Realtid > Ekonomi

Monday, 15 October, 11:10

Realtid - 15 jan 18 kl. 09:18

"Finansbranschen har blivit bättre på att kommunicera""Finansbranschen har blivit betydligt bättre på kommunikation jämfört med vad den var för några år sedan". Det säger Ingmar Rentzhog, vd och grundare av kommunikationsbyrån Laika Consulting, till Realtid. Han ser en tydlig trend i att byrån får in fler onoterade bolag som kunder och att intresset för gröna investeringar ökar. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;finansbranschen,  Ingmar Rentzhog, Laika Consulting, Realtid

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Finansbranschenhar blivit bättre på att , kommunicera"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 minuter sedan

Midway Holding renodlar portföljen

Midway Holding renodlar nu portföljen och avyttar mindre bolag och ger plats för färre och större bolag..

Realtid - 1 timme sedan

Pandox köper lyxhotell i Manchester

Pandox förvärvar The Midland Manchester, ett hotell i det övre premiumsegmentet beläget i centrala Manchester i Storbritannien. .

Realtid - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen fortsätter ned efter Getinges besked

Stockholmsbörsen inleder veckan med nedgång. Getinge rasar efter gårdskvällens besked om miljardstämningen i USA och Electrolux påverkas av Sears rekonstruktionsplaner..

Realtid - 1 timme sedan

Medivirs vd får gå på dagen

Medivirs vd Christine Lind får lämna bolaget med omedelbar verkan och Uli Hacksell har utsetts till tillförordnad vd..

Realtid - 2 timmar sedan

Ny cfo på Pricer

Susanne Andersson, för närvarande CFO på First North-noterade teknikbolaget ChromoGenics, har rekryterats till tjänsten som CFO på Pricer..

Realtid - 2 timmar sedan

Fastighetstrio utvecklar äldreboende i Huddinge

SHH, Balder och NREP utvecklar äldreboende med 79 lägenheter i Huddinge. Samarbetet starten till flera samarbeten i samma anda..

Realtid - 2 timmar sedan

Brunswick rekryterar Swedbankprofil

Brunswick rekryterar Swedbankprofil till kreditverksamheten, Asienbörserna inledde rött, UBS slutför transaktion med Nordea och Jisander möter åklagare i rätten i dag. Detta är några av rubrikerna i Realtids nyhetssvep..

Realtid - 5 timmar sedan

Därför har Anders Borg fel om bostadsmarknaden

Anders Borg gör en felaktig problemanalys på flera punkter om den svenska bostads- och fastighetsmarknaden. Om politikerna lyssnar på hans recept kan en ny fastighetskris stå för dörren, skriver gästkrönikören Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke Sverige..

Realtid - 11 timmar sedan

Getinge stäms på miljarder av patienter i USA - fler stämningar kan följa

Getinge reserverar 1,8 miljarder kronor för kostnader som kan uppstå efter en lång rad stämningar och skadeståndskrav från patienter i USA och Kanada mot dotterbolaget Atrium Medicals kirurgiska nätimplantat. Getinge bestrider kraven, och flaggar samtidigt för att de i sin tur kan komma att stämma sina försäkringsbolag..

Realtid - Igår: 07:50

Akademiens nya jurist avslöjar sin yrkeshemlighet

Affärsjuristen och forskaren Eric M Runesson tyckte att det var dags för en förändring. Han blev bönhörd med råge. Kort efter utnämningen till HD-domare utsågs han även till ledamot av Svenska Akademien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.