Expressen > Nyheter

Sunday, 25 February, 18:31

Expressen - 17 jan 18 kl. 22:52

Morgan Johanssons dubbla budskap – efter Löfvens utspelStatsminister Stefan Löfven öppnade för att militären kan sättas in mot kriminella gäng. Därefter gick justitieminister Morgan Johansson först emot – för att sedan byta spår två gånger. – Nu försöker Morgan Johansson agera så att det inte ska framstå som att det finns en spricka i regeringen, säger Jenny Madestam, statsvetare. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johanssons, Löfvens, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Jenny Madestam

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johanssons, dubbla, budskapefter , Löfvens, utspel
YLE - 17 dec 14 kl. 20:14

Dubbla budskap inom byggnadstillsynen

Byggnadstillsynen i Raseborg fungerar och har inte gjort några fel men ska ändå ändras så mycket att samarbetsförhandlingar behövs. Allt är bra anser man från stadens håll trots hård kritik av byggare och att en tillrättvisning delats ut inom avdelningen. - Största problemet är den bild som målats upp av byggnadstillsynen.

YLE - 10 sep 15 kl. 18:12

Kommer SFP med dubbla budskap om sparpaketet?

Svenska folkpartiets kommentarer till regeringens sparpaket väcker förundran. I ett första pressmeddelande skrev partiet att de föreslagna åtgärderna är "goda", att de är "ett steg i rätt riktning" och att man är beredd att stöda regeringen. Samtidigt gick övriga oppositionspartier till hårt angrepp mot regeringens planer.

Expressen - 10 nov 15 kl. 15:21

Tysk kritik mot Morgan Johanssons uttalande

ROSTOCK. Tyska admiralen Jens-Volker Kronisch koordinerar flyktingmottagandet i Rostock. Han kritiserar nu migrationsminister Morgan Johanssons uttalande om att gränsen för Sveriges flyktingmottagande är nådd.

Expressen - 14 jul 16 kl. 21:20

SD:s svar på Morgan Johanssons uttalande

Morgan Johanssons stöd till rikspolischef Dan Eliasson har väckt ont blod hos Sverigedemokraterna. Nu ryter partisekreterare Richard Jomshof (SD) ifrån och menar att Sverige är på väg i fel riktning. – Det finns länder där polisen används som maktmedel mot medborgarna, är det dit vi är på väg?

NSD - 19 nov 11 kl. 15:47

Krönika: Dubbla budskap på världscuppremiären.

Norsk dominans - med ett lysande norrbottniskt undantag.Svensk dominans - med en norrbottnisk besvikelse.Det blev en dag av dubbla budskap på världscuppremiären..

Barometern - 07 nov 13 kl. 07:07

Dubbla budskap vad gäller strandskyddet

Justeringen av strandskyddslagstiftningen 2009 torgfördes av den borgliga regeringen som en lättnad av strandskyddet kring våra insjöar och vattendrag, och skulle innebära en skärpning på kraven för länsstyrelserna för att få utvidga strandskyddet utöver det generella skyddet 100 meter. Detta har länsstyrelsen i Kalmar län märkligt nog tagit till intäkt för att i stället gå på tvärs och vill nu utöka strandskyddet kraftigt vid flera större och medelstora sjöar i norra delen av länet. Det är verkligen att gå ut med dubbla budskap.

DN - 07 feb 14 kl. 18:20

Dubbla budskap från Ryssland

Å ena sidan gripna demonstranter. Å andra sidan en förbjuden puss som nästan blev av.Ryssland skickade dubbla budskap om sin omdiskuterade syn på homosexualitet när OS invigdes i Sotji..

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 22:23

Kritik för "dubbla budskap" om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap..

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 16 kl. 22:22

Kritik för "dubbla budskap" om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap. "I februari föreslogs att vissa grupper av barn ska vägras sina rättigheter.

Västerbottens Folkblad - 10 mar 16 kl. 22:23

Kritik för ”dubbla budskap” om barn

I morgon ska en utredning presentera hur FN:s barnkonvention kan bli svensk lag. Men experter riktar hård kritik mot Sverige för att ge dubbla budskap. ”I februari föreslogs att vissa grupper av barn ska vägras sina rättigheter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera olyckor på E18: "Glashalt"

Det är glashalt på E18.Flera olyckor har inträffat under söndagen – särskilt mellan Enköping och Bålsta.– Kör försiktigt och håll avstånd, säger polisen rlc-befäl i området, Tor Stens..

Expressen - 1 timme sedan

Tobias Billström (M): Ebo är tveklöst ett problem

Gärna studiebesök i Malmö – men först ett riktigt förslag från regeringen.Så svarar Tobias Billström (M) på kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammehs utmaning om ebolagen.– Ebo är tveklöst ett problem.

Expressen - 1 timme sedan

Rullstolsburna Josefine ska bestiga Kebnekaise

Josefine Steenari, 23, från Göteborg är rullstolsburen och kommunicerar mest med ögonen. Hon är beroende av sina assistenter dygnet runt. Men det stoppar henne inte från att följa sina drömmar.

Expressen - 2 timmar sedan

Två till sjukhus efter olycka – vägen avstängd

En singelolycka har inträffat på E45 i södergående riktning i höjd med Nödinge.Vägen är i nuläget helt avstängd i södergående riktning.Två personer har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 2 timmar sedan

Dykare förbryllade över nazistmynten

1941 sjönk fraktfartyget M/S Bonita utanför Trelleborg. Men under en dykning nyligen hittade Jan Christensen och Andreas Öberg nazistmynt från 1944 vid vraket. – När vi kom upp och sköljde av dem från lera så började det bli förbryllande, säger Andreas Öberg..

Expressen - 2 timmar sedan

Klass 1-varning för snö i Sydsverige

Ett kraftigt snöoväder är på väg in över Kalmar län.SMHI har utfärdat en klass 1-varning och redan har stora mängder snö fallit..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisen rycker ut på stort bråk – flera ska vara beväpnade med kniv

Polisen i Helsingborg har ryckt ut på ett större bråk.Flera uppringare larmar om att ett antal personer slåss i en park.Några av dem har kniv, enligt larmen..

Expressen - 3 timmar sedan

Kampen om vårdfrågan: Löfven nobbar KD-ledarens invit

Väljarna listar sjukvården som en av de viktigaste frågorna inför valet i höst. På måndag inleder Stefan Löfven en vårdresa i landet och KD-ledaren Ebba Busch Thor vill möta upp för debatt men får nobben:  – Det kommer att finnas många tillfällen under våren och sommaren att debattera med Ebba Busch Thor men inte nu under veckan, säger statsministerns pressekreterare Jonatan Holst.   .

Expressen - 3 timmar sedan

Tre olyckor på en timme på E4

Tre olyckor inträffade inom loppet av en dryg timme på E4 norr om Gävle på söndagen. – Det snöar och är halt men framför allt extremt dålig sikt just nu, säger Lina Wideberg, presstalesperson på polisen i Region Mitt..

Expressen - 4 timmar sedan

Han torterades i Nordkoreas fångläger

 SEOUL. 16 timmars arbetsdagar. Tortyr och svält.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.