Realtid > Ekonomi

Thursday, 16 August, 23:41

Realtid - 16 jan 18 kl. 08:10

Skrämmande okunskap hos FI och RiksbankenIbland kan man bli mörkrädd mitt på ljusa dagen. Läsningen av Finansinspektionens och Riksbankens rapporter över stabiliteten i det svenska banksystemet är ett tillfälle då man vill hålla någon hårt i handen, som den brittiske ekonomen och förre chefen för den brittiska finansinspektionen, Adair Turner, skriver Per Lindvall i en analys..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FI, Riksbanken, Finansinspektionens, Riksbankens, Turner, Per Lindvall

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrämmande, okunskap, hosFI och , Riksbanken
Blekinge Läns tidning - 23 okt 17 kl. 16:33

Skrämmande okunskap hos M

Ibland kan man undra om det man läser är sant! Detta händer inte så sällan när man läser något som sker inom politiken i Karlskrona..

Västerbottens Folkblad - 30 apr 13 kl. 06:00

Skrämmande situation hos Storumans äldreboenden

Dementa placerade på vanliga äldreboenden skapar rädsla bland de boende. I Storumans kommun råder en, enligt personalen, ohållbar situation där boende utsätts för skrämmande scenarion. [...

Sydöstran - 24 okt 17 kl. 12:43

Skrämmande okunnigt hos m-politiker

Ibland kan man undra om det man läser är sant! Detta händer inte så sällan när man läser något som sker inom politiken i Karlskrona. Häromåret var det stängning av demensboenden, och nu har M-politiker idén att modersmålsundervisningen och Svenska 2-undervisningen ska bort för att detta skulle främja inlärningen av svenska språket hos berörda elever..

Dagens PS - 23 aug 17 kl. 13:11

Chefsekonom: ”Utvecklingen är rätt skrämmande”

Han fasar över det som händer i svensk ekonomi. Sven-Arne Svensson är chefsekonom på Erik Penser Bank och under en pressträff i dag, onsdag, som refereras av bland andra Affärsvärldens nättidning, varnade han för de just nu starka siffrorna i svensk ekonomi som han anser är ”otäckt lika” de siffror som föregått tidigare kriser. ”Det finns väldigt stora risker, men frågan är om de slår igenom nästa år eller om fem år.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 14:04

Skrämmande pjäs om kollektiv rädsla

Scen Scen
Tigern
Malmö stadsteater, Intiman.
Premiär: fredag 13 november 2015. Spelas till och med den 2 december.

Dagens PS - 04 jan 17 kl. 09:50

Melin om SD-siffra: ”Mest skrämmande jag läst”

En färsk undersökning från Aftonbladet/Inizio visar att Sverigedemokraterna har störst förtroende bland väljarna i tre sakfrågor: försvaret, flykting- och invandringsfrågor samt äldreomsorgen. SD är därmed det riksdagsparti som äger flest sakfrågor av alla före tvåan Moderaterna som har högst stöd kring jobben och ekonomin medan Socialdemokraterna endast äger sjukvårdfrågan. Sverigedemokraterna har därmed gått från att vara ett enfrågeparti förra valet till att vara ett brett och starkt parti i den svenska opinionen, konstaterar en chockad Lena Melin, Aftonbladets politiske expert.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 08:39

Skrämmande och stundtals riktigt rolig

Det finns ett främlingsfientligt parti i Sveriges riksdag. Mycket talar för att det kommer att växa. Vad skulle hända om det fick egen majoritet?

YLE - 27 apr 16 kl. 14:51

Skrämmande och främmande – men barn måste röra på sig mera

Pausgymnastik, väggtejp och utelektioner ger bättre hälsa, högre betyg och mindre mobbning. Barn borde röra på sig betydligt mera i skolan och fördelarna med nya metoder är många – men det finns också en rädsla för förändring inom lärarkåren. Dagens barn är den sannolikt första generationen någonsin som förväntas leva kortare än sina föräldrar.

Dagensanalys.se - 23 maj 16 kl. 14:05

”Hyper Reality” – en skrämmande framtid

VR och AR – Virtuell och förbättrad verklighet är några av de hetaste tech-trenderna idag, och tillsammans med till exempel IoT (Internet of things) så kan vi vara på väg in i en ny framtid. Men vad händer när annonserna tar över helt okontrollerat – eller när vår identitet blir hackad i den ”förbättrade” verkligheten? Videofilmen ”Hyper Reality” visar en skrämmande vision… Det är Londonbaserade Keiichi Matsuda som nyss har färdigställt sin kickstartade kortfilm, ”Hyper Reality”.

YLE - 05 sep 17 kl. 16:17

Bjørgen om OS: Situationen är skrämmande

Den nordkoreanska kärnvapenupptrappningen skrämmer den norska skiddrottningen Marit Bjørgen. Jag hoppas de skjuter raketerna över oss, säger hon till NRK. Världsledarna håller för tillfället på att överväga hur man ska bemöta det nordkoreanska hotet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Volvo Cars börsintroduktion förväntas ge 30 miljarder dollar

Börsintroduktionen av Volvo Cars förväntas ske innan årsskiftet, på en rekordnivå i storleksordningen 30 miljarder dollar..

Realtid - 6 timmar sedan

Finska Trevian startar fastighetsbolag

Finska private equity-bolaget Trevian Asset Management startar ett nytt dotterbolag, Trevian Development. Trevian Development kommer inledningsvis fokuserar på olika fastighetsutvecklingsprojekt, såsom kontor och detaljhandel och bostadsprojekt. .

Realtid - 8 timmar sedan

Burson Cohn & Wolfe flyttar ihop under hösten

Under hösten sker sammanslagningen av Burson Cohn & Wolfe i Sverige. Nu står det klart att Cohn & Wolfe’s Marta Karlqvist kommer att leda den sammanslagna byrån..

Realtid - 10 timmar sedan

Tidigare vd återvänder till Movestic

Michael Gunnarsson, tidigare vd för Movestic Liv & Pension, återvänder till bolaget som chef för affärsområdet Sparande & Pension..

Realtid - 11 timmar sedan

Trygg-Hansas vd slutar

Trygg-Hansas vd Niclas Ward lämna företaget med anledning av ledningen och Niclas Ward inte är överens om hur bolaget skall drivas..

Realtid - 13 timmar sedan

Net Insight:s CTO lämnar bolaget

Martin Karlsson, CTO på Net Insight, lämnar bolaget för att anta nya utmaningar utanför företaget..

Realtid - 14 timmar sedan

Iapotek köper Eprix

Det nätbaserade apoteket Iapotek köper samtliga aktier i postorderfirman Eprix för 11 miljoner kronor..

Realtid - 14 timmar sedan

Kinnevik investerar i tysk fintech

Kinnevik investerar i tyska fintechbolaget Deposit Solutions senaste investeringsrunda på 100 miljoner dollar..

Realtid - 14 timmar sedan

Kraftig ökad vinst för Bure

Bure ökar resultatet till 637 miljoner kronor för andra kvartalet jämfört med 298 miljoner kronor samma kvartal föregående år..

Realtid - 15 timmar sedan

SBB förhandlar om miljardköp

SBB (Samhällsbyggnadsbolaget i Norden) förhandlar om ett fastighetsförvärv om totalt 2 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.