YA > Nyheter

Saturday, 26 May, 00:43

YA - 18 jan 18 kl. 00:01

Familjecentral för barnens skullBirgitta Södertun och Per Einarsson skriver i YA den 16 januari 2017 om Familjecentraler och hävdar där att ”Sydöstra Skåne är en vit fläck”..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Södertun, Per Einarsson, YA, Familjecentraler, Sydöstra Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjecentralför , barnens, skull
YLE - 05 sep 15 kl. 08:00

Maria Sundblom Lindberg: För barnens skull?

De sitter framför mig i varsin fåtölj. Han tittar i golvet och hon snyter sig igen. De är så fina, de är så modiga och de har kämpat länge.

YLE - 17 jul 13 kl. 15:59

Spelar för barnens skull

På fredagen går en välgörenhetsmatch av stapeln i Vasa. Det handlar om en sammandrabbning i fotboll mellan Riksdagens idrottsklubb och Nykterhets- och idrottsföreningen. Matchen spelas före VPS och MyPas ligamatch på Sandvikens fotbollsstadion.

SvD - 24 nov 13 kl. 21:17

”Lagen måste ändras – för barnens skull”

FP-politiker: Lagen måste ändras – för barnens skull..

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 09:26

Fira en vit jul ? för barnens skull

Låt fler barn få uppleva en vit jul, genom att vuxna avstår alkohol under de tre juldagarna. Låt fler barn få umgås i trygga, alkoholfria miljöer med närvarande vuxna.
Vit jul-kampanjen vill få allmänheten, politiker och media att lyfta fram alla barns rätt till en vit jul.

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:42

Skynda långsamt och gör rätt ? för barnens skull

på debattinlägg om barn- och ­ungdomspsykiatri
Vi är glada för att Johan Gustafsson (M) ställer sig bakom vår stora satsning på barn och unga med psykiskt ohälsa. Satsningen är ny och kallas Första ­linjens psykiatri för barn och unga.
I år går 1,3 miljoner kronor till verksamheten, nästa år 7,2 miljoner och 2016 när det är fullt utbyggt investerar vi 10,8 miljoner kronor.

Barometern - 17 apr 14 kl. 08:35

Gör rätt för barnens skull

Replik i debatt om barn- och ungdomspsykiatri. Jessica Rydell och Linda Fleetwood påstår att jag är insinuant och förordar snabba lösningar i min debattartikel om ökad psykiska ohälsa hos barn och ungdomar. Det är viktigt för dem att göra rätt från början.

Sydsvenskan - 07 jan 15 kl. 00:01

13 rättsprocesser - för barnens skull

Han har bestämt sig för att bråka. Om varenda liten krona. För barnens skull.

Skånskan - 11 okt 15 kl. 12:00

Monolog om att fly för barnens skull

På flykt, del 5 Jag kan inte glömma den finske lantmätaren, han som dök upp på folkhögskolan för tjugo år sedan. Ja, egentligen var han ju vietnames men hade flytt till vårt östra grannland och rotat sig där. Fast inte det heller.

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Expressen - 29 sep 17 kl. 10:34

Claudia Galli Concha slutade dricka alkohol - för barnens skull

Skådespelaren Claudia Galli Concha har inte druckit alkohol på 3,5 år - sedan hon blev mamma för första gången.I sin blogg förklarar hon det kontroversiella beslutet att ge upp alkoholen helt för barnens skull."Jag vill inte att mina barn ska behöva se berusade människor", skriver Claudia Galli Concha i sitt blogginlägg..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Göran Fristorp är lyckligast på resande fot

Över en natt visste alla vem Göran Fristorp var då han 1973 vann Melodifestivalen med gruppen Malta. Den hitmaskin som producenterna sedan hoppades på vägrade han. Hans egenvalda musikaliska väg har haft sitt pris.

YA - 45 minuter sedan

Nära till skratt trots allvar på bouleplanen

Det spelas boule som aldrig förr och Tomelilla är inget undantag. Dock är gruset på Odenplan för tillfället riktigt torrt, fast det hindrade knappast spelarna som gjorde upp i seniorserien. .

YA - 45 minuter sedan

Teater med samtal på Lilla Rygården

På söndag, 27 maj, blir det teater på Lilla Rygården utanför Lövestad..

YA - 45 minuter sedan

Fällde träd utan lov - får betala 85 000 kronor

En person får betala 85 000 kronor i sanktionsavgift för att ha fällt 15 träd i Sjöbo sommarby. Då valde politikerna ändå att halvera det ursprungliga beloppet..

YA - 45 minuter sedan

Vänstern vill satsa på gratis kollektivtrafik

Gratis kollektivtrafik för ungdomar och äldre över 70 år samt mer pengar till förskolan, Det är några av Vänsterpartiets förslag till satsningar 2019. .

YA - 45 minuter sedan

Byggstart för 32 lägenheter vid folkhögskolan

Nu startar byggandet av 32 mindre lägenheter på Stafettgatan vid folkhögskolan. Under fredagen togs det första spadtaget, med guldfärgade spadar och intentionen att sätta färg på Tomelilla..

YA - 45 minuter sedan

Storkbo försvunnet från Fågeltofta

Har ett storkbo stulits från häckande storkar i Fågeltofta? Ett storkbo har plötsligt gått upp i rök och nu undrar flera vad som egentligen hänt..

YA - 45 minuter sedan

Listan: Sommarens mest spännande vernissager

Här är listan på sommarens utställningar och vernissager i sydöst:.

YA - 45 minuter sedan

Brukshundsklubben firar HUNDra år

Rallylydnad. Agility. Glada hundar och uppmuntrande ord mellan mattar och hussar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.