SVT > Inrikes

Thursday, 15 November, 13:45

Liknande nyheter

Taggar: Han vill minska, stressengenom att , förbjuda, mejlkollutanför , arbetstid
Expressen - 24 okt 18 kl. 16:43

EU röstar om att förbjuda flera engångsartiklar

På onsdagen röstar EU-parlamentet om att förbjuda eller minska användningen av olika engångsartiklar av plast. Syftet är att minska nedskräpning av hav och stränder. Nio av tio svenskar anser att nedskräpningen måste minska, visar en Novus-undersökning på uppdrag av Håll Sverige Rent.

Cornucopia - 22 nov 15 kl. 13:46

EU vill förbjuda lagliga vapen för att stoppa terrorism

Som en populistisk åtgärd för att låtsas göra något mot terrorism vill EU-kommissionen nu förbjuda alla halvautomatiska lagliga vapen. Detta trots att inte ett enda terrordåd inom EU begåtts med lagliga vapen.

Träffar du i Sverige idag en vapenägare, så kan du känna dig mycket trygg.

Skånskan - 13 jun 18 kl. 21:43

MP: Trängselskatt ska minska bilismen

Malmö Utökad kollektivtrafik, trängselavgift och supercykelstråk är några av Miljöpartiets förslag i ett omfattande trafikpolitiskt program för att minska biltrafiken i Malmö.Antalet bilar måste minska om vi ska klara av att nå klimatmålen och minska utsläppen, slår Miljöpartiet fast.
– Det finns ett stort antal bilar som släpper ut en stor mängd avgaser.

UNT - 26 dec 13 kl. 12:29

C-politiker vill förbjuda tiggeri

En landstingspolitiker för C i Blekinge vill förbjuda tiggeri i Sverige. "Svarta pengar drar till sig kriminalitet", säger politikern, som anser att ett förbud skulle minska risken att folk utnyttjas av kriminella.(TT).

Kristianstadsbladet - 26 dec 13 kl. 12:29

C-politiker vill förbjuda tiggeri


En centerpartistisk landstingspolitiker från Blekinge, Petronella Pettersson, vill förbjuda tiggeri i Sverige.Enligt politikern skulle ett förbud minska risken att folk utnyttjas av kriminella ligor, rapporterar lokala medier. - Svarta pengar, som detta är, drar till sig kriminalitet.

Sydsvenskan - 26 dec 13 kl. 12:40

C-politiker vill förbjuda tiggeri

En landstingspolitiker för C i Blekinge vill förbjuda tiggeri i Sverige. "Svarta pengar drar till sig kriminalitet", säger politikern, som anser att ett förbud skulle minska risken att folk utnyttjas av kriminella..

BT - 26 dec 13 kl. 12:37

C-politiker vill förbjuda tiggeri

En centerpartistisk landstingspolitiker från Blekinge, Petronella Pettersson, vill förbjuda tiggeri i Sverige. Enligt politikern skulle ett förbud minska risken att folk utnyttjas av kriminella ligor, rapporterar lokala medier. – Svarta pengar, som detta är, drar till sig kriminalitet.

Helsingborgs Dagblad - 26 dec 13 kl. 12:32

C-politiker vill förbjuda tiggeri

En centerpartistisk landstingspolitiker från Blekinge, Petronella Pettersson, vill förbjuda tiggeri i Sverige. Enligt politikern skulle ett förbud minska risken att folk utnyttjas av kriminella ligor, rapporterar lokala medier. — Svarta pengar, som detta är, drar till sig kriminalitet..

BT - 26 dec 13 kl. 12:31

C-politiker vill förbjuda tiggeri

En centerpartistisk landstingspolitiker från Blekinge, Petronella Pettersson, vill förbjuda tiggeri i Sverige. Enligt politikern skulle ett förbud minska risken att folk utnyttjas av kriminella ligor, rapporterar lokala medier.- Svarta pengar, som detta är, drar till sig kriminalitet.

DN - 31 mar 14 kl. 10:42

Danskar vill inte förbjuda prostitution

Bara 25 procent av danskarna vill förbjuda prostitution. I stället tror en majoritet att ett förbud inte kommer att minska försäljningen av sex..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

SVT:s Mats Knutson: Kan bli budgetstrid i riksdagen

I dag presenterade övergångsregeringen sin budget. Trots att den ska vara avskalad från partipolitiska reformer kan det ändå bli en budgetstrid i riksdagen. – Det här kan bli det nya normala, säger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson..

SVT - 3 timmar sedan

Marmorstein svarar på dina frågor om läget i politiken

Mer än två månader efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor om läget i politiken..

SVT - 4 timmar sedan

Valkompassen: Här är frågorna som skulle få en majoritet

Sänkt skatt på arbete, slopad flygskatt och en avskaffad Arbetsförmedling. Så skulle det kunna se ut om riksdagens folkvalda håller fast vid de löften som gjordes i SVT:s valkompass..

SVT - 4 timmar sedan

Jakten på en regering går vidare

Talmannen Andreas Norlén ger sig i dag in i en ny runda med alla partiledarna efter det att riksdagen på onsdagen röstat nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister. Följ SVT:s direktrapportering..

SVT - 4 timmar sedan

Sänkt skatt för pensionärer i nya budgeten

Pensionärerna kommer att få mer i plånboken i övergångsbudgeten. Det handlar om skattesänkningar för omkring en miljon pensionärer med inkomster över 17 175 kronor i månader. Det innebär ca 150 kronor mer i månaden för dem med en inkomst på 20 000 kronor.

SVT - 5 timmar sedan

Avskalad budget läggs fram till riksdagen

Pensionärerna blir vinnare men kommunerna går miste om utlovade miljarder. Klockan åtta i dag lägger finansminister Magdalena Andersson fram övergångsregeringens budget till riksdagen. Om den kommer att få stöd är fortfarande en öppen fråga..

SVT - 6 timmar sedan

5 punkter: Så påverkas Sverige av en övergångsbudget

Mer pengar till kommunerna, extra familjevecka och höjd VAB-ersättning. Det är några av vallöftena som sannolikt inte finns med i den övergångsbudget som finansminister Magdalena Andersson (S) lägger fram. – Regeringens övergångbudget kan närmast liknas vid en papperstiger, som är tunn på politiskt innehåll, säger Mats Knutson, SVT:s inrikespolitiske kommentator..

SVT - 6 timmar sedan

GUIDE: Mörkret är här – det här behöver du veta om D-vitamin

Med en solig sommar i ryggen kan många svenskar gå in i höstmörkret med ovanligt mycket D-vitamin i kroppen. Men den som stannade inomhus vid fläkten i somras räddas knappast av att ge sig ut i solen nu i november. – Så här års kan man lägga sig i bikini hela dygnet utan att det hjälper, säger forskaren Eva Klingberg..

SVT - 10 timmar sedan

Ny grundlagsändring upprör

Sveriges riksdag har röstat igenom en ändring av grundlagen, och den är ”helt tokig”. Det anser yttrandefrihetsexperten Mårten Schultz. Att ansvariga utgivare för publiceringar på nätet i vissa fall inte kommer behöva stå till svars för yttrandefrihetsbrott innebär en seger för högerextrema publicister, menar Schultz: – De enda som vinner på det här i praktiken är Nordfront, säger han..

SVT - 14 timmar sedan

Pamela Andersson: Träningen hjälpte mig bli gladare

När Pamela Andersson Alselind fick veta att hon hade en hjärntumör och sex veckor kvar till operation, sa läkarna att det inte fanns något hon kunde göra. Hon såg då träningen som ett sätt att ta makt över situationen, och göra något åt saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.