UNT > Inrikes

Saturday, 19 January, 21:24

Liknande nyheter

Taggar: Militär, insatsmot , gängblev , het, potatis
GöteborgsPosten - 17 jan 18 kl. 22:40

Militär insats mot gäng blev het potatis

Statsminister Stefan Löfven vill inte utesluta att militär kan sättas in för att bekämpa gängkriminaliteten. Justitieminister Morgan Johansson (S) tyckte först inte att det var någon bra idé. Sedan jämkade han ihop sitt ordval med Löfvens..

BT - 04 sep 13 kl. 13:10

Het debatt väntar franskt parlament

Frankrikes parlament förbereder sig på en intensiv debatt om en eventuell militär insats i Syrien i takt med att trycket ökar på president François Hollande att följa Washingtons exempel och ta upp frågan för omröstning, rapporterar AFP. Debatten inleds klockan 16 svensk tid.Hollande behöver inte hålla en parlamentsomröstning, men med en stark folkopinion mot en militärinsats vill många parlamentsledamöter se att frågan avgörs genom röstning.

UNT - 04 sep 13 kl. 13:08

Het debatt väntar franskt parlament

Frankrikes parlament förbereder sig på en intensiv debatt om en eventuell militär insats i Syrien i takt med att trycket ökar på president Francois Hollande att följa Washingtons exempel och ta upp frågan för omröstning, rapporterar AFP..

YLE - 30 jul 17 kl. 13:01

Het debatt om förslaget till ny vapenlag

Behövs personliga möten med polisen för att få vapenlicens? Hur ska psykologiska test vara upplagda för att fungera? Hur stoppa instabila personer med tillgång till vapen i tid?

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Studie: Aptiten påverkas av minnet

Hur mycket vi äter kan påverkas av hur väl vi minns den föregående måltiden, enligt en färsk studie vid University of Iowa i USA, skriver Sydsvenskan..

UNT - 1 timme sedan

Platslang blev kvar i lungsäcken två gånger

Läkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg glömde två gånger kvar en plastslang i lungsäcken på en patient i samband med operationer och sjukhuset gör nu en Lex Maria-anmälan mot sig självt, rapporterar P4 Göteborg..

UNT - 1 timme sedan

Tvingade par till sex – hotade med elpistol

En 27-årig man i Motala misstänks ha tvingat en man och en kvinna till sex – med varandra och med honom – en julinatt förra året, skriver Corren..

UNT - 1 timme sedan

Person hamnade under buss i Stockholm

En person har förts till sjukhus i ambulans efter att ha hamnat under en buss vid Odenplan i centrala Stockholm..

UNT - 1 timme sedan

Plastikkirurg blev av med legitimationen

En plastikkirurg som anmälts 66 gånger för skador vid näsoperationer har fått sin läkarlegitimation återkallad, rapporterar SVT Nyheter..

UNT - 2 timmar sedan

Lastbil körde av vägen – en död

En person omkom när en lastbil körde av vägen på E10 strax utanför Morjärv i Kalix kommun på lördagsmorgonen..

UNT - 2 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige..

UNT - 2 timmar sedan

Flygplan landade bra – men på "fel plats"

Ett ultralätt flygplan nödlandade på lördagseftermiddagen vid Rögle mellan Ängelholm och Helsingborg..

UNT - 2 timmar sedan

Första tömningen av oljecontainer vid vrak

En första tömning av den specialbyggda container som sänkts ner till ett läckande vrak mellan Öland och Gotland gav 70 liter dieselolja, enligt Kustbevakningen..

UNT - 3 timmar sedan

Man våldtog minderårig flicka som sov över

En man i 50-årsåldern döms för att ha våldtagit en minderårig flicka i en lägenhet i Borås i november, skriver Borås Tidning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.