DN > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 23:30

Liknande nyheter

Taggar: Känslanär att vi inte är , vatten, värda
Entreprenör24 - 23 sep 13 kl. 12:09

Din pengar ? snart vatten värda

Barometern - 03 okt 15 kl. 07:52

Löften från sossarna är inte vatten värda

Med tanke på hur det ser ut runt om i världen kan man tycka att det som nu ­händer med kristallmuseet i Johansfors är som en storm i en ankdam..

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 17 kl. 07:30

De frågar sig: är vi inte ens vatten värda?

Mikael Freij i Påarp får inte ansluta sig till stadens v/a-nät. Vi går till botten med varför..

YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

YLE - 12 apr 15 kl. 14:00

”Känslan på scenen är omöjlig att beskriva”

Borgåbon Linda Sonntag är just nu inne i en period av hård träning. Hon satsar nämligen på organisationen Wabbas VM i fitness som går av stapeln i Italien i juni. Linda Sonntag från Borgå kommer att delta i världsmästerskapen för andra gången.

Alingsås tidning - 12 okt 15 kl. 13:16

40 hushåll utan vatten i Vårgårda

Ett fyrtiotal fastigheter saknar just nu vatten i Vårgårda på grund av en läcka, som upptäcktes i natt. Enligt kommunens gatuchef Tore Lundin kan det ta ett tag att lokalisera läckan. Det är än så länge oklart vad läckan beror på, men enligt Tore Lundin är läckor i ledningsnätet inget ovanligt.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Ytterväggarna förstörda i Aleksis Kiven koulu i Sjundeå

Ytterväggarna på den gamla delen av Aleksis Kiven koulu i Sjundeå måste rivas. Fasaden på den nya delen är också skadad, men kan renoveras. Det skriver FCG i en rapport där man undersökt vad problemen med inneluften kan bero på.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 10:00

Ivösjöns låga vatten väcker oro

Foto: Annica Jönsson
Det är ovanligt ont om vatten i Ivösjön, och delar av Holjeån och Lillån är nästan torrlagda. Bristen på nederbörd är den största orsaken, men även Volvos reglering av Immeln i våras har bidragit.Sjunker nivån ytterligare kan det påverka produktionen i Nymölla bruk.

Alingsås tidning - 03 jun 16 kl. 13:01

Vattningsförbud i Vårgårda

Sedan i går, torsdag, är det förbjudet att använda kommunalt vatten till bevattning i Vårgårda. Förbudet har införts på grund av torkan och gäller tills vidare. I Vårgårda är det från och med 2 juni bevattningsförbud för hushåll med kommunal anslutning, meddelar kommunen.

Barometern - 19 dec 13 kl. 07:18

Kommunen vill inte ge dem vatten

De måste hämta vatten i dunkar för att dricka.
Nu väntas kommunen säga nej till att dra in vatten och avlopp till Karlsborg. Anna-Karin Törnblom och Olof Olsson har bott i Karlsborg sen tre år tillbaka.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Kunder måste betala för att få tillbaka pengarna från tv-avgiften

Av de tre miljoner hushåll som får tillbaka pengar från tv-avgiften måste omkring 650.000 betala för att få ut dem. Och för uppemot 40.

DN - 12 timmar sedan

Privatekonomen råder aktieägare till lugn

Under onsdagen har Swedbankaktien fallit med över sju procent på Stockholmsbörsen. Men Johanna Kull, sparekonom på Avanza, rekommenderar privatsparare att ha is i magen..

DN - Igår: 23:02

1177-skandalen: Detta har hänt

Den största it-skandalen i den svenska sjukvårdshistorien, förtroendet för 1177 vårdguiden är skadat och ett oräkneligt antal personliga uppgifter har läckt ut.  Här är turerna i skandalen. .

DN - Igår: 21:32

Bostadsexperten: ”Lind betonar utbudsfrågan för mycket”

Hans Lind pekar ut avsaknaden av hårdare krav på kommunerna som den största luckan i januariöverenskommelsens bostadspolitik. Delvis rätt, menar andra bostadsexperter, men han missar den stora problematiken..

DN - Igår: 15:02

Volvo och Scania om målen: Samhället måste följa efter med stöd och laddinfrastruktur

Fordonstillverkarna Volvo Lastvagnar och Scania säger att de kan möta EU:s beslut om minskade utsläpp från tunga lastbilar och bussar, men att det krävs insatser från hela samhället. – Ökad elektrifiering kräver betydande investeringar i laddinfrastruktur, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DN - Igår: 07:57

Tio framtidsyrken när artificiell intelligens tar över jobben

För de som varit förutseende nog att utbilda sig till DNA-coacher, molnväktare eller vertikalodlare ser framtiden ljus ut när artificiell intelligens, klimathotet och globalisering kommer definiera arbetsmarknaden, enligt en undersökning från Trygghetsrådet TRR..

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.