DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 09:31

DI - 18 jan 18 kl. 11:16

Airbus tar stororder från Emirates värd 128 miljarderVärldens största flygbolag Emirates lägger en order på totalt 36 stycken Airbus A380 med ett listpris på 16 miljarder dollar, motsvarande drygt 128 miljarder kronor. Det rör sig om 20 flygplan i ett första läge med en option på ytterligare 16 plan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emirates, Airbus A380

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbus, tar, stororderfrån , Emirates, värd, 128, miljarder
DI - 16 maj 14 kl. 14:09

Airbus tar hem stororder

Airbus har kammat hem en order på totalt 80 passagerarplan från China Southern Airlines, rapporterar Dow Jones Newswires..

SvD - 28 jun 14 kl. 11:22

Airbus tar dyrt språng med nytt långdistansplan

Boeings Dreamlinerplan var ett stort steg fram för hela flygindustrin. Men för Boeing var det också en lansering med extremt stora problem. Nu står konkurrenten Airbus inför samma jättekliv.

DI - 15 okt 14 kl. 13:30

Airbus tar hem rekordorder

Indi Go, som är Indiens största inhemska flygbolag, har undertecknat en avsiktsförklaring om att köpa 250 flygplan av typen A320neo från Airbus. Det är den största enskilda ordern hittills för Airbus sett till antalet flygplan. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 jul 14 kl. 12:34

Airbus tar miljardorder

Airbus har mottagit en order från japanska SMBC Aviation Capital som uppgår till ett värde om 11,7 miljarder dollar..

DI - 21 nov 14 kl. 07:08

Airbus tar fransk miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 07:17

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

DI - 02 dec 14 kl. 13:05

Airbus tar gigantisk order

China Aircraft Leasing kommer att köpa 100 plan från Airbus..

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 13:48

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 100 flygplan från China Aircraft Leasing..

DI - 02 jun 15 kl. 16:04

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines påtio A321 och två A320-flygplan. Affären är värd 1,3 miljarder dollar baserat på listpriser, rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:16

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines på tio A321 och två A320-flygplan..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Morakniv täljer ny marknad – med 1.300 procents tillväxt

Moraknivs vd, Henk Noback, öppnade dörren för ortens flyktingar – och fann en ny marknad. På mindre än två år har försäljningen i Mellanöstern ökat med 1.300 procent..

DI - 12 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 12 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 13 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 14 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 15 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 16 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 16 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 17 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 17 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.