Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 21 February, 02:09

Vimmerby Tidning - 17 jan 18 kl. 14:30

Centerpartiet spänner bågenCenterpartiet i Västervik tar sats inför valet 2018. Två frågor som partiet lägger extra stort fokus vid är utbildning och tillväxt. - Det finns en vision för kommunen, och den vill vi spänna lite extra, säger Conny Tyrberg (C)..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Västervik, Conny Tyrberg

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiet, spänner, bågen
Barometern - 08 maj 17 kl. 12:17

Centerpartiet siktar på två riksdagsplatser

Centerpartiet spänner bågen inför valet 2018. Med stärkt opinionsstöd i ryggen hoppas partiet på nya mandat, framför allt i riksdagen där partiet vill ha två stolar för Kalmar län..

BT - 27 aug 14 kl. 08:39

Stäng inte dörren till Vågen

Vågen behövs. Ätstörningsenheten Vågen är tänkt för att förebygga ätstörningar i hela Sjuhärad. Nu ska enheten stängas, vilket skribenterna ifrågasätter.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 05:00

Jultalet knöt ihop politiska året

ERWP.fif(1)OPINION Julkänslan var påtaglig när Annie Lööf i går lunchtid äntrade scenen på Scandic Continental i centrala Stockholm för att hålla jultal. Genom det välskrivna talet var det tydligt att Lööf verkligen har börjat befästa sin starka politiska ledarskapsroll, med tydliga profilfrågor.

SmålandsPosten - 17 maj 14 kl. 00:30

Ledarsidans kryssguide i EU-valet

Marita Ulvskog eller Gunnar Hökmark? Lars Adaktusson eller Camilla Lindberg? EPP, ALDE eller S&D?

BT - 15 dec 14 kl. 22:09

Ulricehamn kan samarbeta

I Ulricehamn sker det politikerna i riksdagen och i Borås inte klarar av. Det Göran Persson och Bengt Westerberg argumenterat för som en möjlighet för att lösa knutarna i Riksdagen, en samverkan mellan M och S, men som synes omöjligt – såväl där som i Borås – fungerar i 23 kommuner landet runt. Ulricehamn är en.

Alliansfritt Sverige - 29 aug 14 kl. 09:17

Att M byter program med SD splittrar alliansen i Filipstad

I Filipstad har Moderaterna valt en annan linje när det kommer till flyktingar. Det är i och för sig inget nytt när man betänker hur många flyktingar moderatstyrda kommuner tar emot. Nu är i och för sig inte Filipstad en kommun där Moderaterna styr och tur är väl det.

SmålandsPosten - 31 dec 14 kl. 09:02

En problemlösare tar över kulturen och fritiden

När Eva Johansson upptäckte att det var svårt att påverka som privatperson engagerade hon sig i Centerpartiet. Men hon beskriver sig inte som någon grönavågare. Centern var det parti som låg henne närmast.

YLE - 04 dec 16 kl. 23:06

Flera partier i Finland och Sverige öppnar för allians mellan länderna

Yle Nyheters kartläggning visar att flera partier i Finland och Sverige är öppna för en försvarsallians mellan de två länderna. Men kritiker påpekar att konsekvenserna av ömsesidiga försvarsgarantier kan bli större än vi nu kan föreställa oss. Försvarssamarbetet med Finland fördjupas hela tiden och alla riksdagspartier i Finland och Sverige är måna om att berömma samarbetet.

BT - 25 okt 12 kl. 13:02

Ett omöjligt alternativ för skolor i Tranemo

Upplever du att debatten kring Tranemo kommuns framtida skolstruktur är tyst? Känner du osäkerhet över vad de olika politiska partierna tycker? I dagsläget är det enbart Kristdemokraterna som tagit någon form av ställning, medan SD vill invänta nästa val och övriga partier är tysta.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

BEKRÄFTAT: Vargrevir i Östergötland!

Det är nu bekräftat att det finns ett vargrevir i Östergötland. Det beskedet gav länsstyrelsen på tisdagen..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Polisen: Mycket halt på olycksplatsen

Tre bilar var i kväll in blandade i en kollision. Samtliga måste bärgas från olycksplatsen, men ingen person kom till skada..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Polisen beslagtog bilen för drogad förare

Polisen flera samtal om en bilist som körde väldigt vingligt på Europavägen på tisdagsmorgonen. Flera polispatruller larmades ut för att försöka få stopp på bilisten..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Att vara högkänslig inte accepterat

"Hur orkar alla med gapa högst-kulturen" Blyg och extra känslig för kritik, men även empatisk och inkännande. Få känner till att de har ett högkänsligt karaktärsdrag, ändå är nästan var femte människa en hsp-person. Anna från Norrköping är en av dem..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Fagottvirtuos på Gränsö slott

Pianisten Asuka Nakamura har tidigare besökt "Musik på Gränsö slott". I söndags eftermiddag var hon tillbaka och denna gång tillsammans med en verkligt virtuos fagottist, Sebastian Stevensson. De båda bjöd på högklassig musik inför ett 60-tal hänförda åhörare..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Man döms för grovt rattfylleri

En man född 1956 från Västervik döms vid Kalmar tingsrätt för grovt rattfylleri. Mannen döms till villkorlig dom förenat med samhällstjänst i 50 timmar..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Årsmöte med semlor, sång och reseberättelse

Södra Kinda PROs ägde rum under torsdagen. Efter mötet bjöds det på semlor och reseberättelse från Lappland..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Sportlovsaktiviteter på Fritidsgården

Sportlovet har startat i Västerviks kommun och det erbjuds en massa aktiviteter för lediga ungdomar. I Ankarsrum var det full rulle på Fritidsgården på Skolvägen i måndags..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

19-årig förare använde mobilen när han körde

En 19-årig bilförare åtalas nu för att ha använt mobiltelefonen samtidigt som han körde bil..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

Programledaren gästar Västervik

Programledaren Malou von Sivers är aktuell med boken "Mitt hjärtas oro". Den nionde mars gästar hon Erik Hultgrens Bokhandel i Västervik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.