GT > Nyheter

Friday, 22 February, 10:01

GT - 16 jan 18 kl. 18:12

KD-politiker misstänkt för sexövergrepp mot barnEn kristdemokratisk kommunpolitiker har häktats misstänkt för grova sexövergrepp mot barn.Vid tidpunkten som brotten ska ha begåtts satt han i utbildningsnämnden i den aktuella kommunen.– Det hade jag inte en aning om. Det är allvarligt, säger Kristdemokraternas gruppledare i kommunen..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Kristdemokraternas

Dela artikeln

422 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KD-politiker, misstänktför , sexövergreppmot , barn
Nerikes Allehanda - 16 maj 16 kl. 16:59

Polisen utreder misstänkt sexövergrepp i taxibil

Polisen har inlett en förundersökning om ett misstänkt sexuellt övergrepp i en taxibil i Örebro. - Det är rubricerat som våldtäktsförsök eller sexuellt ofredande, säger Jonas Rydén, chef för polisens rotel för grova brott..

SN - 18 maj 16 kl. 05:00

Misstänkt sexövergrepp på förskola i Nyköping

Polisen utreder misstänkta sexövergrepp mot två pojkar på en förskola i Nyköpings kommun. En anställd utpekas som förövare..

Expressen - 01 aug 17 kl. 01:39

Misstänkt sexövergrepp i Järfälla

Polis larmades under måndagskvällen till Järfälla efter att en person larmat om ett misstänkt sexuellt övergrepp. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning har genomförts. Enligt polisen är de två inblandade minderåriga.

Kristianstadsbladet - 13 okt 14 kl. 15:40

Misstänkt sexövergrepp på förskola


En man på en förskola i Stockholm är polisanmäld misstänkt för sexuella övergrepp på ett barn. Föräldrarna gjorde anmälan i förra veckan. - Så fort föräldrarna vände sig till oss stängde vi av den utpekade personen från arbetet utan att veta om det är sant eller inte.

BT - 13 okt 14 kl. 15:40

Misstänkt sexövergrepp på förskola

En man på en förskola i Stockholm är polisanmäld misstänkt för sexuella övergrepp på ett barn. Föräldrarna gjorde anmälan i förra veckan. - Så fort föräldrarna vände sig till oss stängde vi av den utpekade personen från arbetet utan att veta om det är sant eller inte.

UNT - 13 okt 14 kl. 15:40

Misstänkt sexövergrepp på förskola

En man på en förskola i Stockholm är polisanmäld misstänkt för sexuella övergrepp på ett barn..

SvD - 13 okt 14 kl. 15:40

Misstänkt sexövergrepp på förskola

En man på en förskola i Stockholm är polisanmäld misstänkt för sexuella övergrepp på ett barn. Föräldrarna gjorde anmälan i förra veckan..

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 14 kl. 15:46

Misstänkt sexövergrepp på förskola

En man på en förskola i Stockholm är polisanmäld misstänkt för sexuella övergrepp på ett barn. Föräldrarna gjorde anmälan i förra veckan. — Så fort föräldrarna vände sig till oss stängde vi av den utpekade personen från arbetet utan att veta om det är sant eller inte.

SvD - 13 okt 14 kl. 15:40

Misstänkt sexövergrepp på förskola

En man på en förskola i Stockholm är polisanmäld misstänkt för sexuella övergrepp på ett barn. Föräldrarna gjorde anmälan i förra veckan..

YA - 08 maj 18 kl. 19:18

Man omhäktad för misstänkt sexövergrepp

Den man som suttit häktad sedan den 23 mars, misstänkt för sexuellt övergrepp mot barn, har åter omhäktats..

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 16 kl. 08:18

Misstänkt sexövergrepp på förskola i Lund

Nya misstankar riktas mot en anställd på en förskola i Lund som sedan tidigare sitter häktad som misstänkt för sexbrott mot barn. Den här gången gäller misstankarna sexbrott mot barn på förskolan, rapporterar Sydsvenskan. – I de samtal vi har haft med v.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Det är verkligen en bra vecka för den som är sugen på underhållning i Göteborg denna vecka. Förutom hiphop-legendaren Grandmaster Flash spelar lokala storheter som Miriam Bryant och Albin Lee Meldau i stan. Dessutom kommer både Pernilla Wahlgren och Claes Malmberg till stan med sina egna föreställningar..

GT - 4 timmar sedan

Isaak och Gui kan inte redigeras bort

Margot Wallström valde aktivt bort de fängslade svenska publicisterna Dawit Isaak och Gui Minhai från utrikesdeklarationen. Fallen behöver uppmärksammas med megafon, inte understödjas av tystnad..

GT - 11 timmar sedan

Jätterysaren i Vänersborg – avgjorde i förlängningen

Skyttekungen tillbaka på isen – med besked. Men det blev dramatiskt värre när IFK Vänersborg kvitterade till 1-1 i matcher. – Det var osäkert in i det sista om jag ens kunde spela, säger Joakim Hedqvist, 41.

GT - 11 timmar sedan

Fagemos hyllning: ”Ser isen på ett sjukt sätt”

GÖTEBORG. Poäng i sex raka matcher – och nu leder han Frölundas interna skytteliga.Junioren Samuel Fagemos succé fortsätter – och tackar kedjekamraten Ryan Lasch för det.

GT - 14 timmar sedan

Polisen utreder nya män i Malin-mordet

Efter 25 års utredning kan polisen vara närmare ett genombrott i Malin-mordet.Efter att ”Brottsjournalen” uppmärksammade fallet har nya tips trillat in till polisen. Nu bearbetas nya män i utredningen, enligt poliskommissarie Peter Thylén.

GT - 16 timmar sedan

Två bilar i krock – E45 avstängd

Två stycken bilar med tre personer i har krockat på E45 i Göteborg i norrgående riktning.– Vägen är helt avstängd i 30 minuter, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.Det är väldigt långa köer på platsen, uppger P4 Göteborg..

GT - 18 timmar sedan

Pojke hotad på skola – fick soft airgun riktat mot huvudet

Polis har larmats till en skola i Stenungsud med anledning av ett vapenhot.En 12-årig pojke ha fått ett soft airgun riktat mot huvudet på en skola i Stenungsund.En ynglig har gripits av polis misstänkt för olaga hot..

GT - 19 timmar sedan

Migrationsverket avvecklar alla boenden i Värmland

Migrationsverket fortsätter att avveckla boendeplatser i alla regioner, skriver verket i ett pressmeddelande. Detta innebär bland annat att samtliga bopenden i Värmland avvecklas under 2019..

GT - 21 timmar sedan

Trygghetsvakter förhindrar brott

Jag är övertygad om att trygghetsvakter kommer kunna göra skillnad på de kollektivtrafikslinjer och knutpunkter som upplevs som otrygga, skriver kommunalrådet Helene Odenjung (L) inför dagens fullmäktigesammanträde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.