DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 08:26

DI - 18 jan 18 kl. 09:06

Biogaia tecknar avtal om försäljning i KinaBiogaia har tecknat ett exklusivt avtal med Abbott för rätten att sälja Biogaia Protectis-tabletter i Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kina, Abbott, Biogaia Protectis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biogaia, tecknar, avtalom , försäljningi , Kina
DI - 22 dec 17 kl. 17:00

Ripasso Energy tecknar avtal rörande försäljning i Sydafrika

Det svenska miljöteknikföretaget Ripasso Energy AB har idag tecknat avtal med den sydafrikanska ferrokromproducenten Afarak Mogale (Pty) Ltd om försäljning av 7 stycken PWR BLOK 400-F. Ordervärdet uppgår till 3 766 000 EUR med 12 månaders leveranstid..

Affärsvärlden - 07 jun 17 kl. 08:30

Astra Zeneca tecknar avtal med Grünenthal

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca har tecknat avtal om en försäljning av rättigheterna till Zomig för behandling av bland annat akut migrän..

DI - 18 sep 17 kl. 11:49

First North-bolag tecknar avtal i Kina

Enzymbolaget Genovis, som handlas på First North, har tecknat ett distributionsavtal med kinesiska Beijing Zhongyuan för försäljning på den kinesiska marknaden. Avtalet omfattar samtliga Genovis produkter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 23 nov 17 kl. 14:15

Sensori tecknar avtal i Iran

Sensori har tecknat distributionsavtal med ett bolag, Euniva, om försäljning av sitt tinnitusplåster Antinitus i Iran. Sammantaget omfattar avtalet minst 100.000 behandlingar till ett värde av cirka 2 miljoner euro, motsvarande 19,7 Mkr, över en femårsperiod.

DI - 19 okt 18 kl. 12:35

Cashbuddy AB tecknar nytt avtal om försäljning av fordringar i Sverige

Det svenska dotterbolaget till JSM Financial Group AB (publ), Cashbuddy AB, har idag ingått ett nytt sexårigt avtal med arvato Finance AB om löpande överlåtelser av förfallna fordringar..

DI - 15 aug 16 kl. 08:59

Telenor tecknar nytt återförsäljaravtal

Target Everyone, som är listat på First North och som är verksamt inom mobil marknadsföring, har tecknat ett avtal med Telenor Cloud Services gällande internationell distributions- och återförsäljning. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 09 okt 18 kl. 15:00

Sensori tecknar distributörsavtal till ett värde av 94 miljoner SEK med Derma Wise Skin Care Ltd i Kanada

Sensori ingår idag avtal med det kanadensiska hälsoföretaget Derma Wise Skin Care Ltd gällande försäljning och marknadsföring av den medicintekniska produkten Antinitus. Kontraktet är på fem och ett halvt år med möjlighet till förlängning och den estimerade försäljningen under de år kontraktet löper beräknas till cirka 94 miljoner SEK med 8,6 miljoner SEK redan under de första 18 månaderna..

YLE - 23 dec 14 kl. 16:31

Miljonsmäll för Jakobstad efter energiförsäljning

Ännu i år väntas staden Jakobstad få in knappa 70 miljoner euro när försäljningen av Jakobstads energiverk går i lås. Men staden blir kvar med en räkning på uppemot fyra miljoner euro för det överpris som energiverket tog ut på eldistributionen år 2005-2011. Energimyndigheten ansåg att Jakobstads energiverk tog ut för höga överföringsavgifter i sex år.

Skånskan - 01 sep 18 kl. 19:03

Slut på muntliga avtal vid telefonförsäljning

Från och med lördagen den 1 septemper måste företagen ha komsumentens skriftliga bekräftelse när det gäller erbjudanden över telefon, enligt Konstumentverket. Muntliga avtal vid telefonförsäljning är sedan den 1 september ett minne blott. Konsumentverket går nu ut med nya regler kring telefonförsäljning på sin hemsida.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 09:45

Vanstad skola ute till försäljning igen

SJÖBO För tredje gången ska nu den gamla skolan i Vanstad säljas.– Vi ser inte att vi kommer att behöva den framöver, säger Morgan Johnsson, vd på Sjöbohem AB. Sedan den gamla skolan lades ut till försäljning för första gången för ett år sedan har turerna varit flera.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Nordea: Netent, Arjo favoriter bland svenska småbolag

Nordea har plockat ut fem småbolagsaktier som är toppval just nu. Det framgår av rapporten Small Cap Stock Picker som släpptes under onsdagen..

DI - just nu

Talman Andreas Norlén håller presskonferens

Följ talmannens presskonferens om regeringsbildningen..

DI - 5 minuter sedan

Nepa vill ta in 39,3 miljoner kronor i riktad nyemission

Konsultbolaget Nepa har beslutat om en riktad kontant nyemission om 714.835 aktier till en teckningskurs om 55 kronor per aktie. Genom den riktade nyemissionen tillförs bolaget cirka 39,3 miljoner kronor före emissionskostnader, enligt ett pressmeddelande..

DI - 5 minuter sedan

Inhalation Sciences får miljonorder

Inhalation Sciences har fått en order på ett Preciseinhale-system, inkluderande plattformens in vitro-modul för att studera partiklars upplösning, Dissolvit. .

DI - 15 minuter sedan

Catella säljer svensk förvaltningsdel till Söderberg § Partners

Catellas dotterbolag Catella Bank S.A. har avtalat om avyttring av 51 procent av den svenska förvaltningsdelen till Söderberg & Partners för cirka 36 miljoner kronor.

DI - 15 minuter sedan

Telia säljer innehavet i Kcell samt upplöser partnerskapet med Turkcell i Fintur

Teleoperatören Telia Company säljer sitt innehav på 75 procent i den kazakiska teleoperatören Kcell till det statliga kazakiska telekomföretaget Kazakhtelecom JSC. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Kina: Gripen kanadensare kan ha brutit mot NGO-regler

Om den kanadensiska medborgaren Michael Kovrig utförde "relevanta aktiviteter" för sitt bolag International Crisis Group (ICG) utan att det har registrerats, då kan han ha brutit mot Kinas lagar för utländska organisationer (NGO:s)..

DI - 15 minuter sedan

Netent säger upp personal i Stockholm, tar miljonkostnader

Netent omorganiserar och decentraliserar, något som berör 55 heltidstjänster i framför allt Stockholm. Engångskostnader på 25 miljoner kronor väntas under det fjärde kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

S2 Medical landar nytt distributionsavtal för Colombia

Medicinteknikbolaget S2 Medical, som nyligen noterades på First North, har ingått ett exklusivt distributionsavtal med det colombianska företaget Innovacure för distribution av företagets produkter i Epiprotect-serien på den colombianska marknaden..

DI - 30 minuter sedan

Credit Suisse återköper aktier för uppemot 27 miljarder – ska höja utdelningen

Storbanken Credit Suisse ska återköpa egna aktier för uppemot 13,7 miljarder kronor under 2019 och förväntar sig att återköpa lika mycket under 2020. Dessutom planerar banken att höja utdelningen med minst 5 procent om året från 2019 och framåt. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.