VA > Ekonomi

Monday, 22 October, 06:44

VA - 19 jan 18 kl. 16:58

H&M nere i brygga – då satsar Uniqlo på världsherraväldeFajten mellan två av världens största klädkedjor trappas upp i och med Uniqlos intåg i Sverige.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Uniqlo, Uniqlos, Sverige

Dela artikeln

44 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M, nerei , brygga, , satsar, Uniqlo, världsherravälde
Nya Wermlands Tidningen - 11 dec 14 kl. 22:31

BIK nere i brygga men vinnare till slut

BIK Karlskoga vann med 3-2 efter sudden death borta mot Mora trots tvåmålsunderläge. – Jag är oerhört stolt över spelarnas moral och förmåga att resa sig då vi verkligen var nere i brygga, säger tränaren Lenny Eriksson..

Nerikes Allehanda - 20 apr 16 kl. 20:33

Lif nere i brygga i elitseriekvalet

Lif Lindesberg är nere i brygga i elitseriekvalet. Skövde vann det tredje mötet med 29-21 och leder nu med 2-1 i matcher..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

BIK-juniorer i brygga mot Grums

BIK Karlskogas J20-lag är nere i brygga i sin jakt på en plats i superelitserien. Efter onsdagens 2–3-förlust hemma mot Grums krävs två raka BIK-segrar mot Grums för att inte säsongen ska vara över..

GT - 26 mar 18 kl. 21:40

Sävehof i brygga efter ny förlust

PARTILLE. Ett måls ledning för Sävehof med tio sekunder kvar.Sedan körde Malmö över Partille-gänget i förlängningen – och Sävehofs herrar är nere i brygga.

Västerbottens Folkblad - 24 feb 11 kl. 21:47

Teg nere för räkning i kvalet

UMEÅ Teg illa ut i kvalet till allsvenskan. ? Vi ska vända det här, säger tränaren Peter Steinholtz.

BT - 28 jul 14 kl. 12:58

Dök från brygga ? fann järnspett

När en ung pojke hade dykt ner i vattnet vid badplatsen i Mogden stötte han emot någonting hårt under vattnet. När han drog upp föremålet var det ett järnspett. Björn Thid och hans son var nere och badade på söndagseftermiddagen när en av sommargästerna som hyr en stuga nere vid Mogden gjorde sitt makabra fynd – 1,5 meter från bryggan.

BT - 28 jul 14 kl. 12:58

Hoppade från brygga - fann spett

När en ung pojke hade hoppade ner i vattnet vid badplatsen i Mogden stötte han emot någonting hårt under vattnet. När han drog upp föremålet var det ett järnspett. Björn Thid och hans son var nere och badade på söndagseftermiddagen när en av sommargästerna som hyr en stuga nere vid Mogden gjorde sitt makabra fynd – 1,5 meter från bryggan.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 10:00

Länsstyrelsen stoppar brygga

furulund Tjänstemännen sa nej till att låta en fastighetsägare bygga en brygga vid Kävlingeån, men politikerna i miljö- och byggnadsnämnden gav ändå dispens från strandskyddet.
Nu ger länsstyrelsen den styrande kvintetten bakläxa och river upp beslutet. ERWP.

Skånskan - 14 maj 17 kl. 09:00

Svårt få tillstånd för brygga i ån

Furulund Det är svårt för privatpersoner att få tillstånd att bygga en brygga i Kävlingeån eller andra vattendrag som omfattas av strandskyddet.
Det säger Anders Malmgren, handläggare på länsstyrelsen. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 18 aug 12 kl. 09:00

Brygga och lekplats på önskelistan

Foto: Claes Nyberg/Arkiv
Bad- och bryggföreningen i Beddingestrand vill göra gemensam sak med kommunen.
Detta för att orten ska få brygga och lekplats. ?

Skånskan - 09 jan 16 kl. 08:00

Hörte Brygga ”ett måste” i New York Times

HÖRTE – Det är jätteroligt, vi är chockade och glada, säger Martin Sjöström på Hörte Brygga efter att de blivit omnämnda i den amerikanska tidningsjätten New York Times.Det är stängt på Hörte brygga i januari när vinden viner runt knutarna och båtarna i hamnen blir frostvita. Martin Sjöström och frun Emma Andersson Sjöström, som driver Hörte Brygga tillsammans, sitter på ett varmt café i Malmö och planerar öppnandet av restaurangen i påsk.

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 16:38

Oscar Properties köper lyxprojekt från konkursbo – för 1 miljon kronor

Lyxbyggaren Oscar Properties köper ett projekt i Stockholm av Axxonen Properties konkursbo. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon kronor. .

VA - I förrgår: 15:35

Dagens analyser och rekar – aktierna som proffsen tycker du ska köpa och sälja

Vi har scannat igenom dagens digra analysskörd.  .

VA - I förrgår: 14:23

Chefens son fick lön och löneförhöjningar av kommunen i 14 år – utan att jobba

Nya detaljer framkommer i fallet med en man som misstänks ha avlönats av Falu kommun i 14 år uta natt jobba. Enligt SVT Dalarna ska han ha löneförhandlat med sin egen föräldrar och fått flera löneförhöjningar. .

VA - I förrgår: 14:19

Veckans Affärer ökar mest i svensk press

När de flesta tidningar och tidskrifter tappar läsare ökar Veckans Affärer - mer än någon annan i svensk press. .

VA - I förrgår: 12:55

Tungt börsfall för Atlas Copco efter bommade förväntningar

Atlas Copco bommade förväntningarna och spår lägre efterfrågan. Aktien faller tungt på Stockholmsbörsen. .

VA - I förrgår: 12:29

Här är butiksjättarna som växer snabbast i Sverige

Många butikskedjor krymper snarare än växer. Men för vissa pekar kurvorna uppåt. Allra snabbast av Sveriges större kedjor växer XL Bygg, visar en genomgång.

VA - I förrgår: 11:08

Kärnfysikern och Natural Cycles-grundaren kvalar in på Forbes Top 50 – och får in sin p-app på fyra svenska apotekskedjor

Fyra svenska apotekskedjor tog in hennes p-app och själv kom hon med på Forbes lista över Europas 50 mäktigaste tech-kvinnor. Det har hänt mycket för Natural Cycles-grundaren Elina Berglund i oktober. .

VA - I förrgår: 10:49

Med 100 miljoner på fickan ska de bli världsbäst på att rädda mat

Av all mat som produceras slängs ungefär en tredjedel och att minska matsvinnet är affärsidén bakom uppmärksammade Karma. Hör grundaren och vd:n Hjalmar Ståhlberg berätta i lunchpodden ”Min bästa idé” om hur allt egentligen startade med en helt annan idé. .

VA - I förrgår: 09:43

"Döda intäkter" tynger byggjätten – aktien faller

Byggkoncernen Skanska ser framför sig att det kommer att ha "döda intäkter", det vill säga intäkter med nollmarginal, på omkring 0,8 miljarder dollar i USA-byggverksamheten under 2019. .

VA - I förrgår: 09:24

Trumps 'post-order' ingen dödsstöt för Wish enligt vd:n: Vi har byggt tre lager i USA

Donald Trump vill stoppa rabatterad postgång från Kina. Det slår direkt mot e-handlaren Wishs affärsmodell. Men bolaget har byggt lager i USA och är därför förberedda, uppger vd:n.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.