DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 12:53

DI - 16 jan 18 kl. 20:35

Pengarna slut: "Inget utrymme för reformer"Onsdagens partiledardebatt sparkar i gång valåret 2018. Men det är ett klart kärvare ekonomiskt läge som väntar vinnaren i höstens val. Trots det utlovas både sänkta skatter och kraftigt höjda anslag till välfärden, försvaret och polisen. Men det här är en ekvation som inte går ihop..
Läs mer på DI

Dela artikeln

263 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengarna, slut, Inget, utrymmeför , reformer
YLE - 21 jul 16 kl. 14:25

Pengarna slut för Jonathan Åstrand – avslutar sannolikt FM-karriären i Uleåborg

På söndag vid Kalevaspelen i Uleåborg springer Jonathan Åstrand med största sannolikhet sitt sista FM-lopp. Närpessprintern saknar ekonomiska förutsättningar för att fortsätta karriären. I vintras stod Jonathan Åstrand, 30, inför en ovan situation.

Expressen - 17 mar 12 kl. 12:40

Borg: Inget utrymme för jobbskatteavdrag

ÖREBRO. Anders Borg tror inte på ett nytt jobbskatteavdrag innan valet. Det finns helt enkelt inte utrymme i ekonomin, är hans besked på Moderaternas rikskonferens i Örebro under lördagen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Reinfeldt: Inget utrymme för avdrag

SD-ledaren Jimmie Åkesson öppnade på söndagen för ett femte jobbskatteavdrag. Men statsminister Fredrik Reinfeldt ser inget utrymme för detta i höst, sade han i samband med EU-nämndens sammanträde på måndagen. ?

UNT - 26 maj 12 kl. 17:00

"Inget utrymme för skuggdoktorander"

Uppsala universitets regelverk är klockrent och ger inget utrymme för att utnyttja studenter som skuggdoktorander. Det menar universitets rektor Eva Åkesson, som ändå öppnar för ytterligare åtgärder..

Barometern - 10 jan 14 kl. 17:25

Nye OAIK-tränaren: "Finns inget utrymme för någon smekmånad"

Det är en ny sheriff i stan.
Först åtgärden: byta spelsystem. Om tre månader, lördagen den 19 april, spelar Oskarshamns AIK seriepremiär i division 1.

Barometern - 10 jan 14 kl. 17:25

Nye OAIK-tränaren: "Finns inget utrymme för någon smekmånad"

Det är en ny sheriff i stan.
Först åtgärden: byta spelsystem. Om tre månader, lördagen den 19 april, spelar Oskarshamns AIK seriepremiär i division 1.

Eurosport - 04 feb 14 kl. 13:34

Fotboll - Bundesliga - Müller: "Finns inget utrymme för själviskt beteende i Bayern"

När FC Bayern vann trippeln i fjol pekades lagsammanhållningen och dynamiken av många ut som den kanske viktigaste faktorn. Det bilden bekräftas av Thomas Müller - som trots att han bänkades mot Frankfurt i helgen betonar vikten av att agera professionellt. "Det finns inget utrymme för själviskt beteende i Bayern", säger han till Kicker..

BT - 18 feb 14 kl. 11:11

Pussy Riot greps: " Finns inget utrymme för politiska protester"

"Putin lär er älska fosterlandet", lyder ryska punkkollektivet Pussy Riots ironiska hälsning från Sotji efter att ha gripits – och släppts – av polisen. Ingripandet svärtar ytterligare ner ett redan hårt kritiserat vinter-OS. Larmet gick via Twitter vid lunchtid på tisdagen.

SvD - 14 jan 15 kl. 13:30

Andersson: inget utrymme fÖr ofinansierade reformer (ny)

Det finns inget utrymme för ofinansierade reformer och därför måste de förslag som läggs fram vara finansierade..

SvD - 14 jan 15 kl. 13:30

Finansministern: Inget utrymme för ofinansierade reformer

Det finns inget utrymme för ofinansierade reformer och därför måste de förslag som läggs fram vara finansierade..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Booli: Kraftig ökning av utbud på bomarknaden

Hittills under 2018 har såväl utbud som annonstider för nyproduktion i riket som helhet och i alla Sveriges tre största städer varit högre än i början av 2017..

DI - 30 minuter sedan

Gruvjätte hejdas efter dödliga protester

En indisk domstol har beslutat att stoppa den brittiska gruvjätten Vedanta Resources planer på att utvidga sin verksamhet vid ett kritiserat smältverk i Thoothukkudi i södra Indien..

DI - 30 minuter sedan

EU: Frankrike inte längre budgetsyndare

EU-kommissionen rekommenderade på onsdagen att Frankrike avförs från den svarta listan över EU-länder med alltför höga budgetunderskott.

DI - 30 minuter sedan

Sverige uppfyller inte EMU-kraven

Sverige kvalificerar fortfarande inte för inträde i EMU eftersom kronan flyter fritt och inte deltar i växelkursmekanismen ERM2..

DI - 30 minuter sedan

ITAB:s styrelseledamot har sålt aktier

Sune Lantz, styrelseledamot i Itab, har sålt 40.500 B-aktier i bolaget för 37 kronor styck. Det motsvarande en likvid på nära 1,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Uppgift: Huthi-attack mot oljetanker avstyrd

Den saudiskledda militäralliansen som strider mot Huthirebellerna i Jemen har förstört två båtar tillhörande rebellerna som hotat en oljetanker i Röda havet, rapporterar den saudiska tv-kanalen al-Arabiya..

DI - 1 timme sedan

Chefsekonomen: Svag krona dåligt på sikt

En svag krona ger draghjälp åt svenska exportföretag på kort sikt, men en lång period av en svag valuta hämmar strukturomvandling och är inte bra för den underliggande tillväxtkraften i ekonomin. Det säger Teknikföretagens chefsekonom Mats Kinnwall till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 1 timme sedan

H&M-konkurrent ska slakta 100 butiker

Brittiska detaljhandelsjätten Marks & Spencer stänger en av tre kläd- och heminredningsbutiker fram till 2022. Det handlar om 100 enheter och tusentals jobb, rapporterar Brittiska The Guardian..

DI - 1 timme sedan

Nordiskt samarbete om 5G

De nordiska statsministrarna avslutade sitt två dagar långa möte i Örnsköldsvik med att underteckna en avsiktsförklaring om ett nytt fördjupat samarbete om den nya 5G-tekniken..

DI - 1 timme sedan

Tyska storstaden stoppar äldre dieselbilar

Det lokala styret i Hamburg har beslutat att från och med den 31 maj införa körförbud för äldre dieselbilar i vissa delar av staden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.