DN > Ekonomi

Friday, 25 May, 03:00

DN - 20 jan 18 kl. 12:03

”Känslan är att vi inte är vatten värda”Britta Abrahamssons tjänstepension sänks med 670 kronor i månaden före skatt. Det gör att hon inte får mer i plånboken trots att skatten minskar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Abrahamssons

Dela artikeln

696 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Känslanär att vi inte är , vatten, värda
Entreprenör24 - 23 sep 13 kl. 12:09

Din pengar ? snart vatten värda

Barometern - 03 okt 15 kl. 07:52

Löften från sossarna är inte vatten värda

Med tanke på hur det ser ut runt om i världen kan man tycka att det som nu ­händer med kristallmuseet i Johansfors är som en storm i en ankdam..

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 17 kl. 07:30

De frågar sig: är vi inte ens vatten värda?

Mikael Freij i Påarp får inte ansluta sig till stadens v/a-nät. Vi går till botten med varför..

YLE - 12 apr 15 kl. 14:00

”Känslan på scenen är omöjlig att beskriva”

Borgåbon Linda Sonntag är just nu inne i en period av hård träning. Hon satsar nämligen på organisationen Wabbas VM i fitness som går av stapeln i Italien i juni. Linda Sonntag från Borgå kommer att delta i världsmästerskapen för andra gången.

YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

Alingsås tidning - 12 okt 15 kl. 13:16

40 hushåll utan vatten i Vårgårda

Ett fyrtiotal fastigheter saknar just nu vatten i Vårgårda på grund av en läcka, som upptäcktes i natt. Enligt kommunens gatuchef Tore Lundin kan det ta ett tag att lokalisera läckan. Det är än så länge oklart vad läckan beror på, men enligt Tore Lundin är läckor i ledningsnätet inget ovanligt.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Ytterväggarna förstörda i Aleksis Kiven koulu i Sjundeå

Ytterväggarna på den gamla delen av Aleksis Kiven koulu i Sjundeå måste rivas. Fasaden på den nya delen är också skadad, men kan renoveras. Det skriver FCG i en rapport där man undersökt vad problemen med inneluften kan bero på.

Alingsås tidning - 03 jun 16 kl. 13:01

Vattningsförbud i Vårgårda

Sedan i går, torsdag, är det förbjudet att använda kommunalt vatten till bevattning i Vårgårda. Förbudet har införts på grund av torkan och gäller tills vidare. I Vårgårda är det från och med 2 juni bevattningsförbud för hushåll med kommunal anslutning, meddelar kommunen.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 10:00

Ivösjöns låga vatten väcker oro

Foto: Annica Jönsson
Det är ovanligt ont om vatten i Ivösjön, och delar av Holjeån och Lillån är nästan torrlagda. Bristen på nederbörd är den största orsaken, men även Volvos reglering av Immeln i våras har bidragit.Sjunker nivån ytterligare kan det påverka produktionen i Nymölla bruk.

Barometern - 19 dec 13 kl. 07:18

Kommunen vill inte ge dem vatten

De måste hämta vatten i dunkar för att dricka.
Nu väntas kommunen säga nej till att dra in vatten och avlopp till Karlsborg. Anna-Karin Törnblom och Olof Olsson har bott i Karlsborg sen tre år tillbaka.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Facebook anklagas för massövervakning – stäms

Facebook har använt sina appar för att samla in information om sina användare och deras vänner, även personer som aldrig varit användare på det sociala nätverket. Det hävdar det amerikanska bolaget Six4Three som nu stämmer nätjätten..

DN - 10 timmar sedan

Brist på vanligt sömnmedel i hela landet – endast få förpackningar kvar

Flera förpackningsstorlekar av sömnmedlet Propavan är på grund av ett produktionsfel slut i Sverige. Enligt Läkemedelsverket riskerar även den sista förpackningssorten att ta slut. – Jag tror dessvärre att det inte finns några större mängder, säger Eva Arlander på Läkemedelsverket.

DN - 11 timmar sedan

EU oroas av Trumps planer på tullar på bilar

Att USA köper så mycket personbilar från andra länder hotar landets säkerhet. Det menar president Donald Trump, som nu vill se tullar på bilimporten, liknande de på aluminium och stål. EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström säger i ett uttalande att ”vi nu måste stå upp för synen på handel som ett starkt verktyg för tillväxt och för att föra folk närmare varandra”..

DN - 12 timmar sedan

De med osäker anställning sällan sjukskrivna

Löntagare med osäkra anställningsvillkor och egenföretagare är mindre ofta sjukskrivna än de med fast anställning. Men siffrorna kan vara missvisande och Försäkringskassans analytiker tror att rädsla för att förlora inkomst är en av förklaringarna..

DN - 12 timmar sedan

Amazon marknadsför program för igenkänning till polis

Det amerikanska företaget Amazon är i blåsväder efter att ha försökt marknadsföra ett avancerat program för att känna igen ansikten till polisen, rapporterar Time. .

DN - 14 timmar sedan

Ordförandebyten i Andra och Sjunde AP-fonden

Andra och Sjunde AP-fonden får nya ordförande när regeringen stuvar om i fondernas styrelser. Jan Roxendal tar över i Andra AP-fonden och Rose Marie Westman tar över i Sjunde AP-fonden. .

DN - 15 timmar sedan

Nordea utreds för penningtvätt i Danmark

Storbanken Nordea misstänks för att i flera år ha levererat omkring en miljard danska kronor till växlingskontor som drivits av kriminella, avslöjar danska TV2. Pengarna kan ha använts till penningtvätt som rör narkotikahandel och finansiering av terrorism..

DN - 18 timmar sedan

Tusentals jobb försvinner från Deutsche Bank

Den tyska storbanken Deutsche Bank minskar sin personalstyrka världen över från dagens 97.000 till under 90.000, meddelar bolaget..

DN - 19 timmar sedan

Ikea återkallar farlig cykel

Ikea återkallar cykeln ”Sladda”, sedan det visat sig att drivremmen riskerar att gå av. Elva incidenter har rapporterats, varav fyra i Sverige. Två av incidenterna, varav en i Sverige, har lett till lättare personskador..

DN - Igår: 01:05

BMW-kunder fick varandras uppgifter i misslyckat GDPR-utskick

BMW skulle informera ägare av BMW-bilar om nya bestämmelser kring hur personuppgifter hanteras. Men i utskicket fick något tusental av bilföretagets privatleasingkunder andra kunders personuppgifter, i stället för de egna, i underlagen som kunde klickas upp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.