YA > Nyheter

Monday, 19 November, 02:51

YA - 18 jan 18 kl. 00:01

Familjecentral för barnens skullBirgitta Södertun och Per Einarsson skriver i YA den 16 januari 2017 om Familjecentraler och hävdar där att ”Sydöstra Skåne är en vit fläck”..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Södertun, Per Einarsson, YA, Familjecentraler, Sydöstra Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjecentralför , barnens, skull
YLE - 05 sep 15 kl. 08:00

Maria Sundblom Lindberg: För barnens skull?

De sitter framför mig i varsin fåtölj. Han tittar i golvet och hon snyter sig igen. De är så fina, de är så modiga och de har kämpat länge.

YLE - 17 jul 13 kl. 15:59

Spelar för barnens skull

På fredagen går en välgörenhetsmatch av stapeln i Vasa. Det handlar om en sammandrabbning i fotboll mellan Riksdagens idrottsklubb och Nykterhets- och idrottsföreningen. Matchen spelas före VPS och MyPas ligamatch på Sandvikens fotbollsstadion.

SvD - 24 nov 13 kl. 21:17

”Lagen måste ändras – för barnens skull”

FP-politiker: Lagen måste ändras – för barnens skull..

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 09:26

Fira en vit jul ? för barnens skull

Låt fler barn få uppleva en vit jul, genom att vuxna avstår alkohol under de tre juldagarna. Låt fler barn få umgås i trygga, alkoholfria miljöer med närvarande vuxna.
Vit jul-kampanjen vill få allmänheten, politiker och media att lyfta fram alla barns rätt till en vit jul.

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:42

Skynda långsamt och gör rätt ? för barnens skull

på debattinlägg om barn- och ­ungdomspsykiatri
Vi är glada för att Johan Gustafsson (M) ställer sig bakom vår stora satsning på barn och unga med psykiskt ohälsa. Satsningen är ny och kallas Första ­linjens psykiatri för barn och unga.
I år går 1,3 miljoner kronor till verksamheten, nästa år 7,2 miljoner och 2016 när det är fullt utbyggt investerar vi 10,8 miljoner kronor.

Barometern - 17 apr 14 kl. 08:35

Gör rätt för barnens skull

Replik i debatt om barn- och ungdomspsykiatri. Jessica Rydell och Linda Fleetwood påstår att jag är insinuant och förordar snabba lösningar i min debattartikel om ökad psykiska ohälsa hos barn och ungdomar. Det är viktigt för dem att göra rätt från början.

Sydsvenskan - 07 jan 15 kl. 00:01

13 rättsprocesser - för barnens skull

Han har bestämt sig för att bråka. Om varenda liten krona. För barnens skull.

Skånskan - 11 okt 15 kl. 12:00

Monolog om att fly för barnens skull

På flykt, del 5 Jag kan inte glömma den finske lantmätaren, han som dök upp på folkhögskolan för tjugo år sedan. Ja, egentligen var han ju vietnames men hade flytt till vårt östra grannland och rotat sig där. Fast inte det heller.

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Expressen - 29 sep 17 kl. 10:34

Claudia Galli Concha slutade dricka alkohol - för barnens skull

Skådespelaren Claudia Galli Concha har inte druckit alkohol på 3,5 år - sedan hon blev mamma för första gången.I sin blogg förklarar hon det kontroversiella beslutet att ge upp alkoholen helt för barnens skull."Jag vill inte att mina barn ska behöva se berusade människor", skriver Claudia Galli Concha i sitt blogginlägg..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Just nu: SSU Skånes ordförande avgår

SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed avgår..

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Väljarna är förda bakom ljuset

Region Skånes dåliga ekonomi borde knappast komma som någon överraskning för politikerna i Region Skåne. Ändå vill man förespegla oss medborgare att den ekonomiska uppföljningen i nuläget plötsligt visar på ett bekymmersamt stort underskott. .

YA - 1 timme sedan

Bloomberg skänker miljarder

1,8 miljarder dollar, motsvarande 1 600 miljoner kronor. Så mycket donerar New Yorks förre borgmästare Michael Bloomberg till sitt gamla universitet, Johns Hopkins. Syftet är att fler fattiga ska få studera där.

YA - 2 timmar sedan

Polis döms för dataintrång

En polisman i Göteborg döms för dataintrång, efter att ha gjort tusentals omotiverade sökningar i myndighetens interna system, rapporterar Göteborgs-Posten. Polisen jobbade med bostadsinbrott, men läste och plockade ut handlingar om mord, dödsfall, våldtäkter och andra grova brott.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Upphittad "Picasso" var pr-kupp

Den målning som hittades nedgrävd i en rumänsk skog var inte ett förlorat mästerverk av Picasso. Det fanns förhoppningar om att man hittat "Harlekins huvud", en av sju målningar som försvann från ett museum i Rotterdam 2012.(TT).

YA - 1 timme sedan

SSU Skånes ordförande avgår

SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed avgår. "Jag inser att min person riskerar att stå i vägen för organisationens bästa, och valet blir då enkelt", skriver han i en debattartikel i Aftonbladet.(TT).

YA - 1 timme sedan

Sökes: Bostäder till byggare i Skellefteå

Bygget av Northvolts nya batterifabrik i Skellefteå är i gång. Än så länge rör det sig om markarbeten, men till sommaren inleds en mer intensiv byggfas. Som mest väntas uppemot 1 000 byggarbetare arbeta på bygget.

YA - 1 timme sedan

May: Intensiv vecka avgör brexit

Även om ett utkast till avtal är klart blir veckans förhandlingar om brexit avgörande för hur skilsmässan Storbritannien-EU slutar. Det understryker premiärminister Theresa May i ett tal i dag.(TT).

YA - 1 timme sedan

Peru-president flydde till ambassad

Perus forne president Alan García har flytt till Uruguays ambassad, där han försöker undkomma en peruansk utredning om korruption. Myndigheter utfärdade i lördags reseförbud för García. Några timmar senare dök han upp hos Uruguays ambassadör i Lima och sökte asyl.

YA - 1 timme sedan

70 000 i månaden till politiker som röstats bort

Efter valet har flera regionråd och andra politiker med tunga uppdrag i regionen fått se sig om efter andra sysselsättningar. De kan nu få 70 500 kronor i månaden fram till april..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.