Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 17 November, 23:10

Liknande nyheter

Taggar: Politikerska , syna, skolväg
Kristianstadsbladet - 18 jan 18 kl. 00:01

Politiker ska syna skolväg

Vårdnadshavare som bor i Allarp och har barn på Humleskolan har ansökt om skolskjuts till sitt barn. Nu ska politikerna syna vägen. .

DalaDemokraten - 31 jul 13 kl. 05:50

Politiker åkte skolväg

YTTERMALUNG I går hölls ett möte i Tyngsjö skola för att diskutera framtiden i Yttermalung och Malungs finnmark. Beslutet om ....

Skånskan - 23 dec 16 kl. 14:00

KD vill syna Forum Ystads problem

YSTAD Det är dags för gymnasienämnden att ta tag i den dåliga arbetsmiljön på Forum Ystad.
Det anser Göran Göransson (KD).
- Det har pågått i flera år, säger han.

YLE - 27 mar 17 kl. 12:21

Forskare: Snygga politiker kan få mer röster

Högerpolitiker anses vara mer attraktiva än kollegerna på vänsterkanten. Professor Jan-Erik Lönnqvist önskar att väljare ska syna kandidaterna djupare. Enligt forskning kring valbeteende i Finland, USA, Australien och inom EU anser väljare att konservativa högerpolitiker är snyggare än liberala vänsterpolitiker.

Sydsvenskan - 19 okt 13 kl. 06:30

Skolvåren har hittat till Skåne

Medan landets högsta politiker bråkar om hur skolan ska bli bättre börjar gräsrötterna ta initiativet. Skolvåren är en rörelse som uppstod på Twitter. Nu samlas den i Malmö för att diskutera framtidens skola..

YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

YLE - 01 sep 14 kl. 18:50

Skolvägar i Kyrkslätt osäkra – igen

Tre av de fyra skolvägarna som polisen granskat i Kyrkslätt kan igen börja klassas som farliga för lågstadiebarn. Polisen blev tvungen att göra en ny bedömning av säkerhetsläget på vägarna efter att ett nytt datorprogram klassat farliga vägar som ofarliga. Tre av de fyra skolvägar som polisen tagit en närmare titt på bedöms i ett utlåtande till Kyrkslätts bildningsnämnd vara farliga, trots att programmet Koululiitu klassat dem som ofarliga.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 16:45

Politiker ska syna nattparkering

LIMHAMN Överens är de inte, politikerna i tekniska nämnden. Men de ska i alla fall ut och titta.
Det handlar om p-avgifter i Limhamns sjöstad.

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:30

Politiker stämmer upp för mer sång på företagen

?Jag kan se i dina ögon, att du har en annan kär.?I veckan vaknade jag av en folketingspolitiker som sjöng smäktande skillingtryck i danska radions motsvarighet till Morgonekot.

BT - 21 jul 14 kl. 08:47

Beslut om läxfri skola skall inte fattas av politiker

Replik. Svar till Mikael M Karlsson, BT 2/7. Mikael M Karlsson skrev i sin insändare att en läxfri skola är fantastisk för att barn inte ska behöva komma hem med läxor som de inte kan få hjälp med hemma.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Storsegrar för två av tre svenskor

Lise Sandebjaer och Love Holgersson vann båda fläckfritt i sina lördagsmatcher på boxnings-VM i New Delhi, Indien. Sandebjaer besegrade Sri Lanka-boxaren Arusha Kuddithuwakkvarachag med 5-0 i 51-kilosklassen och Holgersson vann med samma siffror i 75-kilosklassen mot Tekasala Malewo från Kongo.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Portugal gruppsegrare efter mållös drabbning

0-0 borta mot Italien räckte. Portugal gnetade, drog ned tempot och säkrade sin gruppseger i Nations Leagues A-division. Italien?

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Mobilt vårdteam ett jättelyft för äldre sjuka

Varje dag åker läkare från Knislinge vårdcentral på både akuta och planerade vårdbesök i hemmet hos äldre i Östra Göinge. Det mobila vårdteamet har bidragit till att onödiga sjukhusbesök och besök på vårdcentralen undviks..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Storseger för Sverige i Makedonien

Sverige vann stort i sin näst sista gruppspelsmatch i kvalet till basket-EM 2019. Gruppens strykpåse Makedonien besegrades med förkrossande 118-48. Sverige visade åt vilket håll det skulle bära redan i den första perioden, som man vann med 34-6.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skottlossning i Rosengård

Skott har avlossats i Rosengård i Malmö. Larmet kom vid 21-tiden på lördagen sedan flera privatpersoner berättat att de hört skottlossning. - Vi skickar ett antal polispatruller till området för att leta om vi kan hitta en plats för detta.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skådespelarna från "Scrubs" återförenas

Komediserien "Scrubs" sändes 2001-2010. Nu ska skådespelarna återförenas för en kväll, bekräftar huvudrollsinnehavaren Zach Braff, som spelade John "J D" Dorian. Han har lagt upp en bild på Twitter av sig själv med flera kollegor i de typiska sjukhuskläderna, som kallas just "scrubs" på engelska.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tampa Bay vann mot Philadelphia i galen match

Med elva minuter kvar av lördagens matiné mellan Philadelphia och Tampa Bay ledde Tampa Bay med 5-1 och all logik pekade på att segern var säkrad. Men minuten efter reducerade Travis Konecny till 5-2. Och sedan rullade det på.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vilhelmson Silfvén sexa i världscupen

Tinne Vilhelmson Silfvén knep värdefulla världscuppoäng i dressyr i Stuttgart. Hon och hästen Don Auriello slutade sexa efter en bra ritt. Under fredagens tävling i Grand Prix-klassen hade hon och "Anton" det tufft - något som kostade dyrbara poäng.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Johansson: "Det var mycket löpa och slita"

Tillbaka direkt i startelvan efter ett års skadefrånvaro. Då blev Sverige ett vinnande landslag igen. - Så klart man blev lite trött mot slutet sista 10-15 minuterna, säger Jakob Johansson efter 1-0-segern borta mot Turkiet.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

KIK tappade konceptet: ”Vi kanske vill för mycket”

Den dystra skadetrenden fortsätter för Kristianstads IK. Mot Kallinge/Ronneby åkte forwarden Hampus Forsling på en tuff smäll och fick ledas av isen. Dessutom åkte KIK på en blytung förlust mot rivalen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.