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 01:00

Public ser­vice är in­get hot

Opinion När Fo­kus för­ra vec­kan pub­li­ce­ra­de en lis­ta över de 75 mäk­ti­gas­te ii Kul­tur-Sverige top­pa­de SVT:s vd Han­na Stjär­ne. Det är inte obe­rät­ti­gat. SVT är både den störs­ta kulturproducerande in­sti­tu­tio­nen och den störs­ta be­stäl­la­ren av an­dras verk.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

YLE - 26 jan 15 kl. 13:52

Allt fler läser tidningen på pekplatta

Allt fler finländare läser i dag sina dagstidningar i elektroniskt format - var tredje dagstidningsläsare på en pekplatta. Också mobilläsningstrenden håller i sig. Tidningsläsningen på pekplatta har enligt en undersökning för Tidningarnas förbund mer än fördubblats under det senaste året.

YLE - 24 apr 15 kl. 12:42

"Det blåser inte mer än förr"

Många upplever att det blåser mer i Finland än förr. Seglare tycker att det blåser mer till sjöss och vårstormar har blivit mer regel än undantag. Under de senaste åren har det förekommit många hårda stormar som fällt träd och strypt eltillförseln till i värsta fall tiotusentals hushåll.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

YLE - 27 feb 16 kl. 15:38

Eddie kan inte läsa - men läser upp sina favoritsagor utantill

Edwin (Eddie) Gayer är två år och åtta månader gammal. Trots sin låga ålder är han väldigt duktig på att minnas texter ur sagoböcker och läsa upp dem. Eddie har fyra, fem favoritböcker som han kan utantill.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 04:00

Stärk pub­lic ser­vi­ce obe­ro­en­de

Te­lia för­hand­lar med Bon­ni­er­fö­re­ta­gen om att köpa TV4, egent­li­gen hela fö­re­tags­gruppen Bon­ni­er Broadcasting med ock­så andra ka­naler).
Efter­som staten är en stor­ä­ga­re i Te­lia med 37 pro­cent av ak­tierna blir det pro­blem. Staten är ju ock­så hu­vud­an­sva­rig för SVT.

YLE - 20 apr 16 kl. 17:00

Allt färre läser lång matte: "Man hinner inte med de andra ämnena"

De senaste åren har antalet gymnasieelever som läser den långa lärokursen i matematik minskat i jämn takt. Vid universiteten är professorerna oroade vad som håller på att hända med våra mattekunskaper. År 2009 läste över 13 228 elever lång matte, men ifjol var de drygt tusen färre.

YLE - 11 maj 16 kl. 03:39

Forskare: Digitala medier kan ändra hur du läser - detaljer blir centrala

Folk läser allt fler texter på digitala skärmar, till exempel på smartmobiler, datorer och surfplattor. Men då fokuserar vi oftast på andra saker än när vi läser ur en bok eller på ett papper, menar ny forskning. - De som läser digitalt har en tendens att fokusera på detaljerna i en text på bekostnad av det abstrakta och den stora bilden, berättar forskardoktorn Geoff Kaufman vid Carnegie Mellon-universitetet i USA.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Johan Larsson vidare i EL

BT - 1 timme sedan

Borås AIK vände underläge: ”En laginsats”

Division V Mellersta: Borås AIK-Vårgårda.

BT - 1 timme sedan

Kronäng vann

Division IV Södra Dam: Kronäng-Öxnevalla.

BT - 1 timme sedan

Örby tog viktig seger: ”Vill undvika bottenstrid”

Division V Södra: Örby-Torestorp/Älekulla.

BT - 1 timme sedan

Borgstena bäst i bottenmötet

Division VI Borås: Norrmalm–Borgstena.

BT - 1 timme sedan

Mariedal maler ner sina motståndare

Division V Södra: Mariedal-Högvad.

BT - 2 timmar sedan

Seriesegrarna föll

Division VI Kinna: Viskafors–Horred.

BT - 6 timmar sedan

”Det är årets viktigaste match”

På fredagskvällen drabbar serieledaren Sandared/Sjömarken samman med närmast jagande Bergdalen. BT sänder matchen live. – Vinner vi är ju serien nästintill avgjord, säger Anders Salo, tränare i S/S.

BT - 8 timmar sedan

Så ser du Boråsderbyt

BT sänder fredagens Boråsderby i herrfemman för inloggade..

BT - 10 timmar sedan

Iron man-debutant siktar mot världstoppen

Alexander Berggren har en tioårsplan för sin nystartade triathlonsatsning och Iron Man i Kalmar är bara ett steg på vägen. – Jag vill väldigt högt upp och hävda mig i världstoppen, säger 24-åringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.