Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 20 January, 01:53

Vimmerby Tidning - 19 jan 18 kl. 15:00

Samrådsmöte i Rimforsa drog fullt husI torsdags kväll bjöd Kinda kommun in till offentligt samråd om fördjupad översiktsplan över Rimforsa. En plan som röner stort intresse och fyllde församlingsgården i Rimforsa till sista plats..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Rimforsa, Kinda

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samrådsmötei , Rimforsa, drog, fullt, hus
BT - 17 okt 12 kl. 21:41

Vindkraftsmöte drog fullt hus - igen

Ännu en gång var klubbstugan hos Äspereds IF full till sista plats och mer än så. I kväll hölls det formella samrådsmötet om vindkraftsparkerna i Lövaskog och Hallabro. Nu fanns mer information framme, men flera av åhörarna tyckte inte det räckte.

Skånskan - 11 feb 16 kl. 22:20

Trafikverket fick förklara stängning

käglinge Upprördheten över stängningen av järnvägskorsningen vid Vångavägen är fortsatt stor. Det framgick vid torsdagens samrådsmöte då Trafikverket presenterade alternativa lösningar.
– Men hur gick det egentligen till, finns det överhuvudtaget något beslut på stängningen, undrade en av kritikerna, Lars-Erik Larsson.

Skånskan - 06 aug 16 kl. 16:00

”Det är olyckligt att det har blivit så här”

Södra Rörum Hörby kommun missade att ansöka om vattendom för vattentäkterna i småorterna. Därför fick man backning från länsstyrelsen om vattenskyddsområdena.
– Det är olyckligt att det har blivit så här, säger Maria Persson, VA-strateg på Mittskåne Vatten.

Vimmerby Tidning - 24 jan 18 kl. 13:45

Vill sätta stopp för de miljövidriga tvåtaktarna

Det har kommit in sammanfattande åsikter kring det samrådsmöte kring FÖP:en i Rimforsa, som hölls för några veckor sedan. Det är en boende inne i samhället som kommenterar förslaget till Fördjupad översiktsplan..

BT - 14 okt 12 kl. 07:43

Vindkraften splittrar invånarna

Vindkraften splittrar bygderna, och Äspered är inget undantag. BT har lyssnat till argumenten från alla läger inför den kommande veckans samrådsmöte om etableringen. FÖR VINDKRAFT Utsikten runt Larsgården är vacker: skogen i bakgrunden, höstfärgade lövträd och öppna gärden.

Barometern - 14 nov 17 kl. 21:48

"Unikt att bygga in tung trafik och biltrafik i ett villaområde"

Det blev fullt hus när kommun bjöd in till samrådsmöte för nya Tallhagsskolans detaljplan. Framför allt finns en oro för framtida trafik..

Skånskan - 22 mar 18 kl. 14:00

Parti kräver en p-platser i byn

LUND En ny tillfällig pendlarparkering skulle kunna anläggas vid Thells bussar, i kvarteret Vapenhuset i Södra Sandby, i väntan på att området planläggs.
Det menar Centerpartiet, som har skrivit till kommunen i frågan.
Tekniska förvaltningen utreder frågan.

Barometern - 31 aug 19 kl. 08:00

Så går det med väg 136

Det planeras för fullt inför ombyggnaden av väg 136. Enligt Carl-Fredrik Nelson, projektledare på Trafikverket är de just nu i vägplansskedet och snart är det dags för fler samrådsmöten för allmänheten..

Skånskan - 16 jan 20 kl. 15:00

Minskat avbytarstöd bekymrade

MELLANSKÅNE Lantbrukets förutsättningar är ett återkommande tema i nyhetsrapporteringen från den skånska landsbygden.I mitten av januari 1995 berättade Skånskan om ett nytt förslag som skulle innebära en minskning av hälften av det statliga stödet för avbytare inom det svenska lantbruket. För lantbrukaren Per Jönsson i Eslöv var det dåliga nyheter.

Blekinge Läns tidning - 30 nov 15 kl. 17:55

Förslag mot översvämning synades

Samma dag som klimatmötet i Paris drog igång så var det passande nog också samrådsmöte om en avgörande framtidsfråga för Olofström..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.