BT > Nyheter

Wednesday, 24 October, 07:54

BT - 13 jan 18 kl. 18:23

SMHI: Snöoväder på väg mot Borås: ”En decimeter snö”Ett lågtryck på väg mot Borås väntas medföra både hårda vindar och en hel del snö i början av nästa vecka..
Läs mer på BT
Läs mer om:
SMHI, Borås

Dela artikeln

363 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, Snöoväder, vägmot , BoråsEn , decimeter, snö
BT - 14 sep 17 kl. 20:30

JUST NU: Prognos – då drar mindre oväder in i Borås: ”Kraftigt regn och åska”

Fredag, ledighet och sol? Stryk den sista punkten. Enligt SMHI väntas kraftigt regn och eventuellt även åska på kvällen.

BT - 22 feb 18 kl. 10:12

Väder: Polarkyla över Borås – och solsken

De kommande dygnen blir kalla – och troligtvis ganska så soliga, enligt SMHI. Och kölden kommer från polarområdena..

Barometern - 19 aug 14 kl. 14:16

SMHI: Klass 3-varning i Halland

SMHI har utfärdat en klass 3-varning för delar av Halland efter dagar av extremt regnoväder. Enligt räddningstjänsten råder katastrofläge i Getinge norr om Halmstad. Och regnet väntas fortsätta.

BT - 19 aug 14 kl. 16:22

SMHI: Regnet fortsätter i Halland

SMHI har utfärdat en klass 3-varning för delar av Halland efter dagar av extremt regnoväder. Enligt räddningstjänsten råder katastrofläge i Getinge norr om Halmstad. Och regnet väntas fortsätta resten av veckan.

BT - 21 jul 14 kl. 22:00

Nu är supervädret här, Borås

Fram med stråhatt och keps! Det kommer att bli 27 grader varmt nästan hela den här veckan. – Framför allt äldre är väldigt känsliga för värmen, men alla tjänar på att vara lite extra noga med att dricka vatten just nu, säger en sjuksköterska.

BT - 05 aug 14 kl. 18:42

SMHI: Mer extremt väder att vänta

Skogsbränder, tågstopp, översvämningar och elavbrott – det är följderna av sommarens åskoväder. Med ett varmare klimat är fler kraftfulla åskoväder att vänta, enligt SMHI. Samtidigt är vårt allt mer elektroniska samhälle sårbart för blixtnedslag.

BT - 22 jul 14 kl. 00:30

Så kan Borås orientera rätt 2015

KRISTIANSTAD. Borås kommun satsar tre miljoner skattekronor på orienteringskalaset O-ringen nästa sommar och dessutom en hel del praktisk hjälp. Är det värt pengarna?

BT - 01 jan 15 kl. 20:58

Stormen Svea på väg ? tåg från Borås dras in

2015 ser ut att få en stormig start. I natt väntas Svea dra in över landet, med risk för stormbyar i Sjuhärad. SMHI har gått ut med en klass 2-varning och Trafikverket ställer in tåg.

BT - 25 aug 14 kl. 13:51

SMHI sänker regnvarning

Det väntade regnet i Värmland svängde av före Kristinehamn och föll över Karlstad i stället. Under tiden fortsätter staden att torka upp så sakteliga och strax före lunch nedgraderade SMHI varningen för höga flöden ett snäpp, från klass 2 till 1. - Det har sjunkit undan och torkat upp där det var värst i helgen, säger Gustav Carlsson, jourhavande hydrolog på SMHI.

BT - 19 aug 14 kl. 13:18

SMHI: Klass 3-varning i Halland

SMHI har utfärdat en klass 3-varning för Halland efter dagar av extremt regnoväder. Enligt räddningstjänsten råder katastrofläge i Getinge norr om Halmstad. Och regnet väntas fortsätta.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Bättre än väntat av Telenor

Den norska teleoperatören Telenor redovisar en rörelsevinst rensat från engångsposter på 12,4 miljarder norska kronor, upp från 11,8 miljarder ett år tidigare. Resultatet var bättre än väntat. Analytiker hade räknat med att vinsten skulle sjunka till 11,5 miljarder enligt en Reutersenkät.

BT - 15 minuter sedan

Frankrike vill få hem jihadisternas barn

Frankrike går nu in i en aktiv fas för att försöka få hem de många barn till franska jihadister som hålls av kurdiska styrkor i Syrien, enligt franska myndigheter. Familjer i Frankrike har larmat om att det finns runt 60 franska kvinnor i Syrien, där 40 av dem är mammor med omkring 150 barn.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Vinstras för Deutsche Bank

Den tyska storbanken Deutsche Bank redovisar ett vinstras på 65 procent för årets tredje kvartal. Stora omstruktureringskostnader drar ned resultatet. Men nedgången var inte så stor som befarat och för helåret räknar banken med att gå plus.

BT - 1 timme sedan

RFSU: Längre sexliv tarvar screening av äldre

RFSU vill att även kvinnor äldre än 64 år borde kallas till cellprovskontroller som görs för att hitta tidiga tecken på livmoderhalscancer, rapporterar SR Ekot. I dag kallas kvinnor till cellprovstagning från 23 års ålder upp till 64 år, men enligt RFSU borde den övre åldersgränsen tas bort.(TT).

BT - 1 timme sedan

Just nu: Bilolycka – vägen delvis avstängd

En bil råkat ut för en olycka några kilometer utanför Tranemo. Räddningstjänst och ambulans är framme på platsen..

BT - 1 timme sedan

Lemhagen gör magisk vikingasaga

Guldbaggebelönade regissören Ella Lemhagen tar steget från drama på vita duken till drama i radio. Äventyrsdramat handlar om den 15-åriga kungadottern Turid, vars vikingaby drabbas av krig och svält.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Vinstökning för Axfood

Dagligvarujätten Axfood, med butikskedjorna Willys och Hemköp, redovisar en vinst före skatt på 618 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 602 miljoner kronor motsvarande period 2017.(TT).

BT - 1 timme sedan

Något bättre än väntat av Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 5 344 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 5 424 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Â Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 5 258 miljoner kronor.

BT - 1 timme sedan

Natta jobbmobilen innan du själv lägger dig

Ett frustrerande stressmoment som ständigt pockar på uppmärksamhet - eller ett verktyg för ett mer flexibelt, och därmed mer harmoniskt, arbetsliv? Vi svenskar tycks vara extra kära i att fingra på telefonen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Vinstfall för Nordea

Bankkoncernen Nordea redovisar sin första kvartalsrapport efter flytten av huvudkontoret till Finland. Tredje kvartalet i år gav en rörelsevinst på 866 miljoner euro, motsvarande cirka 8,9 miljarder kronor. Det kan jämföras med vinsten på 1 090 miljoner euro motsvarande period i fjol.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.