DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 14:05

DI - 17 jan 18 kl. 22:10

USA-börser: Fordonsjätte rasade på prognos



USA-börserna tog ny fart på onsdagen efter att entusiasm inför rapportperioden lyfte alla sektorer. Dow Jones Industrial Average steg 1,3 procent och stängde vid 26.116. S&P 500 steg 0,9 procent till 2.802 medan Nasdaqs kompositindex lyfte 1 procent till 7.
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Jones Industrial Average, Nasdaqs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Fordonsjätte, rasade, prognos
DI - 08 jan 18 kl. 22:37

USA-börser: Kamerabolaget Gopro rasade på vinstvarning

USA-börserna inledde den nya handelsveckan med beskedliga indexrörelser. Halvledare gick starkt medan en sänkt prognos drog ned Gopro-akten..

DI - 16 aug 18 kl. 14:13

USA-börser: Detaljhandelsjätte rasar i förhandeln efter vinstvarning

Det amerikanska detaljhandelsbolaget JC Penney rasade runt 23 procent i den amerikanska förhandeln på torsdagen..

DI - 13 jun 14 kl. 18:24

USA-börser: Intel lyfter på prognos

USA-börserna steg lätt på fredagen där en höjd försäljningsprognos från Intel och förvärvsaktivitet överskuggade den allt allvarligare situationen i Irak..

DI - 28 jun 18 kl. 16:38

USA-börser: Apoteksjätte rasar i öppningen efter rapport

USA-börserna öppnade svagt nedåt under torsdagen. Ökad oro för utvecklingen mellan USA och Kina har fått investerare att agera försiktigt när årets andra kvartal närmar sig sitt slut. Oljebolag och hälsovårdssindustrin är de sektorer i USA som tynger indexen mest.

DI - 13 nov 14 kl. 22:26

USA-börser: Varuhusjätte höjde humöret

USA-börserna lyckades stänga på plus på torsdagen, efter en relativt svajig handelsdag. Mindre aktier och energisektorn tyngde utvecklingen, medan en stark rapport från Wal-Mart höjde börshumöret..

DI - 05 feb 14 kl. 22:29

USA-börser: 3d-printern rasade

New York-börserna inledde svagt på onsdagen men återhämtade sig till omkring oförändrade nivåer vid lunchtid för att mot slutet stänga svagt ned. Bolagsrapporter var fortsatt i fokus och på makrofronten fanns en del statistik och Fed-tal att smälta för marknaden..

DI - 19 aug 16 kl. 22:26

USA-börser: Stålbolag rasade

Börserna på Wall Street tog en omväg på omkring en halvprocent ned i inledningen tillbaka till nivåer närmare oförändrat..

DI - 30 aug 18 kl. 16:43

USA-börser: Spelbolaget sänker prognos – aktien dyker

New York-börserna handlades svagt nedåt i torsdagens börsöppning efter flera dagars uppgång som har tagit indexen till nya rekordnivåer.  .

DI - 23 mar 17 kl. 17:28

USA-börser: Modejätte rusar i öppningen

Börserna i New York kröp försiktigt uppåt efter ett par timmars handel på torsdagen. Fokus låg på amerikansk inrikespolitik och särskilt den stundande omröstningen om att riva upp det så kallade "Obamacare". Omröstningen ses som ett viktigt test för landets nye president Donald Trump, och om den inte skulle gå hans väg kan det hota hans ekonomiska reformagenda..

DI - 31 aug 17 kl. 22:28

USA-börser: Matjätte trotsar börsers uppgångar

Börserna i New York ökade på torsdagen när oron kring Nordkorea, som med ytterligare ett missiltest skakade om marknaderna tidigare i veckan, fortsatte mattas av..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Stockholmsbörsen lyfter inför helgen – brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp..

DI - 15 minuter sedan

Bornold varnar spararna som rusar till krisbanken: ”Faran inte över”

Swedbank-aktien har vänt upp efter bankens värsta kursras någonsin. Hos Avanza syns en ökning på 33 procent i ägarantal sedan i onsdags. Så är faran över?

DI - 15 minuter sedan

Daimler och BMW miljardsatsar på gemensam Ubertjänst

Daimler och BMW investerar 1 miljard euro i en gemensam bildelningstjänst för kunder i stadsmiljö, skriver bolagen i ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Huaweis Nordenchef: Kinas spionage har inget med oss att göra

Kinesiska staten bedriver förvisso industrispionage, men det har ingenting med Huawei att göra..

DI - 30 minuter sedan

NCC tar order på 825 miljoner i Köpenhamn

Byggbolaget NCC ska renovera och bygga om Nordeas tidigare kontor i Köpenhamn till nytt Hilton-hotell. Ordervärdet ligger på omkring 825 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Volvo Cars och Tesla tappar mark i inflytelserik kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden. Största tappet på rankinglistan står Tesla för. .

DI - 1 timme sedan

Oriflames vd köper aktier i bolaget för 0,7 miljoner

Oriflames vd Magnus Brännström har den 22 februari köpt 4.000 aktier i kosmetikabolaget. .

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar på May att utesluta avtalslös brexit

EU:s ledare kommer inte att diskutera brexit vid toppmötet i Egypten i helgen och oundet försvagas. Nu rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg att EU förväntar sig att Storbritannien skjuter på brexit. Samtidigt ökar pressen på premiärminister Theresa May från hennes eget parti..

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley: ”Vi byter favorit inom nordisk banksektor från Nordea till DNB”

Utsikterna kring räntor och makro är bättre för norska DNB jämfört med läget för svenska banker. Av de nordiska bankerna med baltisk verksamhet är dessutom DNB den bank där penningtvättsrelaterade risker förefaller vara lägst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.