Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 19 August, 13:23

Liknande nyheter

Taggar: Politikerska , syna, skolväg
Kristianstadsbladet - 18 jan 18 kl. 00:01

Politiker ska syna skolväg

Vårdnadshavare som bor i Allarp och har barn på Humleskolan har ansökt om skolskjuts till sitt barn. Nu ska politikerna syna vägen. .

DalaDemokraten - 31 jul 13 kl. 05:50

Politiker åkte skolväg

YTTERMALUNG I går hölls ett möte i Tyngsjö skola för att diskutera framtiden i Yttermalung och Malungs finnmark. Beslutet om ....

Skånskan - 23 dec 16 kl. 14:00

KD vill syna Forum Ystads problem

YSTAD Det är dags för gymnasienämnden att ta tag i den dåliga arbetsmiljön på Forum Ystad.
Det anser Göran Göransson (KD).
- Det har pågått i flera år, säger han.

YLE - 27 mar 17 kl. 12:21

Forskare: Snygga politiker kan få mer röster

Högerpolitiker anses vara mer attraktiva än kollegerna på vänsterkanten. Professor Jan-Erik Lönnqvist önskar att väljare ska syna kandidaterna djupare. Enligt forskning kring valbeteende i Finland, USA, Australien och inom EU anser väljare att konservativa högerpolitiker är snyggare än liberala vänsterpolitiker.

Sydsvenskan - 19 okt 13 kl. 06:30

Skolvåren har hittat till Skåne

Medan landets högsta politiker bråkar om hur skolan ska bli bättre börjar gräsrötterna ta initiativet. Skolvåren är en rörelse som uppstod på Twitter. Nu samlas den i Malmö för att diskutera framtidens skola..

YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

YLE - 01 sep 14 kl. 18:50

Skolvägar i Kyrkslätt osäkra – igen

Tre av de fyra skolvägarna som polisen granskat i Kyrkslätt kan igen börja klassas som farliga för lågstadiebarn. Polisen blev tvungen att göra en ny bedömning av säkerhetsläget på vägarna efter att ett nytt datorprogram klassat farliga vägar som ofarliga. Tre av de fyra skolvägar som polisen tagit en närmare titt på bedöms i ett utlåtande till Kyrkslätts bildningsnämnd vara farliga, trots att programmet Koululiitu klassat dem som ofarliga.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 16:45

Politiker ska syna nattparkering

LIMHAMN Överens är de inte, politikerna i tekniska nämnden. Men de ska i alla fall ut och titta.
Det handlar om p-avgifter i Limhamns sjöstad.

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:30

Politiker stämmer upp för mer sång på företagen

?Jag kan se i dina ögon, att du har en annan kär.?I veckan vaknade jag av en folketingspolitiker som sjöng smäktande skillingtryck i danska radions motsvarighet till Morgonekot.

BT - 21 jul 14 kl. 08:47

Beslut om läxfri skola skall inte fattas av politiker

Replik. Svar till Mikael M Karlsson, BT 2/7. Mikael M Karlsson skrev i sin insändare att en läxfri skola är fantastisk för att barn inte ska behöva komma hem med läxor som de inte kan få hjälp med hemma.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Debatt: Tråkigt att inte kunna lita på posten

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Död person hittad i Karlstad

Kroppen efter en avliden person har hittats i vattnet vid småbåtshamnen i Heden i Karlstad, uppger polisen. Personen verkar ha varit död en längre tid, säger Stefan Wickberg, presstalesperson på polisen i Bergslagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ung man död i singelolycka

En 19-årig man har omkommit i en trafikolycka på länsväg 205 norr om Laxå. Mannen, som var ensam i bilen, hade kört av vägen. - Hans liv gick inte att rädda, säger Stefan Wickberg, presstalesperson vid polisregion Bergslagen.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Tyske ordföranden: "Borde stått upp för Özil"

Den tyske fotbollsordföranden Reinhard Grindel ångrar sig och säger att han borde varit mer stöttande när landslagsspelaren Mesut Özil utsattes för rasistiska attacker i Tyskland. Det säger Grindel i en intervju i tyska tidningen Bild.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

”Beta” efter rekordlånga taktikmötet: ”Jag såg inget alternativ”

Med mittbacksklippan Sif Atladottir avstängd fick KDFF tänka om.Ett rekordlångt taktikmöte resulterade i en ny formation – och en förlösande 1–0-seger. – Jag tror aldrig vi har spenderat så mycket tid tillsammans dagen innan match som vi gjorde i går, säger tränaren Elisabet ”Beta” Gunnarsdottir..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dödssiffran efter broraset i Genua stiger

Kropparna efter de sista tre personer som anmälts saknade efter brokollapsen i italienska Genua har hittats. Därmed stiger den officiella dödsiffran till 43.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Svensktoppen: Topp fyra kvar på sina platser

Topp fyra på Svensktoppen står still från förra veckan - Avicii ligger kvar på förstaplatsen och First Aid Kit ligger kvar som tvåa. Miss Li, Tomas Andersson Wij och Molly Sandén klättrar ett steg var. 1.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Netflix lägger ner två pratshower

Det blir inga nya säsonger för de två Netflix-pratshowerna "The break with Michelle Wolf" och "The Joel McHale show" med Joel McHale, enligt Variety.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Förkyld Kinhult avslutade starkt

Marcus Kinhult, 22, har snörvlat och hostat när han har spelat på Hills golfbana. Men han avslutade starkt, tre under par. - Skönt avslut på en annars ganska kämpig vecka, säger han.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Djokovic jagar titel han saknar

Novak Djokovic har vunnit samtliga Masters 1 000-turneringar på ATP-touren - utom en. Den i Cincinnati i USA. Nu har han möjlighet att säkra även den, men då krävs att han besegrar världstvåan Roger Federer i finalen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.