Mobil > Teknik

Monday, 12 November, 23:16

Mobil - 15 jan 18 kl. 15:32

LG G7 kan bli försenadEnligt uppgifter till den koreanska publikationen Korea Herald så kan LG:s kommande flaggskepp G7 (eller vad enheten nu kan tänkas få för namn) bli försenad. Detta efter att vd:n Jo Seong-jin ska ha beordrat en översyn av enheten..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
G7, Korea Herald, LG, Jo Seong

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LG G7 kan bli försenad
IDG - 7 timmar sedan

Vad händer Microsoft? Windows 10 är nu 35 dagar försenad.


Den senaste uppdateringen av Windows 10 är kraftigt försenad. Oss veterligen har det aldrig hänt tidigare att det dröjt så lång tid till en relansering..

YLE - 14 okt 14 kl. 05:02

Västmetron kan bli ytterligare försenad

De långvariga problemen för Siemens att införa automatteknik i de gamla metrotågen hotar nu försena västmetron ytterligare. Det här meddelar Helsingfors stad. Trafikverkets direktion vid Helsingfors stad har nu tid på sig till och med slutet av november att fundera på om det alls är vettigt att automatisera metron.

YLE - 03 jul 17 kl. 05:00

Finland över tre år försenad med språkrapport

Konventionen som stöder minoritetsspråk nedprioriteras av Utrikesministeriet. Det är väldigt beklagligt men beror på resursbrist, kommenterar ministeriet. Finland har undertecknat Europarådets så kallade minoritetsspråkskonvention, det officiella namnet är Europeiska stadgan om landsdels- eller minoritetsspråk.

Regeringen - 28 dec 12 kl. 15:15

Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor

Regeringen föreslår i en proposition, som har överlämnats till riksdagen i dag, att bokföringsbrott som är ringa får åtalas endast om det av särskilda skäl är påkallat från allmän synpunkt. Pressmeddelande: Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Prop. 2012/13:61, Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Justitiedepartementet, 28 december 2012.

YLE - 18 jan 13 kl. 05:55

Wasa Express flera timmar försenad

Vasabåtarnas färja var flera timmar försenad vid ankomsten till Vasa från Umeå torsdag kväll. Det var tekniska problem, mer kan man inte säga just nu, uppger marknadsföringsdirektör Catarina Fant. VD Reko Märsylä har vi inte kunnat att nå.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 07:34

Försenad tidning under onsdagen

Dagens Kristianstadsbladet är tyvärr försenad på grund av problem vid tryckningen i natt. Tidningen beräknas bli upp till två och en halv timme försenad under onsdagsmorgonen. Distributionen kommer att pågå under förmiddagen.

YLE - 02 apr 13 kl. 08:48

Mars inte rekordkall - våren försenad

Mars månad var ovanligt kall, men inte rekordkall. Till exempel i Åbo och Vanda mättes temperaturer på -15 grader flera gånger bara under mars månad än sammanlagt antalet under perioden december - februari. Det blev ändå inte den kallaste mars månad på femtio år, vilket man ett tag trodde att det skulle bli, meddelar Meteorologiska institutet.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 16:35

Försenad badöppning i Bara

SVEDALA/BARA Friluftsbadet i Svedala öppnar som planerat på lördag medan öppningen av Barabadet blir försenad. I Svedala kommer dock plaskbassängen att vara ständ på grund av ommålningsarbeten. I Bara pågår ommålning av bassängen och den är försenad.

Expressen - 29 nov 16 kl. 18:07

Matchen mellan HV 71 och Malmö försenad

MALMÖ. Dagens SHL-match mellan Malmö Redhawks och HV 71 kommer att bli försenad. Anledningen är en olycka utanför Landskrona, som gör att HV 71:s spelarbuss är fast i köer och blir därmed försenade till Malmö.

Nyan - 24 nov 17 kl. 20:59

Grace försenad från Åbo

Viking Line meddelar via sin hemsida att m/s Viking Grace avgång från Åbo på fredagskvällen är försenad. Ny avgångstid blev 21.40 och hon anlöper därför klockan 1.

Dagens PS - 21 okt 18 kl. 13:40

Audis nya SUV på el blir försenad

Tyska biltillverkaren Audis nya elektroniska SUV blir fyra veckor försenad. Orsaken är att bolaget måste fixa problem i mjukvara, rapporterar Reuters. Tidigare har Bild am Sonntag skrivit att bilen, som formellt heter e-tron, skulle kunna bli flera månader försenad på grund av problemen.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 8 timmar sedan

”Oneplus 7 får inte 5G-stöd” – men däremot sägs en ny modell få det

Oneplus har sedan tidigare bekräftat att en telefon med 5G-stöd ska vara på gång under 2019. Men enligt färska uppgifter är det inte Oneplus 7 som är aktuell med stöd för nästa generations mobilnät..

Mobil - 8 timmar sedan

2019 års Iphone-modeller kan få selfiekamera under skärmglaset

Även om Apple var ett av de företag som tidigast anammade konceptet med en så kallad sensorpanel, så tycks man leta andra lösningar för framtida telefoner. Det visar ett nytt patent..

Mobil - 11 timmar sedan

Moomin Move - Mumindalen i Augmented Reality

När Mumindalen blir Augmented Reality-spel skiljer det sig från Pokemon Go mer i detaljerna än i konceptet..

Mobil - 10 timmar sedan

Marshall Minor II Bluetooth i test - oväntat bekväma

Marshalls trådlösa in ear-lurar visar sig vara lätta att tycka om..

Mobil - 12 timmar sedan

Skärmproblem på Huawei Mate 20 Pro

Många användare, även här i Sverige, rapporterar om problem med grönskiftande skärmar på Huawei Mate 20 Pro..

Mobil - 14 timmar sedan

Apple lanserar reparationsprogram för Iphone X med krånglande skärmar

Apple lovar nu att gratis åtgärda problem på två populära produkter, närmare bestämt 13-tumsversionen av Macbook Pro samt förra årets flaggskeppstelefon Iphone X..

Mobil - 14 timmar sedan

Samsung testar intresset med en miljon Galaxy F-telefoner

Samsungs mobilchef DJ Koh har avslöjat att man till en början kommer att ta fram en miljon exemplar av den smartphone med böjbar skärm som man nyligen visade upp..

Mobil - 09 nov 18 kl. 15:21

Appen Vine återuppstår i vår under namnet Byte

Minns du succé-appen Vine? Saknar du den, rent av? I så fall kan vi glädja dig med att den tycks vara på väg tillbaka, men den här gången under namnet Byte..

Mobil - 09 nov 18 kl. 14:16

Tidal släpper app för Samsungs wearable tech-enheter

Den som kör musikstreaming-tjänsten Tidal och dessutom använder någon av Samsungs wearable tech-enheter kan nu ladda hem en Tidal-app som bland annat medger offline-lyssning..

Mobil - 09 nov 18 kl. 09:36

Lita: Vegetariska veckomatsedlar för de regelbundna

Matsedels-appen Lita bjuder på lockande recept men saknar stöd för tillvarons flexibilitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.