DI > Ekonomi

Sunday, 25 February, 22:47

Liknande nyheter

Taggar: L vill lösa, polisbristmed , beredskapspoliser
Polisen - 09 nov 12 kl. 15:52

Blekinges beredskapspoliser avtackades

Under torsdagen var det avtackning av Blekinges 42 beredskapspoliser. Nostalgi och vemod präglade gruppen, som blivit ordentligt sammansvetsad under de övningsveckor som förflutit sedan starten av särskilda beredskapspolisen 1998..

DN - 10 mar 17 kl. 15:01

C vill ha beredskapspoliser på Öresundsbron

Trycket ökar på att återinföra beredskapspolisen. Centern föreslår nu att beredskapspoliser ska sättas in för att göra ID-kontroller på Öresundsbron. Men regeringen säger nej..

GT - 31 mar 17 kl. 16:15

Populism att föreslå beredskapspoliser

Centerpartiet borde ägna sig åt saker de förstår och inte komma med populistiska förslag om beredskapspoliser, skriver den före detta beredskapspolisen Lars Kérla..

NSD - 01 sep 11 kl. 06:16

Flyttkarusell skapar polisbrist

En flyttkarusell inom polisen skapar polisbrist i Gällivare - nu kommenderas poliser från kustkommunerna till orten på tvåveckorsperioder.- Det blir ingen bra verksamhet och ingen långsiktigt lösning, säger Torgny Olofsson, ordförande Polisförbundet, Norrbotten.Problemen kommer att drabba fler kommuner enligt facket..

Sydöstran - 11 maj 16 kl. 15:36

Medveten polisbrist i öst

Det nya lokalpolisområdet Karlskrona får i nuläget stå tillbaka eftersom det är större polisbrist i andra områden i regionen. Det säger Patrik Oldin, polisområdeschef i sydöstra Götaland..

Expressen - 22 maj 16 kl. 15:28

"Kan bli akut polisbrist inom en snar framtid"

En undersökning som gjorts av polisfacket visar att så många som 70 procent av poliserna i region väst, funderar på att sluta sitt arbete. – Det kan komma att råda akut polisbrist inom snar framtid, säger Katharina von Sydow ordförande i Polisförbundet Väst till P4 Halland. .

Blekinge Läns tidning - 19 aug 16 kl. 20:11

Oklart om fullmäktige debatterar polisbrist

Det är inte säkert att det blir debatt i kommunfullmäktige på torsdag om polisbrist och ökad kriminalitet i Ronneby..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Sydsvenskan - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Blekinge Läns tidning - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. - Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras.(TT).

UNT - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Lundin Gold i mångmiljardaffär

Sent på söndagskvällen blev det känt att Lundin Gold med ordförande Lukas Lundin gör en mångmiljardaffär med ett av världens största guldbolag, australienska Newcrest Mining. Tack vare affären har Lundin Gold nu säkrat finansiering för att bygga en guldgruva för 8 miljarder kronor i Ecuador..

DI - 45 minuter sedan

MP hamnar under spärren i ny mätning

Moderaterna tappar väljarstöd i den senaste Ipsos-mätningen: från 25 procent i januari till 21 procent i februari. Det sker sedan partiet stadigt fått ökat stöd i mätningarna sedan september förra året, då bara 16 procent av väljarna föredrog Moderaterna..

DI - 45 minuter sedan

Svensk teknik skyddar satelliter i extrema temperaturer

ENKÖPING. Högt upp i det blå blir det både extremt varmt och isande kallt. APR Technologies utvecklar teknik som reglerar temperaturen i satelliter.

DI - 1 timme sedan

Morgan Johansson: Civila kan fylla akuta polisluckor

Civilanställda kan fylla luckorna under den mest akuta polisbristen, säger justitieminister Morgan Johansson (S) till Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

S lovar 14.000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14.000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt. Han anser att svensk vård behöver stärkas genom att korta väntetiderna, skapa en jämlik vård i hela landet och förbättra arbetsvillkoren i vården..

DI - 1 timme sedan

USA:s finansminister fortsatt optimistisk

Donald Trumps finansminister Steven Mnuchin säger sig inte vara orolig över att inflationen ser ut att ta fart igen i USA. Inte heller de stigande räntorna oroar honom..

DI - 1 timme sedan

Färre flaskhalsar i bryggeriet

När Kopparbergs Bryggeri ställde in siktet på en produktion i världsklass spelade underhållet en avgörande roll. Åtta år senare har bolaget i stort sett eliminerat stora haverier i produktionen och minskat sina underhållskostnader med uppemot 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Skärpta regler för brevlådeföretag på Malta

Regeringen vill skärpa reglerna för svenskar som har brevlådeföretag på Malta, uppger Rapport..

DI - 3 timmar sedan

Beslut om nya uppgifter för Bolagsverket väntar

På måndagen fattar regeringen beslut om att ge Bolagsverket nya uppgifter, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 4 timmar sedan

Industrivärdens vd tagen på sängen av Geelys köpräd

Efter att kinesiska Geely har blivit huvudägare i tyska Daimler är Geely-mannen Håkan Samuelssons framtid i AB Volvos styrelse osäker. Volvos röstmässigt största ägare Industrivärden skjuter över ansvaret för frågan på valberedningen. ”Vi agerar rationellt”, säger Industrivärdens vd Helena Stjernholm om situationen i AB Volvo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.