DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 02:38

DI - 17 jan 18 kl. 22:10

USA-börser: Fordonsjätte rasade på prognosUSA-börserna tog ny fart på onsdagen efter att entusiasm inför rapportperioden lyfte alla sektorer. Dow Jones Industrial Average steg 1,3 procent och stängde vid 26.116. S&P 500 steg 0,9 procent till 2.802 medan Nasdaqs kompositindex lyfte 1 procent till 7.
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Jones Industrial Average, Nasdaqs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Fordonsjätte, rasade, prognos
DI - 08 jan 18 kl. 22:37

USA-börser: Kamerabolaget Gopro rasade på vinstvarning

USA-börserna inledde den nya handelsveckan med beskedliga indexrörelser. Halvledare gick starkt medan en sänkt prognos drog ned Gopro-akten..

DI - 16 aug 18 kl. 14:13

USA-börser: Detaljhandelsjätte rasar i förhandeln efter vinstvarning

Det amerikanska detaljhandelsbolaget JC Penney rasade runt 23 procent i den amerikanska förhandeln på torsdagen..

DI - 13 jun 14 kl. 18:24

USA-börser: Intel lyfter på prognos

USA-börserna steg lätt på fredagen där en höjd försäljningsprognos från Intel och förvärvsaktivitet överskuggade den allt allvarligare situationen i Irak..

DI - 28 jun 18 kl. 16:38

USA-börser: Apoteksjätte rasar i öppningen efter rapport

USA-börserna öppnade svagt nedåt under torsdagen. Ökad oro för utvecklingen mellan USA och Kina har fått investerare att agera försiktigt när årets andra kvartal närmar sig sitt slut. Oljebolag och hälsovårdssindustrin är de sektorer i USA som tynger indexen mest.

DI - 13 nov 14 kl. 22:26

USA-börser: Varuhusjätte höjde humöret

USA-börserna lyckades stänga på plus på torsdagen, efter en relativt svajig handelsdag. Mindre aktier och energisektorn tyngde utvecklingen, medan en stark rapport från Wal-Mart höjde börshumöret..

DI - 05 feb 14 kl. 22:29

USA-börser: 3d-printern rasade

New York-börserna inledde svagt på onsdagen men återhämtade sig till omkring oförändrade nivåer vid lunchtid för att mot slutet stänga svagt ned. Bolagsrapporter var fortsatt i fokus och på makrofronten fanns en del statistik och Fed-tal att smälta för marknaden..

DI - 19 aug 16 kl. 22:26

USA-börser: Stålbolag rasade

Börserna på Wall Street tog en omväg på omkring en halvprocent ned i inledningen tillbaka till nivåer närmare oförändrat..

DI - 30 aug 18 kl. 16:43

USA-börser: Spelbolaget sänker prognos – aktien dyker

New York-börserna handlades svagt nedåt i torsdagens börsöppning efter flera dagars uppgång som har tagit indexen till nya rekordnivåer.  .

DI - 23 mar 17 kl. 17:28

USA-börser: Modejätte rusar i öppningen

Börserna i New York kröp försiktigt uppåt efter ett par timmars handel på torsdagen. Fokus låg på amerikansk inrikespolitik och särskilt den stundande omröstningen om att riva upp det så kallade "Obamacare". Omröstningen ses som ett viktigt test för landets nye president Donald Trump, och om den inte skulle gå hans väg kan det hota hans ekonomiska reformagenda..

DI - 31 aug 17 kl. 22:28

USA-börser: Matjätte trotsar börsers uppgångar

Börserna i New York ökade på torsdagen när oron kring Nordkorea, som med ytterligare ett missiltest skakade om marknaderna tidigare i veckan, fortsatte mattas av..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Nordkoreafond lockar sparare att investera i återförening

SEOUL. Kan Nordkorea bli en ny tillväxtraket likt Kina eller Vietnam?  Lee Gun-min, som nyligen lanserat en Nordkoreafond, tror att tajmningen för att investera i norr är perfekt..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: Amazon bygger en hemmarobot i smyg

Omfattande anställningar av teknisk personal har återigen väckt liv i spekulationerna om att Amazon planerar att utveckla en robot för hemmabruk. .

DI - 5 timmar sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 5 timmar sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 6 timmar sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..

DI - 6 timmar sedan

Dubbel matglädje när Portal växer

Håller Portal i Stockholm, som utsågs till Årets affärskrog av Di Weekend för två år sedan, stilen? Svaret är ett rungande ja. Med en nyinvigd bardel är nu njutningen ännu större.

DI - 7 timmar sedan

FI:s regler låser in bolånekunder

DEBATT. Det skärpta amorteringskravet infördes av Finansinspektionen i mars 2018. Antalet månatliga bolåneansökningar hos oss, där kunder vill byta bolånebank från annan bank till SBAB, har minskat väsentligt under 2018 jämfört med 2017, skriver Klas Danielsson, vd för SBAB..

DI - 7 timmar sedan

Danska succéförfattaren avslöjar meningen med livet

I hans romaner tänjs fiction, etik, konst och vardagsrealism i ett sällsamt gränsland. Nu kommer den danske succéförfattaren Kaspar Colling Nielsen ut på svenska för första gången..

DI - 7 timmar sedan

Stora Enso använder AI till juridiken

Sedan ett halvår använder Stora Enso artificiell intelligens för att upptäcka risker i kontrakt. ”Ambitionen är att frigöra tid för våra jurister”, säger Christian Swartling, jurist på det börsnoterade skogsbolaget..

DI - 8 timmar sedan

Pensionsvåg ger jackpott för SAS – men pilotbrist hotar

Rekordstora pensionsavgångar bland piloter ger SAS möjlighet till stora besparingar då nyanställda får mindre än hälften i lön. Samtidigt väntar en dragkamp med konkurrenterna när världen står inför en pilotbrist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.