Expressen > Nyheter

Thursday, 16 August, 23:39

Expressen - 16 jan 18 kl. 12:34

Taxi och personbil i krock – person i ambulans till sjukhusEn taxi och en personbil ska ha kolliderat med varandra på Frihamnsallén i Malmö.Enligt inledande uppgifter ska minst en person ha förts i ambulans till sjukhus..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frihamnsallén, Malmö

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taxioch , personbili , krockperson i , ambulanstill , sjukhus
Magazin24 - 21 feb 11 kl. 08:08

Taxi i krock med skolbuss

Inträffade på länsväg 250. Strax efter klockan 8 på måndagsmorgonen kolliderade en personbil och en buss på länsväg 250 i höjd med Åsby norr om Köping. Krockkuddarna ska ha lösts ut i samband med olyckan.

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

GT - 16 nov 17 kl. 17:05

Spårvagn och taxi i krock – en person sitter kvar

På torsdagseftermiddagen krockade en personbil och en spårvagn vid Ullevi.Enligt GP handlar det om en taxi.– En person sitter kvar i bilen, men det behöver inte betyda att personen sitter fast, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.

Expressen - 04 dec 17 kl. 07:42

Spårvagn och taxi i krock – två till sjukhus

En spårvagn har krockat med en taxi vid Vasaplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.Två personer kommer att föras med ambulans till sjukhus..

GöteborgsPosten - 05 jun 18 kl. 15:17

Cykel och personbil i krock – ambulans på plats

En cykel och personbil har kolliderat i de centrala delarna av Göteborg. Räddningstjänst och ambulans är på plats..

News55 - 04 sep 15 kl. 13:56

10-åring blev påkörd av taxi men nekades ambulans till sjukhus

En tioårig pojke blev påkörd av en taxi efter att ha klivit av en skolbuss i Ånge. Hastigheten på taxin är oklar men enligt vittnen och pojken själv rullade han över på andra sidan gatan efter påkörningen, det står i en Lex Maria-anmälning som Falck Ambulans lämnat in. Ambulans var snabbt där och undersökte pojken i två omgångar.

Expressen - 08 apr 15 kl. 17:56

Personbilar i krock – ambulans på plats

Klockan 17:22 i dag inträffade en olycka på E22:an mellan Gualöv och Västra Ljungby i västergående riktning. En personbil har kört på en annan personbil bakifrån. Hur pass omfattande skadorna är oklart..

Expressen - 09 sep 16 kl. 15:58

Polisbil i krock – ambulans på plats

En polisbil har varit inblandad i en krock på väg 108 vid Lund södra.– Det är en polisbil i utryckning som har krockat med en personbil, säger Jimmy Modin pressinformatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 29 sep 17 kl. 15:23

Lastbil och bil i krock – ambulans på väg

En lastbil och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Hisingen i Göteborg.– Vi inväntar ambulans, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.Det är kö på platsen till följd av olyckan..

Expressen - 18 feb 17 kl. 09:20

Polis och taxi i krock – två fördes till sjukhus

En taxibil krockade med en polisbil i Sundsvall under natten mot lördagen. Både taxichauffören och en av poliserna fick föras akut till sjukhus med ambulans, skriver Sundsvalls Tidning. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Moderaterna köper annonser om bilbränder

Vågen av bilbränder har skakat Västsverige och lett till starka reaktioner från politikerna. Nu visar det sig att Moderaterna har köpt Google-annonser om ämnet för att nå ut till väljarna.Den som googlar ”bilbränder” får upp en länk till partiets hemsida, skriver Aftonbladet .

Expressen - 30 minuter sedan

Agnes Wolds kritik mot SD:s abortförslag: "Absurt"

Sverigedemokraterna går till val med att vilja sänka den fria abortgränsen från vecka 18 till vecka tolv.Nu riktar Agnes Wold, hård kritik mot förslaget – och menar att partiet saknar kunskap i frågan. – Det är så klåfingrigt och dumt, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Vattenshow avbruten – ställning rasade i vattnet

En ponton har rasat vid Strömmen i Stockholm.En vattenshow har avbrutits.– Vi fick ett larm om att en ställning med fotografer på som rasat, säger Magnus Bengtsson vid räddningstjänsten..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkta bilbrännarna kopplas till gängnätverk

Under tisdagen flydde en av de huvudmisstänkta för veckans samordnade bilbränder landet.Tillsammans med honom på flyget till Turkiet fanns en släkting och två män knutna till ett av Göteborgs mest inflytelserika kriminella nätverk.Och det resesällskapet var ingen slump..

Expressen - 1 timme sedan

Ministrarnas dopp – innan kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp – och kräftskiva. – Stämningen är god och budgetarbetet mellan MP och S fortsätter, sa en person..

Expressen - 1 timme sedan

Mediernas protest mot Trump: ”Inte folkets fiende”

– Vi är inte folkets fiende.Det förklarar Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på Boston Globe.Den amerikanska tidningen har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker på medierna.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna påkörd av spårvagn

En kvinna har blivit påkörd av en spårvagn.– Enligt SOS var hon medvetslös. I övrigt har jag inget om skadeläget just nu, säger Peter Adlersson, polisen presstalesperson i region Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Skottlossning – skjuten man hittad

En man har hittats i Helsingborg med misstänkta skottskador. .

Expressen - 2 timmar sedan

Offren i Brandbergen syskon – storasystern såg sin bror dödas

23-åringen mördades på öppen gatan – mitt framför ögonen på sin storasyster, som även hon skadades.Nu har kvinnan, som är 31 år, och flera vittnen pekat ut två misstänkta mördare.– Två personer är på sannolika skäl misstänkta för mord och försök till mord, säger kammaråklagare Per Bergmark till Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Stödinsatser till barn som såg knivkvinna löpte amok

Den knivbeväpnade kvinnan dök upp på innegården – och började jaga barn och deras föräldrar. Till slut lyckades ett vittne övermanna kvinnan.Flera barn som jagades och blev vittnen till knivattacken var i behov av stödinsatser efter händelsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.