Dagens PS > Ekonomi

Monday, 20 August, 12:46

Dagens PS - 17 jan 18 kl. 11:23

Nu kan du köpa Surface Book 2 i SverigeDen bärbara datorn går att förköpa redan i dag. Microsoft lanserar Surface Book 2 med 15-tumsskärm utanför den amerikanska marknaden. Förköp av den bärbara datorn är från och med i dag möjligt i 17 länder, däribland Sverige, och bolaget har sikte på fler marknader under februari, mars och april. Surface Book 2 med 13 tumsskärm har sedan tidigare varit tillgänglig på flera marknader, också i Sverige. Anna Sundström
Finwire News The post Nu kan du köpa Surface Book 2 i Sverige appeared first on Dagensps..
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Surface Book, Sverige, Book, Sundström Finwire News The, Nu, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan du köpa, Surface, Book2 i , Sverige
Mobil - 18 jan 18 kl. 12:23

Surface Book 2 till Sverige

Microsoft meddelade häromdagen att man släpper sin nya bärbara dator Surface Book 2 på 17 nya marknader. En av dem är Sverige. Förhandsbokningarna har redan öppnat..

IDG - 07 okt 15 kl. 11:24

Surface Book lockar ute på företagen - "Det låter superintressant"


Surface Book utmanar Macbook Pro - men frågan är om det finns ett intresse för en utmanare ute på företagen. Vi frågade tre cio:er om de kan tänka sig att köpa in Surface Book till sina företag..

Mobil - 09 feb 17 kl. 12:00

Test: Microsoft Surface Book

Surface Book kommer till Sverige. Fortfarande är det en rätt udda fågel, men det behöver inte betyda att den är dålig för det..

IDG - 06 okt 15 kl. 18:36

Microsoft visar upp Surface Pro 4 och Surface Book - två nya prylar med extra allt


Nya Surface Book sägs vara dubbelt så snabb som Macbook Pro..

IDG - 04 nov 15 kl. 13:55

Uppdatering för Surface Book ska fixa problemen


Microsoft har skickat ut ny firmware och uppdaterade drivrutiner till Surface Book och Surface Pro 4..

IDG - 07 okt 15 kl. 09:45

Video: Första titten på Surface Book - Microsofts första laptop är helt otrolig


Ingen förväntade sig att Microsoft skulle släppa Surface Book. Här är en förhandstitt på den nya datorn..

IDG - 07 okt 15 kl. 11:29

Första titten på Surface Book - Microsofts Macbook-dräpare


Microsoft påstår att Surface Book är den ultimata bärbara datorn. Kan det verkligen stämma? Här är vårt första intryck..

IDG - 07 okt 15 kl. 13:45

Är Surface Book verkligen dubbelt så snabb som Macbook Pro? Vi går till botten med påståendet


Vid första anblick kanske Microsoft Surface Book verkar vara väldigt mycket hajp, men tittar du djupare ser du att det är ett stycke otrolig ingenjörskonst..

IDG - 14 okt 15 kl. 14:37

Microsofts nya Surface Book redan slutsåld - trots att den inte släppts


Sugna kunder som vill beställa en Surface Book från Microsoft får lära sig tålamod. Nätbutiken tar nämligen inte emot fler förhandsbeställningar..

IDG - 21 okt 15 kl. 15:44

Video: Microsoft Surface Book testad - och japp, den är helt suverän


Microsoft överraskade alla med sin första bärbara dator. IDG News Service har testat Surface Book- som visar sig vara riktigt bra..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 15 minuter sedan

PS-pdden: Valspecial!

  Hur är det möjligt att erfarna politiska reportrar kan anse att rådande opinionsläge är en jordbävning, en chock, en överraskning? En som undrar detta är PS-poddens programledare Marcus Birro. En sen kväll i mitten av augusti sätter han sig ner och ger sin analys av läget inför valrörelsen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Antalet nybyggda lägenheter minskar

Husbyggandet sjönk under första halvåret, enligt ny statistik från SCB. Preliminärt påbörjades byggandet av cirka 30.950 lägenheter under första halvåret 2018, vilket innebär en minskning med cirka 10 procent jämfört med samma period 2017 då 34.

Dagens PS - 16 aug 18 kl. 16:50

Ryssar svaga för amerikanska teknikaktier

Ryssar köper amerikanska teknikaktier som Apple och Amazon i allt högre utsträckning, rapporterar Bloomberg News. TCS Group har nu blivit Rysslands femte största mäklare för aktiva kunder på bara ett par månader genom att erbjuda främst utländska aktier. De mest populära investeringarna innefattar Apple, Amazon, Alphabet och Facebook.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Superraketen – aktien är upp 625 procent

Ruvar du på det här börspappret är det bara att gratulera. Viking Supply Ships på Stockholmsbörsens small cap-lista är den stora börsvinnaren i sommar, visar en sammanställning av Dagens Industri över de aktier som gått starkast under perioden. Aktien har rusat med fantastiska 625,2 procent, och mest stack kursen i väg under andra veckan i augusti på nyheten om att rederiet sålt tre isbrytare i Kanada för cirka 2,5 miljarder kronor.

Dagens PS - 2 timmar sedan

5 vanliga myter om lågprisabonnemang

Många har ett vaksamt öga när de presenteras för något som verkar vara för bra för att vara sant.
Men det behöver inte alls vara så – ibland kan ett erbjudande faktiskt vara precis så bra som det låter.
Här är fem vanliga myter om lågprisabonnemang och hur det ligger till egentligen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Apple plockar bort 25.000 appar i Kina

Apple har rensat 25.000 appar från sin App Store i Kina, motsvarande 1,4 procent av det totala apputbudet i landet. Det skriver Wall Street Journal.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Ledarkollen: Krisen i Moderaterna

Idag handlar ledarkollen om kristen i Moderaterna, om att arbetslösheten sjunker, om att opinionsläget inte borde vara en chock för någon och att det är angeläget om att hålla sin skeptiska anda intakt i en valrörelse. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Moderater mitt i politisk jordbävning DI skriver att valrörelsen blir en politisk jordbävning: ”Och Moderaterna befinner sig i jordbävningens epicentrum.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Ekonomiprofessorn får inte kalkylen att gå ihop

”Jag har svårt att se hur det hela ska gå ihop”, säger Lars Calmfors till TT. Kalkylen svajar, enligt Calmfors, när regeringen budgeterar för ökade statsbidragen på 20 miljarder kronor till kommunerna – utan att höja skatterna; plus ytterligare så kallade riktade bidrag till vad som beskrivs som ”specifika ändamål”. Pengarna behövs bland annat till hundratals nya äldreboenden, skolor och vårdcentraler; dessutom måste kommunerna anställa runt 215.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Klart i natt: Greklands krisprogram slutförs

Greklands krisprogram slutförs när landet nu tar emot den sista utbetalningen av de tre nödlånspaket som landet fick i samband med skuldkrisen 2010. Det rapporterar Sveriges Radio. Landet har fått mer än 260 miljarder euro i nödlån från andra länder i eurozonen och den internationella valutafonden IMF sedan skuldkrisen bröt ut.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Nytt chefsavhopp på Kvd – Ratos rycker in

Bilauktionsföretaget Kvd tappar ytterligare en chef. Det är vice vd Henrik Otterstedt som nu lämnar bolaget, enligt Breakit. Breakit skrev redan i februari att ett flertal personer var på väg bort från Kvd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.