Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 24 February, 23:14

Vimmerby Tidning - 16 jan 18 kl. 18:30

Från vräkning till värdeökningÖstgötateaterns Ung scen öst gick från från vräkning till en värdeökning på 1,25 miljoner kronor när hyresnämnden sa nej till en uppsägning av lägenheter och när Scenkonstbolagets styrelseledamoten Michael Cocozza (L) gav värdefulla råd..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ung, Scenkonstbolagets, Michael Cocozza

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från vräkningtill , värdeökning
DI - 24 jan 18 kl. 07:09

Byggmästare Anders J Ahlström meddelar värdeökning

Byggmästare Anders J Ahlström meddelar en värdeökning om 184 miljoner kronor på sitt fastighetsbestånd, inklusive byggrätter. Substansvärdet per aktie beräknas på grund av värdeförändringen påverkas positivt med cirka 24 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

Regeringen - 22 nov 16 kl. 12:57

Värdeåterföring vid satsningar på transportinfrastruktur

I propositionen föreslås ändringar i plan- och bygglagen. Ändringarna syftar till att göra det möjligt att på frivillig väg återföra till samhället delar av den värdeökning för fastigheter som uppstår till följd av stora investeringar i transportinfrastruktur (värdeåterföring)..

Dalarnas tidningar - 04 nov 14 kl. 14:24

Bil körde in i betongfundament

Bilen körde av okänd anledning in i betongfundamentet vid järnvägsviadukten i Nysäl. Föraren klagade över nack- och bröstsmärtor och fördes till Falu lasarett för undersökning och vård. Singelolyckan inträffade vid 00.

DalaDemokraten - 04 nov 14 kl. 14:24

Bil körde in i betongfundament

Bilen körde av okänd anledning in i betongfundamentet vid järnvägsviadukten i Nysäl. Föraren klagade över nack- och bröstsmärtor och fördes till Falu lasarett för undersökning och vård. Singelolyckan inträffade vid 00.

Realtid - 15 apr 15 kl. 16:24

Castellum rapporterar värdeökning

Ökat fastighetsvärde och förbättrat resultat för Castellum..

Sydsvenskan - 13 jan 18 kl. 18:00

Vart tar mina PPM-fonders värdeökning vägen?

Stefan Wallin undrar över skillnader i innehavets värde och vad han själv får i plånboken..

YLE - 20 maj 17 kl. 07:00

Sinnesundersökning avslöjar om de som begått de grövsta brotten är psykiskt sjuka eller inte

När räknas en person som begått ett grovt brott som sjuk? Hur går en sinnesundersökning till och vad innebär det? Sinnesundersökningar görs med eller mot personens egen vilja om straffet som personen fått överskrider ett år.

Dagens PS - 06 jan 18 kl. 08:50

Ny undersökning: Svenskar flyr Facebook

Nästan var fjärde överväger att minska eller stänga kontot helt under 2018. Facebook är den i särklass största medieplattformen för svenskar. Hälften uppges hänga på Facebook dagligen.

HBL - 05 sep 12 kl. 11:25

Nokia rasar i varumärkesundersökning

Nokia fortsätter att backa i en undersökning som mäter varumärkets värde bland de företag som noteras på börsen i Helsingfors. Undersökningen görs av konsultföretaget Brand Worxx.I fjol tappade Nokia förstaplatsen till Telia Sonera och nu kilade också Nordea förbi.

YLE - 02 jul 17 kl. 07:58

“Min morfar var spion” – norrmannen Magnus Bratten spionerade för CIA:s räkning i det kalla krigets Finland

“Kom till en enslig bensinmack vid E18-vägen. Sök upp en man som har blå vindtygsjacka, keps och en tidning. Han sitter till vänster om fönstret”.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Så fick Peter och Sunniva ordning på sin trassliga ekonomi

Efter flera år på existensminimum fick Peter Schüberg och Sunniva Hoffsten rätsida på sitt ekonomiska kaos. Från att inte kunna betala hyran har de nu pengar på kontot - och klarade att köpa en bil kontant. - Utan hjälp från budget- och skuldrådgivningen hade vi inte suttit här.

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Sportlovslediga elevr på date med vinterns konung

Bland alla sportlovsaktiviteter har Virums Älgpark haft extra safariturer för att sysselsätta de vinterlediga. - Det är lite speciellt med älgsafari nu på vintern, säger Kjell Svensson som kör sista turen för sportlovet idag..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Knivar och pepparspray har beslagtagits

Polisen i Jönköpings län genomför just nu en aktion mot en otillåten demonstration som nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen genomför. Läget beskrivs som lugnt. Men polisen har beslagtagit både knivar och pepparspray..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Två bilar kolliderade på länsväg

En trafikolycka med två personbilar inträffade i dag på förmiddagen i Hultsfred..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

"Jag vill ha tydlighet och helhetsgrepp"

Det här gått två veckor sedan Thomas Svärd axlade sin nya roll som utvecklingschef i Vimmerby. Eller kommunen, som han själv gärna betonar..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

LÖRDAGSLÄSNING: Bland isbjörnar på Svalbard

Smeknamnet har kommit att bli ”Kungen av Arktis”. Fotograf Leif Sylvan lät ett reslystet gäng följa med till Svalbard – i alla fall i fantasin och med magiska fotografier som inspiration..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

En person till sjukhus efter arbetsplatsolycka

En person fördes till sjukhus efter att ha fått en kemikalie i ansiktet på jobbet på fredagseftermiddagen..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Hyresgästerna kräver svar av politikerna

Det är val i september i år. Kenneth Jansson från Hyresgästföreningen vill ha svar från de olika partierna i kommunen om hur de ser på marknadshyror..

Vimmerby Tidning - 14 timmar sedan

Lugnt för polisen i norra länet

Tre viltolyckor och en person omhändertagen för fylla. Det har varit en lugn natt för polisen..

Vimmerby Tidning - Igår: 18:30

Ritades för Vimmerby sjukstuga

Stolen "Solfjädern" ritades för Vimmerby sjukstuga 1948, tänkt att passa gamla och krokiga ryggar. Men den kom ut i storproduktion och är fortfarande en efterfrågad designklassiker och arkitekternas favorit. - Förhoppningsvis kan vi visa ett exemplar i vår utställning om sjukvården i Vimmerby, säger Gunilla Gustafsson, Näktergalen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.