DI > Ekonomi

Saturday, 26 May, 00:38

DI - 17 jan 18 kl. 22:10

USA-börser: Fordonsjätte rasade på prognosUSA-börserna tog ny fart på onsdagen efter att entusiasm inför rapportperioden lyfte alla sektorer. Dow Jones Industrial Average steg 1,3 procent och stängde vid 26.116. S&P 500 steg 0,9 procent till 2.802 medan Nasdaqs kompositindex lyfte 1 procent till 7.
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Jones Industrial Average, Nasdaqs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Fordonsjätte, rasade, prognos
DI - 08 jan 18 kl. 22:37

USA-börser: Kamerabolaget Gopro rasade på vinstvarning

USA-börserna inledde den nya handelsveckan med beskedliga indexrörelser. Halvledare gick starkt medan en sänkt prognos drog ned Gopro-akten..

DI - 13 jun 14 kl. 18:24

USA-börser: Intel lyfter på prognos

USA-börserna steg lätt på fredagen där en höjd försäljningsprognos från Intel och förvärvsaktivitet överskuggade den allt allvarligare situationen i Irak..

DI - 13 nov 14 kl. 22:26

USA-börser: Varuhusjätte höjde humöret

USA-börserna lyckades stänga på plus på torsdagen, efter en relativt svajig handelsdag. Mindre aktier och energisektorn tyngde utvecklingen, medan en stark rapport från Wal-Mart höjde börshumöret..

DI - 05 feb 14 kl. 22:29

USA-börser: 3d-printern rasade

New York-börserna inledde svagt på onsdagen men återhämtade sig till omkring oförändrade nivåer vid lunchtid för att mot slutet stänga svagt ned. Bolagsrapporter var fortsatt i fokus och på makrofronten fanns en del statistik och Fed-tal att smälta för marknaden..

DI - 19 aug 16 kl. 22:26

USA-börser: Stålbolag rasade

Börserna på Wall Street tog en omväg på omkring en halvprocent ned i inledningen tillbaka till nivåer närmare oförändrat..

DI - 23 mar 17 kl. 17:28

USA-börser: Modejätte rusar i öppningen

Börserna i New York kröp försiktigt uppåt efter ett par timmars handel på torsdagen. Fokus låg på amerikansk inrikespolitik och särskilt den stundande omröstningen om att riva upp det så kallade "Obamacare". Omröstningen ses som ett viktigt test för landets nye president Donald Trump, och om den inte skulle gå hans väg kan det hota hans ekonomiska reformagenda..

DI - 31 aug 17 kl. 22:28

USA-börser: Matjätte trotsar börsers uppgångar

Börserna i New York ökade på torsdagen när oron kring Nordkorea, som med ytterligare ett missiltest skakade om marknaderna tidigare i veckan, fortsatte mattas av..

DI - 14 dec 17 kl. 22:21

USA-börser: Mediejätte stärktes efter affär

Efter att initialt ha avancerat vände New York-börserna ner i torsdagshandeln och stängde genomgående på rött..

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 21:07

Svagt nedåt på USA-börser


Efter gårdagens kraftiga lyft föll USA-börserna svagt på fredagen, en handelsdag som var en timme kortare än normalt. Liksom världens andra börser höll Wall Street ögonen på förhandlingarna mellan Ryssland och USA inför söndagens folkomröstning på Krimhalvön. USA:s utrikesminister John Kerry mötte sin ryske motsvarighet i London.

TA - 14 mar 14 kl. 21:07

Svagt nedåt på USA-börser


Efter gårdagens kraftiga lyft föll USA-börserna svagt på fredagen, en handelsdag som var en timme kortare än normalt. Liksom världens andra börser höll Wall Street ögonen på förhandlingarna mellan Ryssland och USA inför söndagens folkomröstning på Krimhalvön. USA:s utrikesminister John Kerry mötte sin ryske motsvarighet i London.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Så förhandlar du upp lönen

En lyckad löneförhandling kan ge klirr i plånboken.  Förhandlingsexperten Johan Lagerbielke ger sina bästa tips om hur du får upp din inkomst..

DI - 1 timme sedan

FBI varnar för hundratusentals hackade routrar

USA:s federala polis FBI bekräftar nu att intrång gjorts i hundratusentals routrar av ryska hackare, som därmed kan komma över privat information och störa nätverkstrafiken..

DI - 2 timmar sedan

Trenden: Anrika bankpalats blir lyxhotell

Bankkontoren fortsätter att bomma igen i rasande takt. Men vad händer med de ofta anrika och pampiga lokalerna efter att tjänstemännen har lämnat bygget?.

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Lägre oljepriser tyngde börserna

USA-börserna tyngdes av energisektorn som tappade på kraftigt lägre oljepriser. Det var i övrigt lugn handel på börserna i New York inför en långhelg då marknaderna håller stängt på måndag för firandet av Memorial Day..

DI - 3 timmar sedan

Svältdöd hotar en miljard kycklingar

Svältdöden hotar en miljard kycklingar i Brasilien. Det skriver nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

EU-populister köpte lyxvaror för fem miljoner

Populistgruppen EFN anklagas för bedrägeri och kan tvingas betala tillbaka pengar till EU.  Detta efter att parlamentets budgetkontrollutskott upptäckte att de köpt lyxvaror för nästan fem miljoner kronor.  .

DI - 4 timmar sedan

Oljepriset backar kraftigt

Oljepriset backar kraftigt på fredagen och noterar nivåer som inte setts på flera veckor. .

DI - 4 timmar sedan

Byggherrar tvingas tänka om – sänker priset på nybyggen

Det är bistra tider för bostadsutvecklarna som får gå fram med tippexpenseln i sina prislistor. Totalt har runt 8 procent av det nyproducerade utbudet av lägenheter i Stockholms län prissänkts – några har blivit upp till 30-40 procent billigare. .

DI - 5 timmar sedan

Sdiptech förvärvar KSS

Teknikkoncernen Sdiptech, listat på First North, har förvärvat KSS (Klimat- & Styrsystem) som värderas till 124 miljoner kronor vid övertagandet. Tidigare har bolaget kommunicerat två intentionsavtal varav detta förvärv utgör ett av dessa. .

DI - 5 timmar sedan

Deppigt: Investeringar i industrin vacklar

Trots att konjunktursolen står som högst tvekar företagen om nya investeringar. Industrin räknar med försiktigt minskade maskin- och fastighetsköp 2018, enligt en färsk enkät från SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.