DrivaEget > Ekonomi

Friday, 18 January, 01:53

DrivaEget - 15 jan 18 kl. 12:45

Kontoret gör varumärket – välj rätt plats och inredning Affärer  Geografisk plats, sammanhang och sist men inte minst, inredningen. Sätt företagets 5V och er platsstrategi och stärk ert varumärke. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kontoret, gör, varumärket, väljrätt plats och , inredning
BT - 03 jun 14 kl. 00:30

Braw: Vinstrika Amazon spelar högt med sitt varumärke

Förra året tjänade Amazon 4,3 miljarder pund i Storbritannien. Men tänk så fiffigt: detta väldiga företag existerar officiellt inte här. Därför betalade det mäktiga Amazon förra året bara 4,2 miljoner i skatt.

YLE - 15 maj 14 kl. 11:35

Purmoradiatorerna lever för evigt

Företaget Rettig Värme i Jakobstad har figurerat i nyhetsrubrikerna den senaste veckan. Orsaken är att ägaren vill lägga ner tillverkningen av radiatorer i staden och som bäst pågår samarbetsförhandlingar. Tors 15.

Nyan - 15 okt 13 kl. 08:00

Sex sägs upp från Transmar

Organisationen inom Transmar-koncernen har minskats med sex tjänster.
? På grund av det hårda marknadsläget inom hela vårt marknadsområde, är vi tvungna att se över vårt hus.

Barometern - 21 nov 13 kl. 08:57

Gunnar Cyrén

En av Sveriges stora glaskonstnärer är borta, formgivaren, guld- och silverssmeden, musikern Gunnar Cyrén, Gävle, har avlidit 82 år gammal. Hans närmaste är hustrun Birgitta, sönerna Mårten, Henrik och Gustav med familjer. Gunnar Cyrén pratade med glaset och det syns på hans verk att det var ett samtal fyllt av glädje och kunskap.

Affärsvärlden - 08 okt 15 kl. 11:38

Robert Friman i samarbete med Business Sweden

Smyckesspecialisten Robert Friman inleder ett samarbete med Sveriges export- och investeringsråd, Business Sweden, rörande en etablering av varumärket Angel Bliss i USA. Samarbetet gäller med kontoret i Chicago och ska ske i två faser, framgår det av ett pressmeddelande..

Alingsås tidning - 16 jun 16 kl. 05:30

Nybygge som skapar jobb

Igår invigde Vårgårdahus sin nya produktionsanläggning, som gör det möjligt att bygga ännu fler villor. Samtidigt planeras för nyanställning av minst 25 personer till kontor och produktion.
– Jag är riktigt stolt, sade Per-Erik Bonander, vd för Vårgårdahus, som inför ett stort antal inbjudna gäster talade vid invigningen av den nya produktionsanläggningen.

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 09:31

Conversion Jam lyfter blicken från tangentbord och skärmar

Nyligen genomfördes Conversion Jam som för andra året i rad är världens största CRO-event. I år ville de dock lyfta blicken lite från det tidigare så väldigt tekniska och djuplodande CRO-fokuset, till de större perspektiven av var CRO passar in i de större skeenden som just nu pågår i samhället. Det hela både uppskattades och ogillades av besökarna.

BT - 22 nov 14 kl. 10:18

Kostymen börjar blir trång för Morris

Den andra butiken öppnade under hösten i Stockholm, den stad Boråsmärket har i sitt varumärke. Och med en fortsatt expansion håller Morris Stockholm på att bli alltmer trångbodda i lokalerna på Källegatan. Med bokslutet som slutade i april i år tangerade J.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 06 feb 18 kl. 07:20

Skala upp utan risk

 Affärer  Vill du växa men slippa personalansvar? Samverka med andra och få större uppdrag och högre omsättning. Så här lyckas du också!

DrivaEget - 05 feb 18 kl. 11:29

Minskad oro trots skärpta regler för anställdas hälsa

 Ditt liv  Under 2018 skärps reglerna för arbetsgivarnas rehabiliteringsansvar ytterligare. Trots det minskar företagarnas oro för att medarbetarna ska insjukna. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 04 feb 18 kl. 18:26

8 fällor som gör att kunderna flyr

 Försäljning  Här är 8 misstag som kan göra att potentiella kunder inte köper av dig – och hur du undviker dem. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 16:15

Måste man betala på tio dagar?

 Affärer  Hur gör man när leverantören kräver betalt inom tio dagar? Våra experter reder ut vad som gäller.   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 11:25

“Kan jag skriva kvitto för hand?”

 Affärer  Kan man skriva kvitto för hand? Expertern reder ut vad som gäller. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 07:10

Så skapar du bra samtal

 Ditt liv  Hur håller man sitt första utvecklingssamtal? Vår expert svarar på frågor om företagarlivets mänskliga sidor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 01 feb 18 kl. 07:47

Ensam är inte stark – nätverk ökar vinsten

 Affärer  Nej, ensam är inte stark. Emelie Fågelstedt anlitar konsulter och får större uppdrag, bättre slutresultat – och ökad vinst. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 12:07

Kissie vinner och förlorar i domstol

 Nätaffärer  Idag kom domen mot influensen Kissie. Och det blev en halv seger för bloggerskan. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 08:40

7 vanliga misstag när du startar eget

 Starta eget  Sugen på att starta eget? Kul! Men för att lyckas gäller det att undvika de här vanliga fällorna – så här gör du!

DrivaEget - 30 jan 18 kl. 12:53

Är du ekobrottsling – utan att veta om det?

 Affärer  Allt fler småföretagare begår ekobrott. Främst beror det på okunskap och slarv. Vet du vad som gäller?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.