Expressen > Nyheter

Sunday, 19 August, 23:05

Expressen - 17 jan 18 kl. 22:52

Morgan Johanssons dubbla budskap – efter Löfvens utspelStatsminister Stefan Löfven öppnade för att militären kan sättas in mot kriminella gäng. Därefter gick justitieminister Morgan Johansson först emot – för att sedan byta spår två gånger. – Nu försöker Morgan Johansson agera så att det inte ska framstå som att det finns en spricka i regeringen, säger Jenny Madestam, statsvetare. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johanssons, Löfvens, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Jenny Madestam

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johanssons, dubbla, budskapefter , Löfvens, utspel
YLE - 17 dec 14 kl. 20:14

Dubbla budskap inom byggnadstillsynen

Byggnadstillsynen i Raseborg fungerar och har inte gjort några fel men ska ändå ändras så mycket att samarbetsförhandlingar behövs. Allt är bra anser man från stadens håll trots hård kritik av byggare och att en tillrättvisning delats ut inom avdelningen. - Största problemet är den bild som målats upp av byggnadstillsynen.

YLE - 10 sep 15 kl. 18:12

Kommer SFP med dubbla budskap om sparpaketet?

Svenska folkpartiets kommentarer till regeringens sparpaket väcker förundran. I ett första pressmeddelande skrev partiet att de föreslagna åtgärderna är "goda", att de är "ett steg i rätt riktning" och att man är beredd att stöda regeringen. Samtidigt gick övriga oppositionspartier till hårt angrepp mot regeringens planer.

Expressen - 10 nov 15 kl. 15:21

Tysk kritik mot Morgan Johanssons uttalande

ROSTOCK. Tyska admiralen Jens-Volker Kronisch koordinerar flyktingmottagandet i Rostock. Han kritiserar nu migrationsminister Morgan Johanssons uttalande om att gränsen för Sveriges flyktingmottagande är nådd.

Expressen - 14 jul 16 kl. 21:20

SD:s svar på Morgan Johanssons uttalande

Morgan Johanssons stöd till rikspolischef Dan Eliasson har väckt ont blod hos Sverigedemokraterna. Nu ryter partisekreterare Richard Jomshof (SD) ifrån och menar att Sverige är på väg i fel riktning. – Det finns länder där polisen används som maktmedel mot medborgarna, är det dit vi är på väg?

NSD - 19 nov 11 kl. 15:47

Krönika: Dubbla budskap på världscuppremiären.

Norsk dominans - med ett lysande norrbottniskt undantag.Svensk dominans - med en norrbottnisk besvikelse.Det blev en dag av dubbla budskap på världscuppremiären..

Barometern - 07 nov 13 kl. 07:07

Dubbla budskap vad gäller strandskyddet

Justeringen av strandskyddslagstiftningen 2009 torgfördes av den borgliga regeringen som en lättnad av strandskyddet kring våra insjöar och vattendrag, och skulle innebära en skärpning på kraven för länsstyrelserna för att få utvidga strandskyddet utöver det generella skyddet 100 meter. Detta har länsstyrelsen i Kalmar län märkligt nog tagit till intäkt för att i stället gå på tvärs och vill nu utöka strandskyddet kraftigt vid flera större och medelstora sjöar i norra delen av länet. Det är verkligen att gå ut med dubbla budskap.

DN - 07 feb 14 kl. 18:20

Dubbla budskap från Ryssland

Å ena sidan gripna demonstranter. Å andra sidan en förbjuden puss som nästan blev av.Ryssland skickade dubbla budskap om sin omdiskuterade syn på homosexualitet när OS invigdes i Sotji..

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 22:23

Kritik för "dubbla budskap" om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap..

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 16 kl. 22:22

Kritik för "dubbla budskap" om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap. "I februari föreslogs att vissa grupper av barn ska vägras sina rättigheter.

Västerbottens Folkblad - 10 mar 16 kl. 22:23

Kritik för ”dubbla budskap” om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap. ”I februari föreslogs att vissa grupper av barn ska vägras sina rättigheter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Lista: Udda motioner under gångna mandatperioden

Vad sägs om dagis för riksdagsledamöternas hundar, ett Jussi Björling-center i Dalarna eller kanske en superdupersnabb hyperloop rakt genom Sverige?Här är ett axplock av den gångna mandatperiodens udda förslag från våra riksdagsledamöter..

Expressen - 10 minuter sedan

Thereses son Wiktor, 15, dödades i hundattack

Det har nu gått tre veckor sedan Wictor Nilsson, 15, attackerades av en hund i sitt familjehem.Han avled av skadorna.Mamman Therese Benmessaoud är förtvivlad av sorg.

Expressen - 1 timme sedan

Ystadmoderaternas valsedlar hamnade i helt fel kommun

När Ronny Dahl, 75, öppnade posten hade han fått hem valsedlar från Ystadmoderaterna, trots att han bor i Vellinge.Det blev en ganska komisk situation när han läste innehållet, och nu frågar han sig vad som gått fel.– Det hade ju varit rätt roligt om man skulle rösta på Vellingemoderaterna för att göra Ystad bättre, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Klimatet en allt viktigare fråga för svenska väljarna

Klimatet blir allt viktigare för de svenska väljarna.Efter sommarens extremhetta och bränder är de gröna frågorna av nästan lika stor betydelse som invandring, skola och brottslighet, enligt en mätning från DN/Ipsos.Det finns dock en fråga som är betydligt viktigare, anser svenskarna..

Expressen - 1 timme sedan

SVT:s debatt om miljön tar avstamp i sommarens värme

I SVT:s ”Agenda” på söndagskvällen möts Gustav Fridolin, MP, Annie Lööf, C, Martin Kinnunen, SD, och Margot Wallström, S, i en debatt om klimatet.Avstamp: Sommarens extrema värme..

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar i krock

Två bilar har krockat utanför Nybro och polisen är på väg dit.Det är fortfarande oklart om någon kommit till skada..

Expressen - 1 timme sedan

Här misstänks den svenska mannen ha mördats i Spanien

Här är bostadsområdet på den spanska solkusten, där en svensk man misstänks ha mördats brutalt.Området beskrivs som lugnt, rent och snyggt.Mannen, som var i 30-årsåldern, har tidigare dömts för flera mindre brott och har också avtjänat ett fängelsestraff..

Expressen - 2 timmar sedan

Caroline, 25, tog taxi – sen insåg hon sitt stora misstag

Caroline Burt, 25, hade satt sig i vad hon trodde var en taxi när hon gjorde en fasansfull upptäckt. Händelseförloppet fångades på film av den amerikanska skönhetsbloggaren..

Expressen - 2 timmar sedan

Nikola frontalkrockade med rattfull bilist – hade änglavakt

En rattfull bilist körde i fel körriktning och rakt in i Nikola Franovs bil.Nikola, 30, överlevde mirakulöst men passageraren i den mötande bilen omkom.Nu vill Nikolas sambo synliggöra konsekvenserna av rattfylla.

Expressen - 3 timmar sedan

Solveig, 78, vaknade upp mitt i brandkaoset

Fyra bränder rasade i fyra olika trappuppgångar i Rannebergen på söndagsmorgonen.Bränderna var anlagda – och värst drabbades hyresgästerna i Solveig Strands port.Själv vaknade hon upp till ett rökfyllt trapphus, mitt i brandkaoset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.