PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 27 June, 02:48

PrivataAffärer - 16 jan 18 kl. 07:54

Hotellkedjan varnar för lägre resultatHotelloperatören Scandic Hotels förutser ett lägre resultat för det fjärde kvartalet på grund av lägre resultat i den svenska verksamheten samt kostnader av engångskaraktär för centrala funktioner....
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Scandic Hotels

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotellkedjan, varnarför , lägre, resultat
DI - 12 feb 19 kl. 14:37

Höjd utdelning men lägre resultat från Nolato – ser lägre volymer inom e-cigg

Plastkomponenttillverkaren Nolatos omsättning och vinst backade i det fjärde kvartalet men bolagets styrelse föreslår en höjd utdelning för helåret. Bolaget varnar samtidigt för markant lägre volymer inom segmentet exponerat mot e-cigarretter framöver..

DN - 10 jan 12 kl. 09:09

Philips varnar för svagt resultat

Den nederländska elektronikjätten Philips varnar för att fjärde kvartalets resultat kommer att bli en besvikelse till följd av svag försäljning i Europa..

Affärsvärlden - 11 dec 13 kl. 15:47

Semcon varnar för resultat under förväntan

Semcon varnar för ett sämre resultat i det fjärde kvartalet än förväntat i marknaden, utan att specificera i vilken storleksordning missen uppgår till..

IDG - 08 jul 13 kl. 03:20

Samsung varnar för lägre resultat

Det senaste kvartalet kommer enligt Samsung inte att uppfylla analytikernas förväntningar..

Computer Sweden - 08 jul 13 kl. 03:20

Samsung varnar för lägre resultat

Det senaste kvartalet kommer enligt Samsung inte att uppfylla analytikernas förväntningar..

DI - 23 mar 12 kl. 08:16

RNB varnar för sämre resultat

Klädföretaget RNB, som bland annat driver Polarn och Pyret, skriver ner sin tidigare resultatprognos..

SVT - 19 feb 14 kl. 11:26

Renberg varnar: ”Högre tempo i semin”

SVT Sports hockeyexpert Mikael Renberg är nöjd med den svenska insatsen, och att de tänkta målskyttarna äntligen fick näta. Men i semifinalen måste Tre Kronor höja sig. – De måste vara beredda, säger han..

DI - 26 apr 18 kl. 12:14

Hiltons resultat högre än väntat - höjer prognos

Hotellkedjan Hilton redovisar en omsättning som var lägre än väntat för det första kvartalet. Omsättningen uppgick till 2,07 miljarder dollar, att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 2,27. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SEB varnar för tuff konjunktur

Bankkoncernen SEB redovisar en högre vinst än vad analytiker hade räknat med. Samtidigt varnar vd Annika Falkengren för allt svagare konjunkturläge. Marknaden gjorde tummen upp efter rapporten.

BT - 25 okt 12 kl. 13:29

SEB varnar för tuff konjunktur

Bankkoncernen SEB redovisar en högre vinst än vad analytiker hade räknat med. Samtidigt varnar vd Annika Falkengren för allt svagare konjunkturläge.
Marknaden gjorde tummen upp efter rapporten.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Hexagon: Rollén friad för andra gången i insidermål

”Jag är än en gång lättad av domstolens beslut att bekräfta vad jag och mina advokater har sagt från allra första början, att jag inte gjorde något fel”, säger Ola Rollén. ”Jag vill återigen visa min stora tacksamhet och uppskattning för det överväldigande stöd som jag fått från aktieägare och medarbetare under denna svåra tid. Det gör mig stolt och motiverad mig att vara Hexagons vd och koncernchef”.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

DI: Sälj Getinge innan rapporten

Getinge som länge har varit ett framgångsrikt företag på börsen har de senaste tio åren varit bättre på goodwill än att generera kassaflöde, skriver Richard Bråse. Motiveringen till sälj är, bland annat, förvärv som inte gått som tänkt och en ”minst sagt uppskruvad värdering”. Aktien backade 0,7 procent på onsdagseftermiddagen.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Redeye: Fler kommer förlora spellicenserna

”Det finns, högst troligt, några mindre operatörer som har problem med att följa reglerna, vilket märks på det antal böter som Spelinspektionen redan delat ut”, skriver Redeye som menar att den extra kostnaden som kommer med att hålla sig till licensreglerna i form av anpassning av plattformar och juridisk expertis, är en utmaning för mindre aktörer med mindre marginaler. Utvecklingen gynnar de större operatörerna, såsom Kindred, Betsson och Leo Vegas, med erfarenhet från andra reglerade marknader och som kan sprida ut de extra kostnaderna på en större intäktsbas, menar Redeye. Samtidig uppger analystjänsten att de har fått information om att Spelinspektionen även driver granskningar mot de större operatörerna, men baserat på den information Redeye har fått fr

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Här är Spiltans nya fond

Fördelningen ligger på 70 procent aktiefonder och 30 procent räntefonder och avgiften ligger på 0,77 procent.  Enligt Spiltan ger det spararen en mix av aktivt förvaltade Sverigefonder och Företagsobligationsfonder samt smarta passivt förvaltade Investmentbolagsfonder. Förvaltarna sköter om fördelningen mellan fonderna och ser till att sparande håller de tänkta målvikterna.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Traton prissätts i nedre delen av intervallet

Det skriver Reuters med hänvisning till källor. Tratons aktie kommer att noteras i Frankfurt och Stockholm.  .

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Mnuchin: Vi är nära att träffa handelsavtal med Kina

”Vi har kommit ungefär 90 procent av vägen (mot ett avtal) och jag tror att det finns en väg att avsluta detta”, sade han i en intervju med CNBC. Steven Mnuchin sade också att han är övertygad om att president Donald Trump och president Xi Jinping kommer att göra framsteg i de stagnerade handelssamtalen i samband med det kommande G20-mötet i Osaka i helgen. ”Det budskap vi vill höra är att de vill komma tillbaka till bordet och fortsätta eftersom jag tror att det är ett bra resultat för deras ekonomi och USA:s ekonomi att få balanserad handel och att fortsätta att bygga på denna relation”, sade han.

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Lönsamhet och varulager i fokus inför torsdagens rapport

H&M har fått fart på försäljningen de senaste kvartalen, från historiskt låga nivåer ska sägas. Frågan är om det är början på en ny trend och när lönsamheten i så fall ska följa efter. Vad gäller H&M-aktien så har den stigit med några få kronor sedan rapporten i slutet av mars till i skrivande stund 146 kronor.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Här är onsdagens analyser

SEB Equities höjer riktkursen för Tele2 till 145 kr från 140 kr. Rekommendationen köp upprepas. Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Mips till 205 kr från 185 kr.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

EQT kan noteras i september

  Enligt Børsen siktar EQT på en värdering på 7 miljarder euro. Tidigare i juni rapporterade Financial Times att EQT för samtal med investerare om en potentiell börsnotering. Enligt den brittiska tidningens källor skulle en börsnotering ske i Stockholm och formellt komma att presenteras i slutet på september med första handelsdag antingen i november eller december i år..

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Budet på Oriflame har gått igenom

Walnut Bidco kommer i och med detta att fullfölja förvärvet av aktier som lämnats in i erbjudandet. För att ge återstående aktieägarna i bolaget som inte lämnat in sina aktier möjlighet att acceptera erbjudandet kommer acceptperioden hållas öppen, till och med den 8 juli 2019.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.