Mobil > Teknik

Sunday, 19 August, 04:11

Mobil - 15 jan 18 kl. 15:32

LG G7 kan bli försenadEnligt uppgifter till den koreanska publikationen Korea Herald så kan LG:s kommande flaggskepp G7 (eller vad enheten nu kan tänkas få för namn) bli försenad. Detta efter att vd:n Jo Seong-jin ska ha beordrat en översyn av enheten..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
G7, Korea Herald, LG, Jo Seong

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LG G7 kan bli försenad
YLE - 14 okt 14 kl. 05:02

Västmetron kan bli ytterligare försenad

De långvariga problemen för Siemens att införa automatteknik i de gamla metrotågen hotar nu försena västmetron ytterligare. Det här meddelar Helsingfors stad. Trafikverkets direktion vid Helsingfors stad har nu tid på sig till och med slutet av november att fundera på om det alls är vettigt att automatisera metron.

YLE - 03 jul 17 kl. 05:00

Finland över tre år försenad med språkrapport

Konventionen som stöder minoritetsspråk nedprioriteras av Utrikesministeriet. Det är väldigt beklagligt men beror på resursbrist, kommenterar ministeriet. Finland har undertecknat Europarådets så kallade minoritetsspråkskonvention, det officiella namnet är Europeiska stadgan om landsdels- eller minoritetsspråk.

Regeringen - 28 dec 12 kl. 15:15

Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor

Regeringen föreslår i en proposition, som har överlämnats till riksdagen i dag, att bokföringsbrott som är ringa får åtalas endast om det av särskilda skäl är påkallat från allmän synpunkt. Pressmeddelande: Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Prop. 2012/13:61, Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Justitiedepartementet, 28 december 2012.

YLE - 18 jan 13 kl. 05:55

Wasa Express flera timmar försenad

Vasabåtarnas färja var flera timmar försenad vid ankomsten till Vasa från Umeå torsdag kväll. Det var tekniska problem, mer kan man inte säga just nu, uppger marknadsföringsdirektör Catarina Fant. VD Reko Märsylä har vi inte kunnat att nå.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 07:34

Försenad tidning under onsdagen

Dagens Kristianstadsbladet är tyvärr försenad på grund av problem vid tryckningen i natt. Tidningen beräknas bli upp till två och en halv timme försenad under onsdagsmorgonen. Distributionen kommer att pågå under förmiddagen.

YLE - 02 apr 13 kl. 08:48

Mars inte rekordkall - våren försenad

Mars månad var ovanligt kall, men inte rekordkall. Till exempel i Åbo och Vanda mättes temperaturer på -15 grader flera gånger bara under mars månad än sammanlagt antalet under perioden december - februari. Det blev ändå inte den kallaste mars månad på femtio år, vilket man ett tag trodde att det skulle bli, meddelar Meteorologiska institutet.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 16:35

Försenad badöppning i Bara

SVEDALA/BARA Friluftsbadet i Svedala öppnar som planerat på lördag medan öppningen av Barabadet blir försenad. I Svedala kommer dock plaskbassängen att vara ständ på grund av ommålningsarbeten. I Bara pågår ommålning av bassängen och den är försenad.

Expressen - 29 nov 16 kl. 18:07

Matchen mellan HV 71 och Malmö försenad

MALMÖ. Dagens SHL-match mellan Malmö Redhawks och HV 71 kommer att bli försenad. Anledningen är en olycka utanför Landskrona, som gör att HV 71:s spelarbuss är fast i köer och blir därmed försenade till Malmö.

Nyan - 24 nov 17 kl. 20:59

Grace försenad från Åbo

Viking Line meddelar via sin hemsida att m/s Viking Grace avgång från Åbo på fredagskvällen är försenad. Ny avgångstid blev 21.40 och hon anlöper därför klockan 1.

NSD - 30 maj 12 kl. 07:33

Tidningen försenad

Tidningen är runt en och en halv timme försenad på grund av tekniskt fel i tryckeriet..

Expressen - 05 jun 12 kl. 13:13

Behring Breiviks dom kan bli försenad

STOCKHOLM. Domen mot Anders Behring Breivik kan bli försenad och komma först i slutet av augusti, uppger Oslo tingsrätt enligt NTB. Tidigare har det sagts att domen väntas före årsdagen av terrordåden 22 juli..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 15:28

Är det här Pixel 3 XL?

En livs levande Pixel 3 XL-telefon kan ha exponerats på en spårvagn i Toronto. Mycket tyder hur som helst på det, och om det är en dylik enhet som figurerar på bilderna så kan man konstatera att sensorpanelen är stor..

Mobil - Igår: 15:30

Uppgifter: Två av höstens Iphone-modeller får stöd för Apple Pencil

En motiverad, logisk och rimlig utveckling eller något som Steve Jobs hade avskytt? Kanske både och, rent av? Åsikterna lär gå isär rejält om den senaste tidens rykten stämmer och två av höstens tre nya Iphone-enheter får stöd för styluspennan Apple Pencil..

Mobil - Igår: 13:58

Test: Oneplus Bullets Wireless

När Oneplus släpper ett eget trådlöst headset är det mer anonymt än väntat..

Mobil - Igår: 13:20

Sonys tidtabell för Android 9.0 Pie

Sony har nu förtydligat vilka modeller som får Android 9.0 Pie och när..

Mobil - Igår: 12:56

Nokia 9 kan lanseras nästa vecka

HMD Global lovar något stort den 21 augusti..

Mobil - Igår: 09:41

Användare slår larm: Pixel 2 XL-enheter blir sega av Android Pie

Utrullningen av Android 9.0 Pie har inte gått helt smärtfritt när det gäller Googles egna Pixel-telefoner. Och nu kommer uppgifter från flera användare om att Pixel 2 XL-enheter blivit sega efter att man uppdaterat till Android Pie..

Mobil - Igår: 09:43

Google sägs ha egen AI-högtalare med bildskärm på gång

Google har redan lanserat en plattform som medger skärmförsedda AI-högtalare med Google Assistant från tredjepartstillverkare. Nu påstås it-jätten dessutom ha en egenproducerad variant på temat under utveckling..

Mobil - Igår: 09:44

“Huawei bekräftar Kirin 980 och Mate 20-lansering i oktober”

Uppgifter om att Huawei släpper systemchipp baserat på 7-nanometersteknik på IFA. Mate 20 ska enligt samma källa lanseras i oktober..

Mobil - I förrgår: 15:54

Pris och specifikationer på Mate 20 kan ha publicerats av misstag

Återförsäljaren Giztop tycks ha gjort bort sig och råkat publicera en annons för Huaweis kommande smartphone-modell Mate 20 redan innan telefonen offentliggjorts. Såväl pris som specifikationer har därmed avslöjats, förutsatt att informationen i annonsen var korrekt..

Mobil - I förrgår: 15:42

Google har lanserat Go-versionen av Android 9.0 Pie

När Googles Light-version av Android uppdateras är det resurssnålheten som lyfts fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.