Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 05:18

Realtid - 15 jan 18 kl. 09:18

"Finansbranschen har blivit bättre på att kommunicera""Finansbranschen har blivit betydligt bättre på kommunikation jämfört med vad den var för några år sedan". Det säger Ingmar Rentzhog, vd och grundare av kommunikationsbyrån Laika Consulting, till Realtid. Han ser en tydlig trend i att byrån får in fler onoterade bolag som kunder och att intresset för gröna investeringar ökar. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;finansbranschen,  Ingmar Rentzhog, Laika Consulting, Realtid

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Finansbranschenhar blivit bättre på att , kommunicera"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

Rekordstart för nya hedgefonden Exoduspoint

Hedgefonden Exoduspoint har tagit in över 8 miljarder dollar, motsvarande 75 miljarder kronor, inför lanseringen i början på juni. Därmed kommer det bli den största debuten för en hedgefond någonsin..

Realtid - 13 timmar sedan

Stockholm Fintech Hub försatt i tvångslikvidation

Fintech-hubben i centrala Stockholm är under likvidation. Advokat Staffan Ekdahl på advokatbyrån Hamilton har utsetts till likvidator. "Företaget har gått i likvidation efter beslut av Bolagsverket", bekräftare han för Realtid.

Realtid - 14 timmar sedan

Advokatbyrån Nova splittras – halva styrkan på väg in i ny byrå

Nästa vecka ser en ny advokatbyrå dagens ljus i Stockholm. Walthon startar som en utbrytning ur Nova..

Realtid - 14 timmar sedan

Cherrys vd anhållen för insiderbrott

Cherrys vd Anders Holmgren har anhållits misstänkt för insiderbrott i samband med att Ekobrottsmyndigheten genomfört en husrannsakan vid bolaget huvudkontor..

Realtid - 15 timmar sedan

Opus Capitas produkt topprankas

Fintechbolaget Opus Capitas system för digitala upphandlingar topprankas av Chicago-baserade undersökningsföretaget Spend Matters som rankat 50 bolag globalt..

Realtid - 19 timmar sedan

FI: Handelsbankens riskhantering undermålig

Handelsbanken får kritik av Finansinspektionen (FI) med anledning av bankens hantering av den brittiska byggjätten Carillion som gick i konkurs i år. Konkursen kostade Handelsbanken över en halv miljard kronor..

Realtid - 16 timmar sedan

HQ:s likvidator och Mats Qviberg kopplar in rättsexperter

Stridsyxan är fortfarande i luften. Munhugg mellan HQ AB:s likvidator Lars Ehrstedt och konkursförvaltaren Bill Kronqvist. Likvidatorn som vill stoppa förlikningen hänvisar till två expertutlåtanden och samtidigt har Mats Qviberg anlitat en rättsexpert..

Realtid - 16 timmar sedan

Brittiskt pensionsbolag köper in Cinnober-plattform

Svenska Cinnober, som främst säljer börsteknik, har, via sitt brittiska dotterbolag, sålt en FCA-kompatibel plattform till brittiska Smart Pensions..

Realtid - 17 timmar sedan

Investment-teamet på Savills börjar ta fart

Robert Treutiger, Savills nya investmentchef, är på plats och ett nytt investment-team börjar växar fram. Teamet består av rådgivare, projektledare och analytiker..

Realtid - 17 timmar sedan

Hallå där Peter Gönzci...

... vd för Aktietorget som byter namn till Spotlight Stockmarket och expanderar till Danmark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.