UT > Nyheter

Friday, 22 February, 19:41

UT - 18 jan 18 kl. 01:00

Politiker delade ut frukt och julgodis vid äldreboendeVeckorna före jul besökte företrädare för Sverigedemokraterna i Ulricehamn flera av kommunens äldreboende för att dela ut frukt och godis till de boende. Nu ska ledningen för äldreomsorgen ta fram rutiner för att hantera den typen av situationer..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Ulricehamn

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, deladeut , fruktoch , julgodisvid , äldreboende
UT - 18 jan 18 kl. 01:00

SD delade ut julgodis till äldre

Inför julhelgen delade Sverigedemokraterna i Ulricehamn ut korgar med julgodis och frukt vid kommunens äldreboende. – Vi tycker de boende där var värda lite uppmuntran, säger Niclas Sunding, partiets gruppledare i Ulricehamn..

Blekinge Läns tidning - 22 jun 16 kl. 04:30

Politiker delade ut fribiljetter

Fullmäktiges ordförande delade ut fribiljetter till premiären av ”Lugnet före stormen” till ett antal politiker på senaste fullmäktigemötet..

Expressen - 23 aug 18 kl. 17:24

Politiker delade ut flygblad – tvingades kalla på vakter

Lokalpolitikern Pernilla Enebrink (L) och två andra kvinnor stod och delade ut flygblad när en man kom fram.– Han kom tillbaka flera gånger och var hotfull och obehaglig, säger hon.Till slut ringde de SL som skickade personal..

Dalarnas tidningar - 02 dec 15 kl. 18:39

Politiker delade ut 28 000

Kommunalrådet Fredrik Rönning (S) uppger att kommunstyrelsen var enig om bidragsfördelningen..

Blekinge Läns tidning - 09 nov 18 kl. 10:25

Åklagaren åtalade SD-politiker – delade själv SD-kritiskt inlägg

Christopher Larsson (SD) blev under onsdagen åtalad av åklagaren Lena-Marie Bergström. Samtidigt har hon delat en video på Facebook som är kritisk mot Sverigedemokraterna. – Det ligger inte i linje med den objektivitetsskyldighet som en åklagare har, säger Larssons advokat Tommy Nilsson..

Politologerna - 01 dec 15 kl. 08:00

Julgodis #1: Demokratins rätt att ta till svärdet

Politologernas julkalender 2015 är igång! Vårt första statsvetenskapliga julgodis handlar om den ständigt närvarande motsättningen mellan demokrati och nationell säkerhet: Med vilka medel kan en demokratisk rättsstat försvara sig mot inre och yttre fienden utan att dess själ går förlorad? Hur stora inskränkningar av medborgarnas fri- och rättigheter kan vara okej om målet är att skydda den demokratiska rättsstaten?

Expressen - 08 apr 17 kl. 16:44

Hasse delade ut frukt till poliser hela natten

Attentatet i Stockholm har skakat Sverige. Nu hyllas polis och sjukvårdspersonal för sina insatser efter det fruktansvärda dådet. Hasse Alshamary ville visa sin uppskattning - och har delat ut frukt till poliser hela natten.

Sydsvenskan - 06 sep 14 kl. 05:30

Nu blir det ännu mindre frukt till barnen

Efter Sydsvenskans uppmärksammade artikel om förbud mot organiserade fruktstunder kom sonen häromdagen hem med ett veckobrev riktat till oss föräldrar. Skolan skriver: ”Nu blir det inga mer fruktstunder i f-1b. Detta på grund av att Lunds kommun har beslutat att från och med nu är det inte tillåtet att ha en organiserad fruktstund i enlighet med skollagen om en avgiftsfri skola.

BT - 03 jun 11 kl. 08:28

Ingen frukt åt skoleleverna i Tranemo

Ett äpple = 890 000 kronor.
En ekvation som får kommunen att säga nej till gratis frukt i skolan. Sverigedemokraterna har i en motion kopplat samman ungdomars hälsa med tillgången på gratis frukt.

BT - 30 nov 14 kl. 13:07

Årets julgodis kan bli svindyrt

Årets julgodis riskerar att bli att en kostsam affär. Världsmarknadspriserna på kakao skjuter i höjden. Priserna på nötter och mandlar likaså.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Ishockey: Nittorp rustar inför kvalserien

Nittorp tar in nya spelare inför kvalet till hockeytvåan. Alla har ett förflutet i klubben, men det är den här gången inte tal om att damma av några veteraner..

UT - 3 timmar sedan

Fritidsgården firar med tårta

Under fredagen var det premiär för fritidsgårdens nya inriktning i Ulricehamn (se UT 21 februari). .

UT - 4 timmar sedan

Hagström tror på vännen Karlsson i VM-debuten

Johanna Hagström ligger hemma sjuk efter världscupsuccén förra helgen. Men från tv-soffan håller hon en tumme för bästa skidkompisen Frida Karlsson i hennes VM-debut. – Jag tror att hon kan vara väldigt högt upp, säger UIF-löftet..

UT - 5 timmar sedan

Skid-VM: Läktarstödet gick inte att klaga på

Det var mest norrmän på stadion under VM-sprinten. Men svenskarna var också många och ett 20-tal av dem höll en extra tumme för Ulricehamns båda åkare..

UT - 5 timmar sedan

Unga entreprenörer visade upp sina företag och produkter

I Tingsholmsgymnasiets idrottshall fick grundarna av 21 UF-företag chansen att visa upp sina produkter och sälja in sina idéer. Redan nu står det klart att fyra UF-företag från Tranemo gymnasieskola och ett från Tingsholmsgymnasiet nu tävlar om utmärkelsen Årets UF-företag..

UT - 7 timmar sedan

Urtaget hjärta när 1 2 3 Schtunk gästar Folkets hus

123 Schtunks föreställning Ett urtaget hjärta ges i Folkets hus i Ulricehamn nu på lördag den 23 februari..

UT - 8 timmar sedan

JUST NU: Larm om villabrand

Räddningstjänsten har ryckt ut till en villa brand på Skogsrydsvägen på Fållorna. .

UT - 9 timmar sedan

JUST NU: Thorn klar för teamsprinten i VM

Viktor Thorn fick som han ville. Det blir han och Calle Halfvarsson som representerar Sverige i VM-teamsprinten på söndag. .

UT - 9 timmar sedan

Skoglunds gör konsert med Skogholm

När februari är som gråast vill Rickard och Maria Skoglund lysa upp tillvaron tillsammans med Linda Skogholm. På söndag bjuder de in till Folkets hus på en musikalisk resa som berör, glädjer och peppar. .

UT - 12 timmar sedan

Föreningen Norden bjuder på föreläsning om återvinning

På lördag är det dags för Föreningen Nordens årsmöte. Det arrangeras även en föreläsning i samband med detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.