Mobil > Teknik

Wednesday, 20 February, 10:16

Mobil - 15 jan 18 kl. 15:32

LG G7 kan bli försenadEnligt uppgifter till den koreanska publikationen Korea Herald så kan LG:s kommande flaggskepp G7 (eller vad enheten nu kan tänkas få för namn) bli försenad. Detta efter att vd:n Jo Seong-jin ska ha beordrat en översyn av enheten..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
G7, Korea Herald, LG, Jo Seong

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LG G7 kan bli försenad
YLE - 14 okt 14 kl. 05:02

Västmetron kan bli ytterligare försenad

De långvariga problemen för Siemens att införa automatteknik i de gamla metrotågen hotar nu försena västmetron ytterligare. Det här meddelar Helsingfors stad. Trafikverkets direktion vid Helsingfors stad har nu tid på sig till och med slutet av november att fundera på om det alls är vettigt att automatisera metron.

YLE - 03 jul 17 kl. 05:00

Finland över tre år försenad med språkrapport

Konventionen som stöder minoritetsspråk nedprioriteras av Utrikesministeriet. Det är väldigt beklagligt men beror på resursbrist, kommenterar ministeriet. Finland har undertecknat Europarådets så kallade minoritetsspråkskonvention, det officiella namnet är Europeiska stadgan om landsdels- eller minoritetsspråk.

Regeringen - 28 dec 12 kl. 15:15

Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor

Regeringen föreslår i en proposition, som har överlämnats till riksdagen i dag, att bokföringsbrott som är ringa får åtalas endast om det av särskilda skäl är påkallat från allmän synpunkt. Pressmeddelande: Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Prop. 2012/13:61, Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Justitiedepartementet, 28 december 2012.

YLE - 18 jan 13 kl. 05:55

Wasa Express flera timmar försenad

Vasabåtarnas färja var flera timmar försenad vid ankomsten till Vasa från Umeå torsdag kväll. Det var tekniska problem, mer kan man inte säga just nu, uppger marknadsföringsdirektör Catarina Fant. VD Reko Märsylä har vi inte kunnat att nå.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 07:34

Försenad tidning under onsdagen

Dagens Kristianstadsbladet är tyvärr försenad på grund av problem vid tryckningen i natt. Tidningen beräknas bli upp till två och en halv timme försenad under onsdagsmorgonen. Distributionen kommer att pågå under förmiddagen.

YLE - 02 apr 13 kl. 08:48

Mars inte rekordkall - våren försenad

Mars månad var ovanligt kall, men inte rekordkall. Till exempel i Åbo och Vanda mättes temperaturer på -15 grader flera gånger bara under mars månad än sammanlagt antalet under perioden december - februari. Det blev ändå inte den kallaste mars månad på femtio år, vilket man ett tag trodde att det skulle bli, meddelar Meteorologiska institutet.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 16:35

Försenad badöppning i Bara

SVEDALA/BARA Friluftsbadet i Svedala öppnar som planerat på lördag medan öppningen av Barabadet blir försenad. I Svedala kommer dock plaskbassängen att vara ständ på grund av ommålningsarbeten. I Bara pågår ommålning av bassängen och den är försenad.

Expressen - 29 nov 16 kl. 18:07

Matchen mellan HV 71 och Malmö försenad

MALMÖ. Dagens SHL-match mellan Malmö Redhawks och HV 71 kommer att bli försenad. Anledningen är en olycka utanför Landskrona, som gör att HV 71:s spelarbuss är fast i köer och blir därmed försenade till Malmö.

Nyan - 24 nov 17 kl. 20:59

Grace försenad från Åbo

Viking Line meddelar via sin hemsida att m/s Viking Grace avgång från Åbo på fredagskvällen är försenad. Ny avgångstid blev 21.40 och hon anlöper därför klockan 1.

Dagens PS - 21 okt 18 kl. 13:40

Audis nya SUV på el blir försenad

Tyska biltillverkaren Audis nya elektroniska SUV blir fyra veckor försenad. Orsaken är att bolaget måste fixa problem i mjukvara, rapporterar Reuters. Tidigare har Bild am Sonntag skrivit att bilen, som formellt heter e-tron, skulle kunna bli flera månader försenad på grund av problemen.

NSD - 30 maj 12 kl. 07:33

Tidningen försenad

Tidningen är runt en och en halv timme försenad på grund av tekniskt fel i tryckeriet..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Nedskärningar hos Razer kan hota mobilverksamheten

Efter att gaming-hårdvarutillverkaren Razer sagt upp 30 personer, så ställs nu en rad frågor kring huruvida mobilverksamheten på företaget kan vara hotad..

Mobil - 1 timme sedan

Apples Iphone har en förkrossande marknadsandel i Japan

Trots att det går trögt med Iphoneförsäljningen för Apple på flera håll i världen, så håller man i alla fall ställningarna som den i särklass största leverantören på en marknad, nämligen den japanska..

Mobil - 18 timmar sedan

Youtube Music har till slut fått stöd för Android Auto

Google-ägda Youtube Music har paradoxalt nog inte haft stöd för Android Auto. Men med den senaste uppdateringen har man till slut fixat den saken..

Mobil - 18 timmar sedan

Android Q: Tecken på att Google vill ersätta bakåtknappen med svepgest

Android Pie gav oss en mix av klassiska kontroller och nya svepgester. Men Google verkar inte helt nöjda med hur det fungerat, för i en tidig version av Android Q har man ersatt den klassiska bakåtknappen med en svepgest..

Mobil - 18 timmar sedan

Huawei Mediapad M5 Lite i test: Udda blandning

Mediapad M5 Lites blandning av budget och lyx är udda men praktisk för rätt tillämpningar..

Mobil - 23 timmar sedan

SJ börjar visa exakt var tågen befinner sig i sin experimentapp

I appen SJ Labs kan du nu se exakt var ditt tåg befinner sig just nu..

Mobil - Igår: 08:55

Bekräftat: Huawei presenterar nya flaggskeppet P30 i Paris den 26 mars

Det har tidigare cirkulerat obekräftade uppgifter om saken, men nu är det bekräftat: Huawei kommer att offentliggöra sitt nya flaggskepp P30 i samband med ett event i Paris i slutet av nästa månad..

Mobil - Igår: 08:57

Samsung Galaxy S10: Ställ dina frågor och få svar om nya flaggskeppet

Samsung lanserar Galaxy S10 och Mobil är på plats. Kvällen den 20 februari släpper Samsung nya flaggskeppet Samsung Galaxy S10..

Mobil - Igår: 08:44

Xiaomi släpper specifikationer och visar bilder av nya Mi 9

Xiaomi har valt att på förhand både visa upp pressbilder och avslöja en rad specifikationer på sin kommande smartphone Mi 9. Avslöjandet kommer på bolagets officiella Twitter-konto..

Mobil - Igår: 15:11

Samsung satsar på täta lanseringar av lågprismobiler

Samsungs indiska marknadschef Ranjiv Singh har avslöjat att man kommer att släppa en ny Galaxy A-telefon varje månad fram till juni i år. Därmed väljer man samma väg som kinesiska Xiaomi gjort, med täta lanseringar av budgetvänlig hårdvara..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.