Expressen > Opinion

Sunday, 25 February, 02:56

Expressen - 17 jan 18 kl. 16:33

MP-Lövin är arg på verklighetenIsabella Lövin attackerar verklighetsbilden i stället för riktiga samhällsproblem. Det är illa både för Miljöpartiet och för Sverige..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
lövin, Lövin, Miljöpartiet, Sverige

Dela artikeln

10235 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP-Lövinär , arg, verkligheten
Sydsvenskan - 14 dec 12 kl. 06:30

Viktiga nedslag i verkligheten

Bo Widerbergs filmer hör till vårt filmarv. Det har inte märkts i dvd-hyllan. En nyutkommen box kompenserar den bristen något.

Expressen - 09 maj 16 kl. 15:09

Romson avgår som minister: "Inte arg"

Åsa Romson uppmanade själv Isabella Lövin att ställa upp som kandidat till språkrörsposten, enligt uppgift till Expressen. Vice statsministern hade helst fortsatt men uppges se pragmatiskt på valberedningens besked. Samtidigt meddelar Romson att hon avgår som minister, säger hon till TT.

GT - 30 mar 17 kl. 13:31

Pensionärernas vinklubb stoppas: "Jag blir så arg"

Göteborgs kommun har stängt ner pensionärernas vinklubb.15 centiliter vin en gång i månaden blev för mycket – och nu reagerar flera på kommunens beslut.– När man är inne och ­petar i pensionärernas liv, då blir jag så arg, säger Leif Mannerström till Aftonbladet..

DI - 20 nov 16 kl. 17:45

Håkan Matson: EU borde ge Lövin bakläxa

Klimatminister Isabella Lövin påstår att Sverige är ett av de ”mest ambitiösa länderna” i klimatpolitiken och att regeringen ”driver på inom EU-kretsen”. Men verkligheten är en annan..

Expressen - 16 jan 17 kl. 21:40

Lövin: Moderaterna ljuger om vår politik

Ett klimatbråk har blossat upp mellan MP och Moderaterna. Enligt regeringspartiet överdriver oppositionen sin siffra med 1923 procent när man sågar regeringens klimatsatsning. – Det är oroväckande att det största oppositionspartiet inte ser något problem i att använda siffror som inte har någon koppling till verkligheten.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 14:16

Ung, arg och begåvad

Sommaren är här, men det behöver inte betyda att allt är rosenrött. Ronja Lehtonen, som spelar i Helsingborgsbandet Glidslem, håller ett skarpt öga på verkligheten i sin serieblogg "Vedervärdigt"..

YLE - 22 feb 14 kl. 08:00

Samma vin i lådan och flaskan?

Det kan vara förvirrande för en vinkonsument då valet står mellan vin på flaska och vin i låda. Etiketten är den samma på flaskan och lådan - men ändå kan vinet smaka så olika. Kan man ens tala om samma vin?

YA - 09 jun 14 kl. 09:21

Vilket är Skånes bästa vin?

Foto: Mark Hanlon
Intresset för lokala viner ökar hela tiden och antalet vingårdar blir hela tiden fler. Men hur smakar vinet egentligen? YA har satt ihop en expertpanel och bad dem prova fem viner som har sitt ursprung i Skåne.

Cornucopia - 09 jan 16 kl. 11:11

I fablernas land: Romson och Fridolin hälsar på i verkligheten

"I valrörelsen uttryckte vi oss ofta hårt och förenklat [...] . Det har krockat med den verklighet regeringen har att hantera" - Åsa Romson och hen Fridolin 
Copyright (c) 2015 I fablernas land (Twitter, Facebook).

YLE - 26 nov 13 kl. 17:06

Kemikalier i vin oroar inte finländarna

Det svenska programmet Kalla Fakta avslöjade i slutet av veckan att viner innehåller höga halter av kemikalier och bekämpningsmedel, och att så mycket som vart tredje ämne kan orsaka allergier och överkänslighet bland konsumenterna. I Sverige har nyheten väckt debatt, men i Finland tar vi nyheten med ro. Vinproducenterna vill att vi ska uppfatta vinerna som naturliga, men i själva verket innehåller de allt annat än bara vindruvor och vatten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 8 timmar sedan

En S-M-regering vore bra för Sverige

Det är dags att våga tänka det otänkbara - en regering med socialdemokrater och moderater efter valet i höst. För Sverige vore det goda nyheter..

Expressen - 20 timmar sedan

Glöm JAS 39 E Gökungen, satsa på cyberförsvaret

Försvaret kräver ökade anslag till samma nivå som vid Berlinmurens fall. Men hur vet vi att skattepengarna går till rätt saker?.

Expressen - Igår: 19:00

Rektorer måste få porta elever som hotar och slåss

Samhället måste tala med fast och tydlig röst mot skolvåldet. Men när rektorer stänger av våldsamma elever får de inte sällan bakläxa av Skolinspektionen..

Expressen - Igår: 06:00

Skydda lärarna mot hot och våld

Lärare hotas till livet och misshandlas med tillhyggen. Det måste tas på lika stort allvar som hoten mot blåljuspersonal..

Expressen - I förrgår: 19:30

Tvättstugans död får mig att tvivla på delningsekonomin

Samtidigt som delningsekonomi hyllas som framtidens melodi, tynar tvättstugan bort. Ryktet om prylsamhällets död är betydligt överdrivet..

Expressen - 21 feb 18 kl. 19:30

Vill Löfven att 17-åringar ska dansa rättstavning?

Varför kan inte regeringen hålla fingrarna på täcket i skolpolitiken? Sluta pilla!.

Expressen - 21 feb 18 kl. 17:16

Wallström, vad döljer du för oss?

Det osar katt om hemlighetsmakeriet på utrikesdepartementet.Var regeringens FN-kampanj allt för smutsig för att kunna bli offentlig?.

Expressen - 21 feb 18 kl. 06:00

Alliansen måste stoppa den röda aktivismen

 Det är inte bara de rödgröna med Alice Bah Kuhnke i spetsen som driver på politiseringen av kulturlivet och universiteten. Även alliansen är medskyldig.  Borgerligheten måste göra upp med detta arv..

Expressen - 20 feb 18 kl. 19:00

Säg efter mig DN Kultur: Ryssland är en diktatur

Det är okunnigt av Johan Croneman att ursäkta dagens förtryck i Ryssland med ett historiskt trauma..

Expressen - 20 feb 18 kl. 06:00

LINDA NORDLUND: Att vara feminist är inte transfobi

Varför ska kvinnors kamp alltid underordnas en massa andra radikala rörelsers behov? Det är inte transfobi att vara feminist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.