DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 13:56

Liknande nyheter

Taggar: L vill lösa, polisbristmed , beredskapspoliser
Polisen - 09 nov 12 kl. 15:52

Blekinges beredskapspoliser avtackades

Under torsdagen var det avtackning av Blekinges 42 beredskapspoliser. Nostalgi och vemod präglade gruppen, som blivit ordentligt sammansvetsad under de övningsveckor som förflutit sedan starten av särskilda beredskapspolisen 1998..

DN - 10 mar 17 kl. 15:01

C vill ha beredskapspoliser på Öresundsbron

Trycket ökar på att återinföra beredskapspolisen. Centern föreslår nu att beredskapspoliser ska sättas in för att göra ID-kontroller på Öresundsbron. Men regeringen säger nej..

GT - 31 mar 17 kl. 16:15

Populism att föreslå beredskapspoliser

Centerpartiet borde ägna sig åt saker de förstår och inte komma med populistiska förslag om beredskapspoliser, skriver den före detta beredskapspolisen Lars Kérla..

NSD - 01 sep 11 kl. 06:16

Flyttkarusell skapar polisbrist

En flyttkarusell inom polisen skapar polisbrist i Gällivare - nu kommenderas poliser från kustkommunerna till orten på tvåveckorsperioder.- Det blir ingen bra verksamhet och ingen långsiktigt lösning, säger Torgny Olofsson, ordförande Polisförbundet, Norrbotten.Problemen kommer att drabba fler kommuner enligt facket..

Sydöstran - 11 maj 16 kl. 15:36

Medveten polisbrist i öst

Det nya lokalpolisområdet Karlskrona får i nuläget stå tillbaka eftersom det är större polisbrist i andra områden i regionen. Det säger Patrik Oldin, polisområdeschef i sydöstra Götaland..

Expressen - 22 maj 16 kl. 15:28

"Kan bli akut polisbrist inom en snar framtid"

En undersökning som gjorts av polisfacket visar att så många som 70 procent av poliserna i region väst, funderar på att sluta sitt arbete. – Det kan komma att råda akut polisbrist inom snar framtid, säger Katharina von Sydow ordförande i Polisförbundet Väst till P4 Halland. .

Blekinge Läns tidning - 19 aug 16 kl. 20:11

Oklart om fullmäktige debatterar polisbrist

Det är inte säkert att det blir debatt i kommunfullmäktige på torsdag om polisbrist och ökad kriminalitet i Ronneby..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Sydsvenskan - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Blekinge Läns tidning - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. - Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras.(TT).

UNT - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Varuhusjätten JC Penney rasar i förhandeln efter sänkt prognos

Amerikanska detaljhandelskedjan JC Penney redovisar en omsättning och jämförbar försäljning som var klart lägre än väntat under tredje kvartalet. Dessutom drar bolaget tillbaka sin guidning för året vilket får aktien att rasa med över 11 procent i förhandeln..

DI - 10 minuter sedan

Banker tynger Stockholmsbörsen efter nytt hotande brexitkaos

Stockholmsbörsen visade en mindre nedgång i spåren av det brittiska EU-utträdet, som skapade osäkerhet på marknaderna. Som motvikt kom starka amerikanska rapporter efter börsens stängning på torsdagen, däribland från teknikjätten Cisco, vilket fått amerikanska terminerna att stiga. .

DI - 15 minuter sedan

Björklund: Ge uppdraget till Lööf

Liberalernas partiledare Jan Björklund anser att Annie Lööf nu borde få i uppdrag att sondera förutsättningarna för en ny regering..

DI - 30 minuter sedan

Regeringens budget går mot nederlag i riksdagen

Den budget som regeringen la fram på torsdagen löper en överhängande risk att röstas ned i riksdagen eftersom M och KD nu öppnar för en gemensam budget, som även SD är redo att stödja. "Det väldigt sannolikt att vi kan stödja en sådan budget", säger Jimmie Åkesson. .

DI - 45 minuter sedan

Högre vinst än väntat för Walmart

Den amerikanska varuhuskedjan Walmart redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:08 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Atlas Copco ser fortsatt stark affärsutveckling i flera branscher

Verkstadskoncernen Atlas Copco ser alltjämt stark affärsutveckling inom flera branscher och områden. .

DI - 45 minuter sedan

Tobaksföretag väntas bestrida potentiellt FDA-förbud på smaksatta cigaretter

Tobaksföretagen varnar för rättsliga påföljder om den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten FDA inför ett förbud på cigaretter med mentolsmak. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 30 minuter sedan

Sobis vd ansluter till pilotskolan – köper aktier för drygt 9 miljoner

Sobis vd Guido Oelkers har köpt sina första aktier i bolaget efter tisdagens storaffär med Astra Zeneca..

DI - 30 minuter sedan

Finska regeringen förslår skärpta regler om snabblån

Den finländska regeringen föreslår att bestämmelserna som gäller snabblån och andra konsumentkrediter ska skärpas. Enligt förslaget ska regleringen om räntetak gälla största delen av konsumentkrediter. .

DI - 30 minuter sedan

Emirates pressas av högre bränslepriser – vinsten backar 50 procent

Dubai-baserade Emirates Groups vinst rasade med 53 procent till 296 miljoner dollar under det första halvåret. Inom koncernen utgör flygbolaget Emirates Airlines den största delen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.