Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 22:17

Dagensanalys.se - 18 jan 18 kl. 20:14

Nästa generations medarbetare vill kunna jobba från hemmetMöjligheten att kunna jobba hemifrån, från ett café eller på tåget är något som blir allt vanligare i vårt digitaliserade samhälle. Enligt en undersökning som företaget Fuze tagit fram ställer allt fler ungdomar högre krav på just teknologi som möjliggör arbete hemifrån eller någonstans utanför kontoret. Idag vill ungdomar i stor utsträckning fortsätta att jobba i team med sina kollegor och ha möjligheten att kommunicera face-to-face. Det ställer naturligtvis krav på att företag kan erbjuda ny teknologi i form av uppdaterade IT-verktyg, som exempelvis stödjer video, chatt och live stream-funktioner. Allt för att locka ungdomarna när de står inför valet av sin framtida arbetsplats.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Fuze, IT, Rapporten, Europa, The App Generation, Frankrike, Storbritannien, App Generations, Läs

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa generations, medarbetarevill kunna , jobbafrån , hemmet
Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 09:01

Så attraherar du nästa generations talanger

Vad vi kan säga är att millenniegenerationen (födda på 1980- eller 90-talet och som ”blev vuxna” i det nya årtusendet enligt Pew Research har använt modern teknik större delen av sina liv och är vana vid en i stor utsträckning digital värld. Deras karriärmål, attityder till arbete, och kunskap om verktyg, program och tjänster definierar i allt högre grad 2 000-talets arbetsplatskultur och påverkar hur HR och rekryteringsavdelningar måste arbeta mot millenniegenerationen. Det bör inte komma som någon överraskning att de företag som är mest framgångsrika på att attrahera millenniegenerationens begåvningar (som Google, Apple och Facebook) är teknikinnovatörer.

Cornucopia - 01 mar 17 kl. 16:14

Två vintrar med det smarta hemmet - överskattat och självutplånande

Vi fortsätter på dagens tekniktema. Jag har nu haft ett sk smart hem i ungefär ett och ett halvt år, inklusive två mörka vintrar och kan egentligen bara upprepa tidigare slutsatser. Det smarta hemmet är för teknofiler och nördar, men löser inga egentliga problem och är som transparent teknik något man glömmer bort och som sådan alltså är självutplånande.

Skånskan - 02 sep 16 kl. 21:55

Våldtäkts- och knardöma fick jobba kvar på hvb-hem

MELLANSKÅNE De boende har klagat, liksom deras gode män och tidigare anställda. Trots det får två män som dömts för narkotikabrott och en som dömts för våldtäkt jobba kvar på ett hvb-hem för ensamkommande flyktingbarn.I en granskning som gjorts av SVT Nyheter Skåne har framkommit att två av de anställda på hvb-hemmet, som finns i Mellanskåne, har dömts för ringa narkotikabrott 2014, respektive 2015.

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 09:00

Mamma tvingas jobba utan lön

Två av tre dygn ska dottern vara hemma hos sin mamma under inskolningen på LSS-boendet. Men mamman får bara 50 procent i ersättning av kommunen.
Familjen har tagit hand om dottern Anna, som är i 30-årsåldern, helt själva ända fram tills för några år sedan.

Cornucopia - 12 jan 17 kl. 14:27

Information Sverige uppmuntrar till hedersvåld, hustrumisshandel, barnäktenskap och att kvinnan ska sköta hemmet

Länsstyrelsernas nya sajt Information Sverige, som det körs reklamkampanjer för just nu, är mycket olämpligt formulerad. Innehållet kan tolkas som bland annat att hedersvåld är okej, hustrumisshandel är normen, barnäktenskap gäller, kvinnan ska sköta hem och barn, samt ha lägre lön än mannen etc. Detta på grund av mycket olycklig pedagogiskt upplägg.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 11 kl. 18:11

Crytek jobbar med TimeSplitters 4 till nästa generations Xbox

VideoGamer.com har snappat upp information om att Crytek, via Free Radical, ska jobba med TimeSplitters 4, en tänkt lanseringstitel till nästa generations Xbox. Spelet ska även komma till nästa version av PlayStation..

GöteborgsPosten - 10 okt 13 kl. 15:31

Nästa generations Volvo på gång

Hundra ingenjörer har börjat jobba med nästa generations mindre Volvo. Och Geely..

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 12:09

Dina medarbetare har du bara till låns – Behandla dem väl så får du låna dem lite längre

Det finns olika ledartyper, de som motiverar och engagerar sina medarbetare och de som vill visa auktoritet och sätta press på sina medarbetare så att de skall jobba hårdare. Gissa vilket som ger bäst resultat? Har man roligt på jobbet brukar resultaten ofta bli bra och går det bra har man dessutom roligt, en positiv spiral helt enkelt Har man däremot en chef som hela tiden säger att det man gör inte räcker till och man hela tiden borde göra mycket mer, då brukar motivationen sjunka och med sämre motivation får man per automatik sämre resultat.

Dagensanalys.se - 24 maj 16 kl. 10:48

Retail Academics Marketing Research söker medarbetare

Vill du jobba med ledande märken inom detaljhandeln? Retail Academic söker nu medarbetare till deras Market Research Team! Retail Academics söker flera medarbetare för marknadsundersökningar och projekt i butik.

Dagensanalys.se - 08 dec 17 kl. 10:41

”Vi räknar med att fortsätta jobba tillsammans och har mycket goda relationer”

Tidigare i veckan publicerades en artikel om Ipsos där det spekulerades om varför tre medarbetare lämnade bolaget samtidigt. Enligt Lena Gilchrist, som är VD för Ipsos, är artikeln helt fel och här förklarar hon varför. Finns det någon konflikt i grunden som kan ha påverkat att samtliga lämnar företaget samtidigt?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Samsung Galaxy Fold gör multitasking möjlig och breddar skärmen rejält

Samsung har lanserat Galaxy Fold som gör det möjligt att ha upp till tre appar bredvid varandra på skärmen samtidigt eller ha exempelvis en stor karta. Försäljningen börjar nu i april. Appar som WhatsApp, Microsoft Office och YouTube har alla anpassats till Samsung Galaxy Fold för bästa möjliga upplevelse.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Över 700 tusen ser lanseringen av Samsung Galaxy S10 live på Youtube

Över 700.000 tittare bänkade sig framför lanseringen av Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy Fold på Youtube. Att kunna nå ut världen över och ha över 700.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Digitala annonsköp kliver raskt förbi traditionella under 2019

Enligt en ny kartläggning av eMarketer kommer digitala annonsköp öka så pass att de blir större än traditionella under 2019. En stor andel bidrar Google, Facebook och Amazon med. Kartläggningen gäller den amerikanska marknaden.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Amazon leder ligan över smarta högtalare

Allt fler väljer att köpa en smart högtalare till sitt hem eller kontor. Färska siffror visar att antalet ökat med hela 95 procent under senaste kvartalet. Under förra kvartalet köptes det 38,5 miljoner smarta högtalare, vilket är en ökning med 95 procent.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

SIS-index ligger nere

I skrivande stund ligger SIS-index nere. Senaste uppdateringen var i förra veckan. SIS är en tjänst som publicerar besöks- och trafikinformation för medverkande webbplatser.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Svenska Röhnisch väljer Salesforce för globalt avancemang

Det svenska träningsmärket Röhnisch som anses vara det första etablerade gymnastik-varumärket i Sverige, väljer Salesforce Commerce Cloud för att expandera internationellt. Med en omsättning på 200 miljoner kronor om året varav 60 procent utomlands, är det nödvändigt att bolaget får bättre verktyg att nå konsumenter utanför Sverige. Detta målet når Röhnisch bäst med hjälp utav plattformen Commerce Cloud.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Två ledande leverantörer i Skandinavien går samman

BrandMaster förvärvar samtliga aktier i Resolut Marketing Systems AB och tar positionen som den klart ledande leverantören av programvara för marknadsföring och varumärkeshantering i Norden. BrandMaster och Resolut har i mer än 20 år utvecklat och levererat ”best of breed” digitala marknadsföringslösningar till kända och etablerade varumärken i Norden och resten av världen. Lösningarna är 100% molnbaserade och gör det enkelt för kunder att löpande följa upp och stärka sin närvaro i alla digitala kanaler.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Svarta listan uppdaterad – spelbranschen värsta syndarna

Årligen går miljontals kronor till illegala sajter genom reklam från annonsörer. Framförallt är det spelbolagen som syns med reklam på dessa sajter, och därmed understödjer dem. Det visar en genomgång av Rättighetsalliansen och Sveriges Annonsörer som uppdaterar sin ”svarta lista” med sajter att undvika.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Nu blir det enklare att donera pengar på Instagram

Instagram vill göra det enklare för användarna att donera pengar och testar just nu en ny sticker för Stories – donation. Den nya funktionen upptäckes först av app-forskare Jane Macnhun Wong och bekräftades sedan av Instagram. “Later this year, people will be able to raise money and help support nonprofits that are important to them through a donation sticker in Instagram Stories.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Epicenter rekryterar Lotta Carlson som ny Sverigechef

Lotta Carlson blir ny Sverigechef för Epicenter Sverige. Hon kommer senast från ICA som Head of ICA Media och har lång erfarenhet av ledande strategiska roller. Med lång erfarenhet från försäljning och media har Lotta Carlson arbetat i kommersiella och strategiska roller med fokus på digital transformation och affärsutveckling.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.