DI > Ekonomi

Sunday, 25 February, 10:57

DI - 18 jan 18 kl. 11:16

Airbus tar stororder från Emirates värd 128 miljarderVärldens största flygbolag Emirates lägger en order på totalt 36 stycken Airbus A380 med ett listpris på 16 miljarder dollar, motsvarande drygt 128 miljarder kronor. Det rör sig om 20 flygplan i ett första läge med en option på ytterligare 16 plan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emirates, Airbus A380

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbus, tar, stororderfrån , Emirates, värd, 128, miljarder
DI - 16 maj 14 kl. 14:09

Airbus tar hem stororder

Airbus har kammat hem en order på totalt 80 passagerarplan från China Southern Airlines, rapporterar Dow Jones Newswires..

SvD - 28 jun 14 kl. 11:22

Airbus tar dyrt språng med nytt långdistansplan

Boeings Dreamlinerplan var ett stort steg fram för hela flygindustrin. Men för Boeing var det också en lansering med extremt stora problem. Nu står konkurrenten Airbus inför samma jättekliv.

DI - 15 okt 14 kl. 13:30

Airbus tar hem rekordorder

Indi Go, som är Indiens största inhemska flygbolag, har undertecknat en avsiktsförklaring om att köpa 250 flygplan av typen A320neo från Airbus. Det är den största enskilda ordern hittills för Airbus sett till antalet flygplan. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 jul 14 kl. 12:34

Airbus tar miljardorder

Airbus har mottagit en order från japanska SMBC Aviation Capital som uppgår till ett värde om 11,7 miljarder dollar..

DI - 21 nov 14 kl. 07:08

Airbus tar fransk miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 07:17

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

DI - 02 dec 14 kl. 13:05

Airbus tar gigantisk order

China Aircraft Leasing kommer att köpa 100 plan från Airbus..

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 13:48

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 100 flygplan från China Aircraft Leasing..

DI - 02 jun 15 kl. 16:04

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines påtio A321 och två A320-flygplan. Affären är värd 1,3 miljarder dollar baserat på listpriser, rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:16

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines på tio A321 och två A320-flygplan..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Vänskap väckte nya drömmar

För Steffen Sander var det en självklarhet att bli mentor, men vad han inte visste var att det skulle ge honom mycket tillbaka. För adepten Marko Gorgis har vägledningen lett till såväl sommarjobb som till nya drömmar..

DI - 30 minuter sedan

SEB:s vd Johan Torgebys viktigaste tips till elever inför gymnasievalet

Som jobbmentor på högstadiet vill SEB:s vd Johan Torgeby peppa ungdomar inför deras gymnasieval. ”Det viktigaste är inte alltid att vara smart eller duktig i skolan, utan att aldrig ge upp”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Mexiko och Kanada i Nafta-samtal med USA

Mexiko och Kanada avser omarbeta Nafta-delar tillsammans med USA i samband med att nya samtal inleds under dagen. .

DI - 45 minuter sedan

Stark tro på Indiens BNP-utveckling

Indien väntas växa vidare och ambitionen är att BNP överstiger 10 biljoner dollar 2030, vilket skulle betyda att ekonomin växer fyra gånger. Det uppgav en grupp företagsledare vid ett seminarium på fredagen i New Delhi. Det rapporterar Times of India.

DI - 1 timme sedan

Kylie Jenners tweet fick Snapchat att rasa

Snap, bolaget bakom den populära appen Snapchat, sjunker 6 procent efter negativt uttalande av realitystjärnan Kylie Jenner. Ett glatt besked för blankarna som tjänade 163 miljoner dollar..

DI - 1 timme sedan

Geely uppges möta Daimler nästa vecka

Geely uppges möta Daimler-chefer nästa vecka, och har även förhoppningar om att träffa tyska regeringsföreträdare i Berlin. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Sony Music-ordförande lämnar

Apple Musics styrelseordförande Doug Morris lämnar musikförlaget Sony Music i slutet av mars för det nya skivbolaget 12 Tone som har ett samarbete med Apple. Det rapporterar Engadget.  .

DI - 2 timmar sedan

Här är pensionsproffsets tips för att vässa ditt sparande

Två av tre personer saknar kunskap kring hur de ska placera sitt pensionssparande för att få avkastning. Det visar en ny undersökning. Här är expertens råd som får ditt pensionskapital att växa.

DI - 14 timmar sedan

Pop-up-galleria öppnar i Stockholm

Som ett livsstilsmagasin som varje månad byter innehåll. Och där den klassiska butikshandeln möter den digitala. Så beskriver Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter, den nya gallerian ”The Lobby” som slår upp sina portar i centrala Stockholm i början av april..

DI - 15 timmar sedan

Finanskändisar öppnar dörrar för utländsk kompetens

På återvinningsbolaget Stena Metall vill man kunna bidra till integrationen och att uppnå affärsnytta på samma gång. Ett nytt traineeprogram, helt inriktat på personer med internationell bakgrund, har nu startat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.