Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 22 February, 20:10

Liknande nyheter

Taggar: Politikerska , syna, skolväg
Kristianstadsbladet - 18 jan 18 kl. 00:01

Politiker ska syna skolväg

Vårdnadshavare som bor i Allarp och har barn på Humleskolan har ansökt om skolskjuts till sitt barn. Nu ska politikerna syna vägen. .

DalaDemokraten - 31 jul 13 kl. 05:50

Politiker åkte skolväg

YTTERMALUNG I går hölls ett möte i Tyngsjö skola för att diskutera framtiden i Yttermalung och Malungs finnmark. Beslutet om ....

Skånskan - 23 dec 16 kl. 14:00

KD vill syna Forum Ystads problem

YSTAD Det är dags för gymnasienämnden att ta tag i den dåliga arbetsmiljön på Forum Ystad.
Det anser Göran Göransson (KD).
- Det har pågått i flera år, säger han.

YLE - 27 mar 17 kl. 12:21

Forskare: Snygga politiker kan få mer röster

Högerpolitiker anses vara mer attraktiva än kollegerna på vänsterkanten. Professor Jan-Erik Lönnqvist önskar att väljare ska syna kandidaterna djupare. Enligt forskning kring valbeteende i Finland, USA, Australien och inom EU anser väljare att konservativa högerpolitiker är snyggare än liberala vänsterpolitiker.

Sydsvenskan - 19 okt 13 kl. 06:30

Skolvåren har hittat till Skåne

Medan landets högsta politiker bråkar om hur skolan ska bli bättre börjar gräsrötterna ta initiativet. Skolvåren är en rörelse som uppstod på Twitter. Nu samlas den i Malmö för att diskutera framtidens skola..

YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

YLE - 01 sep 14 kl. 18:50

Skolvägar i Kyrkslätt osäkra – igen

Tre av de fyra skolvägarna som polisen granskat i Kyrkslätt kan igen börja klassas som farliga för lågstadiebarn. Polisen blev tvungen att göra en ny bedömning av säkerhetsläget på vägarna efter att ett nytt datorprogram klassat farliga vägar som ofarliga. Tre av de fyra skolvägar som polisen tagit en närmare titt på bedöms i ett utlåtande till Kyrkslätts bildningsnämnd vara farliga, trots att programmet Koululiitu klassat dem som ofarliga.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 16:45

Politiker ska syna nattparkering

LIMHAMN Överens är de inte, politikerna i tekniska nämnden. Men de ska i alla fall ut och titta.
Det handlar om p-avgifter i Limhamns sjöstad.

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:30

Politiker stämmer upp för mer sång på företagen

?Jag kan se i dina ögon, att du har en annan kär.?I veckan vaknade jag av en folketingspolitiker som sjöng smäktande skillingtryck i danska radions motsvarighet till Morgonekot.

BT - 21 jul 14 kl. 08:47

Beslut om läxfri skola skall inte fattas av politiker

Replik. Svar till Mikael M Karlsson, BT 2/7. Mikael M Karlsson skrev i sin insändare att en läxfri skola är fantastisk för att barn inte ska behöva komma hem med läxor som de inte kan få hjälp med hemma.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Räddade varg ur flod - trodde det var en hund

De tre männen arbetade på ett dammbygge när de fick syn på vad de trodde var en stor hund som simmade ibland isflaken i Pärnufloden i Estland. De bärgade det stelfrusna djuret, svepte in det i en handduk och bar det till bilen.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Skåne: Rånare fast – förde dagbok över sina brott

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

E6: En död vid lastbilsolycka utanför Malmö

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Dubbla känslor när Nilsson mottog VM-silver

Med ett leende på läpparna mottog Stina Nilsson sitt VM-silver i sprint. För Maja Dahlqvist, som föll i finalen och blev sexa, var medaljceremonin en pina. - Det blir salt i såret, säger hon.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Över 40 döda av olaglig sprit i Indien

Minst 41 arbetare på en teodling i nordöstra Indien har avlidit efter att de druckit hembränd alkohol. Ytterligare 45 personer vårdas på sjukhus och för 20 av dem är läget kritiskt.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sjukdom: Smitta upptäckt vid sydsvensk skidanläggning

En dansk turist som besökt skidanläggningen Hallandsås har senare visat sig vara smittad med mässlingen. Nu söks personer som kan ha smittats både i Sverige och i Danmark..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Litet plus efter år med sparande

Efter att ha sparat miljontals kronor under året landade till slut gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden på plus 6 000 kronor. Nu hoppas nämnden på mer ekonomiskt stöd från Bromölla..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Inspelning av ny GW-serie startar i vår

Författaren Leif GW Perssons bokserie om kriminalkommissarien Evert Bäckström blir tv-serie ännu en gång. Inspelningen startar i vår i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Perssons böcker har tidigare legat till grund för den amerikanska tv-serien "Backstrom", med Rainn Wilson i huvudrollen.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Jörgen Svensson: Det här kunde vi faktiskt förklarat bättre

Kristianstadsbladet ser över höga distributionskostnader. Det är inget beslut som tas hur lättvindigt som helst..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Förvirring kring kyrkoskatternas säkerhet

Den glasmonter där Karl IX:s begravningsregalier i Strängnäs domkyrka förvarades var 30 år gammal. Några krav på hur föremål av denna dignitet ska förvaras finns dock inte. Det är upp till de enskilda församlingarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.