Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 12:58

Liknande nyheter

Taggar: Taxioch , personbili , krockperson i , ambulanstill , sjukhus
Magazin24 - 21 feb 11 kl. 08:08

Taxi i krock med skolbuss

Inträffade på länsväg 250. Strax efter klockan 8 på måndagsmorgonen kolliderade en personbil och en buss på länsväg 250 i höjd med Åsby norr om Köping. Krockkuddarna ska ha lösts ut i samband med olyckan.

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

GT - 16 nov 17 kl. 17:05

Spårvagn och taxi i krock – en person sitter kvar

På torsdagseftermiddagen krockade en personbil och en spårvagn vid Ullevi.Enligt GP handlar det om en taxi.– En person sitter kvar i bilen, men det behöver inte betyda att personen sitter fast, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.

Expressen - 04 dec 17 kl. 07:42

Spårvagn och taxi i krock – två till sjukhus

En spårvagn har krockat med en taxi vid Vasaplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.Två personer kommer att föras med ambulans till sjukhus..

GöteborgsPosten - 05 jun 18 kl. 15:17

Cykel och personbil i krock – ambulans på plats

En cykel och personbil har kolliderat i de centrala delarna av Göteborg. Räddningstjänst och ambulans är på plats..

News55 - 04 sep 15 kl. 13:56

10-åring blev påkörd av taxi men nekades ambulans till sjukhus

En tioårig pojke blev påkörd av en taxi efter att ha klivit av en skolbuss i Ånge. Hastigheten på taxin är oklar men enligt vittnen och pojken själv rullade han över på andra sidan gatan efter påkörningen, det står i en Lex Maria-anmälning som Falck Ambulans lämnat in. Ambulans var snabbt där och undersökte pojken i två omgångar.

Expressen - 08 apr 15 kl. 17:56

Personbilar i krock – ambulans på plats

Klockan 17:22 i dag inträffade en olycka på E22:an mellan Gualöv och Västra Ljungby i västergående riktning. En personbil har kört på en annan personbil bakifrån. Hur pass omfattande skadorna är oklart..

Expressen - 09 sep 16 kl. 15:58

Polisbil i krock – ambulans på plats

En polisbil har varit inblandad i en krock på väg 108 vid Lund södra.– Det är en polisbil i utryckning som har krockat med en personbil, säger Jimmy Modin pressinformatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 29 sep 17 kl. 15:23

Lastbil och bil i krock – ambulans på väg

En lastbil och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Hisingen i Göteborg.– Vi inväntar ambulans, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.Det är kö på platsen till följd av olyckan..

Expressen - 18 feb 17 kl. 09:20

Polis och taxi i krock – två fördes till sjukhus

En taxibil krockade med en polisbil i Sundsvall under natten mot lördagen. Både taxichauffören och en av poliserna fick föras akut till sjukhus med ambulans, skriver Sundsvalls Tidning. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Rullskidåkare skadad – blev påkörd av bilist

En rullskidåkare har blivit påkörd av en bilist i Borås.Skadeläget är oklart..

Expressen - 30 minuter sedan

Coca-cola vill stoppa ny miljölag mot skräp

De bidrar mest i världen till miljöförstörande plast i naturen.Nu försöker Coca-cola, Pepsi och Nestlé stoppa en ny EU-lag som vill minska mängden plastskräp."Den skulle inte nödvändigtvis leda till det önskade resultatet" skriver storbolagen i ett hemligt påverkansbrev som The Independent tagit del av..

Expressen - 45 minuter sedan

Strippar som Melania – nu berättar Melanie

Melania Trumps dubbelgångare har fått dödshot efter musikvideon där hon strippar i Vita huset.Nu berättar modellen Melanie Marden om den kontroversiella videon.– Jag menade inget illa, säger hon i en intervju med Inside Edition.

Expressen - 1 timme sedan

Gravid kvinna mördad – fostret saknades i magen

Höggravida Mara Cristiana da Silva, 23, hittades fastbunden med ståltråd vid ett träd.Hennes ofödda barn hade skurits ur hennes mage.Polisen misstänker nu att maken Roberto Gomes da Silva och en nära vän till Mara ligger bakom det brutala mordet som skakat Brasilien..

Expressen - 1 timme sedan

Mamma saknas – polisen misstänker människorov

Polisen misstänker att en kvinna på Gotland, som varit försvunnen sedan i fredags, förts bort från sitt hem mot sin vilja, rapporterar SVT Öst..

Expressen - 1 timme sedan

PG Gyllenhammar om SD: "Är fascister"

Förre Volvochefen Pehr G Gyllenhammar anser inte, till skillnad mot vad flera andra toppar inom näringslivet föreslagit, att Alliansen bör samarbeta med Sverigedemokraterna.– De är fascister, säger Gyllenhammar om SD i Ekots lördagsintervju..

Expressen - 1 timme sedan

Död man hittad i hemmabyggt fordon

Två personer hittade tidigt under lördagsmorgonen en avliden person i ett fordon i Gislaveds kommun.Polisen har beslutat att inleda en utredning om mord för att utreda vad som inträffat..

Expressen - 2 timmar sedan

Singelolycka i Norrtälje – en skadad

En bil har kört av vägen utanför Norrtälje.En person uppger att den är skadad.– Ambulanshelikopter och räddningstjänst är på väg men det är en tids framkörning, säger Mats Eriksson vid Polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Brandman slog ner berusad man – agerade korrekt

Den berusade mannen attackerade räddningstjänsten under en utryckning i Lund.Då konfronterade brandmannen personen, och knuffade hårdhänt ner honom på marken.Nu har Räddningstjänstens interna utredning funnit att brandmannen agerade korrekt.

Expressen - 2 timmar sedan

39-åring ringde 18 036 samtal till ex-flickvännen

En dansk man erkänner i rätten att han under tre månader ringde tusentals samtal till sin ex-flickvän. 18 036 samtal närmare bestämt.Mannen hade vid tillfället kontaktförbud.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.