Realtid > Ekonomi

Saturday, 20 October, 12:29

Realtid - 16 jan 18 kl. 08:10

Skrämmande okunskap hos FI och RiksbankenIbland kan man bli mörkrädd mitt på ljusa dagen. Läsningen av Finansinspektionens och Riksbankens rapporter över stabiliteten i det svenska banksystemet är ett tillfälle då man vill hålla någon hårt i handen, som den brittiske ekonomen och förre chefen för den brittiska finansinspektionen, Adair Turner, skriver Per Lindvall i en analys..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FI, Riksbanken, Finansinspektionens, Riksbankens, Turner, Per Lindvall

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrämmande, okunskap, hosFI och , Riksbanken
Blekinge Läns tidning - 23 okt 17 kl. 16:33

Skrämmande okunskap hos M

Ibland kan man undra om det man läser är sant! Detta händer inte så sällan när man läser något som sker inom politiken i Karlskrona..

Västerbottens Folkblad - 30 apr 13 kl. 06:00

Skrämmande situation hos Storumans äldreboenden

Dementa placerade på vanliga äldreboenden skapar rädsla bland de boende. I Storumans kommun råder en, enligt personalen, ohållbar situation där boende utsätts för skrämmande scenarion. [...

Sydöstran - 24 okt 17 kl. 12:43

Skrämmande okunnigt hos m-politiker

Ibland kan man undra om det man läser är sant! Detta händer inte så sällan när man läser något som sker inom politiken i Karlskrona. Häromåret var det stängning av demensboenden, och nu har M-politiker idén att modersmålsundervisningen och Svenska 2-undervisningen ska bort för att detta skulle främja inlärningen av svenska språket hos berörda elever..

Dagens PS - 23 aug 17 kl. 13:11

Chefsekonom: ”Utvecklingen är rätt skrämmande”

Han fasar över det som händer i svensk ekonomi. Sven-Arne Svensson är chefsekonom på Erik Penser Bank och under en pressträff i dag, onsdag, som refereras av bland andra Affärsvärldens nättidning, varnade han för de just nu starka siffrorna i svensk ekonomi som han anser är ”otäckt lika” de siffror som föregått tidigare kriser. ”Det finns väldigt stora risker, men frågan är om de slår igenom nästa år eller om fem år.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 14:04

Skrämmande pjäs om kollektiv rädsla

Scen Scen
Tigern
Malmö stadsteater, Intiman.
Premiär: fredag 13 november 2015. Spelas till och med den 2 december.

Dagens PS - 04 jan 17 kl. 09:50

Melin om SD-siffra: ”Mest skrämmande jag läst”

En färsk undersökning från Aftonbladet/Inizio visar att Sverigedemokraterna har störst förtroende bland väljarna i tre sakfrågor: försvaret, flykting- och invandringsfrågor samt äldreomsorgen. SD är därmed det riksdagsparti som äger flest sakfrågor av alla före tvåan Moderaterna som har högst stöd kring jobben och ekonomin medan Socialdemokraterna endast äger sjukvårdfrågan. Sverigedemokraterna har därmed gått från att vara ett enfrågeparti förra valet till att vara ett brett och starkt parti i den svenska opinionen, konstaterar en chockad Lena Melin, Aftonbladets politiske expert.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 08:39

Skrämmande och stundtals riktigt rolig

Det finns ett främlingsfientligt parti i Sveriges riksdag. Mycket talar för att det kommer att växa. Vad skulle hända om det fick egen majoritet?

YLE - 27 apr 16 kl. 14:51

Skrämmande och främmande – men barn måste röra på sig mera

Pausgymnastik, väggtejp och utelektioner ger bättre hälsa, högre betyg och mindre mobbning. Barn borde röra på sig betydligt mera i skolan och fördelarna med nya metoder är många – men det finns också en rädsla för förändring inom lärarkåren. Dagens barn är den sannolikt första generationen någonsin som förväntas leva kortare än sina föräldrar.

Dagensanalys.se - 23 maj 16 kl. 14:05

”Hyper Reality” – en skrämmande framtid

VR och AR – Virtuell och förbättrad verklighet är några av de hetaste tech-trenderna idag, och tillsammans med till exempel IoT (Internet of things) så kan vi vara på väg in i en ny framtid. Men vad händer när annonserna tar över helt okontrollerat – eller när vår identitet blir hackad i den ”förbättrade” verkligheten? Videofilmen ”Hyper Reality” visar en skrämmande vision… Det är Londonbaserade Keiichi Matsuda som nyss har färdigställt sin kickstartade kortfilm, ”Hyper Reality”.

YLE - 05 sep 17 kl. 16:17

Bjørgen om OS: Situationen är skrämmande

Den nordkoreanska kärnvapenupptrappningen skrämmer den norska skiddrottningen Marit Bjørgen. Jag hoppas de skjuter raketerna över oss, säger hon till NRK. Världsledarna håller för tillfället på att överväga hur man ska bemöta det nordkoreanska hotet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Veckans tio i topp på Realtid.se

Krönikan som förklarar varför Anders Borg har fel om bostadsmarknaden, konstaterandet att Bankerna faktiskt inte har något av Gud givet privilegium, Storbankerna bakom den europeiska skatteplundringen och så analysen som visar att det kom en kraftlös värdering från Erik Penser Bank i början av en skånsk budstrid. Det är några av de artiklar som väckt störst intresse hos Realtids läsare under veckan som gått..

Realtid - 21 timmar sedan

Rotation på ordförandeposten i Akelius

Styrelseledamoten Anders Lindskog blir ny styrelseordförande i fastighetsbolaget Akelius..

Realtid - 19 timmar sedan

Två tunga rekryteringar till EQT:s styrelse

En tidigare toppchef på Goldman Sachs i USA och McKinseys tidigare Kina-chef tar plats i EQT AB:s styrelse..

Realtid - 19 timmar sedan

Oscar Properties köper tillbaka Biografen Penthouses

Bostadsutvecklaren Oscar Properties köper tillbaka fastigheten av ett konkursbo för 1 miljon kronor..

Realtid - 21 timmar sedan

V-nämndeman dömer Allra-vd i sociala medier

”Snart är det fängelse för dig och dina skumraskkumpaner”, skriver V:s nämndeman Peter Frykstrand på Facebook när Alexander Ernstberger och tre andra åtalas i den så kallade Allra-härvan.  ”Vi ska anmäla honom till domstolen”, säger Alexander Ernstberger. .

Realtid - 21 timmar sedan

Ny styrelseordförande i Akelius

Styrelseledamoten Anders Lindskog blir ny styrelseordförande Akelius styrelse..

Realtid - 23 timmar sedan

"Vissa tjänster kommer att beröras"

Aktiespararnas vd Joacim Olsson bekräftar att arbetet med att sänka kostnaderna i organisationen innebär att vissa tjänster berörs men även att man tvingas flytta till nya lokaler..

Realtid - Igår: 11:39

Aktiespararna varslar sju

Realtid.se kan avslöja att sju anställda tvingas lämna Aktiespararna. Vd Joacim Olsson bekräftar uppgifterna..

Realtid - Igår: 11:39

Aktiespararna varslar

Realtid kan avslöja att sju anställda tvingas lämna Aktiespararna. Vd Joacim Olsson bekräftar uppgifterna..

Realtid - Igår: 10:30

Storaffär mellan PE-aktörer i Oslo

Tristan Capital Partners har förvärvat stort kontorskomplex från Starwood Capital för 122 miljoner euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.