DN > Ekonomi

Sunday, 25 February, 11:00

DN - 20 jan 18 kl. 12:03

”Känslan är att vi inte är vatten värda”Britta Abrahamssons tjänstepension sänks med 670 kronor i månaden före skatt. Det gör att hon inte får mer i plånboken trots att skatten minskar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Abrahamssons

Dela artikeln

697 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Känslanär att vi inte är , vatten, värda
Entreprenör24 - 23 sep 13 kl. 12:09

Din pengar ? snart vatten värda

Barometern - 03 okt 15 kl. 07:52

Löften från sossarna är inte vatten värda

Med tanke på hur det ser ut runt om i världen kan man tycka att det som nu ­händer med kristallmuseet i Johansfors är som en storm i en ankdam..

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 17 kl. 07:30

De frågar sig: är vi inte ens vatten värda?

Mikael Freij i Påarp får inte ansluta sig till stadens v/a-nät. Vi går till botten med varför..

YLE - 12 apr 15 kl. 14:00

”Känslan på scenen är omöjlig att beskriva”

Borgåbon Linda Sonntag är just nu inne i en period av hård träning. Hon satsar nämligen på organisationen Wabbas VM i fitness som går av stapeln i Italien i juni. Linda Sonntag från Borgå kommer att delta i världsmästerskapen för andra gången.

YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

Alingsås tidning - 12 okt 15 kl. 13:16

40 hushåll utan vatten i Vårgårda

Ett fyrtiotal fastigheter saknar just nu vatten i Vårgårda på grund av en läcka, som upptäcktes i natt. Enligt kommunens gatuchef Tore Lundin kan det ta ett tag att lokalisera läckan. Det är än så länge oklart vad läckan beror på, men enligt Tore Lundin är läckor i ledningsnätet inget ovanligt.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Ytterväggarna förstörda i Aleksis Kiven koulu i Sjundeå

Ytterväggarna på den gamla delen av Aleksis Kiven koulu i Sjundeå måste rivas. Fasaden på den nya delen är också skadad, men kan renoveras. Det skriver FCG i en rapport där man undersökt vad problemen med inneluften kan bero på.

Alingsås tidning - 03 jun 16 kl. 13:01

Vattningsförbud i Vårgårda

Sedan i går, torsdag, är det förbjudet att använda kommunalt vatten till bevattning i Vårgårda. Förbudet har införts på grund av torkan och gäller tills vidare. I Vårgårda är det från och med 2 juni bevattningsförbud för hushåll med kommunal anslutning, meddelar kommunen.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 10:00

Ivösjöns låga vatten väcker oro

Foto: Annica Jönsson
Det är ovanligt ont om vatten i Ivösjön, och delar av Holjeån och Lillån är nästan torrlagda. Bristen på nederbörd är den största orsaken, men även Volvos reglering av Immeln i våras har bidragit.Sjunker nivån ytterligare kan det påverka produktionen i Nymölla bruk.

Barometern - 19 dec 13 kl. 07:18

Kommunen vill inte ge dem vatten

De måste hämta vatten i dunkar för att dricka.
Nu väntas kommunen säga nej till att dra in vatten och avlopp till Karlsborg. Anna-Karin Törnblom och Olof Olsson har bott i Karlsborg sen tre år tillbaka.

Fler nyheter från DN

DN - 15 timmar sedan

Två av USA:s största flygbolag klipper banden till NRA

ekonTvå av USA:s största flygbolag – United och Delta Airlines – avslutar sina samarbeten med National Rifle Association, NRA. Bolagen är de senaste i lång rad av företag som väljer att klippa banden till den mäktiga vapenlobbyisten efter skolskjutningen i Florida..

DN - Igår: 08:59

Regeringen vill förenkla a-kassan

Regeringen har tillsatt en utredning för att bland annat undersöka möjligheten att inkludera fler på arbetsmarknaden i arbetslöshetsförsäkringen, rapporterar SR Ekot..

DN - Igår: 23:06

”Slampig maskeraddräkt” könsdiskriminerande

Stötande och könsdiskriminerande. Så bedömer Reklamombudsmannens opinionsnämnd företaget Funidelias reklam för en maskeraddräkt med rubriken ”Maskeraddräkt Slampig Häxa för barn”, rapporterar nyhetsbyrån Siren..

DN - Igår: 17:37

Känd advokat utreds efter allvarliga anklagelser

Advokat Elisabeth Massi Fritz utreds av Advokatsamfundet efter anklagelser om att hon ska ha beordrat sina advokater att salta räkningarna till sina klienter. Detta efter ett avslöjande i Aftonbladet. Massi Fritz själv avvisar beskyllningarna..

DN - Igår: 17:39

Hemstickade vantar gav order från försvaret

Gunvor Lundin i Västerbotten stickar varje år 500 par ullvantar - åt försvaret..

DN - Igår: 16:34

Marianne Björklund: Goda nyheter för alla med bolån

Mycket talar för att Riksbanken väntar med att höja räntan fram tills slutet av i år eller början av nästa år. Inflationen har inte stigit i den takt som riksbankschefen och hans kollegor hade räknat med, framgår av protokollet från senaste mötet..

DN - Igår: 15:13

Så påverkas framtida låntagare - guide om nya amorteringskravet

På torsdag skärps kraven på låntagare som tar stora bostadslån. DN:s Dan Lucas svarar på hur det hårt kritiserade beslutet slår mot framtida låntagare. .

DN - Igår: 13:30

Utländska spelbolag tar ytterligare andelar

De utländska spelbolagen utan svenskt tillstånd fortsätter att plocka marknadsandelar. De svenska spelbolagen som exempelvis Svenska Spel och Bingolotto tappar..

DN - Igår: 13:20

Svanberg får förlängt som Volvoordförande

Lastbilstillverkaren AB Volvos valberedning föreslår omval av styrelseordföranden Carl-Henric Svanberg, enligt ett pressmeddelande från Volvokoncernen..

DN - Igår: 11:19

Gekås Ullared laddar upp inför sommaren

Det är en omvälvande tid för detaljhandeln när allt fler handlar på nätet. Men Gekås Ullareds vd Boris Lennerhov vänder allt sådant ryggen.  – Det handlar om att göra precis så mycket tvärtemot näthandel som möjligt, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.