DN > Ekonomi

Sunday, 19 August, 09:31

DN - 20 jan 18 kl. 12:03

”Känslan är att vi inte är vatten värda”Britta Abrahamssons tjänstepension sänks med 670 kronor i månaden före skatt. Det gör att hon inte får mer i plånboken trots att skatten minskar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Abrahamssons

Dela artikeln

696 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Känslanär att vi inte är , vatten, värda
Entreprenör24 - 23 sep 13 kl. 12:09

Din pengar ? snart vatten värda

Barometern - 03 okt 15 kl. 07:52

Löften från sossarna är inte vatten värda

Med tanke på hur det ser ut runt om i världen kan man tycka att det som nu ­händer med kristallmuseet i Johansfors är som en storm i en ankdam..

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 17 kl. 07:30

De frågar sig: är vi inte ens vatten värda?

Mikael Freij i Påarp får inte ansluta sig till stadens v/a-nät. Vi går till botten med varför..

YLE - 12 apr 15 kl. 14:00

”Känslan på scenen är omöjlig att beskriva”

Borgåbon Linda Sonntag är just nu inne i en period av hård träning. Hon satsar nämligen på organisationen Wabbas VM i fitness som går av stapeln i Italien i juni. Linda Sonntag från Borgå kommer att delta i världsmästerskapen för andra gången.

YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

Alingsås tidning - 12 okt 15 kl. 13:16

40 hushåll utan vatten i Vårgårda

Ett fyrtiotal fastigheter saknar just nu vatten i Vårgårda på grund av en läcka, som upptäcktes i natt. Enligt kommunens gatuchef Tore Lundin kan det ta ett tag att lokalisera läckan. Det är än så länge oklart vad läckan beror på, men enligt Tore Lundin är läckor i ledningsnätet inget ovanligt.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Ytterväggarna förstörda i Aleksis Kiven koulu i Sjundeå

Ytterväggarna på den gamla delen av Aleksis Kiven koulu i Sjundeå måste rivas. Fasaden på den nya delen är också skadad, men kan renoveras. Det skriver FCG i en rapport där man undersökt vad problemen med inneluften kan bero på.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 10:00

Ivösjöns låga vatten väcker oro

Foto: Annica Jönsson
Det är ovanligt ont om vatten i Ivösjön, och delar av Holjeån och Lillån är nästan torrlagda. Bristen på nederbörd är den största orsaken, men även Volvos reglering av Immeln i våras har bidragit.Sjunker nivån ytterligare kan det påverka produktionen i Nymölla bruk.

Alingsås tidning - 03 jun 16 kl. 13:01

Vattningsförbud i Vårgårda

Sedan i går, torsdag, är det förbjudet att använda kommunalt vatten till bevattning i Vårgårda. Förbudet har införts på grund av torkan och gäller tills vidare. I Vårgårda är det från och med 2 juni bevattningsförbud för hushåll med kommunal anslutning, meddelar kommunen.

Barometern - 19 dec 13 kl. 07:18

Kommunen vill inte ge dem vatten

De måste hämta vatten i dunkar för att dricka.
Nu väntas kommunen säga nej till att dra in vatten och avlopp till Karlsborg. Anna-Karin Törnblom och Olof Olsson har bott i Karlsborg sen tre år tillbaka.

Fler nyheter från DN

DN - 22 timmar sedan

Stor brist på lastbilschaufförer i Sverige

Det råder stor brist på lastbilschaufförer i Sverige. Majoriteten som klarar utbildningarna får jobb direkt, men efterfrågan på nya chaufförer är mer än dubbelt så stort som utbudet. Stora arbetsgivare som Ica och PostNord har drabbats.

DN - Igår: 05:21

Rusning inför pengabyte i Venezuela

Många venezuelaner panikhandlar i helgen, inför en valutareform på måndag. I hyperinflationens Venezuela ska fem nollor strykas från valutan. Enligt president Nicolás Maduro ska den nya varianten vara knuten till kryptovalutan petro..

DN - Igår: 13:31

Googles Kinalansering dröjer

Google är inte nära att lansera sin söktjänst i Kina. Det sade it-jättens vd Sundar Pichai under ett stormöte med företagets anställda under torsdagen, enligt ett manuskript som nyhetsbyrån Reuters tagit del av..

DN - Igår: 14:25

Elon Musk: Det senaste året har varit det svåraste i min karriär

Teslagrundaren Elon Musks tweet om att avnotera Tesla från börsen chockade marknaden och initierade en utredning av amerikanska finanstillsynsmyndigheten. I en intervju med New York Times bemöter en stressad Musk nu tweeten och öppnar upp om det senaste året som han beskriver som ”det svåraste och mest smärtsamma” i sin karriär..

DN - Igår: 10:39

Sista kapitlet i det grekiska dramat skrivs på måndag

Den djupaste och längsta ekonomiska krisen i ett industriland i modern tid tar formellt slut på måndag när Grekland lämnar EU:s tredje räddningspaket.  Därmed står samtliga EU-länder som tvingades till hjälp under finanskrisen på egna ben..

DN - Igår: 10:32

Ökade lager för svenska företag

Företagens lager ökade i Sverige med 3 miljarder kronor under andra kvartalet 2018. Det är en uppgång med 0,6 procent i volym, enligt Statistiska centralbyrån (SCB)..

DN - I förrgår: 09:00

Prisindex för villor visar tecken på nedgång

Prisindex för bostäder fortsatte sjunka något under juli, enligt statistik från Valueguard. Medan bostadsrätterna visar tecken på återhämtning är det i stället villorna som ligger bakom prisfallet. Stockholmsmarknaden visar däremot tecken på återhämtning.

DN - I förrgår: 20:24

Samerna vill ha stöd efter den heta sommaren

Den heta sommaren med torka och skogsbränder slår mot den svenska renskötseln. Men inget av regeringens miljardsatsning till lantbruket kommer renskötseln till del. Svenska samernas riksförbund vänder sig nu till regeringen för att få stöd till rennäringen..

DN - I förrgår: 14:59

Regeringen håller presskonferens om Sveriges ekonomi

Regeringen som i det här fallet representeras av finansminister Magdalena Andersson (S) håller presskonferens.  Hon ska informera om det ekonomiska läget i landet. .

DN - I förrgår: 13:23

Öljätte flaggar för dyrare öl

Fotbolls-VM, varm sommar och ökad efterfrågan på finöl i Kina lyfter försäljningen och även lönsamheten. Nu skriver världens tredje största bryggeri, danska Carlsberg, upp vinstprognosen för helåret 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.