DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 09:31

DI - 16 jan 18 kl. 11:06

Gardell: Ericssons nedskrivning är gamla synderEricssons storägare Christer Gardell beskriver telekomjättens avskrivningnar på 14,2 miljarder som "gamla synder". "Jag tror att marknaden tuggar i sig det här rätt enkelt.", säger Christer Gardell i Börsmorgon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Christer Gardell, Börsmorgon

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gardell, Ericssons, nedskrivningär , gamla, synder
Expressen - 16 jan 18 kl. 08:36

Ericsson gör nedskrivning på miljarder

Nu är Ericssons nedskrivning godkänd.Telekomjätten gör en nedskrivning på 14,2 miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.Samtidigt omvärderar Ericsson en uppskjuten skattefordran..

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 10:54

Gardell snuvar Wallenbergarna – igen

Finanskändisen seglar på nytt upp som största ägare i börsgiganten. Det pågår en maktstrid i Ericsson. På ena sidan: familjen Wallenberg.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 07:59

Gardell i möte med Ericssons ordförande

Ericssons styrelseordförande Leif Johansson träffade under tisdagen finansmannen Christer Gardell i Stockholm. Det skriver Dagens industri i onsdagens tidning..

Affärsvärlden - 01 jun 17 kl. 08:13

Christer Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Cevian kommer via Christer Gardell ta plats i Ericssons valberedning inför stämman 2018..

PrivataAffärer - 01 jun 17 kl. 08:26

Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Cevian kommer via Christer Gardell ta plats i Ericssons valberedning inför stämman 2018. Det framgår av ett pressmeddelande från Ericsson....

PrivataAffärer - 14 jul 17 kl. 09:06

Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Johan Forssell från Investor ersätter Petra Hedengran, också från Investor, som ordförande i Ericssons valberedning. Riskkapitalisten Christer Gardell från Cevian tar vidare plats i valberedningen....

DI - 18 jul 18 kl. 14:50

Miljardregn över Gardell efter Ericssons vändning

För Cevians grundare Christer Gardell är Ericssons rapportrusning ljuv musik. Sedan aktivistfonden seglade upp som telekombolagets största ägare har värdet på Cevians Ericsson-aktier ökat med miljardbelopp – men finansmannen är inte nöjd. "Mycket återstår att göra", skriver han i ett sms till Di..

Skånskan - 29 aug 16 kl. 11:26

Gardell gör bokslut över sin karriär

Lund Comedy festival Jonas Gardell kommer till Lunds Comedy Festival med sin hyllade show 30 år tillsammans, där han summerar sin karriär från outsider till folkkär, samtidigt som han försöker förstå hur landet har förändrats.
- Showen berättar om Sverige från Palmemordet och det Sverige vi har idag, men på ett väldigt roligt sätt, säger Jonas Gardell.Jonas Gardell
Född: 1963 i Täby.

Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 08:57

Gardell betalar sin skuld

Utan aids ? inga äktenskap för homosexuella. Jonas Gardell är säker i sin analys men också gråtfärdig.

PrivataAffärer - 02 feb 18 kl. 07:34

Gardell kräver att Ericsson ökar tempot

Finansmannen Christer Gardell fortsätter att öka innehavet i Ericsson via bolaget Cevian. Gardell är dock besviken över att tempot i Ericssons förbättringsarbete inte är högre....

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Morakniv täljer ny marknad – med 1.300 procents tillväxt

Moraknivs vd, Henk Noback, öppnade dörren för ortens flyktingar – och fann en ny marknad. På mindre än två år har försäljningen i Mellanöstern ökat med 1.300 procent..

DI - 12 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 12 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 13 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 14 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 15 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 16 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 16 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 17 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 17 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.