DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 19:58

Liknande nyheter

Taggar: Biogaia, tecknar, avtalom , försäljningi , Kina
DI - 22 dec 17 kl. 17:00

Ripasso Energy tecknar avtal rörande försäljning i Sydafrika

Det svenska miljöteknikföretaget Ripasso Energy AB har idag tecknat avtal med den sydafrikanska ferrokromproducenten Afarak Mogale (Pty) Ltd om försäljning av 7 stycken PWR BLOK 400-F. Ordervärdet uppgår till 3 766 000 EUR med 12 månaders leveranstid..

Affärsvärlden - 07 jun 17 kl. 08:30

Astra Zeneca tecknar avtal med Grünenthal

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca har tecknat avtal om en försäljning av rättigheterna till Zomig för behandling av bland annat akut migrän..

DI - 18 sep 17 kl. 11:49

First North-bolag tecknar avtal i Kina

Enzymbolaget Genovis, som handlas på First North, har tecknat ett distributionsavtal med kinesiska Beijing Zhongyuan för försäljning på den kinesiska marknaden. Avtalet omfattar samtliga Genovis produkter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 23 nov 17 kl. 14:15

Sensori tecknar avtal i Iran

Sensori har tecknat distributionsavtal med ett bolag, Euniva, om försäljning av sitt tinnitusplåster Antinitus i Iran. Sammantaget omfattar avtalet minst 100.000 behandlingar till ett värde av cirka 2 miljoner euro, motsvarande 19,7 Mkr, över en femårsperiod.

DI - 09 jan 19 kl. 17:01

Sensori tecknar avtal med israeliska Sachar Medical

Medicinteknikbolaget Sensori har tecknat ett femårigt distributionsavtal med Sachar Medical Technologies rörande distribution och försäljning av tinnitusplåstret Antinitus i Israel. För att behålla exklusiviteten är minimivärdet på Sachars inköp satt till nio miljoner kronor för de första fem åren..

DI - 19 okt 18 kl. 12:35

Cashbuddy AB tecknar nytt avtal om försäljning av fordringar i Sverige

Det svenska dotterbolaget till JSM Financial Group AB (publ), Cashbuddy AB, har idag ingått ett nytt sexårigt avtal med arvato Finance AB om löpande överlåtelser av förfallna fordringar..

DI - 15 aug 16 kl. 08:59

Telenor tecknar nytt återförsäljaravtal

Target Everyone, som är listat på First North och som är verksamt inom mobil marknadsföring, har tecknat ett avtal med Telenor Cloud Services gällande internationell distributions- och återförsäljning. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 09 okt 18 kl. 15:00

Sensori tecknar distributörsavtal till ett värde av 94 miljoner SEK med Derma Wise Skin Care Ltd i Kanada

Sensori ingår idag avtal med det kanadensiska hälsoföretaget Derma Wise Skin Care Ltd gällande försäljning och marknadsföring av den medicintekniska produkten Antinitus. Kontraktet är på fem och ett halvt år med möjlighet till förlängning och den estimerade försäljningen under de år kontraktet löper beräknas till cirka 94 miljoner SEK med 8,6 miljoner SEK redan under de första 18 månaderna..

YLE - 23 dec 14 kl. 16:31

Miljonsmäll för Jakobstad efter energiförsäljning

Ännu i år väntas staden Jakobstad få in knappa 70 miljoner euro när försäljningen av Jakobstads energiverk går i lås. Men staden blir kvar med en räkning på uppemot fyra miljoner euro för det överpris som energiverket tog ut på eldistributionen år 2005-2011. Energimyndigheten ansåg att Jakobstads energiverk tog ut för höga överföringsavgifter i sex år.

Skånskan - 01 sep 18 kl. 19:03

Slut på muntliga avtal vid telefonförsäljning

Från och med lördagen den 1 septemper måste företagen ha komsumentens skriftliga bekräftelse när det gäller erbjudanden över telefon, enligt Konstumentverket. Muntliga avtal vid telefonförsäljning är sedan den 1 september ett minne blott. Konsumentverket går nu ut med nya regler kring telefonförsäljning på sin hemsida.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 45 minuter sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .

DI - 2 timmar sedan

Upprorisk stämning när konvojerna rullar mot Venezuela

Lastbilar med förnödenheter har börjat rulla från Colombia och Brasilien mot Venezuelas gräns, meddelar oppositionen. Det råder upprorisk stämning i venezuelanska gränsstäder, där militären har skjutit tårgas..

DI - 2 timmar sedan

Dyr nota för skattebetalarna – så mycket kostar Melodifestivalen

Melodifestivalen är i full gång och ikväll är det Lidköpings tur att stå som värd för den glittriga turnén. Men glittret kan bli kostsamt för de kommuner som är värdar för festen, där de mindre städerna får betala betydligt mycket mer än storstäderna. .

DI - 2 timmar sedan

Kristianstad har fått smak för Melodifestivalen – nu vill de ha mer

I flera år kämpade Kristianstad för att få anordna Melodifestivalen, förra året lyckades kommunen. Nu är Pierre Månsson (L), kommunstyrelsens ordförande, sugen på mer.  ”Vi har ingen tvekan om att vi skulle kunna tänka oss att vara med igen”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte svenska valsajten

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att "ingenting tydde" på att så var fallet..

DI - 3 timmar sedan

Miljardärernas ålderskrig: Uppladdade själar och robotar i blodet ska ge oss evigt liv

Silicon Valleys entreprenörer har förändrat världen som vi känner den. Nu siktar de ännu högre. Eller vad sägs om att avskaffa ålderdom, döden och Gud?.

DI - 4 timmar sedan

Kristersson glömde vapenskåp olåst – utreds av polis

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson utreds av polis efter att ha haft ett vapenskåp med vapen och ammunition olåst i sitt hem, skriver Aftonbladet..

DI - 4 timmar sedan

Investeringsoraklets jakt fortsätter: ”Priserna är skyhöga”

Warren Buffetts jakt på en riktigt stor investering fortsätter. Det enda problemet? Priserna är skyhöga.

DI - 6 timmar sedan

Entreprenörens svar på globala oron: Flytta ut till kunderna

HALMSTAD. Efter etableringen i Kina är det nu dags för USA. Carl Magnusson, ägare av Unimer Plast och Gummi, ser en global trend och väljer att agera i tid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.