BT > Inrikes

Sunday, 24 March, 10:06

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävlingEn man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Finnskogsvalsen, Sunne, Torsby, Värmlands Folkblad, SS2

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man påkördunder , rallytävling
BT - 12 apr 14 kl. 20:45

Åskådare omkom under rallytävling

En kvinna i tjugoårsåldern omkom vid en olycka under rallytävlingen Skännningeknixen i närheten av Mjölby, uppger polisen. Ytterligare två unga kvinnor skadades. De fördes till Universitetssjukhuset i Linköping med befarade nackskador.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 15 kl. 12:26

Påkörd under rallytävling

En person ska ha blivit påkörd under dagens rallytävling i Östra Stärkesmark i Vännäs.  Enligt SOS-alarm ska det ha skett en olycka under lördagens rallytävling i Stärkesmark. En person ska ha blivit påkörd i hög fart, men enligt SOS-alarm var personen vaken och vid medvetande när räddningstjänst larmades.

YLE - 12 jun 16 kl. 11:41

Dödsolycka under rallytävling

En mycket allvarlig olycka inträffade i går i samband med en rallytävling i Miehikkälä i Sydöstra Finland. En människa omkom och sex skadades allvarligt när en personbil krockade med en bil som deltog i rallytävlingen. Vägavsnittet var avstängt, men trots det hade privatbilen lyckats ta sig in på området.

UT - 29 jun 13 kl. 15:04

En skadad vid rallytävling

Vid halv två på lördagen skadades en person vid en rallytävling i Mossebo söder om Tranemo. Olyckan skedde strax norr om Mossebo kyrka när en tävlingsbil körde av vägen och in i ett träd. Enligt polisen skadades föraren i rygg och nacke.

UNT - 12 apr 14 kl. 20:45

Åskådare omkom under rallytävling

En kvinna i tjugoårsåldern omkom vid en olycka under en rallytävling i närheten av Mjölby. Ytterligare två unga kvinnor skadades i olyckan som inträffade i ett industriområde.(TT).

NT - 12 apr 14 kl. 20:45

Åskådare omkom under rallytävling

En kvinna i tjugoårsåldern omkom vid en olycka under en rallytävling i närheten av Mjölby. Ytterligare två unga kvinnor skadades i olyckan som inträffade i ett industriområde.(TT).

Expressen - 17 maj 14 kl. 13:35

Två befaras skadade i olycka på rallytävling

En olycka har inträffat i samband med en rallytävling utanför Molkolm i Värmland. En rallybil uppges ha kört av vägen och två personer befaras vara skadade..

Expressen - 17 maj 14 kl. 13:35

Två till sjukhus efter olycka på rallytävling

En olycka har inträffade i samband med en rallytävling utanför Molkom i Värmland på lördagen En rallybil körde av vägen efter målgång och voltade flera varv. Både föraren och kartläsaren fördes till sjukhus..

GT - 28 jun 14 kl. 14:10

Flera till sjukhus under rallytävling i Värmland

Två olyckor inträffade vid en rallytävling i Edane på lördagen. Enligt räddningstjänsten i Arvika har minst två personer förts till sjukhus med ambulans. – Det var väldigt kort tid mellan olyckorna, säger Jonny Hjalmarsson, räddningschef i beredskap..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 14 kl. 14:56

Två olyckor på rallytävling


Under lördagseftermiddagen inträffade två olyckor i samband med en rallytävling i Edane utanför Arvika.Den första olyckan skedde på sträcka två av tävlingen, vid 12.30-tiden.

UNT - 28 jun 14 kl. 14:56

Två olyckor på rallytävling

I eftermiddags inträffade två olyckor i samband med en rallytävling i Edane utanför Arvika..

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.