DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 12:23

DI - 16 jan 18 kl. 17:12

Europabörser: Frankfurt klättradeDe större europeiska börserna uppvisade en blandad utveckling under tisdagen. Det regionala samlingsindexet Stoxx Europe 600 hade vid 17-tiden stigit beskedliga 0,1 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stoxx Europe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Frankfurt, klättrade
DI - 28 sep 17 kl. 17:54

Europabörser: Hotell drog upp i Paris

De flesta Europabörser var nära nog oförändrade på torsdagen, även om de flesta parkerade strax ovanför nollstrecket. Tyska DAX var 0,3 procent högre och starkast för dagen var Deutsche Bank, som klättrade 2,5 procent. Även industrigasbolaget Linde och stålföretaget Thyssen Krupp gick starkt och steg med 1,8 respektive 1,5 procent..

DI - 11 jul 14 kl. 17:16

Europabörser: Vitvarubolaget klättrade

Utvecklingen på de europeiska börserna var oregelbunden på fredagen, med en dragning åt det positiva hållet. Banksektorn, som återhämtade sig efter den nedgång som föranletts av problem hos den portugisiska banken Espirito Santos moderbolag, bidrog med styrka..

DI - 27 dec 17 kl. 17:07

Europabörser: Gruvbolag klättrade på svagt stigande börs

De ledande europeiska börserna ökade på onsdagen vilket det regionala samlingsindexet Stoxx 600 klockan 16.55 summerade till en uppgång om 0,1 procent. Bland starkare sektorer fanns material medan it, kraft, finans och telekom gick i rött..

DI - 19 jun 12 kl. 11:24

Europabörser: Grekisk optimism smittar

Lättnaden efter det grekiska valet blev kortvarig och de ledande Europabörserna handlades initialt volatilt på tisdagen. Humöret kom sedan tillbaka hos investerarna och med en minskad riskaverion klättrade handelsplatserna uppåt innan lunchtid med Londonbörsen i täten för uppgångarna..

DI - 03 feb 15 kl. 18:02

Europabörser: Grekland stärkte banker

Europabörserna steg rejält på tisdagen på förhoppningar om en grekisk låneuppgörelse utan nedskrivning av landets skulder. Atenbörsen klättrade x procent..

DI - 25 aug 15 kl. 17:24

Europabörser: It-sektorn gick starkt

Europabörserna klättrade på bred front under tisdagen, efter flera dagar av rejält säljtryck. Lugnande besked från Kina stärkte marknaden..

DI - 17 feb 16 kl. 17:45

Europabörser: Starka råvaror gav bred uppgång

Europabörserna steg brett i onsdagshandeln med bränsle från råvarurelaterat, i takt med att oljan klättrade..

DI - 18 dec 17 kl. 18:02

Europabörser: Lyx lyfte i Paris

De stora Europabörserna klättrade på bred front på måndagen och det regionala samlingsindexet Stoxx 600 var upp 1,2 procent. Vinnande sektorer i regionindexet för dagen var fastigheter, råvaror och industri, men även IT gick starkt framåt. Jämförelsevis svagare - men ändå uppåt - gick det för defensiva sektorer som dagligvaror och teleoperatörer..

DI - 09 mar 18 kl. 17:59

Europabörser uppåt efter amerikansk jobbrapport

Europabörserna klättrade på fredagen efter en amerikansk jobbrapport med blandat budskap. Antalet sysselsatta ökade med 313.000 personer i februari, jämfört med förväntningar om 200.

TA - 17 dec 13 kl. 07:29

Mest uppåt på Asiens börser


De flesta av de ledande Asienbörserna steg under tisdagens handel. Uppgången låg i linje med Wall Street och ledande Europabörser som klättrade på måndagen efter offentliggörandet av uppmuntrande regional statistik. Handeln var dock något avvaktande i väntan på besked från den amerikanske centralbanken som inleder ett tvådagars räntemöte på tisdagen.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Jätten erkänner: Priset på tonfisk har varit riggat

Tonfiskbjässen Starkist erkänner nu att man har riggat priset på tonfisk i burk i USA. Bolaget väntas därför dömas till upp emot 100 miljoner dollar i böter, enligt CNBC. .

DI - 45 minuter sedan

PG Gyllenhammar om SD: "De är fascister"

Tidigare Volvochefen Pehr G Gyllenhammar ger sig nu in i debatten om Sverigedemokraterna, och vilken roll partiet ska tillåtas spela i regeringsbildningen. ”Jag tycker de är fascister”, säger han till Sveriges radio..

DI - 45 minuter sedan

Linkedins prestationer avgör Microsoft-chefens lön

Microsofts vd Satya Nadella har en rad faktorer som påverkar hans ersättning däribland hur det går för förvärvade Linkedin. Det framgår av ett dokument som lämnats in till den amerikanska finansinspektionen, enligt finanskanalen CNBC. .

DI - 1 timme sedan

Trump: Trovärdigt uttalande från Saudiarabien

Vita huset i Washington beklagar i ett uttalande Saudiarabiens besked om att journalisten Jamal Khashoggi dödats på det saudiska konsulatet i Istanbul. FN:s generalsekreterare António Guterres är "djupt bekymrad" över beskedet..

DI - 1 timme sedan

Ledamot i Skistar miljonsäljer aktier

Per-Uno Sandberg har den 17 oktober sålt 4 114 stycken aktier i Skistar där han är styrelseledamot. .

DI - 1 timme sedan

Mekonomens nyemission blev övertecknad

Bildelskedjan Mekonomens nyemission har blivit övertecknad och bolaget tillförs cirka 1,6 miljarder kronor före emissionskostnader. Det uppger företaget i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Nya villkor för Catena Medias USA-förvärv

Affiliatebolaget Catena Media har ingått en ny överenskommelse rörande det förvärv av amerikanska tillgångar som genomfördes i december 2016. .

DI - 1 timme sedan

Hökmark ställer inte upp i EU-parlamentsval

Moderaten Gunnar Hökmark kommer inte att kandidera till Europaparlamentet i nästa EU-val, skriver han på sin Facebooksida..

DI - 2 timmar sedan

Leksaksjätten säger upp hundratals anställda

Leksaks- och speljätten Hasbro drar ned på personalstyrkan. Det rapporterar Wall Street Journal. .

DI - 2 timmar sedan

Flygplatsen kan få ny storägare

Flygplatsen Gatwick i London kan byta storägare. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.