Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:15

Liknande nyheter

Taggar: Överviktigfick , åka, djurambulanstill , sjukhus, riskeradeatt ,
Skånskan - 21 jun 18 kl. 15:03

Överviktig fick åka djurambulans

Malmö En kraftigt överviktig patient med blodförgiftning bollades mellan olika sjukhus och fick tillslut åka djurambulans till akuten. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, kritik mot Region Skåne.Det var en anhörig som slog larm om att patienten boende i Malmö hade hög feber och mådde dåligt.

DN - 16 jan 18 kl. 23:15

Överviktig man fick åka djurambulans till sjukhuset

En 230 kilo tung man i Malmö fick föras till sjukhus i en djurambulans eftersom han var för tung för de vanliga ambulanserna, skriver Sydsvenskan..

BT - 08 okt 14 kl. 06:49

Berörd av Busans öde: Nu kör han Borås första djurambulans

I tio års tid har projektledaren Hans Vielhauer funderat på att starta en egen djurambulans. Efter fallet med katten Busan tänker han göra slag i saken. – Man ser att det behövs lite mer resurser till djuren här i Borås.

Trelleborgs Allehanda - 02 dec 13 kl. 19:12

Skulle tina räkor - hamnade på sjukhus

Foto: Scanpix
Mannen skulle tina räkor i mikrovågsugnen. Kvällen slutade med att både han och hans hund fick föras till sjukhus med rökskador. Nu misstänks mannen för allmänfarlig vårdslöshet.

Västerbottens Folkblad - 11 aug 16 kl. 21:13

[PLUS] Trögt att starta djurambulans

I två år har en liten grupp Umeåbor kämpat för att starta en djurambulans..

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter olycka på rv 40

En kvinna fick föras till sjukhus efter en singelolycka på riksväg 40 i höjd med Bottnaryd tidigt på onsdagsmorgonen.
– Enligt min bedömning handlar det om lindriga skador, säger Jan Callas, insatsledare på räddningstjänsten i Jönköping.
.

Nya Wermlands Tidningen - 03 nov 15 kl. 10:21

Överviktig fick inte plats i ambulansen

Den kraftigt överviktiga kvinnan behövde till sjukhus, men när ambulansen skulle hämta henne visade det sig att hon inte fick plats..

Magazin24 - 28 nov 12 kl. 13:01

Var fjärde pojke i årskurs 9 är överviktig

Andelen överviktiga pojkar i årskurs nio ökar och flickor som går på gymnasiet är stressade. Det visar resultat från undersökningen Liv och hälsa UNG 2012. Liv och hälsa UNG 2012 är en undersäkning där 6 800 elever i Västmanland har svarat på frågor om livsvillkor, levnadsvanor och hälsa.

Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 02:14

Svensken i snitt överviktig


Sedan slutet av 1980-talet har medelsvensken blivit nästan fem kilo tyngre. Genomsnitts-BMI är i nivå med övervikt, uppger Metro som rapporterar att 49 procent av befolkningen är överviktiga/feta.Dalarna hamnar högst upp bland länen.

BT - 06 nov 13 kl. 02:16

Svensken i snitt överviktig

Sedan slutet av 1980-talet har medelsvensken blivit nästan fem kilo tyngre. Genomsnitts-BMI är i nivå med övervikt, uppger Metro som rapporterar att 49 procent av befolkningen är överviktiga/feta. Dalarna hamnar högst upp bland länen.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 13 kl. 02:16

Svensken i snitt överviktig

Sedan slutet av 1980-talet har medelsvensken blivit nästan fem kilo tyngre. Genomsnitts-BMI är i nivå med övervikt, uppger Metro som rapporterar att 49 procent av befolkningen är överviktiga/feta. Dalarna hamnar högst upp bland länen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

300 000 kronor blev priset när fastighet i Klippans kommun bytte ägare

300 000 kronor fick Lisbeth och Per Håkan Nilsson, 58 och 62….

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Syriska staten konfiskerar egendom

Syriens regering använder sig av antiterrorlagstiftning för att konfiskera egendom från oppositionella och deras familjer, uppger människorättsgrupper drabbade. Ungefär ett år efter det att upproret inletts uppdaterade president Bashar al-Assad Syriens.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Tomt i Klippans kommun har fått ny ägare – priset: 102 000 kronor

Försäljningen av fastigheten Släaröd 1:16 i Klippans kommun är….

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

SSU blir av med bidrag

Efter turbulensen inom SSU Skåne har Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, beslutat att inte betala ut något statsbidrag för SSU:s Skånedistrikt nästa år, rapporterar Sveriges Radio. Det innebär att SSU får ungefär 60 000 kronor mindr.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Tre månader sedan valet – detta har hänt

Det har nu gått tre månader sedan valet och ännu har Sverige inte fått en ny regering. Försöken att lösa de politiska knutarna fortsätter – detta är vad som hittills har hänt. 9 september: Val.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sky lägger ner cykelsatsningen

De senaste årens mest framgångsrika cykellag, Team Sky, är i farozonen. Huvudsponsorn Sky Sports har meddelat att de tänker lägga sina pengar på andra projekt från och med år 2020. – Efter mer än ett decennium i sporten kan jag inte vara mer stolt över.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Anställda inom polisen utreds för brott

En chefsåklagare vid Särskilda åklagarkammaren, som utreder brott som misstänks ha begåtts inom polismyndigheten, har startat en utredning efter att det kommit fram att ritningar över polishus delats på nätet. Det rapporterar P4 Östergötland. En granskn.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Man skottskadad i Malmö

En man har hittats skottskadad i centrala Malmö. Polis har ryckt ut efter flera larm om skottlossning på morgonen. Ett område har spärrats av och polisen håller på att skaffa sig en uppfattning om vad som hänt..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Misstroendeomröstning om May i kväll

Det blir en förtroendeomröstning om den brittiska premiärministern Theresa Mays roll som partiledare i Konservativa partiet, rapporterar flera brittiska medier. Tillräckligt många parlamentsledamöter har lämnat in en begäran om en sådan omröstning för a.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nu avslöjas sanningen om Skånska glasbruket

Guno Haskå ger ut ny bok om slagsmål, hor, fylleri och mordbrand på 1700-talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.