Expressen > Nyheter

Friday, 15 February, 20:02

Expressen - 17 jan 18 kl. 22:52

Morgan Johanssons dubbla budskap – efter Löfvens utspelStatsminister Stefan Löfven öppnade för att militären kan sättas in mot kriminella gäng. Därefter gick justitieminister Morgan Johansson först emot – för att sedan byta spår två gånger. – Nu försöker Morgan Johansson agera så att det inte ska framstå som att det finns en spricka i regeringen, säger Jenny Madestam, statsvetare. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johanssons, Löfvens, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Jenny Madestam

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johanssons, dubbla, budskapefter , Löfvens, utspel
YLE - 17 dec 14 kl. 20:14

Dubbla budskap inom byggnadstillsynen

Byggnadstillsynen i Raseborg fungerar och har inte gjort några fel men ska ändå ändras så mycket att samarbetsförhandlingar behövs. Allt är bra anser man från stadens håll trots hård kritik av byggare och att en tillrättvisning delats ut inom avdelningen. - Största problemet är den bild som målats upp av byggnadstillsynen.

YLE - 10 sep 15 kl. 18:12

Kommer SFP med dubbla budskap om sparpaketet?

Svenska folkpartiets kommentarer till regeringens sparpaket väcker förundran. I ett första pressmeddelande skrev partiet att de föreslagna åtgärderna är "goda", att de är "ett steg i rätt riktning" och att man är beredd att stöda regeringen. Samtidigt gick övriga oppositionspartier till hårt angrepp mot regeringens planer.

Expressen - 10 nov 15 kl. 15:21

Tysk kritik mot Morgan Johanssons uttalande

ROSTOCK. Tyska admiralen Jens-Volker Kronisch koordinerar flyktingmottagandet i Rostock. Han kritiserar nu migrationsminister Morgan Johanssons uttalande om att gränsen för Sveriges flyktingmottagande är nådd.

Expressen - 14 jul 16 kl. 21:20

SD:s svar på Morgan Johanssons uttalande

Morgan Johanssons stöd till rikspolischef Dan Eliasson har väckt ont blod hos Sverigedemokraterna. Nu ryter partisekreterare Richard Jomshof (SD) ifrån och menar att Sverige är på väg i fel riktning. – Det finns länder där polisen används som maktmedel mot medborgarna, är det dit vi är på väg?

NSD - 19 nov 11 kl. 15:47

Krönika: Dubbla budskap på världscuppremiären.

Norsk dominans - med ett lysande norrbottniskt undantag.Svensk dominans - med en norrbottnisk besvikelse.Det blev en dag av dubbla budskap på världscuppremiären..

Barometern - 07 nov 13 kl. 07:07

Dubbla budskap vad gäller strandskyddet

Justeringen av strandskyddslagstiftningen 2009 torgfördes av den borgliga regeringen som en lättnad av strandskyddet kring våra insjöar och vattendrag, och skulle innebära en skärpning på kraven för länsstyrelserna för att få utvidga strandskyddet utöver det generella skyddet 100 meter. Detta har länsstyrelsen i Kalmar län märkligt nog tagit till intäkt för att i stället gå på tvärs och vill nu utöka strandskyddet kraftigt vid flera större och medelstora sjöar i norra delen av länet. Det är verkligen att gå ut med dubbla budskap.

DN - 07 feb 14 kl. 18:20

Dubbla budskap från Ryssland

Å ena sidan gripna demonstranter. Å andra sidan en förbjuden puss som nästan blev av.Ryssland skickade dubbla budskap om sin omdiskuterade syn på homosexualitet när OS invigdes i Sotji..

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 22:23

Kritik för "dubbla budskap" om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap..

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 16 kl. 22:22

Kritik för "dubbla budskap" om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap. "I februari föreslogs att vissa grupper av barn ska vägras sina rättigheter.

Västerbottens Folkblad - 10 mar 16 kl. 22:23

Kritik för ”dubbla budskap” om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap. ”I februari föreslogs att vissa grupper av barn ska vägras sina rättigheter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisens varning för nya bluffsamtalen: ”Svara inte”

Se upp för den senaste vågen av bluffsamtal från utlandet. Nu kommer många samtal från östafrikanska Burundi. – Känner du ingen som är där, så svara inte, säger Jan Olsson, polisens nationella bedrägeriexpert..

Expressen - 15 minuter sedan

SD-politiker efterlyst i USA – riskerar fängelse

SD-politikern Rickard Milton i Hjo har kört rattfull och gripits av polis i USA två gånger.Enligt Aftonbladet har en arresteringsorder gått ut till alla polisdistrikt i Florida.– Om kan kommer till delstaten grips han och får spendera tid i fängelse, säger en rättsnotarie till tidningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Maria var hedersförtryckt – nu startar hon S-förening

En S-förening för jämställdhet, emot hedersförtryck och våldsbejakande extremism startas efter den kontroversiella petningen av Ann-Sofie Hermansson.Bakom initiativet står regionpolitikern Maria Alias, som lovar att föreningen ska vara ”en blåslampa” inom Socialdemokraterna.– Många inom S vill inte lyfta ämnet av rädsla för att förlora röster och bli kallade rasister men det är dags att vi tar tillbaka frågan, säger hon..

Expressen - 30 minuter sedan

Buss och personbil i krock

En trafikolycka har inträffat på fredagskvällenDet rör sig om en personbil och en buss som har krockat..

Expressen - 45 minuter sedan

Åkesson avslöjar: Hemliga samtalen med M och KD

Moderaterna och Kristdemokraterna har inlett informella samtal med Sverigedemokraterna om politiska förslag. Det hävdar nu SD-ledaren Jimmie Åkesson, som hoppas leda partiet också över valet 2022, i en stor intervju för Expressen.Samtidigt hoppas han på Nyamko Sabuni som ny partiledare för Liberalerna – och hyllar KD-ledaren Ebba Busch Thor:– Hon är svår att inte tycka om, om jag ska vara ärlig.

Expressen - 1 timme sedan

Plastikkirurg misstänks ha sålt narkotika till missbrukare

En legitimerad läkare specialiserad på plastikkirurgi misstänks ha sålt ”en större mängd narkotika” till ett 15-tal personer.Nu har han åtalats för grovt narkotikabrott – enligt stämningsansökan tjänade han över en halv miljon på affärerna.Mannen har ”för egen vinning utnyttjat personers narkotikaberoende”, enligt åklagaren..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen vädjar om tips för att fånga pyroman

På mindre än två veckor har bränder anlagts på åtta ställen i trakten av Emmaboda och Vissefjärda i södra Småland. Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp.– Vi har fått in en del tips.

Expressen - 2 timmar sedan

Rune, 98, utsatt för falsk hemtjänst

Rune Johansson, 98, blev i onsdags utsatt för falsk hemtjänst – och det är inte första gången. För fyra år sedan blev Rune bestulen på 14 000 kronor av två tjejer som uppgav sig vara från hemtjänsten.– Det är för jävligt att råka ut för något sådant, säger Rune..

Expressen - 2 timmar sedan

Busch Thor: Relationen med Lööf har ändrats

I partiledaredebatten i januari gick Ebba Busch Thor hårt åt Annie Lööf.Det är första gången i mannaminne som två borgerliga partiledare ryker ihop i riksdagen.I fredagens avsnitt av ”Skavlan” i SVT berättar Busch Thor om hur den politiska sprickan har påverkat hennes relation till Centerledaren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.