Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 08:53

Vimmerby Tidning - 17 jan 18 kl. 14:30

Centerpartiet spänner bågenCenterpartiet i Västervik tar sats inför valet 2018. Två frågor som partiet lägger extra stort fokus vid är utbildning och tillväxt. - Det finns en vision för kommunen, och den vill vi spänna lite extra, säger Conny Tyrberg (C)..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Västervik, Conny Tyrberg

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiet, spänner, bågen
Barometern - 08 maj 17 kl. 12:17

Centerpartiet siktar på två riksdagsplatser

Centerpartiet spänner bågen inför valet 2018. Med stärkt opinionsstöd i ryggen hoppas partiet på nya mandat, framför allt i riksdagen där partiet vill ha två stolar för Kalmar län..

BT - 27 aug 14 kl. 08:39

Stäng inte dörren till Vågen

Vågen behövs. Ätstörningsenheten Vågen är tänkt för att förebygga ätstörningar i hela Sjuhärad. Nu ska enheten stängas, vilket skribenterna ifrågasätter.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 05:00

Jultalet knöt ihop politiska året

ERWP.fif(1)OPINION Julkänslan var påtaglig när Annie Lööf i går lunchtid äntrade scenen på Scandic Continental i centrala Stockholm för att hålla jultal. Genom det välskrivna talet var det tydligt att Lööf verkligen har börjat befästa sin starka politiska ledarskapsroll, med tydliga profilfrågor.

Dagens PS - 22 aug 18 kl. 09:40

Ledarkollen: Bisarr fixering vid Hanif Bali

Dagens ledarkoll handlar om Hanif Bali, om när det var svält i Sverige, om vänsterns rädsla för landsbygden, om Centerpartiet och om den svenska skolan. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  När det var svält i Sverige DI sätter sommarens torka i ett historisk perspektiv: ”Orsaken till att svälten försvann från Sverige är inte att vädret stabiliserades utan att järnvägen byggdes ut så att hela Sverige kunde leva genom att vara en del av spannmålsmarknaden.

SmålandsPosten - 17 maj 14 kl. 00:30

Ledarsidans kryssguide i EU-valet

Marita Ulvskog eller Gunnar Hökmark? Lars Adaktusson eller Camilla Lindberg? EPP, ALDE eller S&D?

BT - 15 dec 14 kl. 22:09

Ulricehamn kan samarbeta

I Ulricehamn sker det politikerna i riksdagen och i Borås inte klarar av. Det Göran Persson och Bengt Westerberg argumenterat för som en möjlighet för att lösa knutarna i Riksdagen, en samverkan mellan M och S, men som synes omöjligt – såväl där som i Borås – fungerar i 23 kommuner landet runt. Ulricehamn är en.

BT - 25 okt 12 kl. 13:02

Ett omöjligt alternativ för skolor i Tranemo

Upplever du att debatten kring Tranemo kommuns framtida skolstruktur är tyst? Känner du osäkerhet över vad de olika politiska partierna tycker? I dagsläget är det enbart Kristdemokraterna som tagit någon form av ställning, medan SD vill invänta nästa val och övriga partier är tysta.

Barometern - 29 nov 13 kl. 07:28

Öppet brev till 5 493 kloka personer ? och några till

"Hur klokt är det av ett nyetablerat universitet att strunta i en stor opinion och tränga bort delar av näringslivet?" Gomorron alla ni som vill Linnéuniversitetet väl - men inte vill förstöra Kalmar hamn med ett gigantiskt bygge!
Varmt tack för att ni har engagerat er med namnunderskrifter eller annat stöd!

Barometern - 29 nov 13 kl. 07:28

Lokaler blir valfråga

"Hur klokt är det av ett nyetablerat universitet att strunta i en stor opinion och tränga bort delar av näringslivet?" Gomorron alla ni som vill Linnéuniversitetet väl - men inte vill förstöra Kalmar hamn med ett gigantiskt bygge!
Varmt tack för att ni har engagerat er med namnunderskrifter eller annat stöd!

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.