DI > Ekonomi

Friday, 25 May, 03:10

DI - 18 jan 18 kl. 11:16

Airbus tar stororder från Emirates värd 128 miljarderVärldens största flygbolag Emirates lägger en order på totalt 36 stycken Airbus A380 med ett listpris på 16 miljarder dollar, motsvarande drygt 128 miljarder kronor. Det rör sig om 20 flygplan i ett första läge med en option på ytterligare 16 plan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emirates, Airbus A380

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbus, tar, stororderfrån , Emirates, värd, 128, miljarder
DI - 16 maj 14 kl. 14:09

Airbus tar hem stororder

Airbus har kammat hem en order på totalt 80 passagerarplan från China Southern Airlines, rapporterar Dow Jones Newswires..

SvD - 28 jun 14 kl. 11:22

Airbus tar dyrt språng med nytt långdistansplan

Boeings Dreamlinerplan var ett stort steg fram för hela flygindustrin. Men för Boeing var det också en lansering med extremt stora problem. Nu står konkurrenten Airbus inför samma jättekliv.

DI - 15 okt 14 kl. 13:30

Airbus tar hem rekordorder

Indi Go, som är Indiens största inhemska flygbolag, har undertecknat en avsiktsförklaring om att köpa 250 flygplan av typen A320neo från Airbus. Det är den största enskilda ordern hittills för Airbus sett till antalet flygplan. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 jul 14 kl. 12:34

Airbus tar miljardorder

Airbus har mottagit en order från japanska SMBC Aviation Capital som uppgår till ett värde om 11,7 miljarder dollar..

DI - 21 nov 14 kl. 07:08

Airbus tar fransk miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 07:17

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

DI - 02 dec 14 kl. 13:05

Airbus tar gigantisk order

China Aircraft Leasing kommer att köpa 100 plan från Airbus..

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 13:48

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 100 flygplan från China Aircraft Leasing..

DI - 02 jun 15 kl. 16:04

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines påtio A321 och två A320-flygplan. Affären är värd 1,3 miljarder dollar baserat på listpriser, rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:16

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines på tio A321 och två A320-flygplan..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Gaps resultat under förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett resultat per aktie på 0:42 dollar för det första kvartalet (månad februari-april) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 4 timmar sedan

USA-börser: Inhemska biltillverkare steg på Trumps tullhot

USA-börserna vände uppåt och tog igen något av nedgången tidigare under torsdagen tack vare en dämpad geopolitisk oro. Dippen i index efter ett par timmars handel var ett resultat av nyheten om att USA:s president Donald Trump har ställt in mötet mellan USA och Nordkorea som skulle ha ägt rum den 12 juni i Singapore. .

DI - 4 timmar sedan

Rusning till Turkietresor

Samtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .

DI - 5 timmar sedan

Hälften av svenskarna har tyckt att MP är "hemskt"

Nästan hälften av svenskarna har tyckt att Miljöpartiet är hemskt. I Sifos "hemskhetsindex" från 2017, som Svenska Dagbladet publicerar, svarade 49 procent detta..

DI - 5 timmar sedan

Fler företag använder visselblåsartjänst efter Metoo

Näringslivet har agerat efter höstens kampanjer mot sexuella trakasserier genom att skaffa visselblåsartjänster. Företaget WhistleB redovisar att antalet nya kunder mer än tiodubblat och de inkomna rapporterna om missförhållanden ökat med 500 procent..

DI - 6 timmar sedan

Felicia Åkerman: EU har överläge i handelsstriden

Knappt hade investerare hunnit andas ut över ljusglimtar i förhandlingarna mellan Kina och USA innan det var dags igen. På torsdagen stod det klart att USA inleder en utredning om 25-procentiga importtullar på bilar från bland annat Europa..

DI - 6 timmar sedan

Trumps tullhot sänker bilindustrin

President Trump eldar på ett globalt handelskrig med beslutet att utreda tullar på bilar och bildelar. Tyska och asiatiska biltillverkare föll på börserna efter beskedet. För Volvo Cars är den nya fabriken i USA delvis en räddning..

DI - 6 timmar sedan

Råvaror: Guldet steg på inställt Nordkorea-möte

Oljepriset rörde sig nedåt på torsdagen medan bas- och ädelmetallpriser drog uppåt..

DI - 6 timmar sedan

Räder mot företag i musikinstrumentsbranschen

Konkurrensverket har gjort oanmälda besök, så kallade gryningsräder, hos flera företag i musikinstrumentsbranschen i Sverige. Räderna har gjorts som ett led i en pågående utredning om konkurrensbrott..

DI - 7 timmar sedan

Finansministern: Italienska signalerna väcker oro

Signalerna från den nya italienska regeringen inger en viss oro. Men det återstår att se vilken politik regeringen kommer att driva..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.