YA > Nyheter

Friday, 22 February, 14:18

Liknande nyheter

Taggar: Familjecentralför , barnens, skull
YLE - 05 sep 15 kl. 08:00

Maria Sundblom Lindberg: För barnens skull?

De sitter framför mig i varsin fåtölj. Han tittar i golvet och hon snyter sig igen. De är så fina, de är så modiga och de har kämpat länge.

YLE - 17 jul 13 kl. 15:59

Spelar för barnens skull

På fredagen går en välgörenhetsmatch av stapeln i Vasa. Det handlar om en sammandrabbning i fotboll mellan Riksdagens idrottsklubb och Nykterhets- och idrottsföreningen. Matchen spelas före VPS och MyPas ligamatch på Sandvikens fotbollsstadion.

SvD - 24 nov 13 kl. 21:17

”Lagen måste ändras – för barnens skull”

FP-politiker: Lagen måste ändras – för barnens skull..

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 09:26

Fira en vit jul ? för barnens skull

Låt fler barn få uppleva en vit jul, genom att vuxna avstår alkohol under de tre juldagarna. Låt fler barn få umgås i trygga, alkoholfria miljöer med närvarande vuxna.
Vit jul-kampanjen vill få allmänheten, politiker och media att lyfta fram alla barns rätt till en vit jul.

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:42

Skynda långsamt och gör rätt ? för barnens skull

på debattinlägg om barn- och ­ungdomspsykiatri
Vi är glada för att Johan Gustafsson (M) ställer sig bakom vår stora satsning på barn och unga med psykiskt ohälsa. Satsningen är ny och kallas Första ­linjens psykiatri för barn och unga.
I år går 1,3 miljoner kronor till verksamheten, nästa år 7,2 miljoner och 2016 när det är fullt utbyggt investerar vi 10,8 miljoner kronor.

Barometern - 17 apr 14 kl. 08:35

Gör rätt för barnens skull

Replik i debatt om barn- och ungdomspsykiatri. Jessica Rydell och Linda Fleetwood påstår att jag är insinuant och förordar snabba lösningar i min debattartikel om ökad psykiska ohälsa hos barn och ungdomar. Det är viktigt för dem att göra rätt från början.

Sydsvenskan - 07 jan 15 kl. 00:01

13 rättsprocesser - för barnens skull

Han har bestämt sig för att bråka. Om varenda liten krona. För barnens skull.

Skånskan - 11 okt 15 kl. 12:00

Monolog om att fly för barnens skull

På flykt, del 5 Jag kan inte glömma den finske lantmätaren, han som dök upp på folkhögskolan för tjugo år sedan. Ja, egentligen var han ju vietnames men hade flytt till vårt östra grannland och rotat sig där. Fast inte det heller.

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Expressen - 29 sep 17 kl. 10:34

Claudia Galli Concha slutade dricka alkohol - för barnens skull

Skådespelaren Claudia Galli Concha har inte druckit alkohol på 3,5 år - sedan hon blev mamma för första gången.I sin blogg förklarar hon det kontroversiella beslutet att ge upp alkoholen helt för barnens skull."Jag vill inte att mina barn ska behöva se berusade människor", skriver Claudia Galli Concha i sitt blogginlägg..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

300 år gammalt vrak identifierat

Vraket som vilar under Marinmuseum i Karlskrona är med största sannolikhet örlogsskeppet Prins Carl, enligt ett pressmeddelande från museet. Det var under två veckor i höstas som dykningar genomfördes för att bland annat göra arkeologiska dokumentationer och prover av vraket.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Skräptomt i Dybäck får vite

Ägarna till en tomt som betecknas som skräpig, eftersom den är full med gammal byggmaterial, får vite..

YA - 10 minuter sedan

Miljardbelopp avsätts för avtalslös brexit

Irländska centralbanken meddelade på fredagen att två miljarder euro, motsvarande drygt tio miljarder kronor öronmärks för utlåning till små och medelstora företag som drabbas av stora omställningskostnader relaterade till brexit.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Evakueringen från IS sista fäste snart klart

USA-ledda styrkor har fortsatt evakueringen av civila från IS sista enklav i Syrien. Terrorsektens sista fäste finns i en liten del av den östligt belägna staden Baghouz och är totalt knappt en halv kvadratkilometer stort.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Åkerström och Rose till inne-EM

Den svenska truppen till inomhus-EM i friidrott i Glasgow i nästa vecka har utökats med två personer. Det är kulstötaren Frida Åkerström och sprintern Odain Rose som kompletterar truppen. Åkerström är debutant i inomhusmästerskap medan Rose är med för fjärde gången i ett EM inomhus.

YA - 45 minuter sedan

Lars Norén på äldreboendet

Gamlingarna slåss med käppar men sitter fast i gamla roller, spänningar och hierarkier. Lars Noréns första pjäs i trilogin om åldrande utspelas på ett äldreboende och får nu urpremiär på Dramaten i Stockholm. Den vuxna dottern, hon som nyss haft bröstcancer, besöker sina föräldrar.

YA - 45 minuter sedan

Kommunen anlitar jurist för att reda ut skrotaffär – verksamhet fortsätter på kommunal tomt

Tekniska nämnden kopplar nu in en jurist för att reda ut oklarheterna kring företaget Malmö Metallteknik, som gått i konkurs..

YA - 1 timme sedan

Lindgrens ersättare kvar som SHL-vd

Michael Marchal har varit tillförordnat vd i SHL sedan Jörgen Lindgren fick gå i oktober. Nu har styrelsen beslutat att Marchal får stanna på permanent basis.(TT).

YA - 1 timme sedan

Ukrainskt för Chelsea efter Malmösegern

Chelsea slog ut Malmö FF i Europa Leagues 16-delsfinaler. I följande åttondelsfinal väntar Dynamo Kiev. Det står klart efter fredagens lottning i Nyon, Schweiz.

YA - 1 timme sedan

Handboll: Målkungen stannar i IFK – ”Kan bli ligans bästa”

Jonathan Mollerup har gjort stor succé i IFK Ystad i år och nu står det klart att han stannar i IFK ytterligare två år. – Naturligtvis är det en stor pusselbit i vår satsning framöver att han har förlängt, säger tränare Kenneth Andersson enligt ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.