BT > Sport

Saturday, 24 February, 23:15

Liknande nyheter

Taggar: TV Här serdu alla mål från , Norrbymatchen
Skånskan - 01 okt 15 kl. 01:00

Public ser­vice är in­get hot

Opinion När Fo­kus för­ra vec­kan pub­li­ce­ra­de en lis­ta över de 75 mäk­ti­gas­te ii Kul­tur-Sverige top­pa­de SVT:s vd Han­na Stjär­ne. Det är inte obe­rät­ti­gat. SVT är både den störs­ta kulturproducerande in­sti­tu­tio­nen och den störs­ta be­stäl­la­ren av an­dras verk.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

YLE - 26 jan 15 kl. 13:52

Allt fler läser tidningen på pekplatta

Allt fler finländare läser i dag sina dagstidningar i elektroniskt format - var tredje dagstidningsläsare på en pekplatta. Också mobilläsningstrenden håller i sig. Tidningsläsningen på pekplatta har enligt en undersökning för Tidningarnas förbund mer än fördubblats under det senaste året.

YLE - 24 apr 15 kl. 12:42

"Det blåser inte mer än förr"

Många upplever att det blåser mer i Finland än förr. Seglare tycker att det blåser mer till sjöss och vårstormar har blivit mer regel än undantag. Under de senaste åren har det förekommit många hårda stormar som fällt träd och strypt eltillförseln till i värsta fall tiotusentals hushåll.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

YLE - 27 feb 16 kl. 15:38

Eddie kan inte läsa - men läser upp sina favoritsagor utantill

Edwin (Eddie) Gayer är två år och åtta månader gammal. Trots sin låga ålder är han väldigt duktig på att minnas texter ur sagoböcker och läsa upp dem. Eddie har fyra, fem favoritböcker som han kan utantill.

YLE - 20 apr 16 kl. 17:00

Allt färre läser lång matte: "Man hinner inte med de andra ämnena"

De senaste åren har antalet gymnasieelever som läser den långa lärokursen i matematik minskat i jämn takt. Vid universiteten är professorerna oroade vad som håller på att hända med våra mattekunskaper. År 2009 läste över 13 228 elever lång matte, men ifjol var de drygt tusen färre.

YLE - 11 maj 16 kl. 03:39

Forskare: Digitala medier kan ändra hur du läser - detaljer blir centrala

Folk läser allt fler texter på digitala skärmar, till exempel på smartmobiler, datorer och surfplattor. Men då fokuserar vi oftast på andra saker än när vi läser ur en bok eller på ett papper, menar ny forskning. - De som läser digitalt har en tendens att fokusera på detaljerna i en text på bekostnad av det abstrakta och den stora bilden, berättar forskardoktorn Geoff Kaufman vid Carnegie Mellon-universitetet i USA.

YLE - 02 okt 16 kl. 18:40

"Önskar mig ännu en sådan totalupplevelse" - Laura Kolbe läser mycket och gärna

Tänk på allt du läser under en vecka - sociala medier, mejl, googlade texter, rapporter, tidningar, tidskrifter, facklitteratur, romaner m.m. Vad behöver du på riktigt?

Jönköpingsnytt - 08 apr 13 kl. 21:34

Vi ser hela Jönköpings län

Där andra ser en skog, ser vi bioenergi och material till framtidens bostäder. Där andra ser en tom lokal ser vi en framtida affärsmöjlighet Där andra ser en ko på en äng ser vi sunda livsmedel, biologisk mångfald och en turistattraktion. För att se hela landet måste vi synliggöra både vad landsbygden bidrar med och vilka potentialer som finns för hela Sveriges utveckling.

Opinionen.se - 05 sep 13 kl. 11:51

Riksbanken ser ljuset i tunneln

Riksbanken lämnar som väntat reporäntan oförändrad på 1,00 procent. Först mot slutet av 2014 kommer räntan att höjas, enligt prognosen som pekar mot att tillväxten tar fart. ?

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Johansson vann SM-deltävling – leder nu totalt

Boråsföraren Kristian Johansson följde upp sin inledande tredjeplats i rally-SM–serien med att vinna deltävling två..

BT - 2 timmar sedan

Nordström elva i Trondheim

Ulricehamns Maria Nordström följde upp fredagens tiondeplats i sprint med att komma elva på fem kilometer klassiskt..

BT - 2 timmar sedan

Tapper placerad i Scandinavium

Den Timmelebaserade Sämsholmsryttaren Henrik Tapper på Ariso placerade sig i den första delen av Lövsta Future Challenge vid Göteborg Horse Show..

BT - 3 timmar sedan

Landslagsstjärnor ger glans åt Elfsborgs stora tävling

SK Elfsborgs tävling Borås Speedo Meet har sprängt alla gränser sett till antal starter. I år fick den stora tävlingen även stjärnglans av fyra EM-simmare, varav två var arrangörsklubbens Melker Selin och Adam Paulsson..

BT - 4 timmar sedan

Derbyseger – nu är Fristad nära nytt kval mot Partille

Fristad vann övertygande mot Sandared i Boråsderbyt..

BT - 4 timmar sedan

Tillbaka från semestern – rakt in i startelvan: ”Bäst på träningen”

Från semesterfirare i Thailand rakt in i Norrbys startelva. Nicklas Savolainen, 27, behöver ingen längre uppvärmning. – Semestern var en deal med det gamla ledarteamet, vi tar ut det lag vi anser bäst, säger Norrbymanagern Mohammed Ali Khan..

BT - 4 timmar sedan

40-åring kunde inte rädda Rydboholm

Rydboholm fick en tuff start redan på lördagsmorgonen när lagets målvakt blev magsjuk..

BT - 4 timmar sedan

Nilsson bakom Tygrikets seger

Tygriket drog igång sitt damlag efter en tids uppehåll inför den här säsongen – och har stått för en framgångsrik comeback..

BT - 4 timmar sedan

Stora OS-framgångar, men i Borås är det curlingkris

Svensk curling gör succé i OS. Herrarna har tagit silver och damerna spelar final natten mot söndag. I Borås är det däremot mörker över curlingen.

BT - 9 timmar sedan

Wängvik rev i finalen

Hampus Wängvik och Napoleon P drog på sig fyra fel i finalen av Sverigeponnyn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.