UT > Nyheter

Saturday, 17 November, 23:13

UT - 18 jan 18 kl. 01:00

Ann-Christine brinner för vattengympaTidigare var det hennes dotter som höll i vattengympan i simhallen, men när dottern 1996 flyttade för att studera på annan ort så fick Ann-Christine Andersson ärva gruppen. – Jag hade aldrig hållit i pass tidigare, så jag kick kurs och tog licens..
Läs mer på UT
Läs mer om:
christine, Ann-Christine Andersson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann-Christine, brinnerför , vattengympa
Alingsås tidning - 13 mar 16 kl. 05:30

En vinst för fler än Ann-Christine

En halv miljon kronor kan räcka till mycket. Skolavgifter, bromsmediciner och kanske en bättre bostad för en fattig familj i Indien.
– Man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa någon, säger Ann-Christine Ceder, postkodvinnare i Alboga som vill dela med sig av sin vinst.

Dagen - 14 mar 11 kl. 18:00

EFK-missionärerna Ann-Christine och Evert: Vi hoppas fler kommer till kyrkan efter detta

EFK-missionärerna Ann-Christine och Evert Kullberg, hoppas att katastrofen får leda till väckelse i den lilla kyrkan, 11 mil norr om Tokyo.

Det var det största jordskalvet i Japan på hundratals år, men när marken började skaka i fredags förstod inte Ann-Christine Kullberg till en början att det var något särskilt med det. Men det skulle visa sig att det var något betydligt större än hon var van vid.

BT - 31 jan 14 kl. 08:26

När pappa Åke blev pappa Ann- Christine

Är det så chockerande att en man vill vara en kvinna? Har det så otroligt stor betydelse? Tydligen.

Expressen - 29 jun 17 kl. 17:35

Åke blev Ann-Christine – dragplåster på Pride

Förra årets upplaga av Kristianstad Pride blev en jättesuccé med över 3000 personer i Prideparaden. I år hoppas arrangörerna att kunna dubbla antalet besökare. Ett av dragplåstren är den numera välkända föreläsaren, prästen och transpersonen Ann-Christine Ruuth.

Nerikes Allehanda - 01 aug 17 kl. 17:05

TV: Ann-Christine Kihls pool är älgarnas vattenhål

VLT:s krönikör och frilansjournalisten Ann-Christine Kihl har haft älg på besök igen. Hon filmade när älgen dricker ur poolen och la upp sedan upp klippet på Facebook. Det blev genast populärt.

Expressen - 01 dec 17 kl. 08:24

Ann-Christine, 49, prisas som årets vardagshjälte

Ann-Christine Thunman, 44, har blivit utsedd till "Årets vardagshjälte" av Göteborgs stad.Hon prisas för sitt arbete mot prostitution och för gatubarn.– Det känns jättebra, säger Ann-Christine Thunman..

NSD - 04 nov 11 kl. 06:00

Ann-Christine Ojanlatvi 50 år

Ann-Christine Ojanlatvi, Kangos, fyller 50 år söndagen den 6 november..

Expressen - 29 apr 15 kl. 10:16

Ann-Christine, 58, missbrukade alvedon

Undersköterskan Ann-Christine Malmsten, 58, från Östersund lider sedan 20-årsåldern av långvarig smärta – fibromyalgi. Det ledde till att hon fastnade i ett djupt pillermissbruk – narkotikaklassade Tramadol – och lömska Alvedon. – Jag är tacksam för att Läkemedelsverket tar bort det här från vanliga mataffärer, säger hon..

Barometern - 02 feb 17 kl. 06:41

Politikern Ann-Christine Quist-Karlsson utsattes för hat och hot

Ann-Christine Quist-Karlsson har vid flera tillfällen utsatts för hat och hot - allt detta på grund av att hon är politiskt aktiv. Nu ska politikers utsatthet granskas i ett projekt..

Kristianstadsbladet - 30 jun 17 kl. 20:30

Kyrkoherden Åke blev Ann-Christine

Fram till 60-årsåldern hette hon Åke och arbetade som kyrkoherde i en församling i Växjö. Nu lever hon som Ann-Christine..

Fler nyheter från UT

UT - 6 timmar sedan

Julauktion med gamla anor

Under lördagskvällen bjöds det på höstauktion och försäljning i Brunnsnäskyrkan i Ulricehamn. .

UT - 6 timmar sedan

Vilma vinnare i kusinkampen: ”En lång och jobbig match”

Det blev en jämn tillställning när Önnered tog emot Skuru i Ulricehamns Sporthall. Men till slut var det Vilma Matthijs Holmbergs Skuru som gick vinnande ur matchen. – Det var en lång match med mycket fram och tillbaka, säger hon efter att ha varit tillbaka på hemmaplan..

UT - 6 timmar sedan

Lundström fick spela inför släkten: ”Jätteroligt att spela här”

Vilma Matthijs Holmberg var inte ensam med Ulricehamns bakgrund i Skuru. Även EM-aktuella Mathilda Lundström fick spela inför sin släkt. – Min mamma är från Ulricehamn, säger 21-åringen som fick pris för bästa spelare i bortalaget..

UT - 10 timmar sedan

Kändistätt på stadsbiblioteket

Mamma Mu, Kråkan, Pippi, Snurran, Findus och Lilla Skär hade alla hittat till stadsbiblioteket under lördagsförmiddagen. Där mötte de förväntansfulla och pysselsugna barn. .

UT - 11 timmar sedan

Just nu: Hagström minuterna efter toppen

Skidor.

UT - 22 timmar sedan

Jörgen Wester: Visst är det KUL med bilskyltarna

Följande rader kommer förmodligen att upplevas som otroligt nördiga, men jag vet att det är något som jag delar med ganska många. Våra bilars registreringsnummer och då framförallt bokstavskombinationerna på våra nummerplåtar..

UT - 22 timmar sedan

Claes-Åke Johansson lurades teckna fetaste fiberabonnemanget

En man iklädd varselkläder fick det att framstå som han kom från företaget Ueab. Claes-Åke Johansson skrev på ett avtal på 500 megabit fiber och 349 tv-kanaler till en kostnad av 699 kronor i månaden..

UT - 22 timmar sedan

Vinhistoria när förening firar 25 år

Couvent des Jacobins Bourgogne Blanc 2017, Château Bouscassé 2013 och Allesverloren Fine Old Vintage 2010. Så ser vinuppställningen ut när Munskänkarna i Ulricehamn firar 25 år på lördag..

UT - 22 timmar sedan

u

Genom att vända på perspektivet blir berättelsen om den förlorade sonen en betraktelse över den förlåtande fadern. Så inledde prästen Rebecca Jansdotter Hultqvist husförhöret i Brunn i onsdags..

UT - 22 timmar sedan

Debatt: Orimligt att inte ta hänsyn till nya förhållanden i vindkraftsfrågan

Replik på Jacob Falkmans debattartikel i UT 13 november..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.