DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 09:31

DI - 19 jan 18 kl. 15:18

Expertens pensionstips till småföretagareSom småföretagare är det viktigt att planerat sitt pensionssparande. Här är expertens bästa tips..
Läs mer på DI

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expertens, pensionstipstill , småföretagare
DrivaEget - 02 aug 17 kl. 07:24

Företagare behöva också träna – så kommer du igång

 Allmänt  Mycket färre egna företagare än tjänstemän tränar riktigt regelbundet, trots att det får oss att må bättre, tänka klarare och orka mer. Nu kör vi! Här är expertens smarta sätt att komma igång.

DrivaEget - 19 aug 15 kl. 09:58

Småföretagare kan bli dubbla pensionsförlorare

 Guide / Pengar  Det finns två faktorer som kraftigt kan försämra pensionens storlek för småföretagare. Här är expertens råd vad du bör tänka på. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 05 feb 15 kl. 10:14

Småföretagare vill höja lönerna – Så sätter du rätt lön

 Personal  Mer än hälften av landets småföretag planerar att höja lönerna 2015, visar nya siffror. Ett sätt att behålla kompetent personal. Här är expertens tips för att lyckas med din lönerevision.

DI - 05 mar 18 kl. 17:10

Expertens fem tips: Så klarar du nya regelverket

Juristen och GDPR-experten Malin Edmar tipsar om fem saker du som företagare bör tänka på eller ordna innan dataskyddsförordningen börjar gälla..

VA - 11 jun 18 kl. 11:22

Offentlig upphandling – Expertens 5 tips för att komma in på marknaden

Offentlig upphandling, kan kännas svårt för många – men är ett utmärkt tillfälle för företagare att testa sin styrka och komma in på en stor marknad. Vi har pratat med en expert inom området – Anna Ulfsdotter Forssell, advokat och specialist på just offentlig upphandling, som har blivit utsedd till en av världens tio främsta jurister inom området hela fyra gånger. Här ger hon sina bästa tips fö....

DrivaEget - 19 sep 14 kl. 07:30

PR-experten bloggar: Så drar du igång din PR-höst

 Försäljning  Hur sticker du som småföretagare ut med hjälp av PR i höst? Här är expertens to-do-lista. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 16 jun 15 kl. 11:58

Så ökar du din lönsamhet året om

 Guide / Försäljning  Har du som tjänsteföretagare  svårt att jämna ut säsongen? Här får du expertens råd för hur du kan få ett bättre flöde året om. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 14 aug 15 kl. 13:28

Fixa balansen som företagande förälder

 Guide / Ditt liv  Hösten kan bli en hektisk tid när man är förälder och småföretagare. Här är expertens råd för hur du ska få en hållbar höst med företag och familj. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 sep 16 kl. 12:02

Så vinner du kunder med ett Facebook-event

 Guide / Nätaffärer  Ett lyckat Facebook-event kan hjälpa dig nå ut. Men hur ska man skriva? Hur många Facebook-”kommer” motsvarar egentligen ett ”kommer på riktigt”?

DrivaEget - 15 nov 16 kl. 12:30

Så undviker du att sälja timmar

 Affärer  Många företagare får rådet att undvika att bara sälja sin tid. Men hur gör man för att lyckas göra något annat? Här är expertens bästa tips!

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Morakniv täljer ny marknad – med 1.300 procents tillväxt

Moraknivs vd, Henk Noback, öppnade dörren för ortens flyktingar – och fann en ny marknad. På mindre än två år har försäljningen i Mellanöstern ökat med 1.300 procent..

DI - 12 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 12 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 13 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 14 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 15 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 16 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 16 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 17 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 17 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.