Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 23 February, 07:03

Vimmerby Tidning - 16 jan 18 kl. 13:15

Snart byggs den nya entrénVästervik Miljö & Energi AB ska anlägga nya VA-ledningar på Lysingsvägen och Trollstigen. Samtidigt påbörjar Västervik Resort arbetet med att bygga en ny entré till anläggningen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Miljö, AB, VA, Lysingsvägen, Trollstigen, Västervik Resort

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart byggsden nya , entrén
YA - 11 jul 14 kl. 10:17

Sjukhusentré byggs om

Foto: Mark Hanlon

Till en kostnad av sex miljoner kronor byggs entrén till lasarettet om. En glasvestibul vid huvudentrén ska förhindra drag. – Vi har haft en hel del problem med den gamla huvudentrén, säger Ulf Borgkvist som är ansvarig för ombyggnaden.

BT - 09 jan 15 kl. 07:14

Kommunentrén byggs om ? av säkerhetsskäl

Krisberedskapen i kommunen uppdateras just nu. För att höja säkerheten i kommunhuset och förbättra arbetsrutinerna vid en krissituation krävs att Svenljunga-?salen och entrén i kommunhuset byggs om.

YLE - 21 jan 15 kl. 04:39

Havets hus byggs i miniatyr

Kvarkens naturarv ska få sitt besökscentrum lämpligt till 10-års jubileet år 2016. Det mesta talar nu för att "Havets hus" byggs intill Replotbrons yttre fäste i Korsholm. Men det blir betydligt mindre än det var tänkt från början.

Sydöstran - 04 apr 16 kl. 14:24

Delar av ishallen byggs om

Ett nytt förslag har tagits fram för ombyggnaden av ishallens entré. Under sommaren byggs toaletterna om och entrédelen fräschas upp. Samtidigt snyggas parkeringsytorna till..

Sydöstran - 28 maj 16 kl. 06:03

Entré byggs om efter hot

Flera allvarliga hot på kort tid resulterar nu i att stadshusets entré byggs om. I fortsättningen ska inpasseringen vid behov kunna stängas och låsas. På tisdag väntas kommunstyrelsen ge klartecken till en investering på närmare tre miljoner kronor..

Uppsalanyheter.se - 03 mar 16 kl. 12:52

450 nya bostäder byggs i Gränbystaden

Närmare 450 nya lägenheter kommer att byggas i Gränbystaden Uppsala, första spadtaget för satsningen togs idag vid lunchtid av bland annat kommunalrådet Erik Pelling (S).Närmare 450 nya lägenheter kommer att byggas i Gränbystaden Uppsala, första spadtaget för satsningen togs idag vid lunchtid av bland annat kommunalrådet Erik Pelling (S).   På plats vid dagens symboliska första spadtag fanns förutom Erik Pelling (S) även Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs samt TL Byggs vd Johan Edlund.

Skånskan - 16 okt 15 kl. 21:30

Landets första cykelhus byggs

VÄSTRA HAMNEN Sveriges första cykelhus ska byggas på Lilla Varvsgatan i Västra hamnen.På torsdagen beviljades bygglov för ett bostadshus och hotell med bilparkeringsnorm 0, det vill säga huset byggs med bara en p-plats, en handikapplats.
Istället ska det vara lätt för de boende att klara sin vardag med enbart cykel.

Sydsvenskan - 28 nov 11 kl. 15:24

Mesta tentalokalen byggs om

Illustration: Henrik Jais-Nielsen , Mats White arkitekter.
Alla som läst i Lund har suttit där och svettats med tentaångest. Nu blir Matteannexet en mötesplats.

GöteborgsPosten - 01 feb 12 kl. 10:36

"En bättre entréupplevelse"

Nöjesparken får dubbelt så många entrékassor när huvudentrén byggs om av arkitekten Gert Wingårdh..

GöteborgsPosten - 01 feb 12 kl. 10:36

Större entré årets storsatsning

Liseberg får dubbelt så många entrékassor när huvudentrén byggs om av arkitekten Gert Wingårdh..

GöteborgsPosten - 01 feb 12 kl. 10:36

Större entré till nöjesparken

Dubbelt så många entrékassor när Lisebergs huvudentré byggs om av Gert Wingårdh..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

"En gynnsam arbetsmarknad för ungdomar"

Den som vill ha ett jobb i sommar kan nog känna sig trygg. Arbetsförmedlingen beskriver att det råder en "gynnsam marknad" för ungdomar just nu. - Har man körkort, svenskakunskaper och har gått ut gymnasiet har man goda förutsättningar att få både sommarjobb och längre anställningar..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

- Men så låååång hade den inte behövt att va....

Familjen skulle förvisso åka långt med tåget. Kanske de också skulle åka skidor på längden på sportlovssemesterns - men en flera meter lång tågbiljett..? Nej, då gick det inte att håla sig längre....

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Försökte köra på kronofogde

En man i 45-årsåldern misstänkts för våld mot tjänsteman sedan han försökt köra på personal från Kronofogden med sin bil..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Världsstjärna till Västervik

Ägarna slår på stort inför jubileet. Den 12 maj gästas nattklubben av den jamaicansk-amerikanska artisten Sean Kingston..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Hockeylegend pratade om sin karriär

Rolf Ridderwall var inbjuden som föreläsare av Kisa Rotaryklubb under tisdagen. Där presenterade han ett rikt och innehålls liv som målvakt, fast även den nuvarande karriären som regionchef för VW transportbilar..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

"Clabbe" ställer ut sin gitarrsamling

I lite drygt 25 års tid har han samlat på gitarrer. Nu ställer Norrköpingsfödde Claes "Clabbe" af Geijerstam ut sin samling på ABBA the museum..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

Nyanlända ska lära sig köpa hus i kommunen

Kommunen vill lära nyanlända hur man köper hus. Nästa vecka hålls en snabbkurs om hur bostadsaffärer går till i Sverige..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Området Ekhagen växer

Tolv av 20 kvarter i området Ekhagen, runt Västerviks Golfklubbs golfbana är sålda. Innan sommaren kan alla 20 har sålts och ytterligare 16 villatomter ligger ute till försäljning. - Det blir den största fastighetsexploatering i Västervik de senaste 20-30 åren säger Peter Billberg, vd för Västerviks Golf..

Vimmerby Tidning - 16 timmar sedan

Perfekt väder för pulkabacken

För Gabriella Front, Emily Vargas och Naya Halbi får snön gärna ligga kvar ett tag till. Under onsdagen passade de på att besöka pulkabacken vid Stadsparken, liksom många andra skollediga barn..

Vimmerby Tidning - 16 timmar sedan

Hjälp till att hitta "Dojjan" som försvann i söndags

Har du sett den här hunden ? Den försvann i söndagseftermiddag. Nu vädjar en vän till hundens matte i ett försök att få hjälpa att hitta den fyrbenta vännen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.