DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 12:43

Liknande nyheter

Taggar: L vill lösa, polisbristmed , beredskapspoliser
Polisen - 09 nov 12 kl. 15:52

Blekinges beredskapspoliser avtackades

Under torsdagen var det avtackning av Blekinges 42 beredskapspoliser. Nostalgi och vemod präglade gruppen, som blivit ordentligt sammansvetsad under de övningsveckor som förflutit sedan starten av särskilda beredskapspolisen 1998..

DN - 10 mar 17 kl. 15:01

C vill ha beredskapspoliser på Öresundsbron

Trycket ökar på att återinföra beredskapspolisen. Centern föreslår nu att beredskapspoliser ska sättas in för att göra ID-kontroller på Öresundsbron. Men regeringen säger nej..

GT - 31 mar 17 kl. 16:15

Populism att föreslå beredskapspoliser

Centerpartiet borde ägna sig åt saker de förstår och inte komma med populistiska förslag om beredskapspoliser, skriver den före detta beredskapspolisen Lars Kérla..

NSD - 01 sep 11 kl. 06:16

Flyttkarusell skapar polisbrist

En flyttkarusell inom polisen skapar polisbrist i Gällivare - nu kommenderas poliser från kustkommunerna till orten på tvåveckorsperioder.- Det blir ingen bra verksamhet och ingen långsiktigt lösning, säger Torgny Olofsson, ordförande Polisförbundet, Norrbotten.Problemen kommer att drabba fler kommuner enligt facket..

Sydöstran - 11 maj 16 kl. 15:36

Medveten polisbrist i öst

Det nya lokalpolisområdet Karlskrona får i nuläget stå tillbaka eftersom det är större polisbrist i andra områden i regionen. Det säger Patrik Oldin, polisområdeschef i sydöstra Götaland..

Expressen - 22 maj 16 kl. 15:28

"Kan bli akut polisbrist inom en snar framtid"

En undersökning som gjorts av polisfacket visar att så många som 70 procent av poliserna i region väst, funderar på att sluta sitt arbete. – Det kan komma att råda akut polisbrist inom snar framtid, säger Katharina von Sydow ordförande i Polisförbundet Väst till P4 Halland. .

Blekinge Läns tidning - 19 aug 16 kl. 20:11

Oklart om fullmäktige debatterar polisbrist

Det är inte säkert att det blir debatt i kommunfullmäktige på torsdag om polisbrist och ökad kriminalitet i Ronneby..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Sydsvenskan - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. – Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras. Det handlar om grundbemanningen.

Blekinge Läns tidning - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist. - Vi åker ner för att uppvakta Ygeman och ta fram lösningar på hur polistätheten i inlandet kan förbättras.(TT).

UNT - 02 okt 16 kl. 21:43

Uppvaktar Ygeman om polisbrist

Kommunalråd från 18 kommuner träffar på måndagen inrikesminister Anders Ygeman (S) för att prata om polisbrist..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bundesbank: Tysk ekonomi svalnar

Den tyska ekonomin kommer troligen att svalna av något de kommande månaderna, även om handelsspänningarna begränsas. Det skriver Bundesbank (Buba) i en månadsrapport på måndagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

BCA tillsätter vd för Skandinavien

BCA Vehicle Remarketing, som är en marknadsplats för begagnade bilar, har tillsatt en vd för Skandinavien med planer på expansion och vidareutveckling av befintliga marknader i Danmark och Sverige..

DI - 30 minuter sedan

Christian Berners omsättning ökar

Teknikhandelsföretaget Christian Berner redovisar ett resultat efter skatt på 10,5 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (6,4). Resultatet per aktie uppgick till 0:56 kronor (0:34)..

DI - 2 timmar sedan

Efter bränderna: Så ska beredskapen stärkas

Regeringen vidtar nya åtgärder – i form av ett antal utredningar – efter sommarens torka och bränder. Syftet är att öka trygghet och krisberedskap i Sverige. .

DI - 45 minuter sedan

EU välkomnar avslut på stödprogram i Grekland

EU-kommissionen välkomnar att Grekland nu kan lämna stödprogrammet via stabilitetsfonden ESM och att landets del i eurosamarbetet är säkrad. Det skriver EU-kommissionen i ett uttalande på måndagen, i samband med det senaste programmet formellt avslutats. .

DI - 1 timme sedan

Franskt oljebolag lämnar Iran efter USA:s hot

Det franska oljebolaget Total har lämnat Iran, uppger den iranske oljeministern Bijan Namdar Zanganeh. Beskedet kommer efter det att USA hotat företag verksamma i Iran med sanktioner..

DI - 1 timme sedan

Stena-sfären ökar i Scandic Hotels – köper en halv miljon aktier

Stena-sfären har den 15 augusti köpt ytterligare drygt 0,5 miljoner aktier i hotelloperatören Scandic Hotels.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista. .

DI - 1 timme sedan

Atomize Announces New Client: Gothia Towers

Gothenburg, (August 20, 2018) - Atomize, an upcoming Swedish based revenue management system (RMS) provider for hotels, today announced one of the biggest and most luxurious hotels in Europe, Gothia Towers, as a client. Gothia Towers has decided to work with Atomize to optimize prices for its 1200 first-class rooms and suites, with 41,000 m² of experience areas, five popular bars and restaurants..

DI - 1 timme sedan

Kraftigt minskad skördeprognos för spannmål

Sommarens torka beräknas ge den näst lägsta spannmålsskörden under 2000-talet. Detta i sin tur kan slå mot konsumenternas plånböcker i mataffärerna..

DI - 1 timme sedan

Byggbolagen i euroområdet ökar produktionen

Produktionen inom byggsektorn i euroområdet steg 0,2 procent i juni jämfört med föregående månad. Det visar statistik från Eurostat. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.