YA > Nyheter

Sunday, 25 February, 22:44

Liknande nyheter

Taggar: Familjecentralför , barnens, skull
YLE - 05 sep 15 kl. 08:00

Maria Sundblom Lindberg: För barnens skull?

De sitter framför mig i varsin fåtölj. Han tittar i golvet och hon snyter sig igen. De är så fina, de är så modiga och de har kämpat länge.

YLE - 17 jul 13 kl. 15:59

Spelar för barnens skull

På fredagen går en välgörenhetsmatch av stapeln i Vasa. Det handlar om en sammandrabbning i fotboll mellan Riksdagens idrottsklubb och Nykterhets- och idrottsföreningen. Matchen spelas före VPS och MyPas ligamatch på Sandvikens fotbollsstadion.

SvD - 24 nov 13 kl. 21:17

”Lagen måste ändras – för barnens skull”

FP-politiker: Lagen måste ändras – för barnens skull..

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 09:26

Fira en vit jul ? för barnens skull

Låt fler barn få uppleva en vit jul, genom att vuxna avstår alkohol under de tre juldagarna. Låt fler barn få umgås i trygga, alkoholfria miljöer med närvarande vuxna.
Vit jul-kampanjen vill få allmänheten, politiker och media att lyfta fram alla barns rätt till en vit jul.

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:42

Skynda långsamt och gör rätt ? för barnens skull

på debattinlägg om barn- och ­ungdomspsykiatri
Vi är glada för att Johan Gustafsson (M) ställer sig bakom vår stora satsning på barn och unga med psykiskt ohälsa. Satsningen är ny och kallas Första ­linjens psykiatri för barn och unga.
I år går 1,3 miljoner kronor till verksamheten, nästa år 7,2 miljoner och 2016 när det är fullt utbyggt investerar vi 10,8 miljoner kronor.

Barometern - 17 apr 14 kl. 08:35

Gör rätt för barnens skull

Replik i debatt om barn- och ungdomspsykiatri. Jessica Rydell och Linda Fleetwood påstår att jag är insinuant och förordar snabba lösningar i min debattartikel om ökad psykiska ohälsa hos barn och ungdomar. Det är viktigt för dem att göra rätt från början.

Sydsvenskan - 07 jan 15 kl. 00:01

13 rättsprocesser - för barnens skull

Han har bestämt sig för att bråka. Om varenda liten krona. För barnens skull.

Skånskan - 11 okt 15 kl. 12:00

Monolog om att fly för barnens skull

På flykt, del 5 Jag kan inte glömma den finske lantmätaren, han som dök upp på folkhögskolan för tjugo år sedan. Ja, egentligen var han ju vietnames men hade flytt till vårt östra grannland och rotat sig där. Fast inte det heller.

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Dagen - 24 maj 17 kl. 11:34

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Expressen - 29 sep 17 kl. 10:34

Claudia Galli Concha slutade dricka alkohol - för barnens skull

Skådespelaren Claudia Galli Concha har inte druckit alkohol på 3,5 år - sedan hon blev mamma för första gången.I sin blogg förklarar hon det kontroversiella beslutet att ge upp alkoholen helt för barnens skull."Jag vill inte att mina barn ska behöva se berusade människor", skriver Claudia Galli Concha i sitt blogginlägg..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Sprejmålad kanin skuttade ensam i snön

En kanin som målats rosa upptäcktes när den skuttade runt ensam i snön i centrala Helsingborg, meddelar polisen i nordvästra Skåne. - Det är en helt vanlig medborgare som är ute och går, som hittar kaninen.(TT).

YA - 1 timme sedan

Åberg byter Nashville mot Edmonton

Pontus Åberg har bara gjort åtta poäng, två mål och sex assist, på 37 NHL-matcher för Nashville den här säsongen. Nu byts den 24-årige forwarden bort till Edmonton i en trepartsaffär. I utbyte får Nashville Columbus draftval i den fjärderundan av sommarens NHL-draft.

YA - 1 timme sedan

Jätteexplosion i Leicester i Storbritannien

En fastighet har exploderat i Leicester i mellersta Storbritannien, rapporter brittiska medier och stadens polis skriver på Twitter att det rör sig om "en stor händelse", där alla tillgängliga räddningsresurser har satts in. Människor uppmanas att hålla sig borta från explosionsområdet.(TT).

YA - 1 timme sedan

Kraftig ökning av hetsåtal

Förra året väckte Åklagarmyndigheten åtal för hets mot folkgrupp i 148 fall, nästan tre gånger som många som året innan. En starkt bidragande orsak är de frivilligorganisationer som spårar upp och anmäler näthatare, skriver Svenska Dagbladet.(TT).

YA - 1 timme sedan

Rattfyllerist körde ner staket – spårades

En bilist körde ner ett staket på Brandstadvägen i Sjöbo på söndagskvällen. Mannen misstänks för rattfylleri..

YA - 1 timme sedan

M tappar - jämnt mellan blocken

Moderaterna tappar väljarstöd i den senaste Ipsos-mätningen: från 25 procent i januari till 21 procent i februari. Det sker sedan partiet stadigt fått ökat stöd i mätningarna sedan september förra året, då bara 16 procent av väljarna föredrog Moderaterna.(TT).

YA - 1 timme sedan

Johansson: Civila kan fylla akuta polisluckor

Civilanställda kan fylla luckorna under den mest akuta polisbristen, säger justitieminister Morgan Johansson (S) till Dagens Nyheter. Under de senaste sex åren har antalet poliser på gatan minskat med 11 procent. Viktat mot den ökade folkmängden under samma period handlar det om 17 procent.

YA - 1 timme sedan

Körberg i monolog om längtan

När Tommy Körberg återvänder till teaterscenen är det i "Lola" - en monolog om längtan, rädsla och utanförskap. - När publiken lämnar föreställningen hoppas jag att de ska ha sett ett människoöde som finns mitt ibland oss, säger han till TT.(TT).

YA - 1 timme sedan

S lovar 14 000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt. Han anser att svensk vård behöver stärkas genom att korta väntetiderna, skapa en jämlik vård i hela landet och förbättra arbetsvillkoren i vården.(TT).

YA - 1 timme sedan

Sibirisk kyla tar grepp om Europa

Hårda vindar från Sibirien har dragit in iskyla över stora delar av Europa. Under helgen har minst fyra människor dött till följd av kylan som väntas ligga kvar under kommande vecka.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.