UT > Nyheter

Saturday, 17 November, 22:38

UT - 18 jan 18 kl. 01:00

Politiker delade ut frukt och julgodis vid äldreboendeVeckorna före jul besökte företrädare för Sverigedemokraterna i Ulricehamn flera av kommunens äldreboende för att dela ut frukt och godis till de boende. Nu ska ledningen för äldreomsorgen ta fram rutiner för att hantera den typen av situationer..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Ulricehamn

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, deladeut , fruktoch , julgodisvid , äldreboende
UT - 18 jan 18 kl. 01:00

SD delade ut julgodis till äldre

Inför julhelgen delade Sverigedemokraterna i Ulricehamn ut korgar med julgodis och frukt vid kommunens äldreboende. – Vi tycker de boende där var värda lite uppmuntran, säger Niclas Sunding, partiets gruppledare i Ulricehamn..

Blekinge Läns tidning - 22 jun 16 kl. 04:30

Politiker delade ut fribiljetter

Fullmäktiges ordförande delade ut fribiljetter till premiären av ”Lugnet före stormen” till ett antal politiker på senaste fullmäktigemötet..

Expressen - 23 aug 18 kl. 17:24

Politiker delade ut flygblad – tvingades kalla på vakter

Lokalpolitikern Pernilla Enebrink (L) och två andra kvinnor stod och delade ut flygblad när en man kom fram.– Han kom tillbaka flera gånger och var hotfull och obehaglig, säger hon.Till slut ringde de SL som skickade personal..

Dalarnas tidningar - 02 dec 15 kl. 18:39

Politiker delade ut 28 000

Kommunalrådet Fredrik Rönning (S) uppger att kommunstyrelsen var enig om bidragsfördelningen..

Blekinge Läns tidning - 09 nov 18 kl. 10:25

Åklagaren åtalade SD-politiker – delade själv SD-kritiskt inlägg

Christopher Larsson (SD) blev under onsdagen åtalad av åklagaren Lena-Marie Bergström. Samtidigt har hon delat en video på Facebook som är kritisk mot Sverigedemokraterna. – Det ligger inte i linje med den objektivitetsskyldighet som en åklagare har, säger Larssons advokat Tommy Nilsson..

Politologerna - 01 dec 15 kl. 08:00

Julgodis #1: Demokratins rätt att ta till svärdet

Politologernas julkalender 2015 är igång! Vårt första statsvetenskapliga julgodis handlar om den ständigt närvarande motsättningen mellan demokrati och nationell säkerhet: Med vilka medel kan en demokratisk rättsstat försvara sig mot inre och yttre fienden utan att dess själ går förlorad? Hur stora inskränkningar av medborgarnas fri- och rättigheter kan vara okej om målet är att skydda den demokratiska rättsstaten?

Expressen - 08 apr 17 kl. 16:44

Hasse delade ut frukt till poliser hela natten

Attentatet i Stockholm har skakat Sverige. Nu hyllas polis och sjukvårdspersonal för sina insatser efter det fruktansvärda dådet. Hasse Alshamary ville visa sin uppskattning - och har delat ut frukt till poliser hela natten.

Sydsvenskan - 06 sep 14 kl. 05:30

Nu blir det ännu mindre frukt till barnen

Efter Sydsvenskans uppmärksammade artikel om förbud mot organiserade fruktstunder kom sonen häromdagen hem med ett veckobrev riktat till oss föräldrar. Skolan skriver: ”Nu blir det inga mer fruktstunder i f-1b. Detta på grund av att Lunds kommun har beslutat att från och med nu är det inte tillåtet att ha en organiserad fruktstund i enlighet med skollagen om en avgiftsfri skola.

BT - 03 jun 11 kl. 08:28

Ingen frukt åt skoleleverna i Tranemo

Ett äpple = 890 000 kronor.
En ekvation som får kommunen att säga nej till gratis frukt i skolan. Sverigedemokraterna har i en motion kopplat samman ungdomars hälsa med tillgången på gratis frukt.

BT - 30 nov 14 kl. 13:07

Årets julgodis kan bli svindyrt

Årets julgodis riskerar att bli att en kostsam affär. Världsmarknadspriserna på kakao skjuter i höjden. Priserna på nötter och mandlar likaså.

Fler nyheter från UT

UT - 5 timmar sedan

Julauktion med gamla anor

Under lördagskvällen bjöds det på höstauktion och försäljning i Brunnsnäskyrkan i Ulricehamn. .

UT - 6 timmar sedan

Vilma vinnare i kusinkampen: ”En lång och jobbig match”

Det blev en jämn tillställning när Önnered tog emot Skuru i Ulricehamns Sporthall. Men till slut var det Vilma Matthijs Holmbergs Skuru som gick vinnande ur matchen. – Det var en lång match med mycket fram och tillbaka, säger hon efter att ha varit tillbaka på hemmaplan..

UT - 6 timmar sedan

Lundström fick spela inför släkten: ”Jätteroligt att spela här”

Vilma Matthijs Holmberg var inte ensam med Ulricehamns bakgrund i Skuru. Även EM-aktuella Mathilda Lundström fick spela inför sin släkt. – Min mamma är från Ulricehamn, säger 21-åringen som fick pris för bästa spelare i bortalaget..

UT - 10 timmar sedan

Kändistätt på stadsbiblioteket

Mamma Mu, Kråkan, Pippi, Snurran, Findus och Lilla Skär hade alla hittat till stadsbiblioteket under lördagsförmiddagen. Där mötte de förväntansfulla och pysselsugna barn. .

UT - 11 timmar sedan

Just nu: Hagström minuterna efter toppen

Skidor.

UT - 21 timmar sedan

Jörgen Wester: Visst är det KUL med bilskyltarna

Följande rader kommer förmodligen att upplevas som otroligt nördiga, men jag vet att det är något som jag delar med ganska många. Våra bilars registreringsnummer och då framförallt bokstavskombinationerna på våra nummerplåtar..

UT - 21 timmar sedan

Claes-Åke Johansson lurades teckna fetaste fiberabonnemanget

En man iklädd varselkläder fick det att framstå som han kom från företaget Ueab. Claes-Åke Johansson skrev på ett avtal på 500 megabit fiber och 349 tv-kanaler till en kostnad av 699 kronor i månaden..

UT - 21 timmar sedan

Vinhistoria när förening firar 25 år

Couvent des Jacobins Bourgogne Blanc 2017, Château Bouscassé 2013 och Allesverloren Fine Old Vintage 2010. Så ser vinuppställningen ut när Munskänkarna i Ulricehamn firar 25 år på lördag..

UT - 21 timmar sedan

u

Genom att vända på perspektivet blir berättelsen om den förlorade sonen en betraktelse över den förlåtande fadern. Så inledde prästen Rebecca Jansdotter Hultqvist husförhöret i Brunn i onsdags..

UT - 21 timmar sedan

Debatt: Orimligt att inte ta hänsyn till nya förhållanden i vindkraftsfrågan

Replik på Jacob Falkmans debattartikel i UT 13 november..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.