Mobil > Teknik

Sunday, 25 February, 10:50

Mobil - 17 jan 18 kl. 08:40

Oneplus stoppar kreditkorts-betalningar temporärtKinesiska Oneplus väljer nu att stoppa alla kreditkortsbetalningar på sin sajt, efter uppgifterna om att kunder fått sina kortuppgifter stulna där..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Oneplus

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oneplus, stoppar, kreditkorts-betalningar, temporärt
SR - 08 jun 11 kl. 06:00

F-kassan stoppar färre betalningar till kriminella

Försäkringskassan har hittills i år stoppat betydligt färre betalningar till organiserat kriminella än tidigare. Anledningen är framför allt att man nu bytt fokus, från MC-gäng till kriminella assistansbolag, säger överdirektör vid Försäkringskassan, Stig Orustfjord..

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 11 kl. 01:21

Tyska Vattenfall stoppar miljöbidrag

Vattenfall, Eon och två andra energibolag i Tyskland stoppar sina betalningar till en miljöfond. Anledningen är den tyska regeringens beslut att i tre månader frysa planerna på förlängd livslängd för 17 kärnkraftverk, och att stänga de sju äldsta verken tillfälligt. En talesman för Eon sade att inbetalningarna stoppas, åtminstone under regeringens moratorium..

DN - 30 jun 14 kl. 09:15

Järnmalmsbolag stoppar betalningar

Krisdrabbade Northland Resources, som driver en järnmalmsgruva utanför Pajala, ställer in sina betalningar till leverantörer och borgenärer och går in i en informell rekonstruktion, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Dagens Medicin - 11 jul 17 kl. 14:29

Läkemedelsverket stoppar läkemedel efter skandal

Myndigheten stoppar temporärt försäljningen av ett antal läkemedel efter en skandal med förfalskade testresultat i Indien. Stoppet gäller bland annat antibiotikumet Clindamycin Alternova – som ofta är periodens vara på apotek..

Metro - 04 jul 13 kl. 22:03

Kortjättar stoppar betalningar till anonymiseringstjänster

VPN är en populär teknik för att kunna använda internet anonymt. Men nu stoppar Visa och Mastercard....

Sydsvenskan - 13 okt 17 kl. 05:27

Trump stoppar betalningar till Obamacare

USA:s president Donald Trumps krig mot sjukförsäkringslagen Obamacare fortsätter. Nu stoppar Vita huset utbetalningar till försäkringsbolag som förser låginkomsttagare med billigare sjukförsäkringar. Enligt presidenten går det inte på ett lagligt sätt a.

GöteborgsPosten - 13 okt 17 kl. 07:17

Trump stoppar betalningar till Obamacare

USA:s president Donald Trumps krig mot sjukförsäkringslagen Obamacare fortsätter. Nu stoppar Vita huset utbetalningar till försäkringsbolag som förser låginkomsttagare med billigare sjukförsäkringar..

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 17 kl. 05:27

Trump stoppar betalningar till Obamacare

USA:s president Donald Trumps krig mot sjukförsäkringslagen Obamacare fortsätter. Nu stoppar Vita huset utbetalningar till försäkringsbolag som förser låginkomsttagare med billigare sjukförsäkringar. Enligt presidenten går det inte på ett lagligt sätt a.

NT - 30 nov 12 kl. 13:03

Elva anställda får sluta temporärt

Hustillverkaren S:t Anna Hus, i Valdemarsvik, med elva anställda på verkstadsgolvet, stoppar produktionen under två månader med början strax efter årsskiftet..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ungern stoppar utländska markägare

Ungern riskerar ny konflikt med EU efter att grundlagen ändrats så att utlänningar förbjuds att köpa jordbruksmark. Ett sådant förbud har gällt sedan tidigare och var även med i avtalet mellan Ungern och EU, men tanken var att förbudet skulle vara temporärt för hindra markpriserna att skjuta i höjden till följd av EU-medlemskapet. "Författningen kommer skydda ungersk mark som en nationalskatt, vårt gemensamma arv och bas för vårt uppehälle", skriver landsbygdsdepartementet i ett uttalande..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 30 minuter sedan

Här är LG:s nya variant av V30

LG har offentliggjort sin uppdaterade version av toppmodellen V30, som blir företagets dragplåster på Mobile World Congress i Barcelona..

Mobil - 15 timmar sedan

Alcatels nya budgetlurar: 18:9-skärmar och Android 8

Trots billigt pris levererar Alcatels nya billiga smartphones såväl senaste Android-version som skärmar i 18:9-format..

Mobil - Igår: 15:41

"Ny version av Apple Airpods i år"

En rapport från Bloomberg berättar om nyheterna i både nästa och nästnästa version av Apples Airpods..

Mobil - Igår: 14:59

LG lanserar nya K8 och K10

Knappt hann vi gissa att LG skulle visa upp nya K8 och K10-mobilerna på MWC förrän de blev officiella..

Mobil - Igår: 13:29

Följ mobil.se på mässan på Instagram

Snart drar årets stora mobilmässa igång. Förutom här på mobil.se kan du även följa vår bevakning i bildform på Instagram..

Mobil - Igår: 12:08

Här är schemat för helgens lanseringar

På måndag börjar Mobile World Congress 2018, men redan på söndag drar lanseringarna i gång, med Samsung Galaxy S9 som höjdpunkt. Här är vad vi väntar oss de närmaste dagarna..

Mobil - I förrgår: 06:23

Jämförande test: Bästa mobilerna under 4000 kr

Med en prislapp på under 4000 kronor kommer du långt. Vi jämför mobilerna som kostar under hälften av vad dagens flaggskepp betingar och ser vad du faktiskt får för pengarna..

Mobil - I förrgår: 09:10

IOS och Android har nu gemensam marknadsandel på 99,9 procent

Analysfirman Gartner har publicerat färska siffror rörande marknadsandelarna för de mobila operativsystemen i världen. Och de två jättarna Android och IOS står nu för en rekordhög gemensam andel på hela 99,9 procent..

Mobil - I förrgår: 09:16

Galaxy S9 och S9+ tycks bli mycket dyra enheter

Den oftast korrekt underrättade techläckaren Evan Blass har nu publicerat läckta uppgifter om europriserna på Samsungs kommande flaggskepssenheter Galaxy S9 och S9+. Båda telefonerna blir förhållandevis dyra, om uppgifterna är att lita på..

Mobil - I förrgår: 14:13

HTC säger upp folk i USA – slår ihop avdelningar

HTC har sagt upp ett flertal personer i USA. Detta till följd av en omorganisation som bland annat innebär att företagets VR-division slås samman med den övriga verksamheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.