Expressen > Nyheter

Thursday, 17 January, 03:51

Expressen - 16 jan 18 kl. 12:34

Taxi och personbil i krock – person i ambulans till sjukhusEn taxi och en personbil ska ha kolliderat med varandra på Frihamnsallén i Malmö.Enligt inledande uppgifter ska minst en person ha förts i ambulans till sjukhus..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frihamnsallén, Malmö

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taxioch , personbili , krockperson i , ambulanstill , sjukhus
Magazin24 - 21 feb 11 kl. 08:08

Taxi i krock med skolbuss

Inträffade på länsväg 250. Strax efter klockan 8 på måndagsmorgonen kolliderade en personbil och en buss på länsväg 250 i höjd med Åsby norr om Köping. Krockkuddarna ska ha lösts ut i samband med olyckan.

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

GT - 16 nov 17 kl. 17:05

Spårvagn och taxi i krock – en person sitter kvar

På torsdagseftermiddagen krockade en personbil och en spårvagn vid Ullevi.Enligt GP handlar det om en taxi.– En person sitter kvar i bilen, men det behöver inte betyda att personen sitter fast, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.

Expressen - 04 dec 17 kl. 07:42

Spårvagn och taxi i krock – två till sjukhus

En spårvagn har krockat med en taxi vid Vasaplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.Två personer kommer att föras med ambulans till sjukhus..

GöteborgsPosten - 05 jun 18 kl. 15:17

Cykel och personbil i krock – ambulans på plats

En cykel och personbil har kolliderat i de centrala delarna av Göteborg. Räddningstjänst och ambulans är på plats..

News55 - 04 sep 15 kl. 13:56

10-åring blev påkörd av taxi men nekades ambulans till sjukhus

En tioårig pojke blev påkörd av en taxi efter att ha klivit av en skolbuss i Ånge. Hastigheten på taxin är oklar men enligt vittnen och pojken själv rullade han över på andra sidan gatan efter påkörningen, det står i en Lex Maria-anmälning som Falck Ambulans lämnat in. Ambulans var snabbt där och undersökte pojken i två omgångar.

Expressen - 08 apr 15 kl. 17:56

Personbilar i krock – ambulans på plats

Klockan 17:22 i dag inträffade en olycka på E22:an mellan Gualöv och Västra Ljungby i västergående riktning. En personbil har kört på en annan personbil bakifrån. Hur pass omfattande skadorna är oklart..

Expressen - 09 sep 16 kl. 15:58

Polisbil i krock – ambulans på plats

En polisbil har varit inblandad i en krock på väg 108 vid Lund södra.– Det är en polisbil i utryckning som har krockat med en personbil, säger Jimmy Modin pressinformatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 29 sep 17 kl. 15:23

Lastbil och bil i krock – ambulans på väg

En lastbil och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Hisingen i Göteborg.– Vi inväntar ambulans, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.Det är kö på platsen till följd av olyckan..

Expressen - 18 feb 17 kl. 09:20

Polis och taxi i krock – två fördes till sjukhus

En taxibil krockade med en polisbil i Sundsvall under natten mot lördagen. Både taxichauffören och en av poliserna fick föras akut till sjukhus med ambulans, skriver Sundsvalls Tidning. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Varningen: Så måste vi äta för att rädda jorden

Mängden rött kött måste mer än halveras, samtidigt som mängden frukt och grönsaker måste bli dubbelt så stor. Det visar den första vetenskapliga sammanställningen över hur vi bör äta för att jorden inte ska drabbas av ”katastrofal skada”..

Expressen - 4 timmar sedan

Omstridd MP-politiker pekas ut som minister

Det har spekulerats i comeback för Anders Ygeman och Aida Hadzialic.Enligt Dagens industri är också kontroversiella Stockholmspolitikern Daniel Helldén aktuell för en ministerpost.– Jag skulle inte ha något emot att styra upp de saker som jag upptäcker inte fungerar när jag jobbar i Stadshuset, säger Helldén (MP)..

Expressen - 4 timmar sedan

Kraftig brand i lägenhet – boende evakueras

En kraftig brand har utbrutit i en lägenhet i Skövde, skriver polisen på sin hemsida.
Boende evakueras i nuläget.Det är oklart om någon har kommit till skada..

Expressen - 5 timmar sedan

Makarna Batras pik mot Ulf Kristersson – från solstolen

Långt, långt bort från snöiga Sverige och den segdragna regeringsbildningen ligger Anna Kinberg Batra och David Batra i en var sin solstol i Indien – och verkar inte helt missnöjda över det. Från semestern riktar makarna en humoristisk pik till Ulf Kristersson efter hans hårda regeringsförlust..

Expressen - 5 timmar sedan

Poliser förda till sjukhus – krockade med vildsvin

Två poliser har fått köras i ambulans till sjukhus efter att ha krockat med ett vildsvin, enligt tidningen Aftonbladet. – De var inte på någon utryckning vad jag har kännedom om, säger Erik Terneborn, presstalesperson vid polisen till tidningen. .

Expressen - 5 timmar sedan

Veterinären Eva ger gratis vård till hemlösas husdjur

Hemlösa människor har också husdjur – men kanske inte pengar till kloklippning och försäkring. På lördag erbjuder veterinärkliniken Evidensia i Västerås gratis vård åt de mest behövande husdjuren. – Att hjälpa utsatta människor och djur engagerar oss alla, säger klinikchefen Eva Lund till Västerås tidning.

Expressen - 6 timmar sedan

Brand på industri – oklar omfattning

Räddningstjänsten har ryckt ut på en brand i en industri i Bäckefors i Bengtsfors kommun.– Räddningstjänst är framme och det är en konstaterad brand, uppger teamledare på SOS Alarm..

Expressen - 6 timmar sedan

Norwegian lägger ner flera flyglinjer – sänker kostnaderna

Lågprisflygbolaget Norwegian kommer att sluta flyga till flera populära destinationer.
Bolaget lägger ned linjerna och sex baser för att sänka  kostnaderna., uppger TT.

Expressen - 6 timmar sedan

Kronprins Frederiks besked – redo för nytt bragdlopp

Fem lopp i fem olika städer – på en och samma dag. Det konststycket lyckades den löpande kronprinsen Frederik ro i land förra sommaren. I år tänker han göra om bedriften tillsammans med tiotusentals andra danskar – och kanske en och annan löpsugen svensk.

Expressen - 6 timmar sedan

C-toppen: Därför föll valet på Stefan Löfven

Förhandlingar på en hemlig ö i Stockholms skärgård bäddade till slut för att Centerns val föll på Stefan Löfven.Efter att experter tagits in nåddes en lösning i den andra omgången. – Vi insåg att Moderaterna tyvärr inte gjorde fullt ut vad som krävdes, säger C-toppen Martin Ådahl i Expressens ”Bara Politik”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.