DN > Ekonomi

Monday, 19 November, 23:45

Liknande nyheter

Taggar: Känslanär att vi inte är , vatten, värda
Entreprenör24 - 23 sep 13 kl. 12:09

Din pengar ? snart vatten värda

Barometern - 03 okt 15 kl. 07:52

Löften från sossarna är inte vatten värda

Med tanke på hur det ser ut runt om i världen kan man tycka att det som nu ­händer med kristallmuseet i Johansfors är som en storm i en ankdam..

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 17 kl. 07:30

De frågar sig: är vi inte ens vatten värda?

Mikael Freij i Påarp får inte ansluta sig till stadens v/a-nät. Vi går till botten med varför..

YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

YLE - 12 apr 15 kl. 14:00

”Känslan på scenen är omöjlig att beskriva”

Borgåbon Linda Sonntag är just nu inne i en period av hård träning. Hon satsar nämligen på organisationen Wabbas VM i fitness som går av stapeln i Italien i juni. Linda Sonntag från Borgå kommer att delta i världsmästerskapen för andra gången.

Alingsås tidning - 12 okt 15 kl. 13:16

40 hushåll utan vatten i Vårgårda

Ett fyrtiotal fastigheter saknar just nu vatten i Vårgårda på grund av en läcka, som upptäcktes i natt. Enligt kommunens gatuchef Tore Lundin kan det ta ett tag att lokalisera läckan. Det är än så länge oklart vad läckan beror på, men enligt Tore Lundin är läckor i ledningsnätet inget ovanligt.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Ytterväggarna förstörda i Aleksis Kiven koulu i Sjundeå

Ytterväggarna på den gamla delen av Aleksis Kiven koulu i Sjundeå måste rivas. Fasaden på den nya delen är också skadad, men kan renoveras. Det skriver FCG i en rapport där man undersökt vad problemen med inneluften kan bero på.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 10:00

Ivösjöns låga vatten väcker oro

Foto: Annica Jönsson
Det är ovanligt ont om vatten i Ivösjön, och delar av Holjeån och Lillån är nästan torrlagda. Bristen på nederbörd är den största orsaken, men även Volvos reglering av Immeln i våras har bidragit.Sjunker nivån ytterligare kan det påverka produktionen i Nymölla bruk.

Alingsås tidning - 03 jun 16 kl. 13:01

Vattningsförbud i Vårgårda

Sedan i går, torsdag, är det förbjudet att använda kommunalt vatten till bevattning i Vårgårda. Förbudet har införts på grund av torkan och gäller tills vidare. I Vårgårda är det från och med 2 juni bevattningsförbud för hushåll med kommunal anslutning, meddelar kommunen.

Barometern - 19 dec 13 kl. 07:18

Kommunen vill inte ge dem vatten

De måste hämta vatten i dunkar för att dricka.
Nu väntas kommunen säga nej till att dra in vatten och avlopp till Karlsborg. Anna-Karin Törnblom och Olof Olsson har bott i Karlsborg sen tre år tillbaka.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Kraftigt kursfall för Apple

Mobil- och elektroniktillverkaren Apples aktie föll kraftigt när handeln på Wall Street drog i gång för veckan. Uppgifter om sämre försäljning av nya Iphone spred oro bland investerare..

DN - 7 timmar sedan

Andreas Lindberg: Flera viktiga frågor fortsatt obesvarade kring Danske Bank

Förhöret med visselblåsaren Howard Wilkinson fyller i ett par luckor och bekräftar en del gamla påståenden. Men det lämnar också mycket kvar att önska.  Här förklarar DN vad som hänt, vad vi vet och vad vi inte vet.

DN - 12 timmar sedan

Bostadsrättsordförande döms för mutbrott

En tidigare bostadsrättsordförande i Malmö döms till fängelse i ett år och tre månader för att ha tagit emot mutor..

DN - Igår: 14:19

Så mycket – och lite – påverkas priserna under Black Friday

Julen är e-handelns viktigaste tid. Men julklappsköpens fällor är många och en del produkter blir snarare dyrare än vanligt under rean. – Det har blivit viktigare för kunderna att vara noggranna och göra sin research, säger Carl Vult von Steyern, Nordenchef på jämförelsesajten Prisjakt.

DN - I förrgår: 18:00

Stjärnmäklarens miljoner hamnar utomlands – helt lagligt upplägg

Erik Olsson har ett utländskt moderbolag dit vinsterna från verksamheten i Sverige samlas i. Enligt de senaste fyra årsredovisningar har 24 miljoner i utdelning överförts dit. Allt är lagligt och stjärnmäklaren säger sig inte tjäna på det.

DN - 16 nov 18 kl. 20:36

Många föräldrar sparar till barnens bostad

Sex av tio föräldrar sparar antingen själva eller genom någon annan till barnens första boende, visar en ny Sifoundersökning. Men många lägger inte undan pengar alls..

DN - 16 nov 18 kl. 20:02

Allt fler väljer att binda bolåneräntan

Riksbankens planerade räntehöjning har fått bolånetagarna att binda sina bolåneräntor.  – Det är större intresse än vanligt, säger Anna Sundblad, presschef på Danske Bank i Sverige. .

DN - 16 nov 18 kl. 15:47

Amazon gick om Google inom leveranser av smarta högtalare

De globala leveranserna av smarta högtalare växte på årsbasis med 173 procent till 19,7 miljoner enheter under det tredje kvartalet. Det visar siffror från analysföretaget Canalys..

DN - 16 nov 18 kl. 13:27

Centerpartiet lägger egen budgetmotion

Centerpartiet kommer att lägga en egen budgetmotion, meddelar partiet.  Även Liberalerna meddelade tidigare i dag att de inte vill se en gemensam alliansmotion. .

DN - 16 nov 18 kl. 09:44

Riksbanken ser klimatrisker för svensk penningpolitik

Klimatförändringarna kan leda till en mer oberäknelig inflation och nya faror i det finansiella systemet. Det är risker som Riksbanken behöver ta hänsyn till, skriver bankens forskare i en ny rapport..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.