Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 19 August, 09:30

Dagens PS - 15 jan 18 kl. 11:32

Iphone 7 Plus näst mest sålda mobilen i KinaApples Iphone 7 Plus var den smartphone som sålde näst bäst i Kina under fjolåret, enligt analysföretaget Counterpoint. iPhone 7 Plus uppges ha stått för 2,8 procent av den totala försäljningen i Kina som är världens största marknad för smartphones. För Apple innebär utveckligen att man kvalar in som enda utländska företag på topp tio-listan över mest sålda smartphones i Kina 2017. iPhone 7 lanserades i september 2016 och ska ha gått starkt i Kina under första halvan av 2017. Succén ska dock ha kommit först i samband med att Apple valde att sänka priset på mobilen under andra halvåret, enligt Counterpoint.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Plus, Kina, Iphone, Counterpoint, Apple, Oppo R9, A57, Vivos X9, Huawei, KÄlla, CNBC, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iphone7 , Plus, näst, mest, sålda, mobileni , Kina
Mobil - 29 aug 14 kl. 16:00

Iphone-användare porrsurfar mest

En ny undersökning visar att användare av Iphone och Ipad porrsurfar mest av mobilanvändarna. Men resultatet går att läsa på olika sätt..

IDG - 09 jul 18 kl. 11:10

Ny rapport: Iphone 8 världens mest sålda mobil i maj

Även Iphone X och Iphone 8 Plus säljer bra, detta trots att nya modeller vankas snart..

IDG - 10 sep 12 kl. 12:15

Iphone-användare är mest nöjda

Ännu en undersökning visar att Apples kunder är mest nöjda med sina mobiltelefoner. .

IDG - 07 aug 14 kl. 13:51

Fresh Air Plus är det mest bisarra badrumstillbehöret hittills

Skaparen av Fresh Air Plus har ett mål i sikte: Att utrota varje spår av odör som uppkommer efter ett toalettbesök, tack vare en inbyggd fläkt..

Västerbottens Folkblad - 11 maj 14 kl. 15:08

[PLUS] Umeå – nionde mest högutbildade staden

Umeå är Sveriges nionde mest högutbildade kommun. - Finns det ett överskott på ung, välutbildad....

Västerbottens Folkblad - 29 aug 14 kl. 23:21

[PLUS] Sällskapsdjur mest utsatta

Hundar, katter och hästar. Det är de djuren som råkar mest illa ut, om man ser till de anmälningar....

Västerbottens Folkblad - 30 dec 15 kl. 23:00

[PLUS] Personen med mest skog i länet avvaktar utvecklingen

Anders Landström i Storuman är med sina 8 242 hektar den privatperson som äger mest skog i....

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 11:41

Nytt år, ny telefon – vi tar en titt på ryktena kring nya iPhone 7

Knappt har vi hunnit hämta oss från lanseringen av iPhone 6S så börjar vi se fram emot Apples nästa lansering av iPhone 7. Det är fortfarande lika beroendeframkallande, mytomspunnet och hänförande! Exakt vad det blir återstår att se, men som alltid florerar det rykten.

IDG - 21 okt 16 kl. 14:46

Oväntat hög efterfrågan på Iphone 7 och 7 Plus


Iphone 7 är den mest populära av Apples mobiltelefoner..

IDG - 05 jul 13 kl. 17:42

iPhone 5 kritiseras på sociala medier

En ny undersökning visar att iPhone 5 är den mest omdiskuterade mobiltelefonen på Twitter. Men det är också den mest kritiserade..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - Igår: 23:51

Toppform året om – så kickstartar du höstträningen

  Sommaren går mot sitt slut och runt hörnet väntar höstens mörker och kyla. Kroppen göms under lager av kläder och ser inte solljuset förrän nästa år igen. Men låt inte allt slit för sommarkroppen gå till spillo – håll formen året om!

Dagens PS - Igår: 15:44

Birro sammanfattar veckan som gått

  Rutiner och arbete är tillbaks på kartan. En lång och osedvanligt het sommar går mot sitt slit. Dagens PS blickar tillbaka på veckan som gått.

Dagens PS - Igår: 11:55

Aktietips: Börspapper som pallar trycket

Autoliv bedöms även efter utdelningen av Veoneer ha fina tillväxtår framför sig och aktien är köpvärd. Det skriver Affärsvärlden på fredagen i sin tjänst Analys+. ”Att vara underleverantör till fordonsindustrin må vara en utsatt position, men Autoliv har under lång tid visat sig stå pall.

Dagens PS - Igår: 11:45

Desperat krisplan ska rädda Löfven

Här är S taktik efter statsministerns förtroenderas och debattfadäser. Enligt Expressen finns en djup oro i de egna leden hos Socialdemokraterna över att partiledaren och statsministern Stefan Löfven dels gör så dåligt ifrån sig i offentliga utfrågningar och debatter och – inte minst – hans låga förtroendesiffror. Särskilt nu.

Dagens PS - Igår: 09:49

Googles vd anklagas för försvarstal

Googles vd Sundar Pichai har i en träff med anställda sagt att företaget inte är i närheten av att lansera en sökmotor i Kina. Beskedet som mer liknande ett försvarstal från Pichais sida kommer efter att Wall Street Journal och andra medier rapporterat om att Google utvecklar en ny sökmotor för Kina. Enligt uppgifterna skulle sökmotorn gå i linje med Kinas strikta censur, vilket har förargat många av Googles anställda men också människorättsaktivister.

Dagens PS - Igår: 10:56

Självkörande bilar ska minska utläpp

Uppstartsföretaget FiveAI har lockat till sig ett stort intresse och många investerare som säger sig tro på deras teknik, skriver Ny Teknik. Företaget har fått godkänt att göra tester i riktig trafik i London. Testerna börjar 2019 med förare bakom ratten och fordon fulla med sensorer som ska samla in data om både skick på vägar, trafikintensitet, fotgängare och annan trafik.

Dagens PS - Igår: 10:18

Ledarkollen: Donald Trumps krig mot sanningen

  Ledarkollen handlar idag om valrörelsen, om Vänsterns elefant i rummet, om klimatet, om att göra politik av tragedier och om Donald Trumps krig mot sanningen. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Elefant i rum DI skriver om valrörelsen: ”Elefanten i rummet, sa Jonas Sjöstedt om den ökade ojämlikheten i partiledardebatten häromkvällen (Di/Expressen-tv).

Dagens PS - Igår: 10:02

Alarmerande forskning: Snoozandet stör hjärnans funktioner

Efter en natt av dålig sömn och för få timmar kan det vara frestande att trycka på snooze-knappen och stanna i sängen de där extra minuterna. Trots att det verkar lockande är det något som bör undvikas, skriver The Independent. PS Supersommar – Här kan du följa vår artikelserie där vi avslöjar superknepen för bra hälsa och välmående.

Dagens PS - I förrgår: 09:01

Priserna går upp för bostadsrätter

Prisindex för privatägda bostäder sjönk med 0,6 procent mellan juni och juli enligt den senaste månadsstatistiken från Valueguard. Detta efter att ha varit ned lika mycket månaden innan. Bostadsrättsindex steg med 0,8 procent medan villaindex var ned 1,4 procent, efter att ha backat med 0,4 respektive 0,6 procent i juni.

Dagens PS - I förrgår: 08:47

Får svidande kritik: ”Vad ska jag göra?”

Oppositionen anklagar finansministern för att måla upp en allt för ljus bild av Sverige. Svensk ekonomi går som tåget med god tillväxt, sjunkande arbetslöshet, ökad sysselsättning och rejäla tillskott i statskassan. Så sammanfattar nyhetsbyrån Direkt den uppdaterade prognosen för svensk ekonomi som finansminister Magdalena Andersson (S) presenterade på torsdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.