DI > Ekonomi

Sunday, 25 February, 10:57

DI - 16 jan 18 kl. 11:06

Gardell: Ericssons nedskrivning är gamla synderEricssons storägare Christer Gardell beskriver telekomjättens avskrivningnar på 14,2 miljarder som "gamla synder". "Jag tror att marknaden tuggar i sig det här rätt enkelt.", säger Christer Gardell i Börsmorgon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Christer Gardell, Börsmorgon

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gardell, Ericssons, nedskrivningär , gamla, synder
Expressen - 16 jan 18 kl. 08:36

Ericsson gör nedskrivning på miljarder

Nu är Ericssons nedskrivning godkänd.Telekomjätten gör en nedskrivning på 14,2 miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.Samtidigt omvärderar Ericsson en uppskjuten skattefordran..

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 10:54

Gardell snuvar Wallenbergarna – igen

Finanskändisen seglar på nytt upp som största ägare i börsgiganten. Det pågår en maktstrid i Ericsson. På ena sidan: familjen Wallenberg.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 07:59

Gardell i möte med Ericssons ordförande

Ericssons styrelseordförande Leif Johansson träffade under tisdagen finansmannen Christer Gardell i Stockholm. Det skriver Dagens industri i onsdagens tidning..

Affärsvärlden - 01 jun 17 kl. 08:13

Christer Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Cevian kommer via Christer Gardell ta plats i Ericssons valberedning inför stämman 2018..

PrivataAffärer - 01 jun 17 kl. 08:26

Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Cevian kommer via Christer Gardell ta plats i Ericssons valberedning inför stämman 2018. Det framgår av ett pressmeddelande från Ericsson....

PrivataAffärer - 14 jul 17 kl. 09:06

Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Johan Forssell från Investor ersätter Petra Hedengran, också från Investor, som ordförande i Ericssons valberedning. Riskkapitalisten Christer Gardell från Cevian tar vidare plats i valberedningen....

Skånskan - 29 aug 16 kl. 11:26

Gardell gör bokslut över sin karriär

Lund Comedy festival Jonas Gardell kommer till Lunds Comedy Festival med sin hyllade show 30 år tillsammans, där han summerar sin karriär från outsider till folkkär, samtidigt som han försöker förstå hur landet har förändrats.
- Showen berättar om Sverige från Palmemordet och det Sverige vi har idag, men på ett väldigt roligt sätt, säger Jonas Gardell.Jonas Gardell
Född: 1963 i Täby.

Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 08:57

Gardell betalar sin skuld

Utan aids ? inga äktenskap för homosexuella. Jonas Gardell är säker i sin analys men också gråtfärdig.

PrivataAffärer - 02 feb 18 kl. 07:34

Gardell kräver att Ericsson ökar tempot

Finansmannen Christer Gardell fortsätter att öka innehavet i Ericsson via bolaget Cevian. Gardell är dock besviken över att tempot i Ericssons förbättringsarbete inte är högre....

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 07:53

Ericssons monsterförlust – går 19,8 miljarder back

Telekomjätten Ericsson redovisar en lägre omsättning än väntat i fjärde kvartalet och en ökad förlust. Bolaget lämnar samtidigt utdelningen oförändrad på 1 kronor per aktie, mot väntade 0,86. ”Resultatet ligger långt under vår långsiktiga ambition”, skriver vd Börje Ekholm i rapporten.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Vänskap väckte nya drömmar

För Steffen Sander var det en självklarhet att bli mentor, men vad han inte visste var att det skulle ge honom mycket tillbaka. För adepten Marko Gorgis har vägledningen lett till såväl sommarjobb som till nya drömmar..

DI - 30 minuter sedan

SEB:s vd Johan Torgebys viktigaste tips till elever inför gymnasievalet

Som jobbmentor på högstadiet vill SEB:s vd Johan Torgeby peppa ungdomar inför deras gymnasieval. ”Det viktigaste är inte alltid att vara smart eller duktig i skolan, utan att aldrig ge upp”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Mexiko och Kanada i Nafta-samtal med USA

Mexiko och Kanada avser omarbeta Nafta-delar tillsammans med USA i samband med att nya samtal inleds under dagen. .

DI - 45 minuter sedan

Stark tro på Indiens BNP-utveckling

Indien väntas växa vidare och ambitionen är att BNP överstiger 10 biljoner dollar 2030, vilket skulle betyda att ekonomin växer fyra gånger. Det uppgav en grupp företagsledare vid ett seminarium på fredagen i New Delhi. Det rapporterar Times of India.

DI - 1 timme sedan

Kylie Jenners tweet fick Snapchat att rasa

Snap, bolaget bakom den populära appen Snapchat, sjunker 6 procent efter negativt uttalande av realitystjärnan Kylie Jenner. Ett glatt besked för blankarna som tjänade 163 miljoner dollar..

DI - 1 timme sedan

Geely uppges möta Daimler nästa vecka

Geely uppges möta Daimler-chefer nästa vecka, och har även förhoppningar om att träffa tyska regeringsföreträdare i Berlin. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Sony Music-ordförande lämnar

Apple Musics styrelseordförande Doug Morris lämnar musikförlaget Sony Music i slutet av mars för det nya skivbolaget 12 Tone som har ett samarbete med Apple. Det rapporterar Engadget.  .

DI - 2 timmar sedan

Här är pensionsproffsets tips för att vässa ditt sparande

Två av tre personer saknar kunskap kring hur de ska placera sitt pensionssparande för att få avkastning. Det visar en ny undersökning. Här är expertens råd som får ditt pensionskapital att växa.

DI - 14 timmar sedan

Pop-up-galleria öppnar i Stockholm

Som ett livsstilsmagasin som varje månad byter innehåll. Och där den klassiska butikshandeln möter den digitala. Så beskriver Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter, den nya gallerian ”The Lobby” som slår upp sina portar i centrala Stockholm i början av april..

DI - 15 timmar sedan

Finanskändisar öppnar dörrar för utländsk kompetens

På återvinningsbolaget Stena Metall vill man kunna bidra till integrationen och att uppnå affärsnytta på samma gång. Ett nytt traineeprogram, helt inriktat på personer med internationell bakgrund, har nu startat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.