DI > Ekonomi

Monday, 12 November, 23:35

DI - 16 jan 18 kl. 11:06

Gardell: Ericssons nedskrivning är gamla synderEricssons storägare Christer Gardell beskriver telekomjättens avskrivningnar på 14,2 miljarder som "gamla synder". "Jag tror att marknaden tuggar i sig det här rätt enkelt.", säger Christer Gardell i Börsmorgon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Christer Gardell, Börsmorgon

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gardell, Ericssons, nedskrivningär , gamla, synder
Expressen - 16 jan 18 kl. 08:36

Ericsson gör nedskrivning på miljarder

Nu är Ericssons nedskrivning godkänd.Telekomjätten gör en nedskrivning på 14,2 miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.Samtidigt omvärderar Ericsson en uppskjuten skattefordran..

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 10:54

Gardell snuvar Wallenbergarna – igen

Finanskändisen seglar på nytt upp som största ägare i börsgiganten. Det pågår en maktstrid i Ericsson. På ena sidan: familjen Wallenberg.

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 07:59

Gardell i möte med Ericssons ordförande

Ericssons styrelseordförande Leif Johansson träffade under tisdagen finansmannen Christer Gardell i Stockholm. Det skriver Dagens industri i onsdagens tidning..

Affärsvärlden - 01 jun 17 kl. 08:13

Christer Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Cevian kommer via Christer Gardell ta plats i Ericssons valberedning inför stämman 2018..

PrivataAffärer - 01 jun 17 kl. 08:26

Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Cevian kommer via Christer Gardell ta plats i Ericssons valberedning inför stämman 2018. Det framgår av ett pressmeddelande från Ericsson....

PrivataAffärer - 14 jul 17 kl. 09:06

Gardell tar plats i Ericssons valberedning

Johan Forssell från Investor ersätter Petra Hedengran, också från Investor, som ordförande i Ericssons valberedning. Riskkapitalisten Christer Gardell från Cevian tar vidare plats i valberedningen....

DI - 18 jul 18 kl. 14:50

Miljardregn över Gardell efter Ericssons vändning

För Cevians grundare Christer Gardell är Ericssons rapportrusning ljuv musik. Sedan aktivistfonden seglade upp som telekombolagets största ägare har värdet på Cevians Ericsson-aktier ökat med miljardbelopp – men finansmannen är inte nöjd. "Mycket återstår att göra", skriver han i ett sms till Di..

Skånskan - 29 aug 16 kl. 11:26

Gardell gör bokslut över sin karriär

Lund Comedy festival Jonas Gardell kommer till Lunds Comedy Festival med sin hyllade show 30 år tillsammans, där han summerar sin karriär från outsider till folkkär, samtidigt som han försöker förstå hur landet har förändrats.
- Showen berättar om Sverige från Palmemordet och det Sverige vi har idag, men på ett väldigt roligt sätt, säger Jonas Gardell.Jonas Gardell
Född: 1963 i Täby.

Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 08:57

Gardell betalar sin skuld

Utan aids ? inga äktenskap för homosexuella. Jonas Gardell är säker i sin analys men också gråtfärdig.

PrivataAffärer - 02 feb 18 kl. 07:34

Gardell kräver att Ericsson ökar tempot

Finansmannen Christer Gardell fortsätter att öka innehavet i Ericsson via bolaget Cevian. Gardell är dock besviken över att tempot i Ericssons förbättringsarbete inte är högre....

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sverige och Frankrike GDPR-granskar mest i hela EU

Datainspektionen är på hugget. Tillsammans med Frankrike är Sverige EU:s mest ambitiösa land när det gäller att kontrollera företagens efterlevnad av GDPR. Annat är det i Belgien som inte ens har en tillsynsmyndighet på plats.

DI - 45 minuter sedan

Di:s råd gav en fin resa på 31 procent – och det finns mer att hämta

Uppföljning. Köprekommendationen blev helt rätt tajmad. Ett par svaga kvartalsrapporter under våren och sommaren 2017 hade sänkt aktien till en låg för nivå och Di:s köpråd slog index rejält..

DI - 1 timme sedan

Röd dag när tekniksektorn tyngde Wall Street – S&P 500 föll 2 procent

Måndagen blev en röd dag på Wall Street där tekniksektorn, med Apple i täten, gick i bräschen för nedgången. Vid stängning hade S&P 500 fallit 2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Spelet i gång inför USA:s maktskifte

Två månader återstår innan ledamöterna som röstades fram i mellanårsvalet tar plats i Washington. Men innan dess måste den avgående kongressen komma överens om finansieringen för statsapparaten. Annars väntar en ny nedstängning i december..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Rabobank överväger att sälja USA-verksamhet

Den nederländska banken Rabobank undersöker möjligheten att sälja sin amerikanska förmögenhetsförvaltning och konsumentverksamhet för uppemot 9 miljarder kronor. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 2 timmar sedan

Alfa Lavals vd: ”Konjunkturen håller i sig över 2019”

LUND. Den heta konjunkturen består ett par år till och Alfa Lavals styrka inom miljöteknik ger goda förutsättningar att växa. Den bedömningen gör bolagets vd Tom Erixon inför tisdagens kapitalmarknadsdag..

DI - 2 timmar sedan

Flygräder efter raketstorm från Gaza

Mängder av raketer regnar från Gazaremsan – och Israel svarar med omfattande flyganfall. Tre palestinier har dödats i flyganfallen och en israel skadades svårt när en projektil från Gaza slog ned i en buss..

DI - 3 timmar sedan

Ecoclime vill ta in totalt 66,5 miljoner i nyemissioner

Spotlightbolaget Ecoclime har beslutat om att genomföra företrädesemissioner som ska tillföra bolaget 66,5 miljoner kronor. Likviditeten kommer huvudsakligen att användas till finansiering av en fortsatt förvärvsdriven expansion samt produkt- och projektinvesteringar. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 3 timmar sedan

Instalcos dotterbolag förvärvar bolag med omsättning på 20 miljoner

Instalcobolaget Orab har förvärvat Rör Svets Montage i Piteå, RSM. Bolaget omsatte under verksamhetsåret 2017/2018 20 miljoner kronor och sysselsätter tio personer. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Trump hoppas att Opec inte sänker oljeproduktionen

USA:s president Donald Trump hoppas att Saudiarabien och Opec inte kommer minska oljeproduktionen. Det skriver han i ett inlägg på Twitter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.