Expressen > Nyheter

Sunday, 25 February, 14:34

Expressen - 16 jan 18 kl. 12:34

Taxi och personbil i krock – person i ambulans till sjukhusEn taxi och en personbil ska ha kolliderat med varandra på Frihamnsallén i Malmö.Enligt inledande uppgifter ska minst en person ha förts i ambulans till sjukhus..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frihamnsallén, Malmö

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taxioch , personbili , krockperson i , ambulanstill , sjukhus
Magazin24 - 21 feb 11 kl. 08:08

Taxi i krock med skolbuss

Inträffade på länsväg 250. Strax efter klockan 8 på måndagsmorgonen kolliderade en personbil och en buss på länsväg 250 i höjd med Åsby norr om Köping. Krockkuddarna ska ha lösts ut i samband med olyckan.

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 18:11

Personbil och ambulans krockade

En personbil och en ambulans kolliderade i Norrköping. Olyckan inträffade på Söderleden vid trafikplats Vilbergen vid 17.30 på söndagseftermiddagen.

GT - 16 nov 17 kl. 17:05

Spårvagn och taxi i krock – en person sitter kvar

På torsdagseftermiddagen krockade en personbil och en spårvagn vid Ullevi.Enligt GP handlar det om en taxi.– En person sitter kvar i bilen, men det behöver inte betyda att personen sitter fast, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.

Expressen - 04 dec 17 kl. 07:42

Spårvagn och taxi i krock – två till sjukhus

En spårvagn har krockat med en taxi vid Vasaplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.Två personer kommer att föras med ambulans till sjukhus..

News55 - 04 sep 15 kl. 13:56

10-åring blev påkörd av taxi men nekades ambulans till sjukhus

En tioårig pojke blev påkörd av en taxi efter att ha klivit av en skolbuss i Ånge. Hastigheten på taxin är oklar men enligt vittnen och pojken själv rullade han över på andra sidan gatan efter påkörningen, det står i en Lex Maria-anmälning som Falck Ambulans lämnat in. Ambulans var snabbt där och undersökte pojken i två omgångar.

Expressen - 09 sep 16 kl. 15:58

Polisbil i krock – ambulans på plats

En polisbil har varit inblandad i en krock på väg 108 vid Lund södra.– Det är en polisbil i utryckning som har krockat med en personbil, säger Jimmy Modin pressinformatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 08 apr 15 kl. 17:56

Personbilar i krock – ambulans på plats

Klockan 17:22 i dag inträffade en olycka på E22:an mellan Gualöv och Västra Ljungby i västergående riktning. En personbil har kört på en annan personbil bakifrån. Hur pass omfattande skadorna är oklart..

Expressen - 18 feb 17 kl. 09:20

Polis och taxi i krock – två fördes till sjukhus

En taxibil krockade med en polisbil i Sundsvall under natten mot lördagen. Både taxichauffören och en av poliserna fick föras akut till sjukhus med ambulans, skriver Sundsvalls Tidning. .

Expressen - 29 sep 17 kl. 15:23

Lastbil och bil i krock – ambulans på väg

En lastbil och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Hisingen i Göteborg.– Vi inväntar ambulans, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.Det är kö på platsen till följd av olyckan..

Västerbottens Folkblad - 17 okt 12 kl. 17:11

Cyklist och taxi i krock

En cyklist har cyklat in i sidan på en taxi i centrum. Vid 16.45-tiden på onsdagen kom ett larm om att en cyklist kört in [...

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Han torterades i Nordkoreas fångläger

 SEOUL. 16 timmars arbetsdagar. Tortyr och svält.

Expressen - 15 minuter sedan

Skyddsjägare jagar råttor på sjukhuset

Under flera månader har ett stort antal råttor plågat omgivningarna kring entrén till psykiatriska kliniken på sjukhusområdet i Malmö.Till slut vågade inte personalen gå ut själva.Då satte Region Skåne in jägare, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i byggnad på industriområde – utryckning pågår

Räddningstjänsten i Svedala har fått larm om en byggnad i ett industriområde.Larmet kom 14 på söndagen – och följdes av förstärkningslarm.– Vi har precis kommit fram, säger räddningsledaren..

Expressen - 30 minuter sedan

Arlanda Express-tåg står stilla – kan behöva evakueras

Arlanda Express står stilla sedan 20 minuter tillbaka.Tåget uppges inte ha någon ström.– Det är ingen värme på tåget och börjar bli kallt ombord.

Expressen - 45 minuter sedan

E6 avstängd efter olycka

En singelolycka har inträffat på E6 i Tanum då en personbil har kört in i vajerräcket.Ambulans och polis är på plats. Vägen är tillfälligt avstängd under räddningsarbetet på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Jammehs utmaning till Ulf Kristersson

Välkommen till Malmö – till en packad trea!Nu utmanar S-kommunalrådet M-ledaren Ulf Kristersson att besöka trångboddhetens Malmö.– Om intresset för integration stannar vid ord, då är det inte värt något, säger Katrin Stjerntfeldt Jammeh..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Bil voltade av vägen

En man i 20-årsåldern har frihetsberövats efter en bilolycka.Mannen voltade med sin bil men lämnade sedan platsen.– Han påträffades senare och erkände att han körde, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Sibiriska kylan är här för att stanna

Hårda vindar och tvåsiffriga temperaturer.Den sibiriska kylan är här för att stanna och Sverige ser ut att få en hel vecka med nationella isdygn – kanske mer.– Man får räkna med att det blir en rejäl köldeffekt som man kan lägga på minusgraderna och snöbyarna.

Expressen - 1 timme sedan

Bil har voltat av vägen – helikopter på plats

En personbil har voltat av E6.Det är massivt pådrag på platsen, blad annat med helikopter som ska landa vid olycksplatsen.– Bilen ligger på taket, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i Region Väst.

Expressen - 1 timme sedan

Sydkorea: Kim Jong-Un villig att prata med Donald Trump

Nordkorea uppges vara villigt att prata med USA.Det hävdar Sydkorea, rapporterar BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.