DI > Ekonomi

Saturday, 26 May, 00:40

DI - 16 jan 18 kl. 11:45

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliserLiberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..
Läs mer på DI

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L vill lösa, polisbristmed , beredskapspoliser
Polisen - 09 nov 12 kl. 15:52

Blekinges beredskapspoliser avtackades

Under torsdagen var det avtackning av Blekinges 42 beredskapspoliser. Nostalgi och vemod präglade gruppen, som blivit ordentligt sammansvetsad under de övningsveckor som förflutit sedan starten av särskilda beredskapspolisen 1998..

DN - 10 mar 17 kl. 15:01

C vill ha beredskapspoliser på Öresundsbron

Trycket ökar på att återinföra beredskapspolisen. Centern föreslår nu att beredskapspoliser ska sättas in för att göra ID-kontroller på Öresundsbron. Men regeringen säger nej..

GT - 31 mar 17 kl. 16:15

Populism att föreslå beredskapspoliser

Centerpartiet borde ägna sig åt saker de förstår och inte komma med populistiska förslag om beredskapspoliser, skriver den före detta beredskapspolisen Lars Kérla..

NSD - 01 sep 11 kl. 06:16

Flyttkarusell skapar polisbrist

En flyttkarusell inom polisen skapar polisbrist i Gällivare - nu kommenderas poliser från kustkommunerna till orten på tvåveckorsperioder.- Det blir ingen bra verksamhet och ingen långsiktigt lösning, säger Torgny Olofsson, ordförande Polisförbundet, Norrbotten.Problemen kommer att drabba fler kommuner enligt facket..

Sydöstran - 11 maj 16 kl. 15:36

Medveten polisbrist i öst

Det nya lokalpolisområdet Karlskrona får i nuläget stå tillbaka eftersom det är större polisbrist i andra områden i regionen. Det säger Patrik Oldin, polisområdeschef i sydöstra Götaland..

Expressen - 22 maj 16 kl. 15:28

"Kan bli akut polisbrist inom en snar framtid"

En undersökning som gjorts av polisfacket visar att så många som 70 procent av poliserna i region väst, funderar på att sluta sitt arbete. – Det kan komma att råda akut polisbrist inom snar framtid, säger Katharina von Sydow ordförande i Polisförbundet Väst till P4 Halland. .

Blekinge Läns tidning - 19 aug 16 kl. 20:11

Oklart om fullmäktige debatterar polisbrist

Det är inte säkert att det blir debatt i kommunfullmäktige på torsdag om polisbrist och ökad kriminalitet i Ronneby..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Sydsvenskan - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Blekinge Läns tidning - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. - Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras.(TT).

UNT - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Så förhandlar du upp lönen

En lyckad löneförhandling kan ge klirr i plånboken.  Förhandlingsexperten Johan Lagerbielke ger sina bästa tips om hur du får upp din inkomst..

DI - 1 timme sedan

FBI varnar för hundratusentals hackade routrar

USA:s federala polis FBI bekräftar nu att intrång gjorts i hundratusentals routrar av ryska hackare, som därmed kan komma över privat information och störa nätverkstrafiken..

DI - 2 timmar sedan

Trenden: Anrika bankpalats blir lyxhotell

Bankkontoren fortsätter att bomma igen i rasande takt. Men vad händer med de ofta anrika och pampiga lokalerna efter att tjänstemännen har lämnat bygget?.

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Lägre oljepriser tyngde börserna

USA-börserna tyngdes av energisektorn som tappade på kraftigt lägre oljepriser. Det var i övrigt lugn handel på börserna i New York inför en långhelg då marknaderna håller stängt på måndag för firandet av Memorial Day..

DI - 3 timmar sedan

Svältdöd hotar en miljard kycklingar

Svältdöden hotar en miljard kycklingar i Brasilien. Det skriver nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

EU-populister köpte lyxvaror för fem miljoner

Populistgruppen EFN anklagas för bedrägeri och kan tvingas betala tillbaka pengar till EU.  Detta efter att parlamentets budgetkontrollutskott upptäckte att de köpt lyxvaror för nästan fem miljoner kronor.  .

DI - 4 timmar sedan

Oljepriset backar kraftigt

Oljepriset backar kraftigt på fredagen och noterar nivåer som inte setts på flera veckor. .

DI - 4 timmar sedan

Byggherrar tvingas tänka om – sänker priset på nybyggen

Det är bistra tider för bostadsutvecklarna som får gå fram med tippexpenseln i sina prislistor. Totalt har runt 8 procent av det nyproducerade utbudet av lägenheter i Stockholms län prissänkts – några har blivit upp till 30-40 procent billigare. .

DI - 5 timmar sedan

Sdiptech förvärvar KSS

Teknikkoncernen Sdiptech, listat på First North, har förvärvat KSS (Klimat- & Styrsystem) som värderas till 124 miljoner kronor vid övertagandet. Tidigare har bolaget kommunicerat två intentionsavtal varav detta förvärv utgör ett av dessa. .

DI - 5 timmar sedan

Deppigt: Investeringar i industrin vacklar

Trots att konjunktursolen står som högst tvekar företagen om nya investeringar. Industrin räknar med försiktigt minskade maskin- och fastighetsköp 2018, enligt en färsk enkät från SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.