UT > Nyheter

Tuesday, 22 May, 11:57

UT - 18 jan 18 kl. 01:00

Politiker delade ut frukt och julgodis vid äldreboendeVeckorna före jul besökte företrädare för Sverigedemokraterna i Ulricehamn flera av kommunens äldreboende för att dela ut frukt och godis till de boende. Nu ska ledningen för äldreomsorgen ta fram rutiner för att hantera den typen av situationer..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Ulricehamn

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, deladeut , fruktoch , julgodisvid , äldreboende
UT - 18 jan 18 kl. 01:00

SD delade ut julgodis till äldre

Inför julhelgen delade Sverigedemokraterna i Ulricehamn ut korgar med julgodis och frukt vid kommunens äldreboende. – Vi tycker de boende där var värda lite uppmuntran, säger Niclas Sunding, partiets gruppledare i Ulricehamn..

Blekinge Läns tidning - 22 jun 16 kl. 04:30

Politiker delade ut fribiljetter

Fullmäktiges ordförande delade ut fribiljetter till premiären av ”Lugnet före stormen” till ett antal politiker på senaste fullmäktigemötet..

Dalarnas tidningar - 02 dec 15 kl. 18:39

Politiker delade ut 28 000

Kommunalrådet Fredrik Rönning (S) uppger att kommunstyrelsen var enig om bidragsfördelningen..

Politologerna - 01 dec 15 kl. 08:00

Julgodis #1: Demokratins rätt att ta till svärdet

Politologernas julkalender 2015 är igång! Vårt första statsvetenskapliga julgodis handlar om den ständigt närvarande motsättningen mellan demokrati och nationell säkerhet: Med vilka medel kan en demokratisk rättsstat försvara sig mot inre och yttre fienden utan att dess själ går förlorad? Hur stora inskränkningar av medborgarnas fri- och rättigheter kan vara okej om målet är att skydda den demokratiska rättsstaten?

Expressen - 08 apr 17 kl. 16:44

Hasse delade ut frukt till poliser hela natten

Attentatet i Stockholm har skakat Sverige. Nu hyllas polis och sjukvårdspersonal för sina insatser efter det fruktansvärda dådet. Hasse Alshamary ville visa sin uppskattning - och har delat ut frukt till poliser hela natten.

Sydsvenskan - 06 sep 14 kl. 05:30

Nu blir det ännu mindre frukt till barnen

Efter Sydsvenskans uppmärksammade artikel om förbud mot organiserade fruktstunder kom sonen häromdagen hem med ett veckobrev riktat till oss föräldrar. Skolan skriver: ”Nu blir det inga mer fruktstunder i f-1b. Detta på grund av att Lunds kommun har beslutat att från och med nu är det inte tillåtet att ha en organiserad fruktstund i enlighet med skollagen om en avgiftsfri skola.

BT - 03 jun 11 kl. 08:28

Ingen frukt åt skoleleverna i Tranemo

Ett äpple = 890 000 kronor.
En ekvation som får kommunen att säga nej till gratis frukt i skolan. Sverigedemokraterna har i en motion kopplat samman ungdomars hälsa med tillgången på gratis frukt.

BT - 30 nov 14 kl. 13:07

Årets julgodis kan bli svindyrt

Årets julgodis riskerar att bli att en kostsam affär. Världsmarknadspriserna på kakao skjuter i höjden. Priserna på nötter och mandlar likaså.

Dalarnas tidningar - I förrgår: 18:00

Degerfors och Brage delade på poängen

Degerfors och Brage delade på poängen i en chansrik match i superettan, där hemmalaget Degerfors tog ledningen två gånger men där Brage var nära att sno åt sig segern på slutet..

Barometern - 19 jun 14 kl. 07:51

Vänstern vill sluta med delade turer

Vänsterpartisten Pia Eriksson vill sätta stopp för delade turer i omsorgen. ”Delade turer sliter på kroppen, tär på familjelivet och på humöret”, menar hon. – Ingen vill jobba delade turer och alla är rörande överens att de borde avskaffas - även politiker.

Fler nyheter från UT

UT - Igår: 17:25

Bytte skylt – straffas av kommunen: ”Blir förbannad”

När Team Sportia Tranemo bytte skylt i samband med att de bytte logga fick butiken bakläxa av kommunen. Nu riskerar man en sanktionsavgift på cirka 24 000 kronor då de inte sökt bygglov. Christina Yngvesson (M) riktar nu kritik mot hur kommunen bemöter sina företagare..

UT - 3 timmar sedan

Turister får möta lokalbefolkning - Patrik ny cykelvärd

Tidigare fanns guiden Gun. Nu finns cyklisten Patrik. Meet the local är ett koncept där turister kan träffa lokalbefolkning och lära sig mer om platsen de besöker eller bara dela ett gemensamt intresse.

UT - 5 timmar sedan

Han är på gång varje dag

100 mil i månaden. Minst. Samt något maratonlopp då och då.

UT - 10 timmar sedan

Debatt: Hur ska S ha det med invandringen?

I ett välkommet utspel förklarade nyligen Stefan Löfven (S) att man vill se en permanent stramare migrationspolitik. Vi moderater välkomnade detta och öppnade omedelbart för att göra upp, men sedan kom flera oroande signaler från inom S. Vi undrar därför vad som gäller..

UT - 10 timmar sedan

Insändare: Varför inte nollvision inom vindkraft?

Vi reagerade på flera saker som Linda Broman, Vattenfall, sa i lördagens (12/5) artikel om vindkraften i Grönahög..

UT - 10 timmar sedan

Ulricehamns politik är inte grå

En del menar att rösten till kommunfullmäktige blir allt mindre viktig. UT:s partiutfrågningar visar på raka motsatsen. .

UT - 10 timmar sedan

Marscher ger klirr i kassan för föreningarna

Gällstamilen, Môsamarschen och Skoskavet. Under året anordnas flera aktiviteter som kombinerar promenader med kluriga uppgifter. Och klart är att arrangemangen är en viktig inkomstkälla för samtliga föreningar.

UT - Igår: 00:00

Vänsterpartiet: ”Ulricehamns behöver bli rödare – och mer jämlikt”

Att Socialdemokraterna bytte partners halvvägs in i mandatperioden ser Vänsterpartiet som ett svek. Det har också märkts på den politiska scenen där Vänsterpartiet varit ett av de tuffare oppositionspartierna de senaste två åren..

UT - 14 timmar sedan

Udda resenär väntade på bussen

En svan tog plats i busskuren vid sjön Lekstan. Jan Ekman kontrollerade att fågeln var frisk..

UT - 15 timmar sedan

Nytt avtal kan ge fler återvinningsstationer

Ett färdigt avtalsförslag mellan FTI och Ulricehamns kommun finns klart för undertecknande. När avtalet träder i kraft kan en ny återvinningsstation byggas vid Stadsskogen i Ulricehamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.