Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 09:05

Vimmerby Tidning - 16 jan 18 kl. 13:30

Säkerhetssamordnare Staffan Waldau: "En påminnelse om egenansvar"På torsdag skickas en ny broschyr ut till hushållen i Kinda. Den orange färgade broschyren är en påminnelse om det egenansvar som gäller vid en större händelse, innan samhällets resurser åter kommer igång..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Staffan Waldau, Kinda

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säkerhetssamordnare, Staffan, WaldauEn , påminnelseom , egenansvar
BT - 21 dec 14 kl. 08:54

Rostig ? men urstark

Rostig och över 100 år. Men fallfärdig och en fara för tågen? Nej.

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 13 kl. 10:48

Ljushögtid på söndag

På söndag den 3 februari firas kyndelsmässodagen med ljushögtid. De barn och vuxna som har dopljus kan ta med det till kyrkan och få det tänt som en påminnelse om dopet. I Björnekulla kyrka sker det klockan 11 och i Hyllinge kyrka klockan 13, dit också församlingens sexåringar är inbjudna att få en barnbibel.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är 16 anledningar till att sakna de utslagna VM-lagen

Mexiko.  1. Miguel Herrera.

BT - 27 aug 14 kl. 09:41

Stort intresse för förtidsröstning

Från och med i dag går det att förtidsrösta till valet den 14 september. På Cityterminalen i Stockholm kom en jämn ström redan på morgonen.- Vi öppnade klockan sju och det var ett antal väljare som ville komma in på en gång.

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 14 kl. 12:57

Stort intresse för förtidsröstning

Foto: Bertil Ericson/TT
Från och med i dag går det att förtidsrösta till valet den 14 september. På Cityterminalen i Stockholm kom en jämn ström redan på morgonen.
- Vi öppnade klockan sju och det var ett antal väljare som ville komma in på en gång.

Barometern - 27 aug 14 kl. 13:24

Stort intresse för förtidsröstning

Från och med i dag går det att förtidsrösta till valet den 14 september. På Cityterminalen i Stockholm kom en jämn ström redan på morgonen. - Vi öppnade klockan sju och det var ett antal väljare som ville komma in på en gång.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 15 kl. 04:00

Vida vyer

Vinterstormen vrålar när fadern tar med sin fyraåriga dotter ut i den piskande blåsten. Han vill lära henne en läxa, eller snarare ge henne en insikt: ”en ö går aldrig under, även om den skakar, den är orubblig och evig, fastlåst i själva jordklotet.” Det är inte farligt, skriker han lugnande inför de vältrande vågorna.

Sydsvenskan - 13 sep 15 kl. 00:01

Dags att tala om bankernas samhällsansvar.

Banker är inte vilka företag som helst. Den framgår inte minst av en artikel i senaste numret av tidskriften Ekonomisk debatt.Ekonomerna Daniel Barr och Hannah Pierrou har räknat på kostnaderna för bankkrishanteringen på 1990-talet, då staten garanterade bankernas finansiering och tog över de banker som stod vid ruinens brant.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 15 kl. 00:01

Dags att tala om bankernas samhällsansvar.

Banker är inte vilka företag som helst. Den framgår inte minst av en artikel i senaste numret av tidskriften Ekonomisk debatt.Ekonomerna Daniel Barr och Hannah Pierrou har räknat på kostnaderna för bankkrishanteringen på 1990-talet, då staten garanterade bankernas finansiering och tog över de banker som stod vid ruinens brant.

YA - 10 jun 17 kl. 00:01

JO-kritik mot kravbrev på bilskatt

Justitieombudsmannen (JO) kritiserar Transportstyrelsen för att den lämnade över Snårestadsbon Staffan Lakes räkning på obetald fordonsskatt till Kronofogden i stället för att skicka en påminnelse till honom..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.