DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 22:38

DI - 18 jan 18 kl. 11:16

Airbus tar stororder från Emirates värd 128 miljarderVärldens största flygbolag Emirates lägger en order på totalt 36 stycken Airbus A380 med ett listpris på 16 miljarder dollar, motsvarande drygt 128 miljarder kronor. Det rör sig om 20 flygplan i ett första läge med en option på ytterligare 16 plan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emirates, Airbus A380

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbus, tar, stororderfrån , Emirates, värd, 128, miljarder
DI - 16 maj 14 kl. 14:09

Airbus tar hem stororder

Airbus har kammat hem en order på totalt 80 passagerarplan från China Southern Airlines, rapporterar Dow Jones Newswires..

SvD - 28 jun 14 kl. 11:22

Airbus tar dyrt språng med nytt långdistansplan

Boeings Dreamlinerplan var ett stort steg fram för hela flygindustrin. Men för Boeing var det också en lansering med extremt stora problem. Nu står konkurrenten Airbus inför samma jättekliv.

DI - 15 okt 14 kl. 13:30

Airbus tar hem rekordorder

Indi Go, som är Indiens största inhemska flygbolag, har undertecknat en avsiktsförklaring om att köpa 250 flygplan av typen A320neo från Airbus. Det är den största enskilda ordern hittills för Airbus sett till antalet flygplan. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 jul 14 kl. 12:34

Airbus tar miljardorder

Airbus har mottagit en order från japanska SMBC Aviation Capital som uppgår till ett värde om 11,7 miljarder dollar..

DI - 21 nov 14 kl. 07:08

Airbus tar fransk miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 07:17

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 12 militära tankerflyg från franska staten. Ordervärdet inklusive tjänster är 3 miljarder euro..

DI - 02 dec 14 kl. 13:05

Airbus tar gigantisk order

China Aircraft Leasing kommer att köpa 100 plan från Airbus..

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 13:48

Airbus tar miljardorder

Airbus har fått en order på 100 flygplan från China Aircraft Leasing..

DI - 02 jun 15 kl. 16:04

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines påtio A321 och två A320-flygplan. Affären är värd 1,3 miljarder dollar baserat på listpriser, rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:16

Airbus tar miljardorder

Flygplanstillverkaren Airbus har fått en order från Colorado-baserade Frontier Airlines på tio A321 och två A320-flygplan..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Starbreeze vd har sålt 4,35 miljoner aktier

Spelbolags-vd:n har sålt för totalt strax under 19 miljoner kronor efter kursraset..

DI - 30 minuter sedan

Teknikaktier sänkte New York-börserna

Nasdaq-börserna tappade mer än 3 procent i ännu en dyster dag för den amerikanska tekniksektorn..

DI - 45 minuter sedan

Hållbarhetschefen: ”H&M har en unik möjlighet”

Med höga ambitioner har klädjätten H&M korats till vinnare i Hållbara bolag 2018. En plats bolaget delar med Electrolux. ”H&M har en unik möjlighet”, säger Anna Gedda, hållbarhetschef..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux vd: "Vi tjänar mest pengar på de hållbara varorna"

Electrolux tar hem en tung kategoriseger i Hållbara Bolag 2018. Nu satsar vitvarujätten på att kraftigt minska bolagets koldioxidutsläpp och uppnå Parisavtalet..

DI - 45 minuter sedan

Skanskas vd: Finanskrisen triggade hållbarhetsarbetet

Skanska satsar stort på hållbarhet och räknar nu på hur man ska kunna anpassa verksamheten till målet om max 1,5 graders uppvärmning.  Men på den sociala sidan kan bolaget göra mycket mer, konstaterar vd Anders Danielsson. .

DI - 45 minuter sedan

Stor genomgång: Här är börsens hållbarhetsstjärnor

Stora Enso, Electrolux, H&M och Skanska står som vinnare då resultatet i första upplagan av Hållbara bolag 2018 nu presenteras. Syftet med rankningen – framtagen av Dagens industri och Aktuell Hållbarhet i samarbete med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet – är att ta tempen på börsnoterade bolags hållbarhetsarbete. .

DI - 45 minuter sedan

Stora Ensos vd ryter till: "Skogsindustrin ska inte misshandlas av lagstiftarna"

Trots att Stora Enso på några få år har gått från ett skandalbolag till att prisas för sitt hållbarhetsarbete går omställningen för långsamt, enligt vd:n Karl-Henrik Sundström. ”Min stora utmaning är att få organisationen att vilja förändras snabbare”, säger han..

DI - 45 minuter sedan

Catenas ordförande säljer aktier för nästan 50 Mkr

Fastighetsbolaget Catenas ordförande Gustaf Hermelin har sålt 250.000 aktier i bolaget för 198,50 kronor styck, och inhöstar därmed nästan 50 miljoner. Även Starbreeze vd säljer av, men inte för lika mycket pengar..

DI - 1 timme sedan

Fed-ledamot blir ny chef för Financial Stability Board

Federal Reserve-ledamoten Randal Quarles kommer att bli ny chef för det internationella bankorganet Financial Stability Board..

DI - 1 timme sedan

Sverige klättrar på rankinglista

Sverige klättrar ett pinnhål från nionde till åttonde plats i den schweiziska handelshögskolan IMD:s årliga rankning av 63 länders förmåga att utveckla, locka till sig och behålla kompetens som är viktig för företagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.