Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 19 November, 22:38

Dagensanalys.se - 18 jan 18 kl. 20:14

Nästa generations medarbetare vill kunna jobba från hemmetMöjligheten att kunna jobba hemifrån, från ett café eller på tåget är något som blir allt vanligare i vårt digitaliserade samhälle. Enligt en undersökning som företaget Fuze tagit fram ställer allt fler ungdomar högre krav på just teknologi som möjliggör arbete hemifrån eller någonstans utanför kontoret. Idag vill ungdomar i stor utsträckning fortsätta att jobba i team med sina kollegor och ha möjligheten att kommunicera face-to-face. Det ställer naturligtvis krav på att företag kan erbjuda ny teknologi i form av uppdaterade IT-verktyg, som exempelvis stödjer video, chatt och live stream-funktioner. Allt för att locka ungdomarna när de står inför valet av sin framtida arbetsplats.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Fuze, IT, Rapporten, Europa, The App Generation, Frankrike, Storbritannien, App Generations, Läs

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa generations, medarbetarevill kunna , jobbafrån , hemmet
Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 09:01

Så attraherar du nästa generations talanger

Vad vi kan säga är att millenniegenerationen (födda på 1980- eller 90-talet och som ”blev vuxna” i det nya årtusendet enligt Pew Research har använt modern teknik större delen av sina liv och är vana vid en i stor utsträckning digital värld. Deras karriärmål, attityder till arbete, och kunskap om verktyg, program och tjänster definierar i allt högre grad 2 000-talets arbetsplatskultur och påverkar hur HR och rekryteringsavdelningar måste arbeta mot millenniegenerationen. Det bör inte komma som någon överraskning att de företag som är mest framgångsrika på att attrahera millenniegenerationens begåvningar (som Google, Apple och Facebook) är teknikinnovatörer.

Cornucopia - 01 mar 17 kl. 16:14

Två vintrar med det smarta hemmet - överskattat och självutplånande

Vi fortsätter på dagens tekniktema. Jag har nu haft ett sk smart hem i ungefär ett och ett halvt år, inklusive två mörka vintrar och kan egentligen bara upprepa tidigare slutsatser. Det smarta hemmet är för teknofiler och nördar, men löser inga egentliga problem och är som transparent teknik något man glömmer bort och som sådan alltså är självutplånande.

Skånskan - 02 sep 16 kl. 21:55

Våldtäkts- och knardöma fick jobba kvar på hvb-hem

MELLANSKÅNE De boende har klagat, liksom deras gode män och tidigare anställda. Trots det får två män som dömts för narkotikabrott och en som dömts för våldtäkt jobba kvar på ett hvb-hem för ensamkommande flyktingbarn.I en granskning som gjorts av SVT Nyheter Skåne har framkommit att två av de anställda på hvb-hemmet, som finns i Mellanskåne, har dömts för ringa narkotikabrott 2014, respektive 2015.

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 09:00

Mamma tvingas jobba utan lön

Två av tre dygn ska dottern vara hemma hos sin mamma under inskolningen på LSS-boendet. Men mamman får bara 50 procent i ersättning av kommunen.
Familjen har tagit hand om dottern Anna, som är i 30-årsåldern, helt själva ända fram tills för några år sedan.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Carl och Karin Larsson släppte in barnen i det moderna hemmet

Det ikoniska konstnärsparet Carl och Karin Larsson har till stor del format hur det moderna hemmet ser ut, menar Ikea museum som nu uppmärksammar deras betydelse i en kommande utställning..

Cornucopia - 12 jan 17 kl. 14:27

Information Sverige uppmuntrar till hedersvåld, hustrumisshandel, barnäktenskap och att kvinnan ska sköta hemmet

Länsstyrelsernas nya sajt Information Sverige, som det körs reklamkampanjer för just nu, är mycket olämpligt formulerad. Innehållet kan tolkas som bland annat att hedersvåld är okej, hustrumisshandel är normen, barnäktenskap gäller, kvinnan ska sköta hem och barn, samt ha lägre lön än mannen etc. Detta på grund av mycket olycklig pedagogiskt upplägg.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 11 kl. 18:11

Crytek jobbar med TimeSplitters 4 till nästa generations Xbox

VideoGamer.com har snappat upp information om att Crytek, via Free Radical, ska jobba med TimeSplitters 4, en tänkt lanseringstitel till nästa generations Xbox. Spelet ska även komma till nästa version av PlayStation..

GöteborgsPosten - 10 okt 13 kl. 15:31

Nästa generations Volvo på gång

Hundra ingenjörer har börjat jobba med nästa generations mindre Volvo. Och Geely..

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 12:09

Dina medarbetare har du bara till låns – Behandla dem väl så får du låna dem lite längre

Det finns olika ledartyper, de som motiverar och engagerar sina medarbetare och de som vill visa auktoritet och sätta press på sina medarbetare så att de skall jobba hårdare. Gissa vilket som ger bäst resultat? Har man roligt på jobbet brukar resultaten ofta bli bra och går det bra har man dessutom roligt, en positiv spiral helt enkelt Har man däremot en chef som hela tiden säger att det man gör inte räcker till och man hela tiden borde göra mycket mer, då brukar motivationen sjunka och med sämre motivation får man per automatik sämre resultat.

Dagensanalys.se - 24 maj 16 kl. 10:48

Retail Academics Marketing Research söker medarbetare

Vill du jobba med ledande märken inom detaljhandeln? Retail Academic söker nu medarbetare till deras Market Research Team! Retail Academics söker flera medarbetare för marknadsundersökningar och projekt i butik.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black Friday

Svenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Publicis vill locka personal med en flexibel arbetskultur

Publicis i Storbritannien har som målsättning att införa en mer flexibel arbetskultur där de anställda inte behöver befinna sig på kontoret en viss tid utan kan själv bestämma hur och varifrån de arbetar. Anledningen är såklart att man vill locka rätt personal och i slutändan en mer framgångsrik affär. En undersökning bland personalen visade att hela 93 procent gillade initiativet.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

“Att få och behålla kundernas förtroende är avgörande”

Lotta Laurin, marknadschef på Salesforce, om varför det är viktigt att bygga upp tillit mellan företag och sina målgrupper. Om du inte har förtroende för en person så kommer du inte heller att vilja berätta något personligt om dig själv, du kommer att vara på din vakt. Så är även relationen mellan företag och konsumenter och det är upp till företagen att visa konsumenterna att de är att lita på.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Nu får robotarna härja på Aftonbladet

I ett internt artificial intelligence (AI) och natural language generation (NLG) projekt ska Schibsted låtit copywriter-robotar ta del av och lära sig av hur Aftonbladet.se och Sportbladets sportjournalister jobbar. De fick även ta del av hela det omfattande artikelarkivet på tidningen.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Vad blir årets julklapp 2018?

Minns ni det elektroniska husdjuret (1997), GPS-mottagaren (2007) och råsaftcentrifugen (2013)? Eller robotdammsugaren som hamnade överst 2015? Imorgon, tisdag 20 november, utser HUI årets julklapp och det är även trettio år sedan den första gången som årets julklapp utsågs.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Amazon Echo dominerar marknaden för smarta högtalare

Har du funderat på att utveckla egna skills till smarta högtalare? Då är det helt klart Amazon Echo du ska satsa på om du vill nå ut till flest användare. Amazon dominerar den globala marknaden för smarta högtalare med en marknadsandel på 75 procent, enligt analysföretaget Canalys.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

80 procent av Kantar ska nu säljas

Martin Sorrell, WPPs tidigare vd som fick kicken,  sitter nog hemma och småler när nu WPP inte går så bra. För att balansera sista raden tänker ledningen sälja av 80 procent av researchbolaget Kantar till högstbjudande. WPP-koncernen är indelad i flera olika enheter.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Här kan du se hur mycket alla researchbolag tjänar

Global Research Business Network (GRBN) har sammanställt hur mycket de största bolagen inom research tjänar. Här kan du läsa hela listan. Rapporten som tidigare togs fram av AMA Gold Report har sammanställts av Diane Bowers.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

SurveyMonkey inspirerar en hel bransch med sin tillväxt

SurveyMonkey inspirerar en hel bransch genom att tjäna pengar på enkäter. Hur mycket undrar du? Bara att klicka på Läs mer.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Kolla här Blocket! Snillen från Ebay har spekulerat

Trots att Blocket redan håvar in miljoner från svenska folkets köp och sälj så finns det alltid lite mer att klämma ut ur affären. Här har Ebay lanserat en bra idé som Blocket borde kopiera. Ebay tänker använda all deras shoppingdata för att hjälpa varumärken att få insikter i vad det är konsumenterna vill köpa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.