BT > Sport

Tuesday, 22 May, 12:02

Liknande nyheter

Taggar: TV Här serdu alla mål från , Norrbymatchen
Dalarnas tidningar - 19 maj 18 kl. 06:19

Folkrace-tv: Här ser du reprisen på livesändningen i Ljusdal!

MittMedia storsatsar på folkrace 2018, och under lördagen var vi på plats i Ljusdal för att sända deras X-cup-tävlinge live. Här under ser du hela reprisen! Tävlingen ingick även i nya MittMedia cup.

Expressen - 6 timmar sedan

Jag läser Åsa Moberg om 1968 och känner sorg

Till 50-årsjubileet av 1968 ges Åsa Mobergs "Snart är det 1968" ut på nytt.Valerie Kyeyune Backström läser en bok som påminner om svikna förhoppningar..

Skånskan - 01 okt 15 kl. 01:00

Public ser­vice är in­get hot

Opinion När Fo­kus för­ra vec­kan pub­li­ce­ra­de en lis­ta över de 75 mäk­ti­gas­te ii Kul­tur-Sverige top­pa­de SVT:s vd Han­na Stjär­ne. Det är inte obe­rät­ti­gat. SVT är både den störs­ta kulturproducerande in­sti­tu­tio­nen och den störs­ta be­stäl­la­ren av an­dras verk.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

YLE - 26 jan 15 kl. 13:52

Allt fler läser tidningen på pekplatta

Allt fler finländare läser i dag sina dagstidningar i elektroniskt format - var tredje dagstidningsläsare på en pekplatta. Också mobilläsningstrenden håller i sig. Tidningsläsningen på pekplatta har enligt en undersökning för Tidningarnas förbund mer än fördubblats under det senaste året.

YLE - 24 apr 15 kl. 12:42

"Det blåser inte mer än förr"

Många upplever att det blåser mer i Finland än förr. Seglare tycker att det blåser mer till sjöss och vårstormar har blivit mer regel än undantag. Under de senaste åren har det förekommit många hårda stormar som fällt träd och strypt eltillförseln till i värsta fall tiotusentals hushåll.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

YLE - 27 feb 16 kl. 15:38

Eddie kan inte läsa - men läser upp sina favoritsagor utantill

Edwin (Eddie) Gayer är två år och åtta månader gammal. Trots sin låga ålder är han väldigt duktig på att minnas texter ur sagoböcker och läsa upp dem. Eddie har fyra, fem favoritböcker som han kan utantill.

YLE - 20 apr 16 kl. 17:00

Allt färre läser lång matte: "Man hinner inte med de andra ämnena"

De senaste åren har antalet gymnasieelever som läser den långa lärokursen i matematik minskat i jämn takt. Vid universiteten är professorerna oroade vad som håller på att hända med våra mattekunskaper. År 2009 läste över 13 228 elever lång matte, men ifjol var de drygt tusen färre.

YLE - 11 maj 16 kl. 03:39

Forskare: Digitala medier kan ändra hur du läser - detaljer blir centrala

Folk läser allt fler texter på digitala skärmar, till exempel på smartmobiler, datorer och surfplattor. Men då fokuserar vi oftast på andra saker än när vi läser ur en bok eller på ett papper, menar ny forskning. - De som läser digitalt har en tendens att fokusera på detaljerna i en text på bekostnad av det abstrakta och den stora bilden, berättar forskardoktorn Geoff Kaufman vid Carnegie Mellon-universitetet i USA.

YLE - 02 okt 16 kl. 18:40

"Önskar mig ännu en sådan totalupplevelse" - Laura Kolbe läser mycket och gärna

Tänk på allt du läser under en vecka - sociala medier, mejl, googlade texter, rapporter, tidningar, tidskrifter, facklitteratur, romaner m.m. Vad behöver du på riktigt?

Fler nyheter från BT

BT - 10 timmar sedan

Kaptenen vill ge Elfsborg en match på Bollevi

Hestrafors lagkapten Niklas Bryngelsson har en bakgrund i Elfsborgs akademi. Ikväll ska han försöka hålla tätt när lagen möts i DM. – Vi ska ge dem en match, säger målvakten..

BT - 13 timmar sedan

Oskar Pålsson: ”Det känns som en petitess i sammanhanget”

En tillfällig paus på Elfsborgs måltorka – eller den första droppen i en kommande strid ström? Per Fricks sena fullträff kan vara en vattendelare..

BT - 18 timmar sedan

Tvillingarna tog SM-guld – och blev historiska

Lilian Druve tog tre nya SM-medaljer – varav ett guld tillsammans med tvillingsystern Anneli..

BT - 19 timmar sedan

LIVE-TV, 17.00: Göteborgssupportrar invaderar Borås – se karavanen på R40: ”500 bilar”

IFK Göteborgs supportrar invaderar Borås. Cirka 2 000 fans i 500 bilar rullar in via riksväg 40. BT livesänder från Viared när göteborgarna anländer.

BT - 21 timmar sedan

19.00: Vilka tar hem prestigefyllda Västderbyt?

I kväll spelas det prestigefyllda Västderbyt på Borås Arena. Vilka tar hem det mellan Elfsborg och IFK Göteborg. BT direktrapporterar – följ dramatiken här..

BT - Igår: 19:45

Sverige vann VM-guld efter straffrysare

Nya, unga Tre Kronor höll hela vägen. Precis som i fjol efter en straffrysare i VM-finalen. Filip Forsberg avgjorde och Anders Nilsson klarade fyra av fem straffar när Schweiz besegrades med 3–2..

BT - Igår: 21:24

Förlust för Hedared

Division VI Borås: Hemsjö-Hedared.

BT - Igår: 21:18

Rohdéns Crotone föll – klart för nedflyttning

Det blev förlust mot Napoli i Serie A–avslutningen – och Marcus Rohdéns Crotone åkte ur högstaligan på söndagskvällen..

BT - Igår: 21:14

Snöpligt självmål innebar ny förlust för Kabel åttio/Byttorp

Division IV Södra Dam: Kabel åttio/Byttorp-Hestrafors/Bollebygd.

BT - Igår: 21:07

Trelleborg snäppet vassare i jämn drabbning

U17 Allsvenskan Södra: Elfsborg-Trelleborg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.