Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 22 February, 08:54

Trelleborgs Allehanda - 16 jan 18 kl. 18:15

Omfamna januari med TA:s bästa depplåtarMotvind, kyla, regn och länge till lön. Det är inte alltid så muntert i januari. Vi på redaktionen beslöt oss för att omfamna januari och samla våra bästa depplåtar i en spellista. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
TA

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omfamna, januarimed , TA:sbästa , depplåtar

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Boende i Brönnestad utan internet – vid flera tillfällen

Boende i Brönnestad har vid ett flertal tillfällen den senaste tiden blivit av med sin internetuppkoppling, till följd av en kabel som skadades vid fiberdragning..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Nygammal bilfirma öppnar i april

2010 lämnade Peugeot Västra industriområdet efter många år i Trelleborg. Men nu är firman på väg tillbaka och öppnar 1 april..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Ny mittback gör debut mot Silkeborg

På fredagen träningsmatchar TFF vidare, denna gång mot danska Silkeborg. Det lär då bli debut för nye mittbacken Hugo Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Succén på museet – besöksrekord efter tre dagar

Många barn har begett sig till Trelleborgs Museum för att leta gosedjursmöss bland museets utställningar. Aldrig tidigare har en sportlovsaktivitet varit så populär bland museibesökarna. .

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Dyrare hjälpmedel för trelleborgare som höftopereras

Ett paket med fyra olika hjälpmedel som behövs efter en höft- eller knäledsoperation kostar 950 kronor för den som bor i Trelleborgs kommun. I grannkommunen Skurup lånas sakerna i stället ut helt gratis..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Ny bok: Ögonöppnare om vår skaparkraft

Varför skapar vi människor saker hela tiden? Är det som vi tror för att lösa problem? Designern och konstnären Axel Brechensbauer samlade sina funderingar och aha-upplevelser i en ny bok, och fann att vi för det mesta bedrar oss själva.

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Mörka inte vad välfärden faktiskt kostar

Skola, vård och omsorg kan verka nästan gratis, men kostar i själva verket massor. Vi borde tydligare informeras om priset och dessutom tydligare få se vad vi betalar i skatt..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Väloljat maskineri bakom framgångsrik operationsverksamhet i Trelleborg

Varje år gör personalen på Trelleborgs lasarett höft- eller knäoperationer på över 1 400 patienter. Det innebär att Trelleborg har en av landets största operationsavdelningar för ledplastik. Dessutom visar man väldigt bra resultat i jämförelse med andra som gör motsvarande operationer..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Operationen som förändrade Bengts liv – ”Rörda till tårar”

Bengt Nilsson från Eslöv har haltat i stort sett hela sitt liv. För ett och ett halvt år sedan gjorde han en höftledsoperation i Trelleborg och kan sedan dess gå vanligt, och utan smärta..

Trelleborgs Allehanda - 22 timmar sedan

Trelleborgslopp utsett till Sveriges bästa

Trelleborgsloppet Backyard Ultra Sydkusten har blivit utsedd till Årets lopp i tidningen Spring. ”Det är fantastiskt roligt”, säger Marcus Ekenstierna, som arrangerar loppet tillsammans med sin fru Petra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.