Mobil > Teknik

Wednesday, 20 February, 22:20

Mobil - 17 jan 18 kl. 08:40

Oneplus stoppar kreditkorts-betalningar temporärtKinesiska Oneplus väljer nu att stoppa alla kreditkortsbetalningar på sin sajt, efter uppgifterna om att kunder fått sina kortuppgifter stulna där..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Oneplus

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oneplus, stoppar, kreditkorts-betalningar, temporärt
SR - 08 jun 11 kl. 06:00

F-kassan stoppar färre betalningar till kriminella

Försäkringskassan har hittills i år stoppat betydligt färre betalningar till organiserat kriminella än tidigare. Anledningen är framför allt att man nu bytt fokus, från MC-gäng till kriminella assistansbolag, säger överdirektör vid Försäkringskassan, Stig Orustfjord..

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 11 kl. 01:21

Tyska Vattenfall stoppar miljöbidrag

Vattenfall, Eon och två andra energibolag i Tyskland stoppar sina betalningar till en miljöfond. Anledningen är den tyska regeringens beslut att i tre månader frysa planerna på förlängd livslängd för 17 kärnkraftverk, och att stänga de sju äldsta verken tillfälligt. En talesman för Eon sade att inbetalningarna stoppas, åtminstone under regeringens moratorium..

DN - 30 jun 14 kl. 09:15

Järnmalmsbolag stoppar betalningar

Krisdrabbade Northland Resources, som driver en järnmalmsgruva utanför Pajala, ställer in sina betalningar till leverantörer och borgenärer och går in i en informell rekonstruktion, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Dagens Medicin - 11 jul 17 kl. 14:29

Läkemedelsverket stoppar läkemedel efter skandal

Myndigheten stoppar temporärt försäljningen av ett antal läkemedel efter en skandal med förfalskade testresultat i Indien. Stoppet gäller bland annat antibiotikumet Clindamycin Alternova – som ofta är periodens vara på apotek..

Metro - 04 jul 13 kl. 22:03

Kortjättar stoppar betalningar till anonymiseringstjänster

VPN är en populär teknik för att kunna använda internet anonymt. Men nu stoppar Visa och Mastercard....

Sydsvenskan - 13 okt 17 kl. 05:27

Trump stoppar betalningar till Obamacare

USA:s president Donald Trumps krig mot sjukförsäkringslagen Obamacare fortsätter. Nu stoppar Vita huset utbetalningar till försäkringsbolag som förser låginkomsttagare med billigare sjukförsäkringar. Enligt presidenten går det inte på ett lagligt sätt a.

GöteborgsPosten - 13 okt 17 kl. 07:17

Trump stoppar betalningar till Obamacare

USA:s president Donald Trumps krig mot sjukförsäkringslagen Obamacare fortsätter. Nu stoppar Vita huset utbetalningar till försäkringsbolag som förser låginkomsttagare med billigare sjukförsäkringar..

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 17 kl. 05:27

Trump stoppar betalningar till Obamacare

USA:s president Donald Trumps krig mot sjukförsäkringslagen Obamacare fortsätter. Nu stoppar Vita huset utbetalningar till försäkringsbolag som förser låginkomsttagare med billigare sjukförsäkringar. Enligt presidenten går det inte på ett lagligt sätt a.

NT - 30 nov 12 kl. 13:03

Elva anställda får sluta temporärt

Hustillverkaren S:t Anna Hus, i Valdemarsvik, med elva anställda på verkstadsgolvet, stoppar produktionen under två månader med början strax efter årsskiftet..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ungern stoppar utländska markägare

Ungern riskerar ny konflikt med EU efter att grundlagen ändrats så att utlänningar förbjuds att köpa jordbruksmark. Ett sådant förbud har gällt sedan tidigare och var även med i avtalet mellan Ungern och EU, men tanken var att förbudet skulle vara temporärt för hindra markpriserna att skjuta i höjden till följd av EU-medlemskapet. "Författningen kommer skydda ungersk mark som en nationalskatt, vårt gemensamma arv och bas för vårt uppehälle", skriver landsbygdsdepartementet i ett uttalande..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Samsung Galaxy Fold officiell

I kväll blev till slut Samsung Galaxy Fold officiell, även om många detaljer fortfarande återstår att presenteras..

Mobil - 1 timme sedan

Webb-TV: Här är Samsung Galaxy S10

Mobil är på plats i London och har fått känna på de tre nya mobilerna i S10-familjen. Här är våra intryck..

Mobil - 7 timmar sedan

Soundcloud får distributionsfunktion för Spotify och Apple Music

Soundcloud är redan en mycket populär tjänst bland artister och låtskrivare som vill lägga upp musik för streaming i molnet. Och nu blir tjänsten ytterligare ett snäpp mer användbar för den som vill distribuera musik även via de andra stora streamingplattformarna på marknaden..

Mobil - 7 timmar sedan

LG har offentliggjort tre nya budgettelefoner

Den koreanska elektronikjätten LG förväntas visa upp sitt nya flaggskepp G8 Thinq i samband med ett event på årets upplaga av Mobile World Congress. Men redan nu har man presenterat tre nya budgettelefoner..

Mobil - 11 timmar sedan

Xiaomi Mi 9 officiellt lanserad

På ett event i Kina visade Xiaomi för första gången på allvar upp sin nya toppmodell..

Mobil - 13 timmar sedan

Nedskärningar hos Razer kan hota mobilverksamheten

Efter att gaming-hårdvarutillverkaren Razer sagt upp 30 personer, så ställs nu en rad frågor kring huruvida mobilverksamheten på företaget kan vara hotad..

Mobil - 13 timmar sedan

Apples Iphone har en förkrossande marknadsandel i Japan

Trots att det går trögt med Iphoneförsäljningen för Apple på flera håll i världen, så håller man i alla fall ställningarna som den i särklass största leverantören på en marknad, nämligen den japanska..

Mobil - Igår: 15:37

Youtube Music har till slut fått stöd för Android Auto

Google-ägda Youtube Music har paradoxalt nog inte haft stöd för Android Auto. Men med den senaste uppdateringen har man till slut fixat den saken..

Mobil - Igår: 15:39

Android Q: Tecken på att Google vill ersätta bakåtknappen med svepgest

Android Pie gav oss en mix av klassiska kontroller och nya svepgester. Men Google verkar inte helt nöjda med hur det fungerat, för i en tidig version av Android Q har man ersatt den klassiska bakåtknappen med en svepgest..

Mobil - Igår: 15:18

Huawei Mediapad M5 Lite i test: Udda blandning

Mediapad M5 Lites blandning av budget och lyx är udda men praktisk för rätt tillämpningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.