Mobil > Teknik

Wednesday, 23 May, 05:32

Mobil - 15 jan 18 kl. 15:32

LG G7 kan bli försenadEnligt uppgifter till den koreanska publikationen Korea Herald så kan LG:s kommande flaggskepp G7 (eller vad enheten nu kan tänkas få för namn) bli försenad. Detta efter att vd:n Jo Seong-jin ska ha beordrat en översyn av enheten..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
G7, Korea Herald, LG, Jo Seong

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LG G7 kan bli försenad
Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Strandrensningen är försenad

Strandrensningen är rejält försenad. Anledningen är det ligger fyra gånger så mycket tång på stränderna mot vad det brukar göra. Det har inte hjälp att kommunen i år startade strandrensningen extra tidigt..

YLE - 14 okt 14 kl. 05:02

Västmetron kan bli ytterligare försenad

De långvariga problemen för Siemens att införa automatteknik i de gamla metrotågen hotar nu försena västmetron ytterligare. Det här meddelar Helsingfors stad. Trafikverkets direktion vid Helsingfors stad har nu tid på sig till och med slutet av november att fundera på om det alls är vettigt att automatisera metron.

YLE - 03 jul 17 kl. 05:00

Finland över tre år försenad med språkrapport

Konventionen som stöder minoritetsspråk nedprioriteras av Utrikesministeriet. Det är väldigt beklagligt men beror på resursbrist, kommenterar ministeriet. Finland har undertecknat Europarådets så kallade minoritetsspråkskonvention, det officiella namnet är Europeiska stadgan om landsdels- eller minoritetsspråk.

Regeringen - 28 dec 12 kl. 15:15

Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor

Regeringen föreslår i en proposition, som har överlämnats till riksdagen i dag, att bokföringsbrott som är ringa får åtalas endast om det av särskilda skäl är påkallat från allmän synpunkt. Pressmeddelande: Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Prop. 2012/13:61, Försenad årsredovisning och bokföringsbrott samt några revisorsfrågor Justitiedepartementet, 28 december 2012.

YLE - 18 jan 13 kl. 05:55

Wasa Express flera timmar försenad

Vasabåtarnas färja var flera timmar försenad vid ankomsten till Vasa från Umeå torsdag kväll. Det var tekniska problem, mer kan man inte säga just nu, uppger marknadsföringsdirektör Catarina Fant. VD Reko Märsylä har vi inte kunnat att nå.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 07:34

Försenad tidning under onsdagen

Dagens Kristianstadsbladet är tyvärr försenad på grund av problem vid tryckningen i natt. Tidningen beräknas bli upp till två och en halv timme försenad under onsdagsmorgonen. Distributionen kommer att pågå under förmiddagen.

YLE - 02 apr 13 kl. 08:48

Mars inte rekordkall - våren försenad

Mars månad var ovanligt kall, men inte rekordkall. Till exempel i Åbo och Vanda mättes temperaturer på -15 grader flera gånger bara under mars månad än sammanlagt antalet under perioden december - februari. Det blev ändå inte den kallaste mars månad på femtio år, vilket man ett tag trodde att det skulle bli, meddelar Meteorologiska institutet.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 16:35

Försenad badöppning i Bara

SVEDALA/BARA Friluftsbadet i Svedala öppnar som planerat på lördag medan öppningen av Barabadet blir försenad. I Svedala kommer dock plaskbassängen att vara ständ på grund av ommålningsarbeten. I Bara pågår ommålning av bassängen och den är försenad.

Expressen - 29 nov 16 kl. 18:07

Matchen mellan HV 71 och Malmö försenad

MALMÖ. Dagens SHL-match mellan Malmö Redhawks och HV 71 kommer att bli försenad. Anledningen är en olycka utanför Landskrona, som gör att HV 71:s spelarbuss är fast i köer och blir därmed försenade till Malmö.

Nyan - 24 nov 17 kl. 20:59

Grace försenad från Åbo

Viking Line meddelar via sin hemsida att m/s Viking Grace avgång från Åbo på fredagskvällen är försenad. Ny avgångstid blev 21.40 och hon anlöper därför klockan 1.

NSD - 30 maj 12 kl. 07:33

Tidningen försenad

Tidningen är runt en och en halv timme försenad på grund av tekniskt fel i tryckeriet..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojis

Twitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..

Mobil - 15 timmar sedan

Läsartest: Två av Mobils läsare testar Moto G6 Plus

För en tid sedan bad vi er läsare att testa Moto G6 Plus och berätta vad ni tyckte om telefonen. Många anmälde sig och här är nu de två första läsarnas åsikter om telefonen efter att ha använt den i ungefär en vecka..

Mobil - 14 timmar sedan

Läcka hos HTC själva avslöjar allt om nya flaggskeppet U12+

Som om det inte vore nog att HTC:s kommande flaggskeppstelefon U12+ redan kan vara en av världshistoriens sämst bevarade hemligheter, så har HTC själva nu dessutom lyckats läcka all information om telefonen bara en dag innan offentliggörandet..

Mobil - 20 timmar sedan

Nej, Siri avslöjar inte förbättrad Siri på WWDC 2018

Den som frågar Apples AI-assistent Siri om utvecklarkonferensen WWDC får veta att Siri snart kommer att bli smartare och får en ny röst, samt att någon form av ny hårdvara är på gång. Men uppgiften som nu fått stor spridning har visat sig vara felaktig och gäller förra årets upplaga av WWDC..

Mobil - 19 timmar sedan

HMD Global tar in nästan en miljard för att göra fler Nokia-mobiler

HMD Global har tagit in mer finansieringskapital för att kunna fortsätta att växa..

Mobil - 19 timmar sedan

Instagram testar funktion som meddelar när du sett allt nytt i flödet

För en tid sedan kom uppgifter om att Instagram testkör en funktion som ska ge användarna insikt i hur mycket man använder appen. Och nu bekräftar Instagram att man dessutom testar en funktion som säger till när man sett allt nytt i flödet. Om den kommer att rullas ut i en skarp version är däremot inte bestämt ännu..

Mobil - 20 timmar sedan

Siri avslöjar förbättrad Siri på WWDC

Den som frågar Apples AI-assistent Siri om utvecklarkonferensen WWDC får veta att Siri snart kommer att bli smartare och får en ny röst, samt att någon form av ny hårdvara är på gång..

Mobil - Igår: 17:01

Test: Nokia Sleep - hemstyrning och sömnmätning i ett

Vi har testat uppkopplade Nokia Sleep som berättar mer om hur du sover utan att du behöver ha på dig några prylar..

Mobil - Igår: 16:20

Rykte: Samsung har Wear OS-baserad smartwatch på gång

Om man får tro färska uppgifter från källor i Kina så ska Samsung planera att släppa smartwatch-enheter med både Tizen och Wear OS i år. Om uppgifterna stämmer så innebär det att Samsung släpper sin första Android-baserade smartwatch sedan 2014 års Gear Live..

Mobil - Igår: 15:10

Här är LG:s Q7

Det är bara några veckor sedan LG offentliggjorde sitt nya flaggskepp G7 Thinq, en telefon som släpps i Sverige den 8 juni. Nu har man presenterat ytterligare en ny smartphone med namnet Q7, men vilka marknader den är avsedd för har man däremot inte avslöjat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.